ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Δύναμη Βρίλ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
15/02/2006, 21:33:34
Στην ερώτηση, "ποιοί κλειδωμένοι λογαριασμοί θέλετε να ανοίξουν", θα απαντούσα ώς εξής :

ΌΛΟΙ !

Με το απλό σκεπτικό. Θα ήθελα, ο Βρίλ να γράφει σαν Βρίλ, η Γκαλάντριελ σαν Γκαλάντριελ, ο Εντοράμα σαν Εντοράμα και ο κάθε απενεργοποιημένος με το όνομα που τον/την μάθαμε και τον/την ξέρουμε !

Τι θα γίνει άυριο-μεθάυριο που θα διαγράψετε και τον ΤζώνηΜπήΓκούντ ? (Κάτι θα του βρείτε, δεν μπρορεί...)
Θα μπάινει σαν "Μπάντ" ? Έτσι τον μάθαμε ?
(Συγνώμη Τζώνη άν πάιρνω το "όνομά" σου, αλλά ούτε εσύ θα αποτελέσεις εξαίρεση)

Είμαι πλέον σίγουρος, ότι οι απενεργοποιήσεις σχετίζονται με την "φήμη" που αποκτά κάποιος γράφοντας αρκετό καιρό στο φόρουμ. Δεν απενεργοποιείται εύκολα ο λογαριασμός "ΧΣΕΡΣΣΕΡ555" που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Όσοι γνωστοί όμως, κινδυνέυετε...

Δεν σχολιάζω το γιατί γίνονται όλα αυτά. Βλέπω το πράγμα όμως και από την ... υπόγεια άποψή του. Για να γίνετια ο κάθε λογαριασμός ... στόχος, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Και αυτός ο λόγος, μπορεί να θεωρηθεί και ... "παράπλευρη απώλεια".

Εύχομαι σε όλους, συμμετέχοντες και διαγράφοντες μια αρμονική συνύπαρξη. Αρκετά συχνά συναντώ εδώ μεσα ανθρώπους που λένε οτι η ασχολία τους με το τάδε τους έκανε καλύτερους ανθρώπους. Πρόσφατο παράδειγμα, κάποια ψυχή μου έιπε ότι η ασχολία της με την ... Αστρολογία την έκανε καλύτερο άνθρωπο....
Όχι, δεν θέλω να ξέρω τι θα ήταν χωρίς την Αστρολογία. Ειλικρινά, δεκάρα δε δίνω, ούτε για να το μάθω, ούτε για να μάθω Αστρολογία.

Πιθανόν να μήν γίνω ποτέ καλός Αστρολόγος. Κατα συνέπεια μπορέι να μην γίνω ποτέ και καλός άνθρωπος. Πιθανότατα να δίνουν και κάποιοι διάφορες προεκτάσεις και ερμηνείες στις έννοιες "καλός" και "κακός".
Η σκέψη και μόνο, να βρώ άτομα με την διανοητική ικανότητα π.χ. της "κυριάς Λουκά" και να της εξηγήσω τι σημαίνει "ο κακός Βρίλ", θα ήταν αρκετή για να περάσω ευχάριστα ένα ολόκληρο απόγευμα. Μόνο πέστε μου, μήπως το να κυλιέμαι τόση ώρα χάμω από τα γέλια, άν τρίβονται και χαλάνε τα τζίν από τόση παλινδρόμηση του διαφράγματος... :

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που λένε κάτι που δεν θέλουν να το ακούνε οι πολλοί. Πιθανότατα λοιπόν Endorama να λές κάτι που δεν θέλουν να το ακούνε οι πολλοί. Ή ίσως αυτοί, που έχουν τόση σημασία, όσο έχουν οι πολλοί. Ή τελος πάντων, αυτοί που θα ήθελαν να είναι έτσι.
Και επειδή "το αποτέλεσμα μετράει", καταλαβαίνεις εύκολα, γιατί κάποιοι σε βλέπουν σαν "κακό". Και το "κακό" ξέρεις κόβεται από τη ρίζα του...

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να κρίνω, άν είσαι καλός ή κακός. Αυτό ξα το κρίνει ο καθείς για τον εαυτό του. Και ας πράξει ανάλογα.

Βρίσκω όμως χαζό αυτό που συμβαίνει στην πράξη εδώ. Αυτοί που διαγράφονται για κάποιο παράπτωμα -που λέει η Διαχείρηση του φόρουμ ότι διέπραξαν- διαγ΄ραφονται, με αποτέλεσμα να "ξαναμπαίνουν" εντός ολιγόλεπτου διαλέιματος με άλλο όνομα.

Αυτοί όμως που μπάινουν ολιμερίς και ολονυχτίς στο φόρουμ, γεμίζοντάς το με ανούσιες κοτσάνες, βλακείες και υπερβολές, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την διαδικτυακή υπόστασή τους. Ούτε αν έχουν δύο και τρέις προσωπίδες. Έχουν όλη την ευχέρεια να διασκορπούν το "φώς" τους βασιζόμενοι στην ανοχή και ένοχη σιωπή μας.

15/02/2006, 21:55:36
quote:

αγαπητέ Δύναμη Βρίλ,

σκέφτομαι πως θα ήταν προτιμότερο, μια που έχεις κάνει μία νέα αρχή, να υποστηρίζεις τις θέσεις σου με βάση το παρόν... ευτυχώς ή μάλλον δυστυχώς, υπάρχουν άφθονες τέτοιες ευκαιρίες γι'αυτό (π.χ. η πρόσφατες απενεργοποιήσεις skeptic και dimkar)...

το να αναφέρεσαι στο παρελθόν το βρίσκω ψιλοεμπρηστικό ....

ας είναι

Galadriel

Αναφέρθηκα ήδη στο θέμα του Dim.Kar, αλλά δεν θυμάμαι που το πόσταρα. Καταρχήν να ξέρεις τα εξής... μπάκγκράουντ. Τον Dim.Kar τον γνωρίζω προσωπικά και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ποστάρω εδώ φωτογραφία που κρεμιόμαστε στο ίδιο σχοινί για να με πιστέψεις. Ή οποιος ή όποια άλλη.

Μπορεί να μην συμφωνώ 101% με το τί έγραψε, καταλαβαίνω όμως το σκεπτικό με το οποίο το έγραψε. Το αποτέλεσμα ήταν, να συμβεί ένα κωμικό και τραγικό γογωνός ταυτόχρονα. Στην προσπάθεια να αποδείξει πόσο "ελεύθεροι" είμαστε εμείς εδώ στη "Δύση", σε σχέση με τους Μουτζαχεντίν και Ταλιμπάν της "Ανατολής", έγραψε κάτι τραβηγμένο, για να στηρίξει την θεωρία του αυτή.
Έλα δυστυχώς, που άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη, άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται, και αυτή ακριβώς η εκτίμησή του του στοίχισε το "κεφάλι". Ασχετα άν ο Δημήτρης ξεραίνεται στο γέλιο, όπως ακριβώς και εγώ. Ή αντίστροφα. Διαλέχτε και πάρτε. Η αλήθεια είναι, ότι αντιλαλούν τα βουνα και τα φαράγγια από το γέλιο μας.

Για να πώ την αλήθεια, τον Σκέπτικ δεν ούτε τον συμπαθώ ούτε τον αντιπαθώ. Μου έιναι απλά αδιάφορος. Το νίκ του δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζει, και μόνο κατα εφημισμό του ταιριάζει το "Σκέπτικ". Είναι όμως δικό του θέμα, το νίκ που επιλέγει. Εγώ πάντως δεν τον υποστηρίζω και δεν ενστερνίζομαι σε τίποτα.

Σχετικά τώρα με το παρελθόν. Δεν έχω καμία πρόθεση να πυρπολήσω τίποτα. Μάλλον με έχεις παρεξηγήσει, παρερμηνεύσει και γενικώς μου βάζεις λόγια στο στόμα που μου έιναι άγνωστα ή ξένα. Πρόσφατο παράδειγμα είδα και στο "Κλάμπ" μου, που άλλο είπα και άλλο κατάλαβες. Γι αυτό έκανα και χρήση των ... κυρίαρχων δικαιωμάτων μου και έκανα αυτό που βρίσκω σωστό. Το διόρθωσα.

Δεν με ενδιαφέρει α πυρπολήσω το οτιδήποτε. Με προβληματιζε καιρό το ΓΕΓΟΝΩΣ ότι ήρθα σε σύγκρουση με έναν άνθρωπο που ούτε μου έφταιξε σε τίποτα και ούτε που τον ξέρω προσωπικά. Πιστεύω ότι χρειάστηκα κάποιον καιρο και κάποιον τρόπο, να ξεπεράσω καποιους ανόητους εγωισμούς για να πώ τη βαριά λέξη "με συγχωρείς Ενδοράμα".

Άν και αυτό το ερμηνεύεις λάθος, τι να πω πιά...

Ότι αφορά την "νέα αρχή", επειδή ουδέποτε κρύφτηκα πίσω από το δάκτυλό μου -φαντάσου πόσο μεγάλο θα έπρεπε να ήταν- ουδέποτε απαρνήθηκα τον Τίτλο Βρίλ. Μια φορά Βρίλ, πάντα Βρίλ.
Και δές το όπως θές...

Κάντο όπως η Εφορία. Κρίνε με με αντικειμενικά κρητήρια, όσο αυθαίρετα και αν είναι αυτά. Η Εφορία αυτοτοποθετείτια έτσι και διεκδικεί το αλάθητο, άσχετα άν αντικειμενικά η ίδια η Εφορία είναι εκτώς τόπου και χρόνου.

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 15/02/2006 21:58:58

G.Μέλος
15/02/2006, 22:00:22

ok!

Galadriel

υ.γ. μόνο κάνε κάτι με την ορθογραφία σου πουλάκι μου...

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
15/02/2006, 22:38:56
quote:

υ.γ. μόνο κάνε κάτι με την ορθογραφία σου πουλάκι μου...

O.K. Στην επόμενη ζωή....

Μέχρι τότε, άσε με να σου μπάινω στο μάτι. Ας είναι και λόγω ... ορθογραφίας.
Μονο, μην χάνεις το περιεχόμενο δίνοντας σημασία στην ορθογραφία. Είναι σα να είσαι μέσα στο δάσος, και από τα πολλά δέντρα να μην το βλέπεις.

Υ.Γ. Παρακαλώ να "ανοίξει" και ο δικός σου, γιατι στο τέλος θα χάσω το λογαριασμό. Ούτε με G. ούτε με κάτι άλλο θα σε συνηθίσω.

Είσαι και θα μείνεις η Galadriel... !
Ότι δοκιμασία και αν...

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 15/02/2006 22:41:43

15/02/2006, 22:56:27
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ:
quote:

Αν στην πορεία των μετατροπών, (δες διαχειριστές, η και εκλογή διαφόρων Συντονιστών, βάση διαφόρων κριτηρίων, και που η αξιοκρατία τους αφηνει ερωτηματικά, αφου διακρυνεται στους περισσοτερους η (φιλοσπλαχνη ) ταση,

ΠΛΑΤΩΝΑ.
Βαριά είναι η κουβέντα σου αυτή και προσβάλλει ανθρώπους, που έχουν την ευγενή διάθεση να βοηθήσουν.
Κρίμα...

Αμαλία, οι συντονιστές,

Α. Η γνωρίζουν τις εκάστοτε αποφάσεις σας και συμφωνούν, (με σένα και τον Αντμιν)

Β. Η δεν τις γνωρίζουν, και βλέπουν ποινές και απενεργοποιήσεις, όπως και τα υπόλοιπα μέλη, (και δεν λένε τίποτα.)

Αν τις γνωρίζουν και συμφωνούν, όταν τόσα μέλη, ζητάνε απλές εξηγήσεις για το ποια είναι τα κριτήρια που απενεργοποιούνται η τους επιβάλλονται οι εκάστοτε ποινές, δεν θα ήταν λογικό κάποιος από τους συντονιστές, (αφού εσείς δεν το κάνετε) να τους διαφωτίσει? Ζητησαν να μάθουν από εσάς τους λόγους, και δεν τους ανακοίνωσαν?
Αυτή δεν θα ήταν μια πραγματικά ευγενική διάθεση και συμπεριφορά προς τα μέλη, που γράφουν τόσα και τόσα ποστ?

Ποιος αποφασίζει εσύ έχεις λουκέτο μια βδομάδα, εσύ ένα μήνα, η δυο μήνες και μετά απολογητικό?

Αν γνωρίζουν και σιωπούν, θα πει πως συμφωνούν με τη γραμμή σας, ενώ τα περισσότερα μέλη όπως βλέπετε δεν την συμμερίζονται, και δυσανασχετούν.

Πες μου Αμαλια,
Αν μια μέρα κάποιος ερθει και μου πει, Πλάτωνα, με τα λόγια και το Χιούμορ, έστειλες σε στοές και εργαστήρια ένα σωρό άτομα....

Τουλάχιστον το προσπαθώ, (λόγος και πράξη να είναι αδιαχώριστες) να μπορέσω τουλάχιστον να του πω, όχι δεν είναι αλήθεια.

Ειλικρινά Αμαλία, δεν υπάρχει πρόβλημα. 1838 + 1 μηνύματα ( Να αποχαιρετήσω και ευχαριστήσω κάποιους φίλους )

Πέστα μου όμως εσύ, Συνειδητά, και θα το κάνω!

G.Μέλος
15/02/2006, 23:08:28

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος... ακόμα και για τις λεπτομέρειες...

και γι'αυτό υπάρχουν και τα υστερόγραφα αγαπητέ, για να μην υποκαθιστούν σε σοβαρότητα το κυρίως πόστ...

ευχαριστώ για την καλή διάθεση από μέρους σου να ενεργοποιηθεί ο παλιός μου λογαριασμός (αν και απ' ότι είδα για να μην ταλαιπωρείσαι εσύ το ζητάς ) αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος... εγώ είμαι καλυμμένη και με αυτόν που έχω αυτή την στιγμή και δεν νομίζω πως έχω κάνει κατάχρηση στο άνοιγμα λογαριασμών ώστε να μπερδεύω τα μέλη που συμμετέχουν... ο νέος μου λογαριασμός πιστεύω πως είναι αρκετά ευδιάκριτος και αυτό είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει...

την καλησπέρα μου σε όλους

G.

15/02/2006, 23:10:41
quote:

Τι θα γίνει άυριο-μεθάυριο που θα διαγράψετε και τον ΤζώνηΜπήΓκούντ ? (Κάτι θα του βρείτε, δεν μπρορεί...)

Θα μπάινει σαν "Μπάντ" ? Έτσι τον μάθαμε ?

αν δωσω αφορμη για να με μπαναρουνε, θα το εχω κανει συνειδητα (οπως με τον λεμουριο) και θα αποδεχθω την απενεργοποιηση.

αν ομως δεν εχω παραβει κανεναν κανονισμο και με μπαναρουν, τοτε απλα δεν ξαναμπαινω στο φορουμ.

quote:

(Συγνώμη Τζώνη άν πάιρνω το "όνομά" σου, αλλά ούτε εσύ θα αποτελέσεις εξαίρεση)

μα δεν αποτελω εξαιρεση και το ξερεις.

JBG? now!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

15/02/2006, 23:54:05
Dragon rider γιατί όλα αυτά?
Τι κάθεσαι και σκέφτεσαι, είναι δυνατόν να χαλάς την μέρα σου, τις ώρες σου για να θυμώσεις?

Ποιός λόγος υπάρχει να λες και να ξαναλές για τον endorama? Δεν ασχολείται κανείς, εάν αναφέρεσαι σε συντονιστές, για άλλους δεν ξέρω. Τι νομίζεις ότι κάνουν οι συντονιστές όλη τη μέρα, ψάχνουν να βρουν ποιός ήταν ο endorama?

Λες για τον ryche και την απενεργοποίηση, αφού όλοι όσοι συζητάμε τα ξέρουμε γιατί προσπαθείς να πεις άλλα?

Μιλάς πάλι για τις προσωπικές συναντήσεις, έχει εξηγηθεί ατέλειωτες φορές το γιατί είναι αναγκαίες, πιστεύεις ότι με την επανάληψη και την γκρίνια θα συμβεί κάτι διαφορετικό?

Έχεις βγάλει ως συμπέρασμα ότι οι διαγραφές έχουν προσωπικό όφελος, εξήγησε τι εννοείς.

Σκέψου λίγο πιό ήρεμα, πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην ξέρεις, ας πούμε ακριβώς, τα πράγματα? Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην έχεις σκεφτεί κάτι?
Δεν βλέπεις ως κάτι πιθανό, να μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους οι άνθρωποι που κρίνεις και τους χαρακτηρίζεις όχι με τον καλύτερο τρόπο θα έλεγα?

Εάν εγώ πάντως ήμουν στην θέση σου, που δεν είμαι αλλά λέμε, θα σκεφτόμουν, για κάτσε βρε παιδί μου γιατί επιμένουν να μου λένε τα ίδια συνεχώς, βρε μπας και κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά, μήπως να ψάξω τα πράγματα από την αρχή, μήπως να επανεξετάσω όλα όσα μου έχουν πει-έχω διαβάσει-έχω συμπεράνει. Λέω τώρα εγώ και εσύ κάνε όπως καταλαβαίνεις.

16/02/2006, 00:40:21
quote:
Εάν εγώ πάντως ήμουν στην θέση σου, που δεν είμαι αλλά λέμε, θα σκεφτόμουν, για κάτσε βρε παιδί μου γιατί επιμένουν να μου λένε τα ίδια συνεχώς, βρε μπας και κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά, μήπως να ψάξω τα πράγματα από την αρχή, μήπως να επανεξετάσω όλα όσα μου έχουν πει-έχω διαβάσει-έχω συμπεράνει.

Το αυτό θα έπρεπε να ισχύει και δι υμάς όμως, αγαπητή pyramid...Ή μήπως όχι;

dragon riderΜέλος
16/02/2006, 01:11:11
GALADRIEL
Το nickname endorama προκαλεί διάφορες αλλεργίες σε αρκετούς ανθρώπους.
Σημαίνει πολλά για μένα...όταν η Αμαλία και η κάθε Αμαλία πλησιάζει την Αφροδίτη για να μάθει εάν είμαι ένα απενεργοποιημένο μέλος...για να δώσει την πληροφορία ότι είμαι ο endorama και πως αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να είναι μαζί μου.

Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ότι του αρέσει όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει στην ζωή μου...συμβαίνει.

Που είναι ο admin για να μου υπενθυμίσει πως με χαρακτήριζε παρασκηνιακά ενώ δεν είχαμε μιλήσει ποτέ;
Που είναι τα ευγενικά μέλη που με χαρακτήριζαν ως επικίνδυνο άτομο στις συναντήσεις που έκαναν;

Το να αναφέρεται κάποιος στο παρελθόν είναι εμπρηστικό;
Γιατί;
Γιατί είναι θαμμένες οι συνοπτικές διαδικασίες και μια ανασκόπηση φέρνει στην επιφάνεια πράξεις που φρόντισαν να πνίξουν με την σιωπή.
φωτιά λοιπόν.

VRIL
Ποιοι είναι οι κακοί στο forum;
Αυτοί που διαγράφηκαν.

Αυτοί που παραβίασαν τους κανονισμούς του forum είναι εγκληματίες;
Πως γίνεται να πλησιάζουν την Αφροδίτη και να λένε πως είμαι ο endorama και πως γιαυτο πρέπει να χωρισουμε;

Τελικά μια μερίδα του forum διψάει για αποδιοπομπαίους τράγους;
δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το φαινόμενο όλων αυτών των ανθρώπων που πλησίασαν την Αφροδίτη.
Τόσο κακός άνθρωπος ήταν αυτός ο endorama;
Πόσους ανθρώπους κατέστρεψε;

Όσο θα είναι εμπρηστικό το παρελθόν θα είμαι ο endorama και θα προκαλώ.

Θα προκαλώ επειδή έχουν συνδυάσει την διαγραφή με τον άνθρωπο που θέλει το κακό του συνόλου.
βρωμερή τακτική που κατάφερα να αποδείξω την ύπαρξη της μέσα από τον λογαριασμό του endorama.

Όταν έλεγα πως είμαι αυτό που θέλεις να είμαι ήξερα τι έλεγα και δεν ήταν ασυναρτησίες...αγαπητά μέλη της ομάδας του esoterica.

Θα προκαλώ επειδή η τακτική "θα βαρεθούν και θα σκάσουν" είναι πιο βρωμερή και από τα γουρούνια.
Θα προκαλώ επειδή κάποιοι μιλάνε για την ομορφιά της ψυχής ενώ γνωρίζουν την ύπαρξη της μόνο μέσα από τα βιβλία που έχουν διαβάσει.

wendigoΜέλος
16/02/2006, 02:14:17
Μπαίνει, που λέτε, στο δωμάτιο ο Σοφός [...τι θα πει ποιός Σοφός; Αυτός που η ενασχόλησή του με το γκολφ τον έκανε καλύτερο άνθρωπο, φυσικά!] και αρχίζει το μπλα-μπλα:

"Είναι γνωστό πως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής υπάρχουν κουβέντες που δεν λέγονται. Λόγια που δεν "σηκώνει" να πεις διότι θα βρεθείς:
Τιμωρημένος, απολυμένος, χωρισμένος, με σπασμένο σαγόνι, κερατωμένος, νεκρός, ηττημένος, φυλακισμένος, μόνος, εκτός Βουλής, νηστικός, λυντσαρισμένος, εξόριστος, κλαμμένος, αποκεφαλισμένος, ζόμπι στην Αϊτή κ.ο.κ."

Ε, αφού βρήκα τον Σοφό [Αυτόν που η Πυρηνική Οδοντοϊατρική του έδωσε τη Φώτιση] [Τι θα πει ποιά φώτιση; Καλά, δεν έχετε καμμία ενημέρωση;] τον άρχισα στις ερωτήσεις:

Είναι πάντα δίκαιο αυτό;
-Μπορεί και όχι.
Ποιές είναι αυτές οι λέξεις;
-Μεγάλα παιδιά είμαστε, ξέρεις πολύ καλά.
Πότε μπορείς να τις πεις;
-Όταν το κρίνεις αναγκαίο (διότι σε πνίγει το δίκιο, το μεθύσι, ο έρωτας ή απλά διότι "Η Κακία είναι Χαρά") και είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες.
Αυτό το τελευταίο είναι απαραίτητο;
-Ναι, είναι.
Δηλαδή μετά δεν πρέπει να αντιδράσεις;
-...

Τι ήθελα και ρώτησα! Ο Σοφός [που η Διακόσμηση Φωταγωγών τον έκανε να βρει τον εαυτό του] κάνει μια πιρουέττα, χαμογελά τρελλά και μου δίνει μια ξανάστροφη να σου γυρίζει το κεφάλι σαν της Λίντα Μπλαιρ στον "Εξορκιστή", και κραυγάζει στα μούτρα μου:
-Κάνε ό,τι γουστάρεις! Μόνο μην αρχίζεις τις κλάψες!

Ο Σοφός [που η καλαθοπλεκτική τον ανύψωσε στον Έβδομο Ουρανό] έφυγε τσαντισμένος. Ε, λοιπόν, υπάρχουν και φορές που δεν ξέρεις ποιές είναι οι "λάθος κουβέντες" και από πού θα σου έρθει το χαστούκι.

No Method, No Guru, No Teacher

16/02/2006, 10:34:18
Βρε dragon rider όλη αυτή η φασαρία επειδή κάποια άτομα πλησίασαν την Αφροδίτη και της είπαν να χωρίσετε επειδή είσαι ο endorama και γι αυτό δεν θα έπρεπε να τα φτιάξει μαζί σου;!

Και μπορείς να μου πεις γιατί πρέπει να ενδιαφέρει αυτό το θέμα το φόρουμ; Δεν είναι προσωπικό σας, εσένα της Αφροδίτης και αυτών που λες ότι σε κακολογούν;!
Πιάστους πριβέ, μίλησε τους και ζήτα τους τον λόγο. Και εφ όσον λες ότι φταίει η Αμαλία, ο Μιχάλης και διάφοροι άλλοι (να υποθέσω συντονιστές;) τότε γιατί δεν πήγες στην συνάντηση να τα ξεκαθαρίσετε;
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

G.Μέλος
16/02/2006, 10:47:47

αγαπητέ dragon rider,

άποψη μου είναι (και εδώ είναι ένας χώρος που εξυπηρετεί ακριβώς αυτό τον σκοπό, της κατάθεσης δηλαδή της προσωπικής μας άποψης), πως εξυπηρετεί καλύτερα να παίρνουμε θέση από το να θέτουμε ερωτήματα, υπονοώντας έτσι τη θέση μας...

και πάλι, απαντάς αντί άλλου (του μέλους Δύναμη Βριλ δηλαδή) ως προς το σχόλιο μου για την αναφορά στο παρελθόν και το ότι αυτό λειτουργεί εμπρηστικά...

λοιπόν όχι, το να αναφέρεται κανείς στο παρελθόν (όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο) ΔΕΝ είναι εμπρηστικό... εξάλλου έχουμε υποχρέωση να αποδεχόμαστε το παρελθόν (τόσο το δικό μας όσο και των άλλων) ώστε να έχουμε γερές βάσεις για την δημιουργία του παρόντος και του μέλλοντος... η εμμονή όμως σ'αυτό το παρελθόν (και ειδικά σε ορισμένα σημεία του) μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά...

αυτή την εντύπωση πήρα από αυτά που διάβασα, αυτήν και κατέθεσα...

όπως και να έχει, το μέλος στο οποίο αναφερόμουν όπως είδες απάντησε σχετικά και το θέμα έχει ήδη λήξει...

σε βρίσκω λοιπόν λιγάκι ετεροχρονισμένο...

Galadriel

16/02/2006, 11:51:44
quote:
Είμαι πλέον σίγουρος, ότι οι απενεργοποιήσεις σχετίζονται με την "φήμη" που αποκτά κάποιος γράφοντας αρκετό καιρό στο φόρουμ. Δεν απενεργοποιείται εύκολα ο λογαριασμός "ΧΣΕΡΣΣΕΡ555" που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Όσοι γνωστοί όμως, κινδυνέυετε...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

quote:
Βρίσκω όμως χαζό αυτό που συμβαίνει στην πράξη εδώ. Αυτοί που διαγράφονται για κάποιο παράπτωμα -που λέει η Διαχείρηση του φόρουμ ότι διέπραξαν- διαγ΄ραφονται, με αποτέλεσμα να "ξαναμπαίνουν" εντός ολιγόλεπτου διαλέιματος με άλλο όνομα.
Αυτοί όμως που μπάινουν ολιμερίς και ολονυχτίς στο φόρουμ, γεμίζοντάς το με ανούσιες κοτσάνες, βλακείες και υπερβολές, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την διαδικτυακή υπόστασή τους. Ούτε αν έχουν δύο και τρέις προσωπίδες. Έχουν όλη την ευχέρεια να διασκορπούν το "φώς" τους βασιζόμενοι στην ανοχή και ένοχη σιωπή μας.

Για να δούμε λοιπόν αν κατάλαβα καλά τι λες αγαπητή δύναμη Βρίλ…Ολοι οι καλοί και άξιοι διαγράφονται και αυτοί που μένουν πίσω είναι όσοι είναι ανούσιοι και δεν αξίζουν. Είναι σωστή η μετάφρασή μου ή κάνω λάθος
quote:
Σημαίνει πολλά για μένα...όταν η Αμαλία και η κάθε Αμαλία πλησιάζει την Αφροδίτη για να μάθει εάν είμαι ένα απενεργοποιημένο μέλος...για να δώσει την πληροφορία ότι είμαι ο endorama και πως αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να είναι μαζί μου.

Eιλικρινά αδυνατώ να πιστέψω ότι η Αμαλία έφτασε σε αυτό το σημείο!
quote:
Βρε dragon rider όλη αυτή η φασαρία επειδή κάποια άτομα πλησίασαν την Αφροδίτη και της είπαν να χωρίσετε επειδή είσαι ο endorama και γι αυτό δεν θα έπρεπε να τα φτιάξει μαζί σου;!
Και μπορείς να μου πεις γιατί πρέπει να ενδιαφέρει αυτό το θέμα το φόρουμ; Δεν είναι προσωπικό σας, εσένα της Αφροδίτης και αυτών που λες ότι σε κακολογούν;!

Συγνώμη αγαπητή μου Οστρια αλλά αυτά τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ… Τέτοιες καταστάσεις και χειρισμοί από τη μεριά του χώρου που μας φιλοξενεί αφορούν όλους!! Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό? Όταν έγραψα στον αποχαιρετιστήριο τόπικ μου ότι ένα μέλος με πίεσε να σβήσω ένα ποστ εκβιάζοντάς με ότι θα ανεβάσει το ψυχολογικό μου προφίλ για να γελάσουν κανείς δεν αναρωτήθηκε ούτε ποιο είναι αυτό το μέλος ούτε από πού και ως που κάποιοι εδώ μέσα δημιουργούν και ΜΕΛΕΤΟΥΝ το ψυχολογικό μας προφίλ!
Ολοι σίγησαν σαν να ήξεραν σαν να ήταν κοινό μυστικό, άλλοι κάνοντας ότι δεν κατάλαβαν και άλλοι λέγοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει αυτό το πράγμα…
Δυστυχώς όμως αυτά τα πράγματα αφορούν όλους!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 16/02/2006 12:12:48

16/02/2006, 12:33:27
quote:

Πιάστους πριβέ, μίλησε τους και ζήτα τους τον λόγο. Και εφ όσον λες ότι φταίει η Αμαλία, ο Μιχάλης και διάφοροι άλλοι (να υποθέσω συντονιστές;) τότε γιατί δεν πήγες στην συνάντηση να τα ξεκαθαρίσετε;
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Η αλήθεια όμως λάμπει έστω και καθυστερημένα.
ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΤΑΡΑΧΗ;
ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

16/02/2006, 12:42:36
quote:

Συγνώμη αγαπητή μου Οστρια αλλά αυτά τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ… Τέτοιες καταστάσεις και χειρισμοί από τη μεριά του χώρου που μας φιλοξενεί αφορούν όλους!! Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό? Όταν έγραψα στον αποχαιρετιστήριο τόπικ μου ότι ένα μέλος με πίεσε να σβήσω ένα ποστ εκβιάζοντάς με ότι θα ανεβάσει το ψυχολογικό μου προφίλ για να γελάσουν κανείς δεν αναρωτήθηκε ούτε ποιο είναι αυτό το μέλος ούτε από πού και ως που κάποιοι εδώ μέσα δημιουργούν και ΜΕΛΕΤΟΥΝ το ψυχολογικό μας προφίλ!
Ολοι σίγησαν σαν να ήξεραν σαν να ήταν κοινό μυστικό, άλλοι κάνοντας ότι δεν κατάλαβαν και άλλοι λέγοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει αυτό το πράγμα…
Δυστυχώς όμως αυτά τα πράγματα αφορούν όλους!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 16/02/2006 12:12:48

Μελετούν το ψυχολογικό προφίλ και συχνά παίζουν. Πολλοί γοητεύονται στη θέα ενός καλού εύχρηστου ακριβού διασκεδαστικού καθαρού παιχνιδιού. ΄Ετσι βλέπουν τις ανθρώπινες ψυχές.
Σωστά γράφεις AVALLON...
O Xρόνος όμως με το λαμπερό θάρρος του ήρωα, μιλάει καλύτερα από τον καθένα,
πέρα από στίχους όμορφους διακοσμημένους υψώνεται και δηλώνει ερμηνεύει μεταφράζει...
Πάντα θα υπάρχουν τα βαριά προπορευόμενα άρματα μάχης μάγκες.
Και η λειτουργούσα γκιλοτίνα των συνειδήσεων.
΄Ισως είχε δίκιο ο ποιητής.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΙΗΣΗΣ
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΛΚΙΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΑΝ ΒΑΡΥ ΧΡΥΣΑΦΙ...

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΙ...ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ
ΑΠΛΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑ.
ΟΝΕΙΡΟΦΑΓΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟΙ ΠΟΘΟΙ.
ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ...
ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...
ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΕΙ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΝΕΙ;
ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΤΡΟ ΧΡΟΝΟ.
΄Η ΦΙΛΙ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 16/02/2006 12:46:56

16/02/2006, 13:30:12
quote:
quote:

Avallon:
Eιλικρινά αδυνατώ να πιστέψω ότι η Αμαλία έφτασε σε αυτό το σημείο!

Εγώ να δεις...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

dragon riderΜέλος
16/02/2006, 14:40:46
Ostria
Ο λόγος που είπα ότι είπα είναι πολύ απλός.

Θεωρώ πως τα μέλη πρέπει να γνωρίζουν την ύπαρξη τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων.

Δεν αποκάλυψα κάποιο προσωπικό μου δεδομένο.
Φέρνω το παρασκήνιο στην επιφάνεια για να ξέρουν όλοι με τι έχουν να κάνουν.

Δεν πρέπει να ξέρουν όλοι πως μια μερίδα του forum μπορεί να επέμβει στην προσωπική τους ζωή;

Δεν αναφέρομαι στο χαζοκουτσομπολιο που μπορεί να κάνουν κάποια μέλη μεταξύ τους.

Με ρώτας γιατί δεν πάω στην συνάντηση.
να κάνω τι με αυτούς τους ανθρώπους;

Είδες πως ανέφερα και τον admin και δεν βγήκε κανένας να μου πει πως συκοφαντώ αυτόν τον άνθρωπο με ασυναρτησίες.

Να πάω να τους συναντήσω για να μου πουν πως είμαι επικίνδυνος,τρελός και ασυνάρτητος;
Να πάω να συναντήσω αυτούς τους ανθρώπους για να μου πουν να μιλήσω στον εαυτό μου για να βρω το λάθος;
Τα δικά τους λάθη ποτέ θα τα συζητήσουμε;

Ρώτησα τον admin και την Αμαλία εάν ανήκουν στην νέα ακρόπολη.
Δεν απάντησαν.
Αυτό είναι προσωπικό δεδομένο όμως επειδή είναι διαχειριστές αυτού του χώρου πιστεύω πως τα μέλη πρέπει να γνωρίζουν αν έχουν να κάνουν με την νέα ακρόπολη ή με ένα απλό forum.

Πολλά μέλη μπορεί να μην τα ενδιαφέρει όμως είναι πολύ σοβαρό θέμα.
Γίνεται ακόμα πιο σοβαρό εάν αυτοί που προσπαθούν να επηρεάσουν προσωπικές καταστάσεις ανήκουν στην νέα ακρόπολη.

Πως θα φανεί σε μερικούς αν η εικόνα που έχουν στο μυαλό τους με τον admin να φτιάχνει αυτόν τον χώρο με δικά του έξοδα και με αγάπη για την αναζήτηση καταρριφθεί από την εμφάνιση μιας οργάνωσης η οποία κρύβεται πίσω από όλα αυτά;

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε οργάνωση κρυμμένη πίσω από το forum και δεν εμφανίζεται τότε μόνο άσχημες σκέψεις μπορούν να περάσουν από το μυαλό μου.

Πως θα φανεί στα μέλη εάν ανακοινωθεί πως οι συντονιστές και η ομάδα που συζητάει προσωπικά με τα μέλη που απενεργοποιήθηκαν ανήκουν στην νέα ακρόπολη;

Δεν λέω πως είναι αλλά ΑΝ είναι.

Ας γίνει μια ανακοίνωση από την νέα ακρόπολη και τους διαχειριστές πως δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους για να λυθεί και αυτό το θέμα.

dragon riderΜέλος
16/02/2006, 14:46:09
Δηλαδή g σε ενόχλησε που σχολίασα κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν γράφτηκε για μένα;

ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ENDORAMA;

G.Μέλος
16/02/2006, 14:59:52

αγαπητέ,

προσπάθησε να διαβάζεις καλύτερα αυτά που γράφω...

ο σχολιασμός είναι και το κατεξοχήν αντικείμενο των συζητήσεων μας... απόψεων, ιδεών κλπ....

η απάντηση αντί άλλου δεν πιστεύω πως έχει λόγο ύπαρξης... (ή μήπως έχει?)

π.χ. όταν διαμορφώνεις τα περίφημα ερωτήματα σου στους υπεύθυνους του φόρουμ θα ήθελες μία απάντηση από αυτούς ή από μένα? δεν θυμάμαι να το έχεις "καλοδεχτεί" σε προηγούμενες δημοσιεύσεις από άλλα μέλη...

προσπάθησε λοιπόν, να μην ερμηνεύεις κι εσύ με δύο μέτρα και δύο σταθμά τα λεγόμενα και την συμπεριφορά των άλλων, γιατί διαφορετικά θα σε παραπέμψω στην ανάγνωση του "η Φάρμα των Ζώων" και τότε ίσως κάποιοι χαρακτηρισμοί σου ( σε ζωντανά κάποιων κυβικών) να γυρίσουν απευθείας σε σένα....

θέλει προσοχή αγαπητέ αυτό το παιχνίδι...

και συνέπεια...

όλα καλά λοιπόν

Galadriel