- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
δεν ξερω αν ειναι ακουμπησμενη η κολλημενη στον τοιχο,αυτο θα το μελετησουμε,ηδη το βιντεακι το εχει και ο τασος και ο πετρος,θα δειξει....
θα χαρω να τα πουμε ξανα
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
Μα η ερώτησή μου κακό μου Vril, δεν ήταν ειρωνική.
Χε χε, έχω και μια φήμη....
quote:
Απλά μου έκανε πολύ εντύπωση αυτό που ανέφερε ο φίλος, καθώς για μένα είναι πρωτόγνωρο αφού δεν έχω πάει ποτέ στην σπηλιά!
VRIL-AIR
Απ ευθείας πτήσεις χαμηλού ύψους και δωρεάν ξενάγηση.
Μόνο μηχανή Espresso δεν έχουμε on-board...
* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
τις ευχες μου σε ολες και ολους για Υγεια και Ευτυχια!
και τι καλυτερο δωρο απο κατι ασημενιο κι ας ειναι και λασπες?
την επομενη φορα που θα βρεθειτε στη σπηλια, μελετηστε τις

το γκριζο υλικο (που ασημιζει στο φλας) ειναι επιφανειακο και παχους ενος ποντου περιπου
απο κατω υπαρχει λευκη σκονη με κοκκους πολυ μικρης διαμετρου, η οποια ομως δεν αποκαλυπτεται οταν το επιφανειακο στρωμα περνει την παρακατω μορφη αλλα ακολουθει τις ανωμαλιες της επιφανειας

στην λεπτομερεια φαινεται το αναγλυφο που δημιουργειται στην λασπη (ακομη και πανω σε πατημασιες) αλλα και το λευκο υποστρωμα (κιτρινωπο στην φωτογραφια) στο σημειο απο οπου παρθηκε δειγμα
εδω μεγαλυτερες φωτογραφιες
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/johnniebegood/15003/362068
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/johnniebegood/15003/362069
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Συχαριτηρια για τοπικ σου.
Διαβαζοντας πλεον ολοκληρη την εμπειρια σου
εχω να κανω μερικα σχολια.
Θεωρω τον αρχικο σου φοβο και την ταση για φυγη που ενιωσες
ως κατι το φυσιολογικο.
Εκει ομως που νομιζω οτι εσφαλες, ειναι στη φαση που εκνευριστικες
οταν κολησε το αυτοκινητο απο πισω σου.
Επρεπε να αναψεις φλας και να σταματησεις σιγα σιγα δεξια.
Τα νευρακια κατα την διαρκια των υπερβατικων εμπειριων ειναι
χειροτερος εχθρος ακομα κι απο το φοβο
Εχω την γνωμη φιλε μου οτι το αυτοκινητο και ο επιβατης του δεν ειναι
και τοσο ...πραγματικοι.
Αλοστε ετσι που περιεγραψες τον επιβατη μου φανηκε πολυ..αρχετυπικος.
Δεν συμφωνω και με το οτι η μορφη του ειταν Πανοειδης.
Ο Πανας ..δικαιολογει το ονομα του.
Με δυο λογια αν τον εβλεπες θα ειχες φυγει σπιναριστος και με κοκινο.
Εσυ ομως καθοσουν σαστισμενος και το κοιταζες.
Κατα την γνωμη μου αυτο που αναδυετε μεσα απο την εμπειρια σου
ειναι το αρχετυπο συμβολο του <ΤΡΕΛΟΥ>.(Τρελα αυτοκινητα,τρελοι επβατες).
Οποτε η εμπειρια σου δεν ειναι και τοσο κακη οσο υποθετεις.
Παιξε κανενα <τζοκερ> ..χα χα
Εχει καποια τοπικ με το θεμα του τρελου μεσα στο εσοτερικα,
αλλα καλες απαντησεις πανω στο θεμα θα βρεις στα βιβλια του Γιουνγκ
1. Ο ανθρωπος και τα συμβολα του.
2. Τα συμβολα της μετεμορφωσης.
3. Λεξικο συμβολων.
Σε χαιρετω
<Μεσα απ τα σκοταδια και το φως
ξεπιδω σαν ..γελωτοποιος
με τον εαυτο μου εχω γινει ενα
και δεν ειμαι πιονι κανενος>
Νικολας
999
quote:Επρεπε να αναψεις φλας και να σταματησεις σιγα σιγα δεξια.
δεν σταματαγα για κανεναν λογο αδερφε! το ΦΕΥΓΑ υπερισχυε!
αλλα δεν το βρισκω λογικο το να σταματησεις μεσα στη νυχτα σε αναλογη περιπτωση, και αυτο γιατι το ανεξηγητο ειναι πολυ πιο ακινδυνο απο μερικους υπαρκτους ανθρωπους
quote:Εχω την γνωμη φιλε μου οτι το αυτοκινητο και ο επιβατης του δεν ειναι
και τοσο ...πραγματικοι.
κανενα αυτοκινητο εκεινη την βραδια δεν ηταν "πραγματικο" - προσωπικα πιστευω πως ηταν προβολες απευθειας στον εγκεφαλο
quote:Αλοστε ετσι που περιεγραψες τον επιβατη μου φανηκε πολυ..αρχετυπικος.
Δεν συμφωνω και με το οτι η μορφη του ειταν Πανοειδης.
φυσικα και ηταν αρχετυπικη η μορφη
για την ακριβεια θα τον ελεγα Σειληνο
quote:Ο Πανας ..δικαιολογει το ονομα του.
Με δυο λογια αν τον εβλεπες θα ειχες φυγει σπιναριστος και με κοκινο.
Εσυ ομως καθοσουν σαστισμενος και το κοιταζες.
σε αυτο θα διαφωνησω φιλε μου!
οι αντιδρασεις μας εξαρτωνται απο την αντιληψη μας και τα πιστευω μας.
εγω γνωριζω τον Πανα της Φυσης, του Ερωτα, της Εκστασης, τον αγαπημενο του Διονυσσου - πανικος καταλαμβανει οσους δεν κατανοουν την φυση του στην καρδια τους
quote:Οποτε η εμπειρια σου δεν ειναι και τοσο κακη οσο υποθετεις.
κακη?
το αντιθετο αδερφε, την θεωρω δωρο!
quote:αλλα καλες απαντησεις πανω στο θεμα θα βρεις στα βιβλια του Γιουνγκ
συμφωνω! ο Γιουνγκ ειναι ο μονος που διεισδυσε στις ανεξηγητες εμπειριες με σοβαροτητα
νασαι καλα φιλε
.
.
ΥΓ. παρατηρησε κανεις οτι η σπηλια ειναι στεγνη, ενω στην εισοδο της αλλα και μεσα στο εκκλησακι τρεχουν νερα?
ειχα να παω μια εβδομαδα πριν απο τον σεισμο και εσταζε
πηγα την μερα που εγινε και την βρηκα καταξερη, και απο τοτε εξακολουθει να ειναι στεγνη
ειναι φυσιολογικο με τοσες βροχες να μην σταζει?
διαβασα το βιβλιο του Ζηση
και απορω τι παραπανω προσθεσε στο θεμα ή τι απομυθοποιει τελικα
τους παραμυθαδες περιπατητες των υπογειων στοων τους γνωριζαμε ηδη
η υποθεση της στρατιωτικης βασης ειναι τουλαχιστον γελοια αν δει κανεις απο κοντα τα "εργα"
το οτι εσκαψαν στο βαθος και κατρακυλησε η λατυπη κατα λαθος, δεν στεκει!
η εναπομεινασα λατυπη στεκεται μια χαρα στα καθετα τοιχωματα των "παταριων"
το οτι το ανοιγμα στο τοιχωμα του βαθους της σπηλιας ειναι ο,τι απεμεινε απο το προϋπαρχον βαραθρο ειναι ανεκδιηγητη!
ο χαρτης του Κορρε με τα επιπεδα του εδαφους που παραθετει, δειχνει καθαρα οτι κατι τετοιο δεν ισχυει
αλλα και με απλη λογικη φαινεται οτι το ανοιγμα και ο χωρος του ηταν καποτε πισω απο τα βραχια που λατομευσαν με τα εργα, και σε υψος τουλαχιστον 4 μετρων, ενω το βαραθρο ηταν προφανως κατω απο τις λασπες που παταμε
ο ιδιος λεει οτι το βαραθρο ειχε βαθος 15 μετρα - αυτο απο μονο του φωναζει πως δεν ειναι δυνατον ο θαλαμος αυτος να ειναι ο πατος του βαραθρου, οπως υποστηριζει
αν ειχε δικιο, το δαπεδο και το ανοιγμα του βαραθρου επρεπε να ειναι 19 μετρα πανω απο το σημερινο επιπεδο του βαθους της σπηλιας, πραγμα αδυνατον!
οσο για τα φαινομενα, δεν ειδα να απομυθοποιει τιποτα
.
σημερα με το κακο βριλ θα κανουμε ενα δωρο σε οσους προβληματιζονται με το ασπρο υλικο που εχει ρευσει μεσα απο τις πετρες πισω απο το εκκλησακι
προφανως προκειται για υλικο που διερευσε απο τις τσιμεντενεσεις που εκαναν κατα την αναστυλωση οι εργατες απο την εσωτερικη μερια της εκκλησιας, αναμεσα στις πετρες
γιατί άν το παραμύθι δεν έχει Δράκο....
Άσε που παραλήγω να χάσουμε τον ΝταβέληΧΞΣ σήμερα, πού όταν είδε το άνοιγμα για το κέντρο της Γής ίσα που τον κρατήσαμε να μή χαθεί στη δαιδαλώδη στοά, πλάτους 40εκ και βάθους... 25εκ.
---------------------------------------------------------
Είδα τις φωτογραφίες στον ακουμπιούτρα.
Ξέρεις τι με σταναχώρησε ?
Ακόμα και στη σχισμή που μπήκαμε, ακόμα και κεί, παντού σκουπίδια.
Πέρα από το κουτάκι Κόκα-κόλα, το πακέτο τριγάρα, "ανακάλυψα" με το zoom κάτι που μοιάζει με μπαταρία αναπτήρα (?) ανάμεσα στους πεσμένους βράχους.
Καλά, ποιοί μ*λ*κ*ς πάνε ακόμα και εκεί για να πετάξουν τα σκουπίδια τους ???
Μόνο να βρούν το θησαυρό του Νταβέλη ψάχνουν ??
Πάει αυτός.
(Που τη βρήκα τη Φεράρρι νομίζεις ? )
o Παπα-Vril
Είχαν έρθει στη σπηλιά του Νταβέλη με Notebook για να επικοινωνήσουν με τους εξωγήινους.
Εδώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η διευθυνση
eksogiinoi@spilia-toy-ntaveli.gr
Παρόλο που η πυξίδα τους γύρναγε τρελά γύρω από τον άξονά της και το νοτεμπούι τρελάθηκε, όπως και κανένα ηλεκτρονικό δε δουλεύει στη Σπηλιά του Νταβέλη (άσχετα άν η σπηλιά δεν ξέρει ποιός είναι ο Νταβέλης) αυτοί εκεί ... το βιολί τους.
Αμ οι παπάδες που έφυγαν και άφησαν τα καντήλια αναμένα ????
Να χαρώ μια ερευνητική ομάδα...
Άμα τα ακούω και τα διαβάζω αυτά, γιατί ρε Τζώνυ να πιστέψω και τις άλλες "αναφορές", που μιλάνε με την ίδια σιγουριά για αποστάσεις, σχήματα, σχισμές, ρωγμές και άλλα ευτράπελλα ???
Όποις έχει μάτια βλέπει.
Και άλλο το μαρμαρο και άλλο ο χαλαζίας.
quote:Ξέρεις τι με σταναχώρησε ?
Ακόμα και στη σχισμή που μπήκαμε, ακόμα και κεί, παντού σκουπίδια.
Πέρα από το κουτάκι Κόκα-κόλα, το πακέτο τριγάρα, "ανακάλυψα" με το zoom κάτι που μοιάζει με μπαταρία αναπτήρα (?) ανάμεσα στους πεσμένους βράχους.
Καλά, ποιοί μ*λ*κ*ς πάνε ακόμα και εκεί για να πετάξουν τα σκουπίδια τους ???
υπαρχει λυση για τα σκουπιδια!
να τα συλλεγουν οι εξερευνητες για αναλυσεις!!!
χαχαχα
quote:
Απο οτι εχω παρατηρήσει .. στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της ΜΒ αλλά και στις δηλώσεις αυτουνού του ``αχαστούρη``
Αναρωτιέμαι αν ο φίλος allzero είναι οικείος με τον Λαβκραφτικό Χαστούρ τον Μεγάλο Παλαιό από το Αντεμπαράν του Ταύρου. Φίλε allzero dώσε μία γρήγορη ετυμολογία του "αχαστούρη"....please.
Μερικά ενδιαφέροντα σχόλια:
1.Λοιπόν σύμφωνα με τη Λαβκραφτική Μυθολογία στο φανταστικό του κόσμο δρα η "μαύρη αδελφότητα" που μέσω των τρομοκρατικών της χτυπημάτων θεωρεί ότι επιφέρει τις σωστές συνθήκες για την επιστροφή των μεγάλων Παλαιών.
2.Οι Πρεσβύτεροι (αντίπαλοι των ΜΠ) που τώρα υποτίθεται έχουν τα μυστικά της μεγάλης φυλής(είχε τα μυστικά του χρόνου), κυβερνούνται από τον Νόντενς ο οποίος εδράζει στο Λονδίνο. Οι Πρεσβύτεροι λοιπόν έρχονται από Ωρίωνα. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΗς ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ)
3.Στη λαβκραφτική μυθολογία οι "καλοί" θεοί είναι οι Πρεσβύτεροι και οι "κακοι" οι Μεγάλοι Παλαιοί.
4.Αν δείτε όμως τους ουράνιους χάρτες εψιλονιστών (αυτοί που μιλούν για Εψιλον) για τους καλούς ΕΛληνες και κακούς δρακονιανούς θα παρατηρήσετε ότι μας δίνουν τα πρόσημα ανάποδα.Ωριανοί οι κακοί και οι του Αλντεμπαράν καλοί. Οι "καλοί" Ολύμπιοι των Ελλήνων που λέτε πέσανε θύματα των κακών Δρακονιανών που τους κλέψαν κάποια μυστικά έγγραφα(σύμφωνα με Καλογεράκη)-> που ίσως να είναι ο Σείριος Β , και το Δυναμικό πεδίο αυτού που επιτρέπει διαγαλαξιακά ταξίδια + ο πλανήτης Όλυμπος στο σύστημα το Σειρίου. Ο Λάβκραφτ δίνει την ιστορία ανάποδα λέγοντας ότι οι ΜΠ κλέψαν τα μυστικά αυτά έγγραφα που περιέχουν τα μυστικά της Υπερβορείας.
5.Ο Πλούταρχος μας λέει ότι : για 3000 χρόνια κυβερνούν οι μεν, για 3000 οι δε, για 3000 έχουμε πόλεμο και για 3000 ειρήνη. Η εξουσία αλλάζει από του μεν στους δε και πάντα ο ένας κατηγορεί τον άλλο για το κλέψιμο κάποιων μυστικών που φαίνεται να σχετίζονται με Ονειροχώρες,Υπερβορεία που τελικά παραπέμπει στο Λευκό Νάνο Σείριο Β.
6.Έχω φυλάξει κάπου αναφορές για την 17 Νοέμβρη και για τους λεξαρίθμους που δίνουν τα ονόματα τους -> που όλα έχουν να κάνουν με Ανδρομέδα και Σείριο.
7.Η Ανδρομέδα λοιπόν είναι κόρη της Αιθιοπιάς νότια της Αιγύπτου. Ο Πλούταρχος μας ενημερώνει ότι η Αιθιοπία ήταν αντίπαλος της Αιγύπτου του Όσιρι ο οποίος σχετίζεται από τον ίδιο με τον Ωρίωνα. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ)
8. Ο Χαστούρ για τον οποίο είπαμε πριν ακολουθείται από τους Μπιάκχους και θυμίζει να μη πω ταυτίζεται με το αρχέτυπο του Όσιρι. Μόνο που ... έρχεται από αντίπαλο στρατόπεδο. Μάλιστα θα ενωθεί ή ενώθηκε (λόγω που ο κύκλος επαναλαμβάνεται υπάρχει αυτή η απροσδιοριστία) με την Σουμπ - Νιγκουράθ που είναι κάτι από μητέρα γη και Εκάτη και παραπέμπει στη σχέση Όσιρι Ίσιδας(Σείριος Β ή Σελήνη ανάλογα με τη περίσταση) και στη κυριαρχία του δέντρου της ζωής που φτάνει ως τον Ολυμπο του Σειρίου μέσω της κυριαρχίας της σελήνης. Αρκεί να επιστρέψει ... (κατα περίεργο λόγο κάνουν τα απόκρυφα της νεκράς θάλασσας μας λένε για το τέλος το Χρόνου "και ο ΕΛοχίμ θα γίνει Μελχιτσεδέκ" δηλαδή Ιερεύς Σαλήμ και βασιλιάς του κόσμου. =>Δηλαδή ακόμη δεν είναι.)
( Γενικά φαίνεται να υπάρχει μία μάχη για οικειοποίηση συμβόλων-αρχετύπων. για αυτό και άλλωστε γίνεται σφαγή για το τi ήταν ο Χριστός. Απολλώνια ακτίνα λένε οι μισοί κάλπικος Διονύσιος Ζαγρεύς οι άλλοι μισοί.)
Για το θέμα έχω κάνει μία ανάλυση εδώ και ελπίζω να τη συνεχίσω :
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5979&whichpage=4&ARCHIVE=
Φίλος karma :
quote:
Σαν τελικό αποτέλεσμα. Μήπως όλα αυτά είναι ένα προβάδισμα για να ευαισθητοποιηθεί ο άνθρωπος και να συντελέσει στην αλλαγή του κόσμου για ένα καλύτερο αύριο ;
Αν είναι αυτό και γίνονται σκοτωμοί για πνευματική εκπαίδευση του συλλογικού ασυνειδήτου ... τι να πω και τι να σχολιάσω...
Φίλος Mercury :
quote:
Αναρρωτιέμαι αν είναι τυχαία η επιλογή της ημερομηνία του νέου χτυπήματος...Μιλάμε για την 7η μέρα του 7ου μήνα ενός έτους που επίσης αθροίζει τον αριθμό 7. Τρία 7άρια δηλαδή.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ :
Σταυρός = ΣΤ + Α +Υ + Ρ +Ο +Σ = 777
Αν παρατηρήσεις το σύμβολο του Ήλιου Απόλλωνα-Σειρίου διπλό και ανεστραμένο Ε έχει κανονικά μία κάθετο στη μέση. Λοιπόν οι Εψιλονιστές έχουν αφαιρέσει τη κάθετο και διατηρούν μόνο τις δύο καμπύλες και το οριζόντιο ευθύγραμμο τμήμα.
Επίσης στην αρχή οι Χριστιανοί είχαν την ακροστοιχίδα :
Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτής Σταυρός και μετά για κάποιο λόγω το Σταυρός λογοκρίθηκε μέσα στο παιχνίδι οικειοποίσης συμβόλων απο Μαύρη και Λευκή Αδελφότητα.
Αν μου ζητούσαν να το ερμηνεύσω αυτή τη στιγμή θα έλεγα σχεδόν παρορμητικά ότι κάποτε έχασαν οι Παλαιοί από τους Πρεσβύτερους τη κυριαρχία του κάθετου άξονα που είναι μία νοητή ευθεία από εδώ ως το Σείριο δηλαδή το δέντρο της ζωής. Αν οι Μ.Παλαιοί λοιπόν συνδέονται με την Μαύρη αδελφότητα τότε :
1.Πολλή λογικά κράζουν οι Εψιλον-λόγοι την Λευκή Αδελφότητα που σχετίζεται με Βατικανό και Μασωνία.(Άσπρα οι καθολικοί, μαύρα εμείς=>
Εμείς συνεχίζουμε να αποδεχόμαστε σαν ορθόδοξο δόγμα το κύκλο του Υιού αφού θεωρητικά αυτός γεννιέται και φωτίζεται από τις φωτοχυσίες του Αγίου Πνεύματος στη γαία. Αυτοί με τη κυριαρχία τους στον Άξονα δέντρο ζωής =>αλλάξαν το δόγμα αφού ο Ηλιακός Υιός τους δεν είναι πια Υιός αλλά Πατέρας στο θρόνο=> αυτοί λένε μετά το σχίσμα : "και εις το πνεύμα το άγιον ... το εκ του Πατρός και Υιού εκπορευόμενον" (αν κάνω λάθος διρθώστε με). Το θέμα είναι πολυπεπίπεδο
προσπάθησα να προσεγγίσω το δέντρο της ζωής το Σείριο κλτ εδώ :
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5979
2.Τα χτυπήματα στο Λονδίνο σχηματίζουν ένα Σταυρό.
3.Κάντε συσχετίσεις για το γιατί οι Γερμανοί λέγονταν "δυνάμεις του άξονα" και βάλτε στο σχέδιο και κάποια σχόλια του Πάλμου που έλεγε ότι οι Γερμανοί φτιάξαν τότε ιπτάμενους δίσκους και τους στείλαν στο Αλντεμπαράν για .. να δουν από που κατέβηκαν οι Έλληνες.
Ξανά karma :
quote:
Φυσικά και δεν είναι τυχαία η επιλογή της ημερομηνίας ! Ούτε Αστρολογικά, ούτε Αριθμολογικά. Συμφωνώ απόλυτα για τα 7άρια. Από δική μου έρευνα έχω καταλήξει ότι ο αριθμός 7 σχετίζεται με το ζώδιο του Σκορπιού (θάνατος - αναγέννηση). Επίσης τα τρία 7άρια μαζί σχηματίζουν τον αριθμό 21, 2+1= 3. Το τρία σχετίζεται με τον Δία (Θεία Δίκη - Δικαιοσύνη). Το 11 είναι ο αριθμός των προφητών, των διδασκάλων και των αναμορφωτών.
Ψάξε λίγο φίλε karma τη διαφορά χρόνου του πρώτου από του δεύτερου και του δεύτερου από του τρίτου τρομ. χτύπήματος . Πρέπει να είναι 1 χρόνος και ένας μήνας =>11. (Έπαιξε στις ειδήσεις today) Επίσης για κάποιο λόγω επαναλαμβάνεται το τέσσερα : 4 αεροπλάνα, 4 εκρήξεις στο Λονδίνο ...#$^^%&%^ + κάτι άλλο me 4 που είπαν στις ειδήσεις σήμερα κα το έχασα. Το 11, 111,1111=Ιωτα=Ρωσσία παίζουν πολύ. (Αφήστε που τώρα τελευταία ο Λιακ άρχισε να ακούγεται σα Πάλμος (παίζει συνέχεια συνεντέυξεις του) και μου δίνει αφορμή να συσχετίσω τη Ρωσσία για τη οποία μας τα έχει πρήξει με τις προφητείες ο Λιακ. με κάτι Φουρακοπάλμους. Και τώρα που το θυμάμαι καλύτερα στο Φόρουμ του ΙΦ μιλούν για Φύλακα της Πύλης Μπιν Λάντεν και ο Λιακ για τεχνολογία που έδωσε το Άγιον Όρος στον Πούτιν.)
Που θα πάει θα βγει το παζλ : Όποιος θέλει να συνδράμει στους σύγχρονους αλλά διασλκεδαστικούς παραλογισμούς μου ΕΔΩ :
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5979
τα πάντα ρει
Κατ’ αρχή, καλή η έρευνά σου και η προσέγγισή σου στα πράγματα.
quote:
Αν είναι αυτό και γίνονται σκοτωμοί για πνευματική εκπαίδευση του συλλογικού ασυνειδήτου ... τι να πω και τι να σχολιάσω...
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πρέπει ο κόσμος κάποια στιγμή να ξυπνήσει ! Να δει τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και να αντιδράσει. Στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, μας έχουν καταντήσει όλους «μαριονέτες» μέσα από το βομβαρδισμό της συνεχούς διαφήμισης και της υπερχρέωσης. Θέλει πολλές σελίδες για να ολοκληρώσω το συλλογισμό μου…
Όσο για τους αριθμούς, συμφωνώ και για το τέσσερα. Ο αριθμός 4 είναι ένας ζυγός αριθμός (θηλυκός και παθητικός) και προκύπτει από το 2+2 ή από 2x2. Στην αρνητική του μορφή εκλύσει αρνητικές και «καθυστερητικές» ενέργειες. Είναι ο αριθμός της στερεότητας και της ακινησίας αλλά μπορεί να κλονιστεί από εκρήξεις βίας (όπως η γη αναστατώνεται από σεισμούς και απόκρυφες υποχθόνιες δονήσεις).
Γενικά, έχω παρατηρήσει, ότι τα μαγαζιά με αριθμούς 4 και 7 είναι αυτά που κλείνουν σε μικρό χρονικό διάστημα ή που αλλάζουν συνέχεια ιδιοκτήτες.
Συνέχισε την καλή δουλειά.
Φιλικά
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ...ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ...ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΡΗΞΗ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΛΜΗΡΟ...ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ.
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ...ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
quote:
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ...ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.****
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ...ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
Συμφωνώ! Και τελικά την πληρώνει ένας κακόμοιρος Βραζιλιάνος που ποιός ξέρει για ποιόν λόγο πανικοβλήθηκε και πήγε να το σκάσει και τον εκτέλεσαν επί τόπου...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Tο ψευδώνυμό σου έχει να κάνει με το ζώδιό σου ;?
Με το ζώδιο μου όχι,με το ωροσκόπιο μου ναι.Βασικά ο Ερμής είναι ο απο θέση σε ζωδιο (Δίδυμοι), και οίκο (σύνοδο με MC)ισχυρότερος πλανήτης στο χάρτη μου.Πρόσθεσε ότι είναι και κυβερνήτης του ωροσκόπου μου στην Παρθένο. Ηλιακά πάντως είμαι Ταύρος.
quote:
Είναι ο Nicholas Campion και το βιβλίο του λέγεται "The book of world horoscopes"
Ο Nicholas Campion ήταν πρόεδρος των Βρετανών αστρολόγων. Τώρα νομίζω διδάσκει στο Kepler college στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το "The Book of World Horoscopes" είναι το απόλυτα απαραίτητο εργαλείο για όποιον ασχολείτε με πολιτική αστρολογία. Δυστυχώς δεν μπορεσα να το βρω ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ολλανδία,αλλά ούτε και στην Αγγλία (πέρσι τουλάχιστον είχε εξαντληθεί). Τον Οκτωβριο κατεβαίνω Ελλάδα και αναρρωτιόμουνα μήπως θα μπορούσες να μου το δώσεις για να βγάλω ένα αντίγραφο? Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια που έχεις μια τόσο σοβαρή γνωριμία. Ο Campion είναι μια πολύ σοβαρή προσωπικότητα σε ενα χώρο που δεν υπάρχουν και πολλές τέτοιες.
Φίλος Arithanis
Σε ευχαριστώ για τις πολύ ενδιαφέρουσες επισημάνσεις σου,αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν εχω ιδέα από Λαβκραφτική Μυθολογία και έτσι δυσκολεύομαι πολύ να σε παρακολουθήσω.Ευχαριστώ για την κατανόηση σου.
Το δικό μου ζώδιο είναι η Παρθένος και ο Ωροσκόπος μου είναι ο Ταύρος. Το Μεσουράνημά μου βρίσκεται στον Υδροχόο.
Είναι πολύ πιθανό ο Ήλιος σου να "πέφτει" στον Ένατο Οίκο σου (αυτό σημαίνει ότι έχεις σχέσεις με το εξωτερικό, ότι αγαπάς τη γνώση, τη φιλοσοφία κ.λ.π.).
Ο Nicholas Campion ήταν πρόεδρος των Βρετανών Αστρολόγων. Σε ένα πρόσφατο E-mail που είχα μαζί του μου είπε ότι ταξιδεύει πολύ. Άλλωστε, έχουμε συναντηθεί, τις περισσότερες φορές, σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, στα μεγάλα Αστρολογικά συνέδρια. Επίσης, έχει έρθει και στην Ελλάδα, μάλιστα έκανε σεμινάρια, σε Άγγλους, στην Κω. Πολύ καλές σχέσεις έχω, επίσης, με τους σπουδαίους Αμερικάνους Αστρολόγους, τον Noel Tyl, τον Robert Hand κ.α., όπως με Ιταλούς, Γάλλους, Ισπανούς κ.λ.π. (περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας).
Με χαρά να σου δανείσω "The Book of World Horoscopes" είναι πολύ καλό βιβλίο. Σε μένα μου είναι πολύ χρήσιμο γιατί με έχει βοηθήσει στην έρευνά μου στην "Καρμική Αστρολογία".
Υ.Γ. Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους αν είμαι τώρα εκτός θέματος !
Φιλικά
Ο φίλτατος AVATARGR ...έφα! και μας δείχνει με αυτή την φράση τον τρόπο της εμμέσου πλην σαφούς "δικαιώσεως" των απανταχού τρομοκρατών!
Αν είναι δυνατόν, φίλτατε AVATARGR συ, ως συντονιστής μιάς δημοσίας "Αγοράς", αντί να καταδικάζεις Α Π Ε Ρ Ι Φ Ρ Α Σ Τ Ω Σ την Τρομοκρατία, να διατυπώνεις εμμέσους εξορκισμούς οι οποίοι καταλήγουν στην δικαίωσή της.
Αγαπητέ AVATARGR η Τρομοκρατία είναι κοινωνική πανώλης χειρότερη της ομαδικής τρέλλας! Είναι σύμπτωμα συλλογικού διανοητικού εκφυλισμού το οποίο φθάνει τα όρια της πλέον εγκληματικής απανθρωπιάς και το καθήκον όλων μας είναι η καταδίκη της.
Μέσα σε αυτό το αμφιλεγόμενο "Forum" όπου κυριαρχούν Ναζιστές και ο Αντισημιτισμός κηλιδώνει την όποια σοβαρότητα (βλ. σχετικά Ιστονήματα που περιέχονται εδώ περί "παγκοσμίου επικινδυνότητος των Εβραίων" και λοιπά χιτλερικά "φέιγ-βολάν"...) τουλάχιστον εσύ ως "συντονιστής" θα έπρεπε να ήσουν προσεκτικότερος και να ετίμας περισσότερο την μνήμη των αθώων θυμάτων των Δίδυμων Πύργων, της Ισπανίας, του Λονδίνου και τις οίδε π ο ύ τα επόμενα...
Τέλος, όταν πάλι σε ετούτο το "Forum" -τί σύμπτωση!!...- εξαπολύουν την αρρωστημένη εγκληματικότητά τους οι γνωστοί ισλαμιστές τρομοκράτες απειλώντας ποιούς, εμάς τους Έλληνες οι οποίοι πάντοτε τους ετείναμε χέρι φιλίας και ανοχής, τότε, όχι μόνον θα έπρεπε να αποκαθηλώσετε πλήρως το παρανοϊκό "μανιφέστο" τους αλλά και να συνδράμετε με κάθε τρόπο τις Αρχές στον έγκαιρο εντοπισμό και εξουδετέρωση αυτών των υποψηφίων δολοφόνων.
Εκφράσεις τύπου "ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙ..." είναι και εκ του πονηρού και προκλητικώς συμψηφιστικές "Θύματος και Θύτου".
Ευτυχώς, ακόμη και εάν οι μικρόνοες εγκληματίες δεν το αντιλαμβάνονται,
ζούμε σε ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ Κοινωνία όπου οι δολοφόνοι αλλά και οι (άμεσοι ή έμμεσοι) αβανταδόροι τους ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ!
quote:
Μέσα σε αυτό το αμφιλεγόμενο "Forum" όπου κυριαρχούν Ναζιστές και ο Αντισημιτισμός κηλιδώνει την όποια σοβαρότητα
...Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ...
ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ; ΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.
ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...ΧΑΝΤΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΡΟΜΟ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;
ΟΧΙ...ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΜΑΚΡΕΣ;
ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
quote:
η Τρομοκρατία είναι κοινωνική πανώλης χειρότερη της ομαδικής τρέλλας! Είναι σύμπτωμα συλλογικού διανοητικού εκφυλισμού το οποίο φθάνει τα όρια της πλέον εγκληματικής απανθρωπιάς και το καθήκον όλων μας είναι η καταδίκη της.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΩΤΣΑΣ ΤΗΝ ΣΦΙΓΓΟΦΩΛΙΑ.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΤΗΝ ΒΙΑ...ΤΩΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.
ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ/ΙΣΠΑΝΟ ΝΕΚΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ + ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ...ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ/ΙΡΑΚΙΝΟ/ΑΦΓΑΝΟ/ ΝΕΚΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟ...ΕΝΑΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ... ΚΑΠΟΥ.
ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΖΩΗΣ.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΔΥΟ ΠΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ...ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ.(ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ)
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΕΣ.
ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΒΥΛΗ.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ...ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ.
ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΒΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ.