ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
27/07/2005, 21:56:50
΄Ομορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος..

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

27/07/2005, 22:29:36
quote:

εμάς τους Έλληνες

Τους ποιους?

Οταν μιλας σαν φερεφωνο της Ισραηλινης πρεσβειας η εστω σαν Εβραιος της διασπορας που βλεπει τα πραγματα μονοπλευρα και που την αντιθετη γνωμη την βαφτιζει αμεσως ναζισμο, δεν δικαιουσαι να λες "εμας τους Ελληνες".
Ολα αυτα τα κολπα παλιωσανε πλεον. Πιανουνε μονο στους αμερικανους.
Εμεις οι Ελληνες προστευουμε τους εβραιους οταν τους κυνηγανε οι αλλοι και ειμαστε με τους Παλαιστηνιους οταν οι εβραιοι τους σφαζουνε σαν τα κοτοπουλα.
Κατα την νοοτροπια σου το 90% του Ελληνικου λαου ειναι ναζι ε?

GANYMIDESΝέο Μέλος
28/07/2005, 17:18:03
Aγαπητέ μου pixeldream,
είναι παλιά η "ρετσέτα" του συμψηφισμού "Θύτου και Θύματος". Καθαρά χιτλερική (φασιστική, για να μην μπερδεύεσι...) και χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τον διδάσκαλό σου Josef Goebbels! Δυστυχώς, κάποιοι εκ των οψίμων μαθητών του παρανοϊκού ως άνω εγκληματίου (μέχρι τα ...οκτώ παιδιά του δολοφόνησε το κτήνος, ίσως επειδή του τελείωσαν οι ...Εβραίοι!!)όπως και η αφεντιά σου, προσπαθεί να αποδώσει φασιστικές μεθόδους στον αντίπαλο ακουθώντας γκαιμπελικά "χνάρια"!Ατύχησες!
Ταυτίζοντας με τον φασισμό τα 6.000.000 των, από τους φασίστες, δολοφονημένων Εβραίων το μόνο που κατακτάς είναι τον τίτλο του Goebbels σε "όλα"!
Ως προς την δυνατότητα της ελεύθερης εκφράσεώς μου σου θυμίζω ότι δεν αποτελεί "δώρο" αλλά κατάκτησή μας κατόπιν της κατανικήσεως του φασισμού αλλά και του ισλαμισμού όπου και αν αυτοί εμφανίζονται! Αντιθέτως, δ ώ ρ ο α ν ο χ ή ς αποτελεί η "έκφραση" κάποιων καμουφλαρισμένων τρομοκρατών και "αντισιωνιστών" οι οποίοι "μασκαρεμένοι" πίσω από ηλεκτρονικές ανωνυμίες παραβιάζουν την παγκοσμίως ισχύουσα νομοθεσία (εν Ελλάδι εψηφίσθη από την Βουλή υπουργούντος Γ.Α.Μαγκάκη) βάσει της οποίας απαγορεύεται επί ποινή φυλακίσεως η αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος και η έκφραση ρατσιστικών-αντισιωνιστικών τοποθετήσεων! Και αυτές οι παραβιάσεις διαπράττονται ΚΑΙ εις το παρόν "Forum" και δη κατά συρροήν...
Ας καθήσουν λοιπόν "καλά" κάποιοι που υποδαυλίζουν την διεθνή τρομοκρατία διότι η Interpol εφαρμόζει όσα κάποιοι άλλοι κάνουν πως δεν βλέπουν...
Εάν κάποιοι ιθαγενείς, αντί να συναισθάνονται την εγκληματική διαγωγή τους εις βάρος της Ελλάδος επιρρίπτουν ευθύνες στις Η.Π.Α. ταυτίζοντας με αυτές καθένα που δεν τους αρέσει, τότε το πρόβλημα είναι εξολοκλήρου δικό τους! Οι ανά την υδρόγειο Ισραηλίτες, να είσαι σίγουρος, θα συντρίψουν την τρομοκρατία ασχέτως τιμήματος. Ο Πολιτισμός δεν μπορεί να διακυβεύεται από ανωμάλους εγκληματίες!
Και ο έμμεσος συνηγορητικός λόγος σου υπέρ της διεθνούς τρομοκρατίας έγινε απολύτως αντιληπτός:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Απλά και λίαν φιλικά σου λέω ότι παρόμοιες εγκληματικές εκφράσεις είναι πράξεις κατά της Ανθρωπότητος!
Αγαπητέ χρυσος Κλωνος,
εσύ που ως Χριστιανός μονοθεϊστής λατρεύεις την Παλαιά Διαθήκη δεν θα έπρεπε να αμφισβητείς την δική μου Ελληνικότητα. Αν έχεις Θρησκεία, το ένα από τα δύο της "πόδια" είναι καθαρά Ισραηλιτικό όταν ο Λαός του Ισραήλ δημιουργούσε Πολιτισμό πολύ πριν αποφασίσουν τα ελλαδικά αντιμαχόμενα κράτη ότι ...υπάρχουν! Και όταν η Ελλάδα ανεγνώρισε τον ειδωλολατρικό χαρακτήρα του Δωδεκαθέου της ταλανιζομένη μέσα στις ενοχές της υπάρξεως ενός "αγνώστου" Θεού, ανέμενε τον Ισραηλίτη Σαούλ να της δανείσει δεκανίκι Πίστεως για να στηριχθεί. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες όχι μόνο τιμούμε τον Λαό του Ισραήλ αλλά και είμεθα ευγνώμονες για το δάνειο Πίστεως που μας ενεπιστεύθη. Και εάν θέλεις να αισθανθείς πραγματικός Έλλην άνοιξε την Γένεση, την Έξοδο, το Λευιτικόν, τους Αριθμούς και το Δευτερονόμιον για να καλλιεργήσεις την ψυχή σου.
Το πόσο προστατεύθηκαν οι Εβραίοι στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο εν Ελλάδι από κάποιους "Έλληνες" το γνωρίζουμε λίαν καλώς, ειδικώς όταν αναμιμνησκόμεθα (π.χ.) την ιστορία της δολοφονίας χιλιάδων Εβραίων της Κερκύρας από τον τότε προύχοντα Κόλλα!
Ηρέμησε καλέ μου χρυσος Κλωνος διότι όλοι οι κρυπτο-Nazi είστε τοιούτοι επειδή ακριβώς κλείνετε τα μάτια προ της Ιστορίας και της Πραγματικότητος.
Πάντοτε φιλικά!
28/07/2005, 18:48:06
quote:

(μέχρι τα ...οκτώ παιδιά του δολοφόνησε το κτήνος,

Εξι (6) ηταν ασχετε! Η τα αυξησες γιατι το οκτω ειναι πιο "μουρατο"?
Γενικως οι εβραιοι εχετε μια ταση να αυξανετε τα "θυματα" γενικως. Οπως π.χ. τα περιφημα θυματα του "ολοκαυτωματος"
Εχω βαρεθει εδω μεσα τις Κατινες που ολο απειλουν με μηνυσεις για ψυλου πηδημα.
Τωρα μεσα στις Κατινες προστεθηκα και η εβραικη παρανοια.
Αν εχεις παρει κατι απο τους Ελληνες, αυτο ειναι η δικομανια.
Και ποιος σου ειπε οτι ειμαι Χριστιανος μονοθειστης?
Εχω απορριψει εδω και αιωνες τις ηλιθιοτητες των γραφων σας.
Ωρα ειναι να μας πεις οτι μας δωσατε τα φωτα και μας βγαλατε απο την βαρβαροτητα!!!!
quote:
όταν ο Λαός του Ισραήλ δημιουργούσε Πολιτισμό πολύ πριν αποφασίσουν τα ελλαδικά αντιμαχόμενα κράτη ότι ...υπάρχουν! Και εάν θέλεις να αισθανθείς πραγματικός Έλλην άνοιξε την Γένεση, την Έξοδο, το Λευιτικόν, τους Αριθμούς και το Δευτερονόμιον για να καλλιεργήσεις την ψυχή σου.

Εδω γελανε!!! ( Η μηπως κλαινε?)
GANYMIDESΝέο Μέλος
28/07/2005, 19:09:56
Φίλτατε χρυσος Κλωνος,
ουδέποτε αμφέβαλα για την ναζιστική τοποθέτησή σου η οποία αναπηδά από τις απαντήσεις σου.
Όπως ακριβώς και οι εγκληματίες του Γ΄Ράιχ προσπαθούν να σμικρύνουν τα ...νούμερα των θυμάτων που ξέκαναν έτσι και εσύ θέτεις ζήτημα "6" και όχι "8" λες και αν κάποιος δολοφονήσει τα 6 παιδιά του και όχι τα 8 ...συγχωρείται! Δεν ήσαν έξι εκατομμύρια οι σαπωνοποιηθέντες Εβραίοι αλλά έξι παρά ...κάτι, οπότε αθώος ο Himmler όπως προσπαθεί να μας πείσει ο απολογιτής των ναζιστών ψυχανωμάλων Irving! Αυτή είναι η ναζιστική λογική του Νταχάου και του Άουζβιτς!!
Επίσης, καλέ μου, αν η απαίτηση για την εφαρμογή του Νόμου θεωρείται από τους συνηγόρους των ναζιστών εγκληματιών ως ..."δικομανία" τότε μπορείς να αντιληφθείς πως η τρομοκρατία ανθίζει σε υπαναπτύκτους και μίζερους Λαούς...
Θέλεις να πεις ότι έχεις απορρίψει "τις ηλιθιότητες της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας"; Δικαίωμά σου, αλλά να μας δηλώσεις, μετά την κατεδάφιση αυτών των αξιών τι ετοποθέτησες στην θέση τους... Μήπως το ...Δωδεκάθεο του αντισιωνιστού Κυρίου Ρασιά; Πες μας σε ποιό σημείο να καγχάσωμε αρχαιο-Ελληνικώς! Μήπως ενδύεσαι και ...χλαμύδα όταν παιδοτρίβεστε στα ετήσια "Προμήθεια" των Λιαντίνιδων και λοιπών παρανοϊκών;
Ασφαλώς και ο Iσραηλίτης Λαός έδωσε τα φώτα του Πολιτισμού ΚΑΙ στους Έλληνες. Μην ξεχνάς ότι στην Θεσσαλονίκη, την Πόλη που εξεπολίτισαν οι εμιγκρέδες Ισραηλίτες της Διασποράς, το πρώτο Τυπογραφείο ήταν Εβραϊκό και οι εκεί ιθαγενείς κατεσκεύασαν τις πρώτες ωργανωμένες κατοικίες τους χρησιμοποιώντας μαρμάρινα σπαράγματα Εβραϊκών τάφων...
Κάνε μιά βόλτα μέχρι το Εβραϊκό Μουσείο Αθηνών και θα μάθεις την Ιστορία του Τόπου σου. Έχει πολλά να σου διδάξει και πάντα ο Ελληνικός Εβραϊσμός έχει να διδάξει Πολιτισμό!
Με αγάπη!
rizitisΜέλος
28/07/2005, 20:00:18
ΕΡΩΤΗΣΗ :ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ;

israel

nazi

london attack

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΟ ΑΙΜΑ

28/07/2005, 20:23:20
GANYMIDES
quote:
και χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τον διδάσκαλό σου Josef Goebbels!

ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ...ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛ...ΩΡΑΙΑ...ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ...ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ...ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ "ΚΟΒΕΙΣ" ΚΑΙ "ΑΠΑΙΤΕΙΣ" ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΕΣ....ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ;...ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...KAI ΠΑΛΙ PIXELDREAM...ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ...ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ.

quote:
Ως προς την δυνατότητα της ελεύθερης εκφράσεώς μου σου θυμίζω ότι δεν αποτελεί "δώρο" αλλά κατάκτησή μας κατόπιν της κατανικήσεως του φασισμού αλλά και του ισλαμισμού όπου και αν αυτοί εμφανίζονται! Αντιθέτως, δ ώ ρ ο α ν ο χ ή ς αποτελεί η "έκφραση" κάποιων καμουφλαρισμένων τρομοκρατών και "αντισιωνιστών" οι οποίοι "μασκαρεμένοι" πίσω από ηλεκτρονικές ανωνυμίες παραβιάζουν την παγκοσμίως ισχύουσα νομοθεσία

ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ...ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ.

ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΤΩΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΖΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ...ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΔΩΣΑ ΨΕΥΔΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ...ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΥΦΟΣ...ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ...ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.

quote:
Και ο έμμεσος συνηγορητικός λόγος σου υπέρ της διεθνούς τρομοκρατίας έγινε απολύτως αντιληπτός:

ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΩΠΙΔΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ...ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.

quote:
Έχει πολλά να σου διδάξει και πάντα ο Ελληνικός Εβραϊσμός έχει να διδάξει Πολιτισμό!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ...ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑΜΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.

ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΤΟ ΖΟΥΜΙ:
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΡΥΦΑΚΟΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝ...ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.

Feeling brave?
then come and try to stare at my naked I.

PIXELDREAM KAI OXI ΓΚΕΜΠΕΛΣ...ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ...ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ.

Ο PIXELDREAM ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ....ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ.

..

Edited by - pixeldream on 28/07/2005 20:29:31

28/07/2005, 21:09:01
quote:

η τρομοκρατία ανθίζει σε υπαναπτύκτους και μίζερους Λαούς...

Οπως οι εβραιοι, οι αμερικανοι, οι αγγλοι. Γιατι δεν πρεπει να ξεχνας οτιγια καθε νεκρο στις ταξεις των ανωτερω υπαναπτυκτων λαων, αριθμουνται χιλιαδες στους αλλους λαους.
Και δεδομενου οτι πλεον υπαναπτυκτοι ειναι οι πατριωτες σου να μην ξεχναμε την συστηματικη καταστροφη των οικοσκευων των Παλαιστινιων με κασμαδες (καταστρεφουν ψυγεια, κουζινες κι οτι αλλο βρουν μπροστα τους) και μετα τσιμενταρουν τα υπολοιπα!!!

quote:
Μην ξεχνάς ότι στην Θεσσαλονίκη,

το πρώτο Τυπογραφείο ήταν Εβραϊκό

Εχεις απολυτο δικιο: Ειμαι ενας ναζι κρετινος!!!!
Πως παρελειψα αυτην την γιγαντια συνεισφορα του εβραικου λαου, στο παγκοσμιο πολιτισμικο γιγνεσθαι????!!!!! Οταν με το καλο ξαναφιαξετε τον ναο θα παω σουρνωντας να ζητησω συγχωρεση απο τον γιαχβε!!!

Edited by - χρυσος Κλωνος on 28/07/2005 21:11:12

graciousΝέο Μέλος
28/07/2005, 21:53:36
GANYMIDES, αυτή η γελοιότητα, οτι όποιος δε συμφωνεί με τις απόψεις μας είναι φασίστας, ναζί, ρατσιστής και γω δε ξέρω τι άλλο πρέπει κάποτε να σταματίσει.
Τι προσπαθείς να παραστήσεις απειλώντας με μυνήσεις και με συλλήψεις απο ιντερπόλ, μοσάντ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις;

Πές μας και τη γνώμη σου για τα παιδιά της ΕΟΚΑ που δολοφόνησαν οι πολιτισμένοι Άγγλοι ως τρομοκράτες. Συμφωνείς κι εσύ πως ήταν τρομοκράτες;

Edited by - gracious on 28/07/2005 22:12:33

28/07/2005, 21:58:01
Να σας θυμίσω ότι το θέμα για τους Εβραίους είναι λίγο παρακάτω;!

Πάντως να επισημάνω μερικά σχόλια του GANYMIDES με τα οποία δεν συμφωνώ καθόλου μα καθόλου!

quote:
Μέσα σε αυτό το αμφιλεγόμενο "Forum" όπου κυριαρχούν Ναζιστές και ο Αντισημιτισμός κηλιδώνει την όποια σοβαρότητα (βλ. σχετικά Ιστονήματα που περιέχονται εδώ περί "παγκοσμίου επικινδυνότητος των Εβραίων" και λοιπά χιτλερικά "φέιγ-βολάν"...)

Τότε τι κάνεις εσύ εδώ μέσα; Ηρθες για να "βάλεις μυαλό" σε μερικούς, ή να μας απειλήσεις, όπως κάνεις παρακάτω;

quote:
Εκφράσεις τύπου "ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙ..." είναι και εκ του πονηρού και προκλητικώς συμψηφιστικές "Θύματος και Θύτου".

Δηλαδή εγώ που το πιστεύω αυτό ανήκω στους παραπάνω;!

quote:
Ως προς την δυνατότητα της ελεύθερης εκφράσεώς μου σου θυμίζω ότι δεν αποτελεί "δώρο" αλλά κατάκτησή μας κατόπιν της κατανικήσεως του φασισμού αλλά και του ισλαμισμού όπου και αν αυτοί εμφανίζονται!

τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα!!!!

quote:
παραβιάζουν την παγκοσμίως ισχύουσα νομοθεσία (εν Ελλάδι εψηφίσθη από την Βουλή υπουργούντος Γ.Α.Μαγκάκη) βάσει της οποίας απαγορεύεται επί ποινή φυλακίσεως η αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος και η έκφραση ρατσιστικών-αντισιωνιστικών τοποθετήσεων!

Ας καθήσουν λοιπόν "καλά" κάποιοι που υποδαυλίζουν την διεθνή τρομοκρατία διότι η Interpol εφαρμόζει όσα κάποιοι άλλοι κάνουν πως δεν βλέπουν...

Απαγορεύεται επί ποινή φυλακίσεως η αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος;!
Δημοκρατικότατος νόμος!
Ναι το ξέρω, δημοκρατικότατοι είναι και οι νέοι νόμοι κατά της τρομοκρατίας (της τρομοκρατίας των κακών εννοείται, οι δικοί μας είναι καλοί και δεν πιάνονται)

quote:
όταν ο Λαός του Ισραήλ δημιουργούσε Πολιτισμό πολύ πριν αποφασίσουν τα ελλαδικά αντιμαχόμενα κράτη ότι ...υπάρχουν!

Ο λαός του Ισραήλ δημιουργούσε Πολιτισμό... μάλιστα! Την ΠΔ και τον ναό του Σολωμόντα. Φοβερός Πολιτισμός!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

28/07/2005, 23:39:11
Θα ήθελα να πώ πως γενικά θεωρώ την τρομοκρατία ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που μπορεί να κάνει μία ομάδα ανθρώπων εναντίον μίας χώρας.
Σχετικά με τις τρομοκρατικές ενέργεις στο Λονδίνο, τις θεωρώ κατακριτέες. Από την άλλη όμως, ας αναλογιστούμε πόσα εγκλήματα έχει κάνει η Αγγλία κι η Αμερική (που επλήγη κι αυτή στις 11 Σεπτεμβρίου) στις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Το μόνο καλό που έχει βγεί από αυτές τις ενέργειες είναι οτι η Αμειρκή κατάλαβε πως δεν είναι αχτύπητη.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

rizitisΜέλος
29/07/2005, 02:14:13
ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΙΛΙΟ ΜΑΖΕΦΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Ο ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:
"ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΔΕΞΙΑ."
ΤΟΤΕ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;"

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ : ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;

ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΔΕΞΙΑ

ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;;;;;;;;;

Edited by - rizitis on 29/07/2005 03:04:54

29/07/2005, 09:26:20
Ο άνθρωπος είναι παντού ίδιος, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Προσωπικά δεν μου αρέσει να ωραιοποιώ ούτε την έννοια του ανθρώπου, ούτε των διαφόρων ομάδων. Υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που θέλουν κρέμασμα και άνθρωποι και ομάδες που θέλουν στήριξη. Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο υπάρχει μία μεγάλη γκάμα γκρίζου και λίγο ως πολύ όλοι εκεί μέσα κατατασσόμαστε.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

29/07/2005, 09:36:07
Φυσικά, Οστριάκι!
Δεν χρειάζεται να βάζουμε σε 2 "κλάσεις" τους ανθρώπους και τις ομάδες. Υπάρχουν κι άλλα χρώματα, όπως προανέφερες.
Εσύ μίλησες για το γκρίζο, εγώ θα προσθέσω οτι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα χρώματα...
Το θέμα είναι να σταματήσουν οι τρομοκρατικές ενέργειες κάποτε για να μην θρηνούμε κάθε λίγο λιγάκι αθώους που πληρώνουν τη νύφη από διαφωνίες και λάθη πολιτικών (το λέω αυτό γιατί νομίζω πως εξαιτίας διαφόρων πολιτικών μίας χώρας προκαλούνται δυσαρέσκειες κι έχουμε τρομοκρατικές ενέργειες..).

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

rizitisΜέλος
29/07/2005, 16:57:38
ειναι η δευτερη προσπαθεια να πω την σκεψη μου καθως την πρωτη φορα
οταν εστειλα την απαντηση χαθηκε ο ουρανος και τα αστρα! ολα εγιναν ασπρα και πουθενα το εσωτερικα. η σελιδα λεει δεν μπορει να βρεθει;;;
το ιδιο ομως διαβασα και σε ενα αλλο τοπικ απο καποιο φιλο!

στο θεμα μας τωρα:

quote:
Ο άνθρωπος είναι παντού ίδιος, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Προσωπικά δεν μου αρέσει να ωραιοποιώ ούτε την έννοια του ανθρώπου, ούτε των διαφόρων ομάδων. Υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που θέλουν κρέμασμα και άνθρωποι και ομάδες που θέλουν στήριξη. Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο υπάρχει μία μεγάλη γκάμα γκρίζου και λίγο ως πολύ όλοι εκεί μέσα κατατασσόμαστε.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΟΣΟΥΝ.
ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙΑΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΑΣΠΡΟ Ή ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΑΥΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Ή ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ Ή ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ.
Ή ΜΕ ΕΜΑΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ "Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

GANYMIDESΝέο Μέλος
29/07/2005, 18:09:32
Μάάάάάάάάλιστααααααααααα!!!!!!!!!!!

Και να που διαψεύδετε και τον Γιάννη Ρίτσο!
Και να που ακόμη δεν "μάθαμε να κουβεντιάζουμε"!!
Πυρ ομαδόν, αντί ψυχραίμου λόγου,
εχθρότης, αντί διαθέσεως επικοινωνίας,
στρεψοδικία αντί αντικρούοντος επιχειρήματος,
μίσος υποφώσκον αντί συναινετικής διαθέσεως,
φόβος αντί τόλμης διακηρύξεως ιδεολογικής ταυτότητος:Τόσο δύσκολο σας είναι να διακηρύξετε ευθέως το μίσος σας σε έναν Λαό ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Θεού;
Τι χρείαν έχομεν περαιτέρω αποδείξεων της ναζιστικής ιδιοσυστασίας συνελλήνων οι οποίοι επιτίθενται κατά του αδελφού προς υποστήριξη του ισλαμιστού φονέως; Αλλά, τι λέω, οι ίδιοι εφυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη, του ατυχούς αλλοθρήσκου θα φεισθούν;
Ε, λοιπόν, δεν με θυμώνετε. Αντιθέτως με κάνετε να σας συμπαθώ περισσότερο διότι εννοώ την δεινή θέση της ελλείψεως επιχειρημάτων στην οποία ευρέθητε. Γι αυτό και δεν βιάζομαι να απαντήσω αλλά νηφάλιος αναμένω να περισυλλέξω τους μαργαρίτες της μισαλλοδοξίας και του παρηλλαγμένου φιλοναζισμού σας πριν επανέλθω.
Διαβάστε, εν τω μεταξύ και πάλι τα κείμενά σας διότι πρόκειται περί "μνημείων" τα οποία ο οιοσδήποτε αντίπαλός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει καταλυτικώς εναντίον σας.
Δεν ανέμενα, πράγματι, παρόμοιο διαλεκτικό ολίσθημα...
Πάντα με αγάπη!

αγνοώνΜέλος
29/07/2005, 18:36:42
Σχετικά με το θέμα,θα συμφωνήσω κυρίως με τον
Χρυσό Κλώνο.
Όλα είναι ένα παιγνίδι που παίζεται πίσω από τις πλάτες του απλού κόσμου.
Χρονικά,οι επιθέσεις σημειώθηκαν μία μέρα μετά την ανάληψη της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο και ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ G8.
Κανονικά θα έπρεπε να παραλύσουν τα πάντα,να διακοπούν οι εργασίες,να
κάνουν κάτι όλοι οι ηγέτες μαζί,συμβολικά.
Τίποτα απ'όλα αυτά δεν έγινε,αντίθετα οι εργασίες συνεχίστηκαν κανονικά κι όχι μόνο αυτό,αλλά,σε αντίθεση με ότι συνέβη στη Νέα Υόρκη
ΔΕΝ υπήρξε και κανένας μεγάλος πανικός.
Δασκαλεμένοι οι Άγγλοι και η αστυνομία τους σε πλήρη ετοιμότητα...
Νομίζω ότι κάπου έχασαν το μέτρο. Δεν είναι πλέον καλοί ηθοποιοί.
Ο Μπλέρ σχεδόν χαμογελούσε όταν μιλούσε για το συμβάν και τους "τρομοκράτες" (ποιους ???),ο Μπους έξυνε τα απαυτά του και δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έκανε ο Μπιν Λάντεν εκείνη τη στιγμή.
Τσάι με το Σαρόν ίσως ??
Όλα γίνονται για ένα και μοναδικό λόγο:χρήμα.
Έτσι θα πουληθούν καινούρια οπλικά συστήματα,καινούριες κάμερες,καινούριες ταυτότητες,θα λανσαριστούν οι νέοι νόμοι εν'όψει Λονδίνο 2012 (πότε είπατε ??? W-O-W !! η ημερομηνία κλειδί !!),θα πουλήσει η Αραβία καινούρια πετρέλαια στην Μαμά και θα χτίσει νέα
οικόπεδα ο Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας.
Όλα γίνονται για να φοβάται ο κόσμος,να νιώθει ένα μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι του,να μη σηκώνει ανάστημα,να τρώει συνεχώς σφαλιάρες.
Ετοιμαστείτε δε για τα νέα βιομετρικά δεδομένα που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται και στη χώρα μας και θα μας κάνουν να φαινόμαστε σαν πιόνια στα αεροδρόμια.
Άσε που μπορεί να γίνεις ρόμπα επειδή η ίριδα του ματιού σου,ταιριάζει μ'αυτή ενός τρελλαμένου,ζωσμένου με εκρηκτικά...

1-είναι πραγματικά ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ η στάση τόσο του αρχηγού της Αγγλικής αστυνομίας όσο και του ίδιου του Μπλέρ,σχετικά με το θέμα του θανάτου
του Βραζιλιάνου ηλεκτρολόγου.Όσο καλός άνθρωπος και να'ναι κανείς,δεν μπορεί όταν ακούει αυτούς τους δυο να μας δουλεύουν στα ίσα,να μη σκεφτεί "τα ίδια να πάθει και το παιδί σου παλιόπου....".
1-GANYMIDES το μόνο που έχω να πω είναι ότι είσαι εντελώς άδικος απέναντι στον AVATARGR σχετικά με την αντίδρασή του.Θέλω να πιστεύω ότι παρεννόησες τα λόγια του.

xeiramΜέλος
29/07/2005, 19:11:52
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΑΝΥΜΗΔΗ Ο ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ
ΛΑΟΥ ΣΑΝ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΆΡΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ Γ` ΡΑΪΧ . ΝΟΜΙΖΩ
ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ . ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΧΟΠΑΙΔΙ ΤΗΣ
ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
ΠΙΟ ΦΙΔΟΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ
ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ (Παλαιστίνη). ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ
ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΗΥΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ
Απεστάλη: 24/07/2005, 04:53:15 ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6061&whichpage=7&ARCHIVE=

Edited by - xeiram on 29/07/2005 19:21:02

30/07/2005, 01:28:39
quote:
Και να που ακόμη δεν "μάθαμε να κουβεντιάζουμε"!!
Πυρ ομαδόν, αντί ψυχραίμου λόγου,
εχθρότης, αντί διαθέσεως επικοινωνίας,
στρεψοδικία αντί αντικρούοντος επιχειρήματος,
μίσος υποφώσκον αντί συναινετικής διαθέσεως,
φόβος αντί τόλμης διακηρύξεως ιδεολογικής ταυτότητος:Τόσο δύσκολο σας είναι να διακηρύξετε ευθέως το μίσος σας σε έναν Λαό ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Θεού;

Καλά, εσύ μας δουλεύεις ψιλό γαζί μου φαίνεται!

-Arthur C. Clarke-

poltergeistΜέλος
30/07/2005, 16:20:26
Πιστευω πραγματικα πως ακομα δεν εχουμε ακριβως προσδιοπισει ποιος ειναι ο τρομοκρατης.Αυτος που ριχνει τους διδυμους πυργους,αυτος που γαζωνει παιδια στην Παλαιστινη η αυτος που ξεκιναει μια απελευθερωτικη "επεμβαση"σε μια χωρα που σχεδον κανενας απο το αθνος που κυβερνα δεν ξερει που πεφτει(παντα για το καλο του πετρελαιου....εεε συγνωμη του απλου λαου ηθελα να πω!!!)
Παντου υπαρχουν αθωοι αλλα και ενοχοι,δυστυχως στις μερες μας εχουμε μπερδεξει τους ορους και οι εγκληματιες επικροτουνται και οι αθωοι πληρωνουν την νυφη.