- ο "ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
αμοθεν:
Φιλε Ευρωπαιε 2
Αυτά βγαινουν από την αποκωδικοποιηση του κειμενου.Μπορω να εχω το δικαιωμα να το διαχειριστω το θεμα όπως το εχω «δει»;;; κανω παρακληση σε ολους τους αδημονουντες.
Ότι θέλεις κάνε....δικά σου τα γένια, δικά σου και τα χτένια!....εγώ πήρα τις απαντήσεις που ήθελα!
Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
καλη και δημιουργικη εποχη του ΥΔΡΟΧΟΥ
καποιες φορες η σιωπη ειναι χρυσος φιλε κηφεα
καλη και δημιουργικη εποχη του ΥΔΡΟΧΟΥ
-----------------------------------------------
Ειδικα οταν πρεπει να απαντησεις σε ερωτησεις οπως οι δικες μου!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Τα πραγματα στη ζωη είναι απλα και πολυπλοκα ταυτόχρονα ,έχει σχέση ποιος και από πού τα βλεπει,φανταζομαι το γνωρίζεις αυτό από τις προσωπικές σου εμπειριες.Η κατασταση μεταξυ μας εχει ως εξης κατά την αποψη μου,είναι σιγουρο πως,παρα το ότι βρισκομαστε στο ιδιο σημειο σημερα,η διαδρομη μας στο χωρο της αναζητησης της αληθειας είναι τελειως διαφορετικη.Φανταζομαι πως αυτό συμβαινει για τους περισσοτερους ανθρωπους,είναι ο κανονας.Το συμπερασμα που μπορει καποιος να βγαλει λοιπον είναι πως είναι αδυνατον να εχουμε τις ιδιες εμπειριες η να εχουμε διαβασει τα ιδια βιβλια κ.ο.κ.Με βαση αυτό το σκεπτικο πως βγαζεις το συμπερασμα πως πρεπει να γνωριζω ότι και εσυ;;;Πως πρεπει να εχω διαβασει για τον «ΚΩΔΙΚΑ ΙΧΩΡ»η ακομη χειροτερα να ειμαι ενημερος για οτι λεει και διαφημίζει για το «μεροκάματο» το φιλαράκι σου ο «σηκωθείτε από ντιβάνια» .Τι νοοτροπία είναι αυτή;;;
Τελείως ευγενικά την πρωτη φορα σου εξηγησα πως δεν γνωριζω τον «κωδικα Ιχωρ»,και από την συμπεριφορα σου κρινω πως, αν ετσι εχουν τα πραγματα ,ειμαι αχρηστος,ψευτης,αλαζονας και δεν προκειται να {δικαιωθω} ποτε.Καπου το ακουσα ξανα αυτό το ρημα,μαλιστα από τον φιλο «μελετητη».Απο που καταλαβες πως περιμενω να δικαιωθω για κατι;;; Εγω καταθετω αυτά που καταθετω οποιος θελει ν’ακουσει ακουει ,τελεια.Αν είναι η αληθεια που ολοι ψαχνουν να βρουν καλως αν όχι παλι καλως η αναζητηση θα συνεχιστει.
Θα σου εξηγησω ποια είναι η γνωμη μου για το τι συμβαινει αυτή τη στιγμη στο μυαλο σου.Βρισκεσαι σε συγχυση,διοτι κατι περιμενες ν’ακουσεις από εμενα και δεν το ακουσες,η θεωρια που ειχες δημιουργησει μεσα στο μυαλο σου ακουγοντας την θεωρια μου δεν επαληθευτηκε και εκει εχασες την ψυχραιμια σου.Ο jesus στην καινη διαθηκη λεει καπου πως « αν δεν γινετε σαν μικρα παιδια δεν προκειται ποτε να κληρονομησετε την βασιλεια των Ουρανων» φυσικα και πρεπει να ερμηνευτει αλληγορικα,όμως εσυ πιστευεις στην ερμηνεια της Βιβλου κατά γραμμα,θα σε βοηθησω λοιπον με την μεταφραση,εννοει,Νικομαχε,πως αν δεν πεταξεις μεσα από το μυαλο σου όλα τα «σκουπιδια» που εχεις μαζεψει όλα αυτά τα χρονια,δεν θα δεις ουτε αθανασια ουτε τον γαλαξια ΑΡΓΟ,αυτή είναι η βασιλεια των Ουρανων.Χρειαζεσαι καθαρο ,παιδικο μυαλο για να καταλαβαινεις τι συμβαινει.Δυστυχως το μυαλο σου μονο «καθαρο» δεν είναι.
Χαρηκα που δωσαμε τις εξηγησεις εκατερωθεν,φανταζομαι πως τωρα μπορουμε να συνεχισουμε την ζωη μας φυσιολογικα,χωρις αλλα «δραματα».
Καλη και δημιουργικη εποχη του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.
Θαυμασια η τοποθετηση σου περι της νοημοσυνης μου σε σχεση με την δικη σου.Το πηγες απο δω,το εφερες απο κει,παλι για τον χριστο και την καινη διαθηκη μιλας κι εσυ...
Οπου σας συμφερει χωνετε και μια θρησκευτικη αρμπουδολογια.
Τωρα αφου εκανες το ψυχολογικο μου προφιλ,μπορεις και να απαντησεις
στις ερωτησεις μου?
Να σε ενημερωσω για να ξερεις,δεν βρισκομαστε στο ιδιο σημειο,με τιποτα.Καποιος ειναι πολυ πιο μπροστα.Ισως εσυ...
Φωτισε με λοιπον να σε φθασω κι εγω.Απαντησε σε οτι σε ρωτω.
Λες οτι εισαι αχρηστος,ψευτης,αλαζονας και δεν προκειται να δικαιωθεις ποτε.Εσυ τα λες μονος σου.Μην τα βαζεις στο δικο μου στομα,Ευτυχως υπαρχουν τα γραπτα.
Σε προκαλω αλλη μια φορα,δωσε απαντησεις ρητες,οπως ρητα ειναι και τα ερωτηματα μου.
Ειδα οτι εχεις αναρτησει και σε αλλο σαιτ τα ιδια ακριβως και εχω την
εντυπωση οτι σε αγνοησαν παντελως.Ξερεις που,εκει που εισαι το
junior member.
Εδω,τουλαχιστον κανουμε διαλογο,σε ρωταμε,ενδιαφερομαστε να δουμε
την αποψη σου ολοκληρωμενη και εσυ αντι να φωτισεις τα σκοτεινα για εμας σημεια,κανεις τον ψυχοειδικο!
Η θεωρεια σου εχει πολλα κενα και αν δεν δωσεις τις απαραιτητες εξηγησεις κινδυνευεις να χαρακτηρισθεις και εσυ σαν τον [φιλο] που
βγαινει για το μεροκαματο.Γραφικος!!!
Εχεις δωσει δειγμα υπεροψιας και εγωκεντρισμου στο φορουμ μας.
Πας και ανεβαζεις το θεμα του διαλογισμου σε ολα τα τοπικ.Γιατι?
Μας θεωρεις κουτους οτι δεν μας αρκει ενα να δουμε τις ηδη
γνωστες,οπως ηδη σου ειπα,θεσεις σου?
Αμοθεν
Δεν ειμαστε παιδακια εδω και δεν τρωμε γαριδακια και τσιτος.
Σκεψεις καταθετεις και τις αιτιολογεις.
Απλα κανε το...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Ακρα του ταφου σιωπη?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
για την συμβολη σου στην αναζητηση της αληθειας σου ευχομαι,υγεια-χαρα και ευτυχια.
Γεια σου!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Βρισκεσαι σε συγχυση,διοτι κατι περιμενες ν’ακουσεις από εμενα και δεν το ακουσες,η θεωρια που ειχες δημιουργησει μεσα στο μυαλο σου ακουγοντας την θεωρια μου δεν επαληθευτηκε και εκει εχασες την ψυχραιμια σου"
Σε διάβασε Νικόμαχε!!![]()
Ξυλούρης Νίκος .Άκρα του τάφου σιωπή

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
ΑμοθενΑκρα του ταφου σιωπη?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Μου αρεσει ρε νικομαχε που ασχολεισαι κιολας με τετοιες μαλακιες.