- ο "ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"Όταν η αντίληψη της πραγματικότητας προκαλεί οδύνη , πρέπει αυτή -η αλήθεια δηλαδή- να θυσιασθεί"
Φρόϋντ , SEXXIII , 237[Η τεχνική της ψυχανάλυσης]
Αγάπη...
Είναι αδύνατον να ειπωθεί οτιδήποτε "λογικό" , οτιδήποτε με νόημα για την αγάπη ...
Πράγματι , απο την στιγμή που κανείς αρχίζει να μιλά για την αγάπη , διολισθαίνει στην βλακεία!!!
Την βλέπουμε -την αγάπη- να ανακύπτει στην αναλυτική θεραπεία , ως συνέπεια της ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ και δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα φαντασιακό φαινόμενο , η αγάπη είναι ΑΥΤΟ-ΕΡΩΤΙΚΗ και η δομή τη είναι θεμελιωδώς ναρκισσιστική , απο την στιγμή που "εκείνο που αγαπά κανείς στην αγάπη είναι το ίδιο του το εγώ , που γίνεται πραγματικό στο φαντασιακό επίπεδο....
Η αγάπη ενέχει μια φαντασιακή αμοιβαιότητα , αφού "να αγαπάς , σημαίνει ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ , να θέλεις να αγαπηθείς".
Αυτή η ΑΚΡΙΒΩΣ αμοιβαιότητα ματαξύ του "Να αγαπάς" και "Να αγαπιέσαι"...συνιστά τον απατηλό χαρακτήρα της αγάπης...μια καθαρή δηλαδή δραστηριότητα -προερχόμενη ιδιοτελώς- απο ανάγκη αναγνώρισης και αποδοχής του υποκειμένου...
Η αγάπη εξαπατά :"Ως αντικατοπτρισμός η αγάπη είναι ουσιωδώς εξαπάτηση"...και εξαπατά επειδή προϋποθέτει να δίνει κανείς εκείνο που δεν έχει [δηλαδή τον φαλλό]...η αγάπη δεν στοχεύει -ουδέποτε στόχευσε- εκείνο που διαθέτει το αντικείμενο της αγάπης αλλα εκείνο που του λείπει ... ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!
Το αντικείμενο αποκτά αξία στο βαθμό που καταλαμβάνει την θέση αυτής της έλλειψης...
Στο βαθμό λοιπόν που αγνοείται η θεμελιώδης έννοια της αγάπης αλλα και η θεμελιώδης σκοποθεσία της , ως "φυσιολογικό" εμφανίζεται να επενδύεται με όμορφο περιτυλιγμα και να "πλασσάρεται" απο κάθε υποκείμενο ως άδολη μεταβίβαση και ιδιατέρως αγνή και με αγνές προθέσεις...η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια συνείδητη διεργασία του υποκειμένου , προκειμένου να αλώσει τον φέροντα αλλα και καλύπτοντα την δική του έλλειψη αλλα και αίτημα....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Έχει δε ιδιαίτερη αξία να ειπωθεί , ότι στην διαλεκτική μεταξύ ανάγκης-αιτήματος-επιθυμίας .... η επιθυμία γεννιέται ακριβώς απο το ανικανοποίητο εκείνο κομμάτι του ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ , δηλαδήαπο το αίτημα για αγάπη και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί -κατα την άποψή μου- στις περιπλοκές εκείνες που επισυμβαίνουν εντός μας - στρέβλωση και παραποίηση..."τύφλωση"..- λόγω της αντικατάστασης της "αγάπης" απο την "επιθυμία"....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 16/01/2011 13:30:28
Η συνέχεια έχει να κάνει με την σύνδεση του δόμου και της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ,αν αυτά τα δυο συνδεθούν μεταξύ τους, τότε πρέπει να αποδεικνύεται με τον καλλίτερο τρόπο πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα των δημιουργών μας από το παρελθόν και πως όσα περιγράφονται εκεί πρέπει να τα αποδεχτούμε σαν την μόνη αληθινή θεωρία που καλύπτει , απαντά και ερμηνεύει όλα τα μυστήρια και τα αναπάντητα ερωτήματα της ανθρωποτητος.Οπως ποιοι είμαστε , ποιος μας δημιούργησε, τι είναι «θεός», από ποιους κατοικείτε ο γαλαξίας ΑΡΓΟΣ ,τι περιμένουν από μας ,γιατί κ.α.π.
Μια από τις ερωτήσεις που περίμενα να μου γίνουν από την αρχή της τοποθέτησης μου και δεν μου έγινε από κανενα,είναι η ερωτηση,τι περιμένουν οι δημιουργοί μας να πετυχουμε και γιατί μας έδωσαν [5400] χρόνια για να το πετυχουμε. Το υπέρτατο αγαθό στο γαλαξία ΑΡΓΟ αλλά και σε ολόκληρο το σύμπαν είναι η αθανασία των κατοίκων του.Το αγαθό αυτό όπως θα διαπιστώσουμε δεν δωρίζεται σε κανένα, οι κανόνες του σύμπαντος είναι πάρα πολύ σκληροι.Οι λαοί που προκύπτουν, στους διάφορους πλανήτες που εποικίζονται από την ΑΘΗΝΑ με την Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα, πρέπει μόνοι τους να τα καταφέρουν .Όσοι δεν τα καταφέρνουν γίνονται πλανήτες πειραμάτων ,δωρίζονται στους ήδη υπάρχοντες πολιτισμούς του ΑΡΓΟΥ.Η αθανασία είναι και ο μόνος τρόπος για διαγαλαξιακά ταξίδια μιας και οι αποστάσεις είναι τέτοιες που τα καθιστούν αδύνατα σε κάθε άλλη περιπτωση.Επιπλεον εκτός της αθανασίας θα πρέπει να κατασκευάσουμε και το κατάλληλο αστροπλοιο για ένα τέτοιο ταξιδι,ενας από τους όρους είναι να ταξιδέψουμε στον ΑΡΓΟ και να συναντήσουμε τους δημιουργούς μας .Αν η αθανασία του ανθρώπου της ΓΗΣ είναι [20] χρόνια μακριά από την επίτευξη της ,η κατασκευή του αστροπλοιου είναι τελείως αδυνατη,ουτε και στα [2.000] περίπου χρόνια που μας απομενουν.Αυτο το συμπέρασμα δεν είναι αυθαίρετο ,πηγάζει από το γεγονός πως η ΑΘΗΝΑ για να είναι τελείως σίγουρη πως η Γήινη ανθρωπότητα θα πετυχει,μας δώρισε δυο [2] σκάφη υπέρ-τεχνολογίας όπως τα ονόμασε ο φίλος ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ.Το πρώτο βρίσκεται στην πατρική γη της Γήινης Ελλάδας όπως την περιγράφει η ΑΘΗΝΑ,στον αρχαίο λιτό χώρο των αρχαίων ΜΥΚΗΝΩΝ κάτω από τον θησαυρό του Ατρέα δίπλα στην «ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ», το δεύτερο έχει τοποθετηθεί στον πλανήτη ΑΡΗ όπου και η «ΠΥΛΗ» προς τον [ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΤΑΜΟ] που συνδέει το Ηλιακό μας σύστημα με τον ΑΡΓΟ και που σύμφωνα με την ΑΘΗΝΑ είναι η μόνη οδός προς τον ΑΡΓΟ δεν υπάρχει άλλη.Το σκεπτικό της δείχνει να ήταν πως, αν αυτοί που κατοικούν στο χώρο[οι σημερινοί Έλληνες] δεν βρουν ποτέ το Γήινο αστροπλοιο,καποιοι που θα τα καταφέρουν να ταξιδέψουν στον διπλανό ΑΡΗ θα βρουν το εκεί αστροπλοιο.Κλεινοντας την υπόθεση αστροπλοια καταθέτω μια πρόταση στο φόρουμ .
Το [2012], υγεία να έχουμε ,σκέπτομαι να επισκεφτώ τον θησαυρό του Ατρέα σε δυο περιπτωσεις,στην εαρινή Ισημερία [20/3/2012] ,θα μπούμε στο έτος [13] της εποχής του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και στις 21/12/2012 για να ζήσω την καταστροφή της ΓΗΣ εκει.Το σκεπτικό είναι πως όποιοι είναι αυτοί που θα μας καταστρέψουν θα πρέπει να σεβαστούν τον ιερό χώρο που ανήκει στους αθάνατους Ελληνες.Το ραντεβού για όποιον θέλει να παρευρεθεί είναι στις [11] το πρωί στο δόμο του Ατρέα.
ΟΔΥΣΣΕΙΑ,για όλους και για αιώνες θέμα «ταμπού», μεγάλα μυαλά έχουν κάνει έρευνες ετών και έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα που κάνεις δεν τολμά ν’αμφισβητησει.Ασχετο αν συμφωνούν η διαφωνούν μεταξύ τους το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως είναι ένα τεράστιο πανέμορφο ποιημα.Υπηρξαν και κάποιοι που το λοιδόρησαν, πως επαναλαμβάνει τα ιδία και τα ιδια,όμως για τους Έλληνες παραμένει το καμάρι τους.Το μόνο γραπτό «ντοκουμέντο» της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας για τα χρόνια πριν την εμφάνιση του ΟΜΗΡΟΥ και των Επών του.Στα Αλεξανδρινά χρόνια η σχολή της Πέργαμου ήταν αυτή που με επικεφαλής τον ΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΜΑΛΛΩΤΗ υποστήριζε πως τα Ομηρικά έπη δεν ήταν ένα ποίημα αλλά εξηγούσε όλες τις επιστήμες και όλες τις τεχνες.Απο ότι δείχνουν τα πράγματα κάνεις δεν έδωσε σημασία στα λεγόμενα του ΚΡΑΤΗ.
Σήμερα τα πράγματα δείχνουν ν’αλλαζουν,η σύγχρονη τεχνολογία έχει κάνει άλματα έχουμε δει σε φωτογραφία πως μοιάζει ο γενετικός μας κωδικας,εχουμε μετρήσει τα γράμματα σε κάθε ελικα,εχουμε δηλαδή πληροφορίες που εκείνοι που ασχολήθηκαν στο παρελθόν δεν είχαν.
Ας δούμε τώρα τι είναι αυτό που αναγκάζει –υποχρεώνει κάθε καλόπιστο ερευνητή να δει τα Ομηρικά έπη με “διαφορετικό μάτι”.
Ας έρθουμε στον αριθμό των στίχων της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ,είναι [12.110] στιχοι.Ο αριθμός δείχνει τελείως τυχαίος έως ότου συνειδητοποιησει κάποιος πως μέσα από τον αριθμό δίνεται ο χρόνος που χρειάζεται το φως να έρθει από την σελήνη στη ΓΗ η το ανάποδο.
Η απόσταση της ΓΗΣ από την Σελήνη είναι [363.300] χιλιόμετρα ακριβώς [πηγή N.A.S.A.] .Το φως ταξιδεύει σε ένα δεύτερο απόσταση ιση με [300.000] χιλιάδες χιλιόμετρα αν κάνουμε την διαίρεση θα βρούμε πως το φως διανύει την απόσταση σε [1,211] δευτερα.Και [1,211Χ1000=12.110]στίχοι.
Πολλοί μπορεί να σκεφτούν πως απλούστατα πρόκειται για συμπτωση,δεκτο.
Όταν όμως ψάχνοντας και για αλλά ευρηματα,αυτή τη φορά με το σύνολο των στίχων των δυο Επών ΟΔΥΣΣΕΙΑ και ΙΛΙΑΔΑ δηλαδή [12110+15692 =27.802] διαπίστωσα πως αν διαιρέσω δια [2] παίρνω τον αριθμό [13.901] και αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει την διάμετρο του ΗΛΙΑΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ [13.901 Χ 100 =1.390.100] εκ.χιλ. [πηγή N.A.S.A.] τυχαίο;;; δεν νομίζω, δεύτερη σύμπτωση, ξανά δεν νομιζω.Οι μετρήσεις αυτές δεν προκύπτουν από κανένα «ιερό» η όχι βιβλίο του πλανήτη η ακόμη και από κάποιο μνημείο, έβγαλα το συμπέρασμα λοιπόν πως τα Έπη είναι γραμμένα από εξωγήινο πολιτισμό και έτσι άρχισα να τα βλέπω κάτω από ένα καινούργιο πρίσμα που ήταν και το πρώτο βήμα για την αποκωδικοποίηση τους.
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Το [2012] να γίνει η χρονιά που θα ξεθάψουμε το «σκάφος υπερτεχνολογιας» από τη γη των Μυκηνών.
παραθετω μερικες ερωτησεις.
Αυτη τη στιγμη υπαρχουν εκπροσωποι των Αθανατων στη Γη?
Αν ναι σε ποια μορφη?
Υπαρχουν αντιπαλοι τους,επισης στη Γη?
Το σκαφος των Μυκηνων φυλασσεται?
Εχει καμμια σχεση ο γνωστος Ιχωρ στο ελληνικο DNA ?
Αν βρεθει το υπερσκαφος,θα χρειαζονται παλι 2000 χρονια για την παραγωγη του σε αντιγραφα?
Εχω κι αλλες.Σιγα-σιγα ομως.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Το [2012] να γίνει η χρονιά που θα ξεθάψουμε το «σκάφος υπερτεχνολογιας» από τη γη των Μυκηνών.
[/quote]
και αν ξεθαψουμε τι θα γινει σε τι θα μας ωφελησει τι εχουμε να περιμενουμε;;
quote:
Αμοθεν
παραθετω μερικες ερωτησεις.Αυτη τη στιγμη υπαρχουν εκπροσωποι των Αθανατων στη Γη?
Αν ναι σε ποια μορφη?
Υπαρχουν αντιπαλοι τους,επισης στη Γη?
Το σκαφος των Μυκηνων φυλασσεται?
Εχει καμμια σχεση ο γνωστος Ιχωρ στο ελληνικο DNA ?
Αν βρεθει το υπερσκαφος,θα χρειαζονται παλι 2000 χρονια για την παραγωγη του σε αντιγραφα?
Εχω κι αλλες.Σιγα-σιγα ομως.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Κοίτα να δεις σε τι πιστεύει ο άνθρωπος που χλευάζει το Χριστιανισμό!!
Αχ βρε Νικομάχε, σου δείχνουν το λύκο και εσύ ζητάς τα ίχνη .....
καλή σου μέρα ![]()

οταν σου παραθετουν ενα θεμα το διαβαζεις και το δεχεσαι η το απορριπτεις χωρις ερωτηματα?
Τι ειμαι εγω,να πιστευω?Ψηλος η ευρωπαιος η Βελισσαριος??
Ο Αμοθεν θετει ενα θεμα.Πως ξερεις εσυ αν ειναι αληθεια η ψεμα?
Τι εισαι?Ο εκπροσωπος του Υπερνου στην Γη?
Εχω κανει παμπολες ερωτησεις σε ανθρωπους του ειδους σου και δεν εχω παρει απαντησεις.
Πας στοιχημα οτι ο Αμοθεν θα απαντησει?
Και ξερεις γιατι?
Δεν ειναι δογματισμενος!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
1] .- Δεν εχω πληροφορηση για το θεμα που ρωτας.
2].- η κυριαρχη μορφη είναι ο ανθρωπος σε ολους τους γαλαξιες.
3].- Ουτε γι’αυτό εχω πληροφορηση,αυτό που γνωριζω από την συμφωνια των δυο μερων είναι πως απογορευεται η οποια επαφη με τον πλανητη ΓΗ.
4].-Από ποιον να φυλασσεται;;; και γιατι;;; Βρισκεται εκει περιμενοντας καποιον να το ανακαλυψει,αυτό είναι το σκεπτικο.
5].- «ο γνωστος Ιχωρ στο Ελληνικο DNA» δεν καταλαβαινω, τι εννοεις;;;
6].- Δεν νομιζω,θα γεμισουμε αντιγραφα αργα η γρηγορα.Ομως γιατι ρωτας;;;
Τι θα ελεγες για την αθανασια του ανθρωπου ,θα σ’ενδιεφερε;;;
Δεν ειμαι αστροφυσικος,όμως ναι η αστροπυλη «στροφαρει» με τον πλανητη ΑΡΗ.Δεν γνωριζω αν δημιουργειτε εξ αιτιας του.
Ο ‘ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ’ όμως είναι ακινητος δεν «στροφαρει» μαζι με τον πλανητη,ετσι η διελευση δεν είναι προσιτη συνεχεια,αλλα μονο συγκεκριμενη χρονικη «στιγμη» .
quote:
αμοθεν:
Ουτε γι’αυτό εχω πληροφορηση,αυτό που γνωριζω από την συμφωνια των δυο μερων είναι πως απογορευεται η οποια επαφη με τον πλανητη ΓΗ.
Πως το γνωρίζεις αυτό?
Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Κατι δεν μου διαφαινεται σωστο.Απλη διααισθηση.
1.Δεν εχεις γνωση της Θεογονιας του Ησιοδου,λες.
2.Δεν γνωριζεις για τον κωδικα Ιχωρ,λες.
3.Δεν απαντας για τους Αθανατους που εσυ,λες.
4.Δεν γνωριζεις λες αν υπαρχουν εκπροσωποι τους.Πως αλλοιως θα
επιτηρουταν η συμφωνια?
5.Γινεται να μην φυλασσεται?Αν παει αυριο το υπ.πολιτισμου και σκαψει,αν δεν ειναι ο καιρος,οπως εσυ,λες?
Αυτη η αγνοια σου με κανει να υποψιαζομαι,τουλαχιστον αυθαιρεσια
συμπερασματων.Αν μη τι αλλο...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Αυτά βγαινουν από την αποκωδικοποιηση του κειμενου.Μπορω να εχω το δικαιωμα να το διαχειριστω το θεμα όπως το εχω «δει»;;; κανω παρακληση σε ολους τους αδημονουντες.
Καλη και δημιουργικη εποχη του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.
1].-Ο φιλος azzaro στις 16/1/11 στο θεμα «διαλογισμος»ρωτησε εάν είναι κωδικοποιημενη η ΘΕΟΓΟΝΙΑ,αρα καταλαβα,ισως λανθασμενα, πως εννοουσε αν εχω ασχοληθει και με την αποκωδικοποιηση της.Δεν εχω.
Εάν «γνωση» εννοεις το διαβασμα της ,ναι ΝΙΚΟΜΑΧΕ,την εχω διαβασει καμμια [33] φορες,εσυ ποσες φορες την εχεις διαβασει,φωτισε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2].-[δεν γνωριζεις μου λες τον κωδικα ιχωρ]
Φωτισε μου και σ’αυτό ,σε θερμοπαρακαλω ΝΙΚΟΜΑΧΕ,έναν διαδυκτιακο τοπο ,κατι σε βιβλιο,ότι ναναι τελος παντων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3].-[δεν απαντας στους Αθανατους που εσυ, λες]
ΦΩΣ περισσοτερο ΦΩΣ ,ΝΙΚΟΜΑΧΕ, please you man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4].-[δεν γνωριζεις αν υπαρχουν εκπροσωποι ;;;]
Αντε και καλα κρασια ΝΙΚΟΜΑΧΕ.
5].-[ αν παει αυριο το Υπου. Πολιτισμου …]
Να παει ΝΙΚΟΜΑΧΕ,μπορεις να το στειλεις;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
6].-[Αυτή η αγνοια σου με κανει να υποψιαζομαι………]
ΦΩΣ ΝΙΚΟΜΑΧΕ ΦΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλη και δημιουργικη εποχη του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.
Καλη συνεχεια...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Ολοι εχουν προσβαση.
Χρησιμοποιεις υπεροπτικο υφος και αυτο εχει αντιθετο αποτελεσμα
απο αυτο που επιδιωκεις.
Σε ρωταει ο αλζαρο για την θεογονια και αφηνεις να εννοειθει οτι δεν εχεις αχοληθει καθολου με το θεμα και μη δικαιολογησαι γυρνωντας τα.
Σε ρωταω αν οι Αθανατοι εχουν επιτηρητες σημερα και μου απαντας
κατι για φως,λες και εχεις κανενα βλακα απεναντι σου να τον φωτισεις.
Εσυ ο ιδιος λες οτι αφησαν επιτηρητη της συμφωνιας τον Μινωα.
Φυσικο δεν ειναι να ρωτησω και εγω αν εχουν και σημερα?
Κανεις πως δεν ξερεις τιποτα για τον κωδικα Ιχωρ.Με δουλευεις αμοθεν?
Εχει βουιξει ο τοπος απο οσους ασχολουνται με αρχαιολατρειες και Ολυμπιους και εχουν εκδοθει τοσα περιοδικα και βιβλια για τον Ιχωρ.
Δηλαδη ασχολεισαι με Ομηρο και ερμηνευεις Ομηρο,μιλας για νανοελικα
DNA κληρονομια της Αθηνας και δεν εχεις ακουσει τιποτα για Ιχωρ.
Αν δεν ειναι αυτο υπεροψια και μαλιστα υπερμετρη τι ειναι?
Γιατι δεν δινεις απαντηση αφου ξερεις τι ρωταω?Νομιζεις οτι μονο εσυ
εχεις σκεφθει την υπαρξη Ελληνων Αθανατων?
Που πανε και ερχονται σε ολο το συμπαν?Για ρωτα και τον Λιακοπουλο.
Μηπως δεν τον ξερεις κι αυτον?
Σου λεω οτι η φαινομενικη αγνοια σου με κανει να υποψιαζομαι την
αυθαιρετη συμπερασματολογια σου.Και συ αντι να προσεξεις τον συγκαλυμενο τροπο που στο λεω,με ξεφωνιζεις κι απο πανω.
Παλι κατι για φως μου λες.Εισαι στο σκποταδι και θελεις βοηθεια?
Εδω ειμαι.Ζητα το ομως και ασε την υπεροψια!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
( Ή λέγε κάτι καλύτερο από τη σιωπή, ή σιωπή κράτα )
Ευριπίδης

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά