- E-BOOKS - Περιοδικά - Βιβλία
Μήπως γνωρίζει κάποιος μια τέτοια ιστοσελίδα κι ας είναι και στα αγγλικά δεν πειράζει τουλάχιστον είναι μια αρχή!
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Φιλικά
Edited by - Amanda on 14/09/2003 05:28:07
Eγώ σου προτείνω:
http://nullmeister.ath.cx/
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε
quote:
στο www.e-e-e.gr μπορεις να βρεις αρκετα pdf απο αρχαια ελληνικα κειμενα!
καλως τα κι ας αργήσανε...
e-e-e, σαν να λεμε k-k-k ![]()
![]()
![]()
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

Πέθανε μια άλλη μέρα
http://www.beyond-the-illusion.com/files/
εχει πολλά e-books /αρχεία /εικόνες
γιώργος![]()
..αισθάνομαι σαν μικρό παιδί σήμερα..![]()
Βασικά, μια ερώτηση μόνο.
Η τοποθεσία http://www.e-e-e.gr , τι ακριβώς είναι ?
Τι θέλει να μας πει, τι θέλει να μας δείξει, και που να καταλήξει ?
Αν υπάρχει κάποιος που να κατάλαβε, θα τον παρακαλούσα να μου πει και εμένα, διότι εγώ φάνηκα αδύνατος να καταλάβω.
Που αποσκοπεί το συγκεκριμένο site ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Καλησπέρα Oannes.
Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.
...αλλά όταν λες 'συνωμοσιολογικό', τι ακριβώς εννοείς αγαπητέ μου ?
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι πως ο συγκεκριμενος δυκτιακος τοπος περα απο καποια στοιχεια περιεργα που παραθετει,ειναι αξιολογοτατο...
Εχει μεγαλο πλουτο απο αρχαια κειμενα και αποψεις για ερευνα...
Ειναι απο τα αγαπημενα μου...
Απλα,παντα(οχι για το συγκεκριμενο),να ελεγχουμε τις πληροφοριες και να αποφασιζουμε ποιες θα κραταμε και ποιες οχι....
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
Αμάντα, θα βρεις εδώ Θουκιδίδη κλπ
εχω αρκετές διευθύνσεις Μόλις τις συγκεντρώσω θα σου τις στείλω
Λοιπόν συνεχίζω
κερουάκ
http://www-hsc.usc.edu/%7Egallaher/k_speaks/kerouacspeaks.html
www.ipl.org/div/books (international public library)εδώ θα βρεις τα πάντα
www.bibliomania.com
thegreekbooks.net εκεί έχει επιλογή για ηλεκτρονικά βιβλία
www.snhell.gr η βιβλιοθήκη του νεοελληνικού σπουδαστηρίου της φιλοσοφικής ποίηση βασικά
www.sherlockian.net να και ο Σέρλοκ Χολμς
promo.net/pg βρίσκεις τα πάντα
ww.perseus.tufts.edu ελληνικά κείμενα λατινικά αγγλικά
digital.library.upenn.edu/books
www.makriyannis.gr
ask.elibrary.com/index.asp
www.csdl.tamu.edu/cervantes/english/index.html
καλή ανάγνωση
Χρόνο νάχεις!
Κοίταξα την σελίδα http://www.e-e-e.gr/.Έχει αρκετά κείμενα σε pdf μορφή.Δεν ξέρω αν κάνω λάθος,αλλά πρόκειται για δικτυακο τόπο που έχει καθαρά εθνικιστικό χαρακτήρα και αμφισβητώ τις πληροφορίες που γράφει μέσα...Δεν θέλω να παρεξηγηθώ,ο πατριωτισμός είναι ένα ευγενές συναίσθημα αλλά ο εθνικισμός...
Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος ρίξτε μια ματιά στην επεξήγηση της προείπουσας λέξης στην αναφερθείσα σελίδα.Θα διαπιστώσετε πως ο ορισμός που δίνει είναι πλήρως αλλοιωμένος.Ευχαριστώ.
Καλώς ήλθατε πάλι να γελάστε ξανά, από μπροστά σας περνάω με αστεία ματιά!
Καλώς ήλθατε πάλι να γελάστε ξανά, από μπροστά σας περνάω με αστεία ματιά!
από αυτό το site Αμάντα μπορείς να κατεβάσεις πολλά βιβλία όχι βέβαια λογοτεχνία σε μορφη pdf στα αγγλικά γαλλικά και πορτογαλικά!
Τραγικέ κλόουν Κοίταξα το αξιν εστι δεν είναι αλλοιωμένο και έπειτα με ποιό δικαίωμα θα αλλοίωναν το περιεχόμεν αφ ής στιγμής αναφέρουν το όνομα του συγγραφέα ?
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ "ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ" ΧΑΡΤΙΑ... ΠΙΟ ΣΥΝΕΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟ... ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ... ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ... ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ... ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ...
ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Όλα αυτά που διάβασα από εσάς ήταν αρκετά χρήσιμα, κυρίως όμως θα συμφωνήσω με την black lady. Η ερμηνεία και το διάβασμα βασίζονται καθαρά στη διαίσθηση. Αν δεν μπορέσει κάποιος να αισθανθεί την τράπουλα, είτε απλή, είτε ταρό, είτε τη deste, δεν πρόκειται να κάνει κάποια ερμηνεία.
Πάντως σε γενικές γραμμές όλες έχουν κοινά σημεία και χαρακτηριστικά, παρόλο που πηγάζουν από διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες. Το βασικό στο διάβασμα είναι να αποστασιοποιηθεί κανείς από το ένα χαρτί και να φτιάξει μια ιστορία, σαν να κοιτάς από ψηλά π.χ. την Αθήνα. Δεν βλέπεις μεμονωμένα ένα κτήριο (κάρτα), αλλά ένα σύνολο. Έτσι μπορείς να ερμηνεύσεις.
Τα χαρτιά θεωρώ ότι είναι συμβουλευτικά και απλώς προμηνύουν, χωρίς όμως να περιγράφουν 100% τα γεγονότα. Δείχνουν τάσεις, χωρίς όμως να προβλέπουν. Βέβαια αν το μέσο έχει υψηλό βαθμό ευαισθησίας, τότε μπορεί να υπάρχει μεγάλη ευστοχία στα γεγονότα. Μου έχει τύχει τα τελευταία 10 χρόνια να έχω επισκεφτεί πολλές χαρτούδες και αστρολόγους, περισσότερο από φιλοσοφική αναζήτηση. Θεωρώ ότι εκτός από μία, που έχει ένα φυσικό χάρισμα, ότι όλοι περίπου μου πέτυχαν το παρόν, άντε και το παρελθόν, αλλά δεν έπεσαν μέσα για το μέλλον. Εδώ έρχομαι να απαντήσω στο ζήτημα αν υπάρχει πεπρωμένο ή όχι, αν βέβαια μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτή την ερώτηση. Κατά την άποψή μου περπατάμε σε έναν δρόμο, που είναι προκαθορισμένος, αλλά εμείς νομίζουμε ότι τον αλλάζουμε και τον φτιάχνουμε. Εδώ τα χαρτιά παίζουν το ρόλο του να προβλέπουν τι στροφές μπορεί να συναντήσουμε ή τι εμπόδια κ.λ.π.
Για να μην πολυλογώ άλλο, τα χαρτιά είναι καλό να τα επιλέγουμε με βάση του αν μας πάνε ή όχι. Και κάτι άλλο την ταρώ πρέπει κανείς να την παίρνει σαν δώρο από κάποιον άλλον κι όχι να την αγοράζει. Επίσης ήθελα να σας πω ότι βρήκα ένα πάρα πολύ ωραίο site με ταρώ το http://www.tarot.com.gr. Είναι αρκετά στο πνεύμα του ταρώ.
Edited by - Arkana on 28/09/2005 13:26:35
Aγαπητή φίλη deste θα συμφωνήσω κι εγώ με την KRYSTALLENIA... δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ρίχνεις επεξηγηματικά χαρτιά πάνω σε φύλλα που είναι ξεκάθαρη για σένα η ερμηνεία τους μόνο και μόνο επειδή έχουν πέσει στις συγκεκριμένες θέσεις που έχεις προκαθορίσει...
από την άλλη αν κάτι παραμένει θολό είναι προτιμότερο να ρίξεις έναν αυτοκρατορικό σταυρό -ή και δεύτερο ακόμη- για να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου δείχνει κάποιο φύλλο εάν και σε συνδυασμό με τα γύρω δεν μπορείς να ξεδιαλύνεις τι σου δείχνει...
Φίλη Arkana τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν πολύ να πάρω μια τράπουλα tarot... και είδα το μήνυμά σου που έγραψες ότι είναι καλύτερα να μας την κάνει κάποιος δώρο... υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος γιΆ αυτό; και αυτός ο κάποιος θα πρέπει να ασχολείται ήδη με την tarot?
και μια ακόμη ερώτηση: όταν την πάρουμε για πρώτη φορά στα χέρια μας πρέπει να την «διαβάσουμε» ή «φορτίσουμε» αν προτιμάς με κάποιον τρόπο πριν αρχίσουμε να την ανοίγουμε?
Φιλικά
Lady in Black
Δεν υπάρχει λόγος που πρέπει να στο αγοράσει κάποιος. Απλώς θεωρείται ότι είναι δώρο κι είναι απαλλαγμένο από την αγοροπωλησία, γεγονός που είναι κάτι κακό στα χαρτιά.
Όταν θα κάνεις ένα διάβασμα για κάποιον θα βάζεις τα χέρια σου πάνω από τα δικά του πάνω στην τράπουλα και θα κάνεις μια ευχή που να λέει να σε φωτίσει ο Θεός για να μπορείς να μεταδώσεις τα μηνύματα έτσι όπως πρέπει στον ή στην τάδε..
Αυτό το site που έδωσα πριν το http://www.tarot.com.gr κινείται μέσα στην φιλοσοφία των ταρώ έτσι ακριβώς όπως είναι και πιστεύω θα μπορέσει να σε βοηθήσει στην ερμηνεία των καρτών αρκετά. Οτιδήποτε άλλο θέλεις είμαι στη διάθεσή σου.