ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

jonniebegood61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
13/03/2005, 13:27:55

Μήπως όμως η γενική κατηγορία εναντίων των φιλοσόφων δεν ήταν η «ασέβια» προς τους Θεούς ;
Ο Σωκράτης με αυτήν την κατηγορία δεν κατέληξε στον άλλο κόσμο ;
Ο Αριστοτέλης γι’ αυτό δεν κατηγορήθηκε ;
Ο Αναξαγόρας με την ίδια κατηγορία δεν δικάστηκε ;

Που είναι λοιπόν ο διαχωρισμός κράτους – θρησκείας τον καιρό εκείνο ;

Μάλλον δεν υπήρχε και τόσο μεγάλη ελευθερία !

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

13/03/2005, 13:41:38

ΠΛΑΤΩΝ-ΦΑΙΔΩΝ

....... και ο Κρίτων είπε: «Σωκράτη, ο ήλιος είναι ακόμα πάνω στα βουνά και δεν έχει δύσει. Εγώ πάλι γνωρίζω και άλλους που εκτελούν την ποινή αργά, όποτε τυχόν τους αναγγελθεί η εντολή, αφού δειπνήσουν και πιουν πολύ καλά και ικανοποιήσουν όποιες τυχόν επιθυμίες έχουν. Γι αυτό λοιπόν μη βιάζεσαι, υπάρχει ακόμα χρόνος.». Και ο Σωκράτης απαντώντας είπε: «Κρίτων, εκείνοι βέβαια που λες εσύ πράττουν κατ αυτό τον τρόπο -διότι πιστεύουν ότι κερδίζουν με την καθυστέρηση-, αλλά εγώ τουλάχιστο είμαι πεπεισμένος ότι δε θα πράξω έτσι. Διότι δε νομίζω ότι θα κερδίσω τίποτα με το να πιω το δηλητήριο αργότερα, προσπαθώντας να σώσω μια ζωή που ήδη είναι χαμένη. Μόνο που θα ξεγελούσα τον εαυτό μου με αυτό. Εμπρός λοιπόν, άκουσέ με και μην πράξεις διαφορετικά.». Και ο Κρίτων, αφού άκουσε αυτά, έγνεψε στο παιδί που ήταν κοντά και εκείνο βγήκε από το κελί και παρέμεινε για μερική ώρα. Ύστερα γύρισε φέρνοντας τον φύλακα που κουβαλούσε ένα ποτήριο δηλητήριο. Ο Σωκράτης, αφού είδε τον άνθρωπο, είπε: «Εσύ, καλέ μου φίλε, που κατέχεις αυτά τα ζητήματα, οδήγησέ με για το τι πρέπει να κάνω.». Τότε ο φύλακας απάντησε: «Τίποτα άλλο δεν πρέπει να κάνεις, παρά να περπατήσεις ωσότου βαρύνουν τα πόδια σου και μετά θα πέσεις κάτω και το δηλητήριο θα επενεργήσει.». Και αμέσως έδωσε το ποτήρι με το δηλητήριο στο Σωκράτη.

Μήπως δεν τον δικάσανε κιόλας το Σωκράτη ;;;
Μόνος του πήγε και κλείστηκε στη φυλακή ;;;

Γαβ γαβ γαβ

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 14:14:58
Εφ' όσσον παραδέχεσαι λοιπόν το δηλητήριο γιατί δεν το ανέφερες πιο πριν;
Οι ελιγμοί τύπου F16 δεν με συγκινούν μιας και δεν πράτω αερομαχίες RAMOGLOU.
Είμαι μαντρόσκυλο και πατάω στην ΓΗ.

CAPITO?

ΓΡΡΡΡΡ

wolfowitzΜέλος
13/03/2005, 17:11:01
ναι, ναι, το να στελνεις ενα γερο ανθρωπο στην εξορια εκεινη την εποχη (στον διαολο δλδ, κι οχι τον Μικη στο Παρισι να πεθανει στην ξαπλα) λεγεται σεβασμος στην ανθρωπινη ζωη.....

και για να βγαλεις τις ενοχες απο πανω σου: αυτοκτονησε!!!!

νιαου ρε

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 17:24:25
Τι έγινε ρε wolfowitz;
Που πήγαν τα φοβερά επιχειρήματά σου;
Μήπως αυτοκτόνησαν;
Μήπως δεν σε δασκάλεψαν σωστά τ' αφεντικά σου;
Συνέχισε, ρίχνω πολλύ γέλιο με την πάρτη σου/σας!

ΓΡΡΡΡΡ

13/03/2005, 17:58:38
Ramoglou:
«Μήπως όμως η γενική κατηγορία εναντίων των φιλοσόφων δεν ήταν η «ασέβια» προς τους Θεούς ;
Που είναι λοιπόν ο διαχωρισμός κράτους – θρησκείας τον καιρό εκείνο ;
Μάλλον δεν υπήρχε και τόσο μεγάλη ελευθερία !»

Ομολογώ φίλτατε ότι δεν περίμενα από σένα τέτοιο ολίσθημα. Πραγματικά θλίβομαι, διότι με το να εμφανιζόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως δεν βοηθάμε στην κατανόηση μιας πραγματικότητας αλλά μάλλον διαχέουμε τις προσωπικές μας πεποιθήσεις.

Σαφέστατα και υπήρχε ελευθερία σε θέματα πίστης και λατρείας! Σαφέστατα και δεν έθετε ΚΑΝΕΙΣ όρια και ιερούς κανόνες σε σχέση με την προσωπική άποψη και θεώρηση για το άγνωστο Θείο!

Τέλος, σαφέστατα και δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία σχέση η έννοια της δημόσιας λατρείας και συμμετοχής με τα πιστεύω του καθενός!

Η έννοια της Αθεΐας του ΤΟΤΕ με την έννοια της Αθεΐας του ΣΗΜΕΡΑ ουδεμία σχέση έχει. Και αυτό όφειλες να το γνωρίζεις όταν σχολιάζεις την ελευθερία των πολιτών.

Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι όλα και τα πάντα ήσαν ρόδινα και «παραδεισένια», αλλά άλλο ο σχολιασμός εκ του ασφαλούς μετά από +2000 χρόνια και άλλο οι συνθήκες της εποχής.

Η «ασέβεια» προς τους Θεούς έχει να κάνει με την μη-συμμετοχή στις δημόσιες τελετές και πομπές και όχι με την όποια αποκήρυξη της «Αγίας Τριάδας» ή κάποιας πλευράς ενός «Θεανθρώπου». Η ασέβεια έχει να κάνει με την μη-προσέλευση στις δημόσιες εκδηλώσεις τιμών προς του προστάτες της Πόλης-Κράτους, συνελεύσεις και εορτές που αφορούσαν την συνοχή και την ενασχόληση με τα κοινά του δήμου, και όχι με το εάν κάποιος ασπάζονταν τον Α ή το Β θεό ή ημίθεο.

Τα προσωπικά πιστεύω, οι προσωπικές πεποιθήσεις και λατρευτικές εκδηλώσεις ήσαν ελεύθερες. Άλλο όμως ετούτο και άλλο σε εκείνες τις εποχές η συνοχή στα κοινά. Αυτός και ο λόγος για τον οποίο η αναφορά στο πρόσωπο ενός της λέξης «ιδιώτης» θεωρούνταν ως σοβαρότατη ύβρης. Κάποιος που δεν ασχολούνταν με τα κοινά του δήμου, κάποιος που έμενε ως «ιδιώτης», δεν προσέφερε, δεν τιμούσε και δεν συμπαραστέκονταν την Πόλη και τους θεσμούς της.

Αυτή ήταν η κατηγορία, και μακάρι και σήμερα να λάμβαναν μέρος απλά στις εορτές και τις τιμητικές σπονδές οι πολίτες και να είχανε το κεφάλι τους ελεύθερο από μισαλλοδοξίες και «εξ αποκαλύψεως»……αυθεντικότητες!

wolfowitzΜέλος
13/03/2005, 18:09:15
quote:
Τι έγινε ρε wolfowitz;
Που πήγαν τα φοβερά επιχειρήματά σου;
Μήπως αυτοκτόνησαν;

ταφαγε η γατα!

τι εγινε ρε μαντροσκυλε? ειναι ολα τα προβατα στο μαντρι? η λειπει κανενα?

τοπαμε, διαφοροι σημερα ψαχνουν για καινουριο αφεντικο και ανοιγουν νεα μαγαζακια!

franchising

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 18:16:46
Για άλλη μια φορά θα με κάνεις να γελάσω και σ' ευχαριστώ.
Για να σου αποδείξω την ευγνωμοσύνη μου σου αφιερώνω για άλλη μια φορά τον ύμνο σου.

Λοιπόν, βάλε δυνατά και πάλι τα ηχεία σου ΚΑΙ ΠΑΜΕ!

http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=197

Ο wolfowitz σε περισυλογή:

ΓΡΡΡΡΡ

13/03/2005, 18:32:07

Αγαπητέ μου Schwabe μάλλον ΔΕΝ έχει λάθος η σκέψη μου.

Από τη στιγμή που υπάρχει κατηγορία για «ασέβεια προς τα θεία» υπάρχει και Θρησκευτικός εξαναγκασμός όπως και αν το δεις.
Όσο και να το ντύσεις με ωραίες λεξούλες και ιδεατές καταστάσεις η πραγματικότητα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Αν το δούμε όπως το παρουσιάζεις και το συγκρίνουμε με το σήμερα θα δούμε ότι τότε ήταν ποιο αυστηρά τα πράγματα.
Γιατί ;
Μα γιατί πολύ πολύ απλά σήμερα εγώ ή ο όποιος άλλος έχει την ελευθερία να ΜΗΝ ΠΑΕΙ στην εκκλησία ή στην όποια δημόσια γιορτή αν δεν του αρέσει ή αν δεν τον εκφράζει ή αν πολλά και διάφορα.

Εγώ π.χ. που δε γουστάρω το παπαδαριό δεν πατάω στην εκκλησία την Ανάσταση και κανένας δε πρόκειται να με κατηγορήσει για «ασέβεια» ή για «αθεΐα» και να έχω και ποινικές επιπτώσεις επ’ αυτού.

Από την άλλη λες ότι πάω να κρίνω κάτι που υπήρχε πριν 2.000 χρόνια.
Θα έλεγα πριν 2.300 καλύτερα.
Αλλά αφού δεν επιτρέπεται να το κρίνουμε γιατί εσείς το συγκρίνεται με τα μετέπειτα ;

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ, είτε αρέσει είτε όχι η Εξουσία και τα Ιερατεία ήταν είναι και θα είναι ίδια.

Ο τρόπος ζωής των φιλοσόφων ή του όποιου άλλου θέλετε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ με αυτό το οποίο θέλετε να παρουσιάσετε ως Ελληνικό Τρόπο Ζωής και Σκέψης.

Εσύ καλέ μου συνομιλητή το ξέρεις καλύτερα απ’ όλους αυτό.
Ο Σωκράτης για πόσους θεούς μίλαγε ;
Για πολλούς ή για έναν ;;;;
Ο Πλάτων την ίδια σκέψη περί του Θεού δεν ακολούθησε ;;;;

Ξεκολλήστε από την αντιπαλότητα της εκκλησίας και του δόγματος και πάμε με ανοιχτά ματάκια και μυαλό να αναστήσουμε την Ελλάδα που λατρεύουμε. Εκεί θα είμαι όχι απλά δίπλα σας αλλά και μπροστά σας.

Έχουμε όλα τα εφόδια να γίνουμε οι καλύτεροι αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε να «τρωγόμαστε» για λίγο μεταξύ μας. Άμα επιτελέσουμε το σκοπό, το ξαναρίχνουμε στην διαλογική συζήτηση και στην αντιπαλότητα νοητικών οικοδομημάτων.

13/03/2005, 18:42:06

quote:
Εφ' όσσον παραδέχεσαι λοιπόν το δηλητήριο γιατί δεν το ανέφερες πιο πριν;
Οι ελιγμοί τύπου F16 δεν με συγκινούν μιας και δεν πράτω αερομαχίες RAMOGLOU.
Είμαι μαντρόσκυλο και πατάω στην ΓΗ.
CAPITO?

Χρειάζεται να αναφέρω το πώς πέθανε ο Σωκράτης ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποιο παιδάκι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ;;;;;;;;;;;;

Μάλλον όμως στο μαντρί δε σε δίδαξαν εσένα γράμματα ε ;
Αλλιώς θα μπορούσες να διαβάσεις τουλάχιστον το «Κρίτων, εκείνοι βέβαια που λες εσύ πράττουν κατ αυτό τον τρόπο -διότι πιστεύουν ότι κερδίζουν με την καθυστέρηση-, αλλά εγώ τουλάχιστο είμαι πεπεισμένος ότι δε θα πράξω έτσι. Διότι δε νομίζω ότι θα κερδίσω τίποτα με το να πιω το δηλητήριο αργότερα, προσπαθώντας να σώσω μια ζωή που ήδη είναι χαμένη. Μόνο που θα ξεγελούσα τον εαυτό μου με αυτό. Εμπρός λοιπόν, άκουσέ με και μην πράξεις διαφορετικά.»
Κρίμα !

Κάτσε λοιπόν στο μαντρί και μην ασχολείσαι με ότι δεν καταλαβαίνεις.

Μήπως ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ;;;;;;;;;;;;

Ιο καπιτο ε του νον μι ρομπερε ιλ …………… !

silence fmΝέο Μέλος
06/06/2005, 22:51:20
Γεια σας και παλι...πριν μερικους μηνες ετυχε να χασω ενα πολυ αγαπημενο μου ατομο απο καρκινο.Ολο το τελευταιο διαστημα που ηταν στο νοσοκομειο ημουν διπλα της καθημερινα προσπαθωντας να της απαλυνω τον πονο και να της φτιαξω την διαθεση.
παλεψε πολλα χρονια με τον θανατο αλλα τελευταια βλεπαμε οτι δεν αντεχε αλλο...ειχε παραδωθει οσο και αν της λεγαμε οτι θα γινει οπως πριν και θα βγει εκεινη ηξερε...εβλεπα μεσα στα ματια της τον φοβο καθε μερα να μεγαλωνει...το φοβο για τον θανατο αλλα και την κουραση ηξερε οτι δεν αντεχει να το παλεψει αλλο.δεν μιλουσε σε κανεναν για το πως ενοιωθε αλλα πολλες ωρες ηταν κλεισμενη στον εαυτο της και δεν ειχε καμια επικοινωνια με τους γυρο της,αλλες φορες παλι προσπαθουσε να προλαβει να μας πει πραγματα ωστε μην τυχον και το επομενο λεπτο εχει φυγει.
Τις 2 τελευταιες μερες πριν φυγει φοβοταν πολυ,σαν να εβλεπε πραγματα που εμεις δεν μπορουσαμε να δουμε σαν να την τρομαζε καποιος δεν μας ελεγε ομως τιποτα.
Την ημερα που ηταν να φυγει και ενω ημασταν ολοι διπλα της ηταν πραγματικα τρομοκρατιμενη...θυμαμαι τα ματια της κοιτουσαν τοσο τρομαγμενα ειχε αλλαξει τοσο πολυ δεν ηταν πια η ιδια εσβηνε με καθε της πνοη ομως βρηκε το κουραγιο να ψυθιρησει κατι πριν φυγει αλλα δυστυχως δεν καταλαβε κανεις...
Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν ηξερα οτι πεθαινω.
Εχω ακουσει διαφορες ιστοριες οτι πριν πεθανουμε βλεπουμε δικους μας ανθρωπους που εχουν φυγει απο τη ζωη δεν μπορω να καταλαβω ομως τι ειδε που την τρομαζε τοσο πολυ.
07/06/2005, 14:58:24
EINAI ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.
ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΑ 10 ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.
ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΠΟΤΕ ΓΕΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΔΑΚΡΥΖΕ.
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ.
ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΝΟΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΒΛΕΠΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.
ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ.
ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Η ΓΗ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

oneiric1Μέλος
07/06/2005, 15:42:45
Με συγκινήσατε φίλοι μου...

Όπως όλοι μας έχουμε χάσει κάποιο πολύ αγαπημένο πρόσωπο έτσι και ‘γω είχα το «μερίδιό» μου σ’ αυτή την ιστορία. Έχασα τη μαμά μου στα 7 μου χρόνια, κάτι που σημάδεψε όλη μου την ύπαρξη.

Τι νοιωθει ενας ανθρωπος που ξερει οτι πεθαινει;

Νομίζω ότι κανένας από ‘μας δεν μπορεί ν’ απαντήσει σ’ αυτή την ερώτηση...

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

Deghar AdharkΜέλος
07/06/2005, 16:12:37
οταν καποιος ανθρωπος βρισκεται κοντα στον θανατο ειναι τυτοχρονα και πολυ κοντα στο να ξαναγννηθει.εγω προσωπικα αν ηξερα οτι θα πεθαινα και δεν ειχα αφησει κατι μισο στην ζωη μου θα ημουν πιστευω ψυχραιμος,οταν πεθανω θα παω καπου αλλου,τιποτα δεν τελειωνει ετσι απλα

οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες

07/06/2005, 16:31:25
quote:

Με συγκινήσατε φίλοι μου...

Όπως όλοι μας έχουμε χάσει κάποιο πολύ αγαπημένο πρόσωπο έτσι και ‘γω είχα το «μερίδιό» μου σ’ αυτή την ιστορία. Έχασα τη μαμά μου στα 7 μου χρόνια, κάτι που σημάδεψε όλη μου την ύπαρξη.

----------------------------------------------------------------------ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΤΤΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ, ΓΕΛΑΣΤΟΣ, ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ, ΑΝΕΤΟΣ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ.
ΨΗΛΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ, ΕΙΧΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ 10ΧΡΟΝΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΠΟΤΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΘΑΡΡΕΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

silence fmΝέο Μέλος
07/06/2005, 18:00:50
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΙΩΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΗΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ;;;;;

Υ.Γ:ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

07/06/2005, 18:17:44
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
ΜΥΡΙΖΩ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ, ΣΕΡΓΙΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ.
ΕΤΣΙ ΛΕΩ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΛΦΙΑ.
ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΤΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΙΛΕΣ, ΠΙΣΤΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ.
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΧΙΛΛΕΑΣ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ.
ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

silence fmΝέο Μέλος
07/06/2005, 20:24:28
ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΙΟ ΛΙΓΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΩΟΙ
07/06/2005, 20:57:31
Πιστευω οτι νιωθουν κατι μεταξυ φοβου και αγαλλιασης.Αλλαεχει σχεση και ο τροπος θανατου[στο ατυχημα μαλλον δεν προλαβαινεις να νιωσεις τιποτα.Τα μωρα οταν πεθαινουν καρφωνουν τα ματια τους στο απειρο και οταν εισαι κοντα τους νιωθεις κατι να φευγει εχει ομως μια αισθηση γλυκυτητας.
07/06/2005, 21:08:56
[ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ]ΤΑ ΜΩΡΑ, ΠΟΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]