ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PanosT115 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/6
who knowsΜέλος
14/05/2004, 06:15:25
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ-ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ-ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΤΛ!!ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ?

georgette

elenakiΝέο Μέλος
14/05/2004, 14:22:23
Αγαπητέ Benjamin είχα την εντύπωση πως κανείς άλλος δεν παρακολουθούσε αυτό το θέμα… ποτέ δεν σκέφτηκα να σκοτώσω κάποιον γιατί απλά μου παίρνει την θετική μου ενέργεια… ως τόσο δέχομαι την συμβουλή σου… αν και προτιμώ το άλλο π[ου είπες ¨ο διάβολος αντιμετωπίζεται με την προσευχή, και οι άνθρωποι με την ψυχραιμία και την διακριτική άμυνα¨ άμυνα λοιπόν κατά της όχι και τόσος θετικής επιπτώσεις που έχουν σε εμένα οι συζητήσεις μου με την συγκεκριμένη… τώρα όσο αφορά τον who_knows εγώ πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα χαρακτήρων εκεί… και μια μικρή συμβουλή ΒΡΕΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ

elenix

sansationfΜέλος
14/05/2004, 21:25:25
quote:
ΒΡΕΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ.

respect

sansationfΜέλος
14/05/2004, 21:43:25
quote:
Psychic Vampires
Έτσι χαρακτηρίζονται τα Vampires που τρέφονται "τραβώντας" ψυχική ενέργεια απο άλλους ανθρώπους. Σαν υποκατάστατο αυτής της ψυχικής-ζωτικής ενέργειας υπάρχει η σεξουαλική ενέργεια, πνευματική ενέργεια, αστρική ενέργεια, ατμοσφαιρική ενέργεια. Δηλαδή εκτός απ την βασική μορφή ενέργειας που θεωρήται αυτή η ζωτική ενέργεια, μπορούν να τραβήξουν ενέργεια απο πράγματα, καιρικά φαινόμενα, την ατμόσφαιρα κτλ.

Στα περισσότερα Psychic Vampires αρέσει το αίμα, χωρίς όμως να νοιώθουν την έντονη ανάγκη γιαυτό όπως τα blood Vampires. Και αυτά έχουν την ανάκη να τραβούν ενέργεια συχνά αλλιώς έχουμε και εδώ διάφορα συμπτώματα όπως αδυναμία, αδιαθεσία κτλ όπως επίσης αύξηση βάρους, κατάθλιψη, κυκλοθυμία, αυπνία, άγχος κτλ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι απορρόφησης ενέργειας, αναλόγος με το Vampire, αυτή μπορεί να γίνει πάνω στο sex ή μέσα στο πλήθος ή ψάχνοντας για μεμονομένα άτομα με υψηλούς δείκτες ενέργειας (εδώ μπαίνει και ένα άλλο θέμα το οποίο δεν θα αναλύσω, για την δυνατότητα όρασης αυτής της ενέργειας).

Διάφορα συμπτώματα που μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι οι κυκλοθυμία, οι ζαλάδες, πονοκέφαλοι, εναλαγή ενεργητικότητας και βάρους και το κυριότερο ένα αμυδρό συναίσθημα ότι απορροφούν ενέργεια ή αυναισθήματα απο άλλους.

Ta psychic Vampires έχουν την δική τους κουλτούρα και είναι συνήθως οργανωμένα με τους αρχηγούς τους και το δικό τους λεξιλόγιο. Θεωρητικά ένα τέτοιου είδους Vampire μπορεί να αναγνωρίσει αν έχει απέναντί του κάποιον του είδους του από μια ενεργειακή σφραγγίδα όπως την ονομάζουν.Τα Psychic Vampires μπορεί και να μην γνωρίζουν το τι είναι και έτσι να απορούν με την επίδραση που έχουν στους άλλους πολλές φορές, επειδή ακριβώς απαιτητικούς ανθρώπους με τάση για αναγνώριση και επιδίωξη προσοχής απ τους υπόλοιπους ανθρώπους. Αντίθετα όσοι γνωρίζουν ξέρουν και να καλύπτοντε άλλα αναπτύσουν σιγά σιγά τις δυνάμεις τους μέχρι το σημείο που φτάνουν να "διδάσκουν" , να καθοδηγούν ή απλά να υποστηρίζουν τους "νεοφερμένους" και έχουν αρκετά δυνατές πρωσοπικότητες

COPY-PASTE AΠΟ ΤΟ http://www.cosmicnet.org/detail.php?id=1044&category=UNEXPLAINED

respect

elenakiΝέο Μέλος
14/05/2004, 22:35:30
Όντως δεν έχω αυτό το πρόβλημα!!!

elenix

mariha2912Μέλος
15/05/2004, 03:24:26
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ sansationf,ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΗΓΗ.ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ.

mare_orientalis , ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ,Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ,ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ.ΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΚΑΠΩΣ ΑΣΤΟΧΟ...

sansationfΜέλος
15/05/2004, 13:04:59
quote:
Όντως δεν έχω αυτό το πρόβλημα!!!

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!

respect

katiaΜέλος
15/05/2004, 13:12:07
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.
ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΔΩ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ
ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΕΡΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ??

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

mare_orientalisΝέο Μέλος
15/05/2004, 17:01:19
Κατ'αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον sansationf για το μήνυμά του.
Αληθινά είναι καταπληκτικό.

elenaki, θα σου περιγράψω λίγο πώς μπορεί ο άλλος να σου κλέψει
ενέργεια. Με τον λόγο ή και με την κίνησή του, προσπαθεί πάντα
να επιβάλλει τους δικούς σου ρυθμούς. 'Οταν πια μπορέσει να
συντονίσει τους ρυθμούς σου με τους δικούς του, στην ομιλία,
αλλά και στην κίνηση, τότε πια είναι εύκολο να ανοίξει την πύλη
σου και να σου "αρπάξει" ενέργεια, χωρίς εκείνος να σου δίνει.
Δεν πιστεύω στην ύπαρξη της αρνητικής ενέργειας. Θεωρώ ότι υπάρχει
ενέργεια και μη ενέργεια. Το σκοτεινό, το μαύρο, απλά δεν έχει
ενέργεια και γι'αυτό την απορροφά σαν μαύρη τρύπα.

Θεωρώ ότι οι περισσότεροι "βρικόλακες" δεν ξέρουν ότι απορροφούν
ενέργεια από τους άλλους. Τη χρειάζονται όμως, για να αισθανθούν καλά.
'Οταν ένας τέτοιος "βρικόλακας" είναι κοντινό σου πρόσωπο, είναι
σχετικά εύκολο να τον διδάξεις να παίρνει ενέργεια από το εξωτερικό του περιβάλλον όπου υπάρχει άφθονη. Δεν πρέπει να τους αφήνεις να σε
παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς. Στην περίπτωση αυτή, οπωσδήποτε δεν πρέπει να υπάρχει θυμός. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία,
αλλά και αγάπη ακόμα. Αν αισθάνεσαι θυμό, τότε η ενέργειά σου πέφτει
και μαζί με αυτή πέφτει και η ενέργειά σου.

Μόνο στην περίπτωση της γυναίκας του τρένου αντιλήφθηκα ότι επίτηδες
ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου αρπάζει ενέργεια. Αυτή η γυναίκα
ήξερε καλά τι έκανε. Εκείνη την περίοδο είχε καταπληκτική ενέργεια.

katia το ίδιο ισχύει και στη δική σου περίπτωση. Δεν πρέπει να επιτρέπεις στους «βρικόλακες» να σε παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς. Αλλά να θυμάστε πάνω από όλα, όχι θυμός, όχι οργή.

Mare Nostrum, Mare Orientalis

mare_orientalisΝέο Μέλος
15/05/2004, 17:07:06
Και μια λεπτομέρεια ακόμα. 'Οταν στερείς την ενέργεια σε ένα κοντινό σου
πρόσωπο, τις πρώτες 5-6 μέρες μπορεί να φέρεται αλλοπρόσαλλα και να έχει
τις πιο αψυχολόγητες αντιδράσεις. Μου έχει συμβεί. Στην αρχή τρόμαξα, αλλά μετά κατάλαβα. 'Οταν ο άλλος βρει τρόπο να παίρνει ενέργεια από το
περιβάλλον, είναι σαφώς πιο ευτυχισμένος. Βλέπεις αμέσως τη διαφορά.

sansationfΜέλος
16/05/2004, 11:51:55

mare_orientalis ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ ΟΧΙ ΦΙΛΟΣ

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ,ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ.

respect

BenjaminΝέο Μέλος
17/05/2004, 20:57:48
όντως sansationf εχεις δίκιο.Αυτοι οι άνθρωποι δεν ξέρω άν πέρνουν ενέργεια, το μόνο σίγουρο είναι οτι εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και την μεταδίδουν και στους άλλους.

VII

mare_orientalisΝέο Μέλος
18/05/2004, 17:41:33
Δεν πιστεύω στην αρνητική ενέργεια. Αν προσέξουμε λιγάκι, θα δούμε ότι
συνήθως, τη χειρότερη διάθεση την έχουμε όταν είμαστε κουρασμένοι, δηλαδή όταν δεν έχουμε ενέργεια. Επίσης, όταν κοιμόμαστε εκνευρισμένοι και δεν έχουμε χαλαρώσει καθόλου πριν μας πάρει ο ύπνος, την άλη μέρα ξυπνάμε κακοδιάθετοι και εξακολουθούμε να είμαστε κουρασμένοι.

Οι άνθρωποι είναι σαν μπατσαρίες και χρειάζονται ενέργεια. 'Οταν αδειάσουν, τότε όλα πάνε στραβά. Οι "βρικόλακες" που δεν ξέρουν να πάρουν ενέργεια από το περιβάλλον (ίσως ακούγοντας μουσική, πηγαίνοντας μια βόλτα ή προσευχόμενοι ακόμα), αρπάρχουν την ενέργεια από τους άλλους. Η κακή διάθεση ή η αδυναμία που αισθάνεται κανείς μετά από μια τέτοια "αρπαγή", οφείλεται καθαρά στην έλλειψη ενέργειας.

19/05/2004, 11:55:35
καλημερα

mare_orientalis θα συμφωνησω μαζι σου : δεν ειναι νοητο να υπαρχει αρνητικη ενεργεια.Η ελειψη ή ο ενιοτε χαμηλος κραδασμος αυτης,οπως σωστα αναφερεις, δεν σημαινει οτι υπαρχει αρνητικη ενεργεια.

DIMΜέλος
30/12/2003, 14:43:06

Χεραιτω τους φιλους,
τα Χριστούγεννα είναι πλεον παρελθον και ετιμαζομαστε για το νέο ετος φιλε Γαλαξια.
Δεν μπηκαν όμως ολοι στο λουκι, υπαρχουν και μερικοι που τους εχουν καταλάβει
και δεν παιζουν το παιχνιδι τους.

Θαθελα να χαιρετήσω αυτους που γραφουν γι πρώτη φορα στο τοπικ, και να απαντήσω στα ερωτήματα του Ιασονα. Βέβαια μου έκανε εντύπωση η παρακάτω δήλωση του και
και θαθελα και εγω όπως ο Galaxy μια απάντηση.

quote:
Δεν ήθελα να γράψω σε αυτό το topic, αλλά τελικά υπέκυψα!!!

Φιλε μου αυτό το τοπικ απευθύνετε σε ολο τον κοσμο και μπορεί να γραψει ο οποιοσδηποτε, δεν αποτελει κλειστο club, εχουμε καπου καπου τις διαφωνίες
μας αλλα δεν πειραζει, αυτό που μετρα είναι οι πληροφοριες που δινονται.
Να μην ξεχναμε ότι υπαρχουν και ορια σε αυτά που μπωρουν να ειπωθούν.

quote:
Φίλε DIM θέλω να σου κάνω μια ερώτηση, γιατί θέλεις να γίνεις μέλος σε κάτι τέτοιο; Έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται ακριβώς; Ξέρεις δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, δεν πας και κάνεις μια απλή αίτηση με τα στοιχεία σου, όπως λέει η φίλη Zabok «Κάποια στιγμή η κατάσταση ήταν πραγματικά τόσο τραγελαφική……

Τραγελαφικη?......γιατι???
Δεν ξερω αν εννοείς την κατασταση στην εκπομπη η γενικα…στην Ελλαδα.
Αν καταλαβες γραφω από το εξωτερικό και η κατασταση εδώ (χωρις να θελω να θίξω
κανεναν στην Ελληνα) δεν είναι καθολου….μα καθολου τραγελαφικη.
Υπάρχει φοβερή οργάνωση σεβασμός και αυστηρότητα.

quote:
Jupiter o διάβολος δεν είναι με οπλές, παρουσιάζεται τραγοκέφαλος, δηλαδή με κέρατα αλλά όχι τραγοπόδαρος, ως τραγοπόδαρος παρουσιάζεται ένας θεός που αντιπροσωπεύει το καλό, πιστεύω ότι αυτή η διαφοροποίηση είναι αρκετά σημαντική

Φίλε μου ο δια-βολος νομιζω πως παίρνει την μορφη που του δινουμε, ο καθενας
εχει τον δια-βολο του.
Εγω πχ αυτή τη στιγμη που σου γραφω δεν εχω έναν αλλα καμια δεκαρια.
Όταν όμως έρχομαι στην Ελλαδα αλλάζει ονομα….
Αυτους εδώ τους λενε…..Ραφαελο (Raffaello) στην Ελλαδα λέγεται…Ευφροσύνη.
Οι μεν είναι καταλευκοι, η δε μεταξυ καφεμαυρο.
Είναι τοσο γλυκος ο πειρασμος…..

Γεια σου Τheossoficus, εγραψες παραπανω τα εξής.

quote:
ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ Η ΔΑΙΜΟΝΙΑ.

Αν καταλαβα καλα οι Αγγελοι και οι Δαιμονες είναι σκεφτομορφες?

Τελειώνοντας θαθελα να σας ευχηθώ ολους Χαρουμενη Προτοχρονια
και ένα Ευτυχισμενο-Φωτισμενο 2004.

Νάστε καλα

30/12/2003, 23:51:25
BIRTH

FRIENDSHIP

LOVE

FAMILY

WISDOM

TRUTH

DEATH

+

GalaxyΜέλος
31/12/2003, 18:35:20

Σας εύχομαι έναν ευτυχισμένο καινούργιο χρόνο
χωρίς πολέμους, πείνα, και δυστυχία.

Και το φως του πνεύματος να φωτίζει την Ψυχή σας.

Να έχετε επιτυχίες, υγειά, και χαρά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Galaxy

31/12/2003, 21:05:31
ΓΕΝΝΗΤΟ...!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 04/01/2004 19:15:48

matrxΜέλος
02/01/2004, 00:48:40
ZANTOK ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ...ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

JupiterΜέλος
02/01/2004, 06:56:06
[blue][/ΜΑ ΤΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΙΑ!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
[blue]