- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Παιδιά σας έχω πεί την άποψή μου,περι γεννητικών οργάνων του ανθρώπου?
Ο καλός θεούλης προνόησε για όλα,το ξέρατε?
Εδωσε τα όργανα αναπαραγωγής στα έλογα όντα,για ένα επι πλέον λόγο πέραν του προφανούς!
Για εγγραφή...δεδομένων,σε περίπτωση κορεσμού της χωρητικότητας του νού μας,ή σε περίπτωση λήψης ακατανόητου λογισμικού,ώστε η σύνδεση με το υπερπέραν,να καθιστά ασφαλή την διοχέτεση αυτών σε άπειρο χώρο,με αποτέλεσμα την διασφάλιση της πνευματικής μας υγείας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΓΙΑΠΕΤ,MACEDON,SESOSTRISΠαιδιά σας έχω πεί την άποψή μου,περι γεννητικών οργάνων του ανθρώπου?
Ο καλός θεούλης προνόησε για όλα,το ξέρατε?
Εδωσε τα όργανα αναπαραγωγής στα έλογα όντα,για ένα επι πλέον λόγο πέραν του προφανούς!
Για εγγραφή...δεδομένων,σε περίπτωση κορεσμού της χωρητικότητας του νού μας,ή σε περίπτωση λήψης ακατανόητου λογισμικού,ώστε η σύνδεση με το υπερπέραν,να καθιστά ασφαλή την διοχέτεση αυτών σε άπειρο χώρο,με αποτέλεσμα την διασφάλιση της πνευματικής μας υγείας!!!
Αν αυτή την άποψη ΝΙΚΟΜΑΧΕ τη γράφει το έγκριτο περί φαλλών περιοδικό Διιπετές σε κάποιο από τα τεύχη του να την αποδεχθώ ευχαρίστως.
Αν τη διάβασες στο wiki και μας έκανες copy paste βάλε πηγή σε παρακαλώ!
Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο και απλά εμφανίζεις τάσης αυτονόμησης α) θα σε παρακαλέσω να επανέλθεις εις την τάξιν διότι θα στενοχωρηθεί σφόδρα ο κος Ρασσιάς και β)να σε πληροφορήσω ότι οπουδήποτε στο σύμπαν και αν διασκορπιστείτε την Χριστιανική μου παρέα να τη θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Τώρα που σας γνώρισα δεν πρόκειται να σας αφήσω με τίποτα σε όποιο forum και να πάτε και με όποιο nick και αν ποστάρετε...![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 29/02/2012 21:26:25
quote:
Είχαν καμιά σοβαρότητα τα Ελευσίνια Μυστήρια;
Έλα μου ντε!
Τι αξία είχαν τα Ελευσίνια Μυστήρια μπροστά στην Apatia8?
Αστειεύεστε τώρα?
Ακούς εκεί! Ελευσίνια και αηδίες!
Ουστ, six handrend and sixtee six.![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Η μαντάμ Δημητρούλα και η Δ/νις Αθηνούλα από ποιό κολλέγιο αποφοίτησαν και από ποιό προάστειο κατέβηκαν;
Απο έγκυρες πηγές, γνωρίζουμε οτι το κολέγιο "Όλυμπος" ήτω πολύ ποιό high class απο το αχούρι της Ιουδαίας που ξεπήδησε ο Jesua και η κυρά Μαριώ παρέα με το Μαγδαλάκι.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Επειδή όπως βλέπω σε εξιτάρουν οι φαλλοί μιας και τους αναφέρεις συχνά στις απαντήσεις σου...
Ναι, όντως. Ο νους του στο φαί!

macedon
Για παράδειγμα γράφεις σε απάντησή σου προς τον macedon :
quote:
α)Κάποια σχέση μεταξύ Κηφηνίας και Χαλδαίων ή Κάλντου έτσι όπως τους ονομάζουν οι Αραβόφωνες.
Εγώ σαν άσχετος που είμαι σ' αυτό που υποστηρίζεις , άμα θελήσω να διευρύνω τις γνώσεις μου , μπορείς να μου πης που μου δίνεις την πληροφορία για να βρω αυτή τη σχέση ;
quote:
β)Αν νομίζεις ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των Κηφήνων Χαλδαίων και του Κηφήνα Αβραάμ.
Πού το γράφει αυτό ;
quote:
γ)Αν διακρίνεις κάποια σχέση της Χαλδαϊκής ονομασίας Ναμπου χαντ Ναζάρ με τους Ναζωραίους ή Ναζάρα ή Νασάρα και γιατί οι Εβραίοι τους ονόμαζαν Κασσίτες [ Κασσιντίμ] ενώ οι Έλληνες τους θεωρούσαν και Κόλχες και Σύρους [Στεφανος Βυζαντ.]
Περισσότερα στοιχεία , τίτλος βιβλίου , σελίδα ;
quote:
δ)Αν διακρίνης στην πρώτη πρωτεύουσά τους που λεγόταν Βιτ Ιακίν ή Βιτ Ιασίν κάποια σχέση με τον Ιάσωνα και τον Κηφέα και αν επίσης στην πρώτη πόλη τους την Λάρσα ή Λάρκα διακρίνεις κάποια συγγένεια μεταξύ της Arc του Αρκά [συγγενάκι του Αρκά Κηφέα] και της Αργούς [Αργώ].
Πως τεκμηριώνονται αυτές οι σχέσεις ; Που είναι καταγεγραμμένες ;
quote:
ε)Αν διακρίνεις κάποια σχέση της Εβραϊκής "Σεφίνα" με τους Βόρειους και τους Κηφήνες. Επίσης τέλος αν γνωρίζεις ότι Σεφίνα εννοεί και πλοίο εκτός από Βορρά.
Πού κολλάει αυτό ; Κατ' αρχήν ο Βορράς στα αραβικά είναι شمالي shimaly , ή شمال shimal που σημαίνει και αριστερά , ή شحال shihal , και δεν έχει καμιά σχέση με το سفينة safina που σημαίνει πλοίο , όπως κακώς υποστηρίζεις .
Οφείλεις λοιπόν φίλη μου κατά τη γνώμη μου πριν κατακρίνεις τους άλλους για την ασχετοσύνη τους , να είσαι πρώτα απ' όλα εσύ σαφής σ' αυτά που υποστηρίζεις δίνοντας στοιχεία που τεκμηριώνουν αυτά που γράφεις , ούτως ώστε να μπορέσουν και οι άλλοι που δεν τα κατέχουν , να τα κατανοήσουν . Και όχι γρίφους του τύπου :
quote:
Ψάξε λοιπόν το θέμα με τους Καθαρούς,
τους Athar,
τους Abi Athar,
τις Αραμαϊκές λέξεις Ατχάρ ή καλύτερα At-Har, τι σημαίνουν που και πότε χρησιμοποιήθηκαν.
Ψάξε επίσης την θεά Αtharet, της οποίας το κτήμα ήταν εκεί κοντά και θα καταλάβεις πόσο κοντά ήταν ή δεν ήταν οι Νas Atharet ή Νασάρετ ή όπως σε έμαθαν στο σχολείο, οι γνωστοί μας Ναζωραίοι.
Και κάτι ακόμα φίλη/ες ypatia8 . Πρέπει να γνωρίζης/ετε ότι τα θρησκευτικά βιβλία ούτε είναι , αλλά και ούτε λαμβάνονται υπ' όψιν ως ιστορικά από κανένα . Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον χριστιανισμό .
*
Edited by - Sesostris on 01/03/2012 02:23:08
quote:
ypatia8Νομίζω ότι στα τελευταία σου πόστ,ξεφεύγεις "λίγο",απο τα πλαίσια του σωστού διαλόγου,έστω και άν οι συνομιλητές σου δεν κατέχουν το αντικείμενο τόσο καλά όσο κάποιοι άλλοι.
Επειδή ξέρω που οδηγείς την συζήτηση και επειδή εσυ έδειξες τον δρόμο πρός εκεί,καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε πλήρη και εμπεριστατωμένη ανάλυση,περί Νas Atharet και τού << τα πάντα εωρακεναι>> οφθαλμού!!
Πιστεύω ότι με την ανάλυση και χωρίς λεκτικούς διαξιφισμούς θα επιτύχεις περισσότερα...
Υ.Γ
Θα χαρώ να δω και τους συσχετισμούς με τα Ελευσίνια Μυστήρια,καθώς και την σύνδεση όλων των ανωτέρω με τους Κάβειρους.Νομίζω πώς ξέρεις πόσο πίσω στον χρόνο θα...βρεθούμε!
Αφού γνωρίζεις που οδηγώ την συζήτηση, τι συζήτηση δηλαδή, ένας θεός να την κάνει συζήτηση όταν έχεις να κάνεις με μόνιμο περιοδεύοντα καρνάβαλο, απλά θα επαναφέρω την θεά Atharet και τα μυστήρια της κοντά στην λίμνη και θα σου υπενθυμίσω ότι αυτήν την θεά την έλεγαν και Qodesh, δηλ. Ιερή και Αγνή. Είναι η ίδια με την Αsharet ή και Ashera που λέγανε ότι περπατούσε πάνω στα νερά της λίμνης.
Αυτά που να τα καταλάβει ο Βουκεφάλας;
Άθελά του όμως με βοηθά, νάναι καλά το παλικάρι, καταθέτοντας αυτά που δεν καταλαβαίνει.
Στην τελευταία του αναφορά στον Ευσέβιο μας λέει με όλη του την αφέλεια ότι "Το πιθανότερο είναι η λέξη να προέρχεται από το "ναζέρ".
Καταθέτει δε και την φράση του Ευσέβιου για να μας πείσει ["το ναζέρ έλαιον αλείματος είναι (...) το ναζέρ κατά τους Εβδομήκοντα "Άγιον" σημαίνει]
Αν καταλάβαινε ο άσχετος απ' την αρχή τι του έγραφα δεν θα σπαταλούσαμε τόσο χρόνο με αηδίες και εξυπνάδες. Βλέπεις δεν του το σφύριξε κανένας ότι η Atharet ή Asharet είχε και τον τίτλο της Qodesh δηλαδή της Αγίας ή Αγνής ή Ιερής.
Πως να του εξηγήσεις του άσχετου ότι η λέξη αυτή οδηγεί στον ουρανό και στην λατρεία της Αγνής θεάς;
Δυσκολεύονται οι αρχαιοταλιμπάν (αυτό ήταν του Ερίωπα) να καταλάβουν ότι το ναζέρ του Ευσεβίου είναι μιά πολύ κακή έκδοση του αρχικού At-har, δηλαδή "τών Αγνών" το οποίο εξελίχθηκε σε Καθαίρω, και Αθάρ και Αβιάθαρ και Athar και Atharet και Αsheret και Ashera κλπ.
Που να καταλάβουν, τρομάρα τους, και οι υπόλοιποι αρχαιοταλιμπάν ποιά ήταν η Αγνόθεος που λάτρευε όλη η ανθρωπότητα;
Ευτυχώς που οι Ινδοί μας θυμίζουν λίγο την γλώσσα μας και ονομάζουν το ουράνιο Πυρ AGNI και οι Καθολικοί λένε AGNUS DEI και εννοούν τον ΑΜΝΟ που θα μπορούσαμε να τον λέγαμε και ΑΡΝΟ αν βρισκόμασταν στο αρχαίο Άργος και γιορτάζαμε της εορτή του Κυνός με το όνομα ΑΡΝΙΣ. Αν τώρα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε και την As-haret με τα αρχικά της έτυμα τότε είναι που θα γίνει το μπάχαλο με τους άσχετους.
Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα αγαπητέ Νικόμαχε γύρω από τις πολλές ονομασίες του Αγνού και του Εξαγνισμού. Ας μη κολλάμε λοιπόν με το ναζέρ. Παρατράβηξε η ασχετολογία.
Βλέπω, ότι θέλετε όλοι να ασχοληθείτε με την δικιά μας κυρά Αγνή την κ. Καβουρίνα που βγήκε τσάρκα με το "κάρο" στην Ελευσίνα. Εμ δεν το λέτε τόσο καιρό. Να δούμε πόσες χλαμύδες θα τσουρουφλιστούν από το Αγνό Πυρ;![]()
Ετοιμάσετε χαλαρά ρουχαλάκια για χορό και γω θα σας κάνω προσφορά ένα Αρμόνιο.![]()
mc
quote:
Θα σε αφήσω όμως να σε τρώει η περιέργεια μέχρι να μας καταθέσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος αυτοαποκαλούμενος μπαχαλάκης (είπαμε εσύ από εδώ και μπρός εξαιρείσαι) αν βλέπεις να υπάρχει:α)Κάποια σχέση μεταξύ Κηφηνίας και Χαλδαίων ή Κάλντου έτσι όπως τους ονομάζουν οι Αραβόφωνες.
β)Αν νομίζεις ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των Κηφήνων Χαλδαίων και του Κηφήνα Αβραάμ.
γ)Αν διακρίνεις κάποια σχέση της Χαλδαϊκής ονομασίας Ναμπου χαντ Ναζάρ με τους Ναζωραίους ή Ναζάρα ή Νασάρα και γιατί οι Εβραίοι τους ονόμαζαν Κασσίτες [ Κασσιντίμ] ενώ οι Έλληνες τους θεωρούσαν και Κόλχες και Σύρους [Στεφανος Βυζαντ.]
δ)Αν διακρίνης στην πρώτη πρωτεύουσά τους που λεγόταν Βιτ Ιακίν ή Βιτ Ιασίν κάποια σχέση με τον Ιάσωνα και τον Κηφέα και αν επίσης στην πρώτη πόλη τους την Λάρσα ή Λάρκα διακρίνεις κάποια συγγένεια μεταξύ της Arc του Αρκά [συγγενάκι του Αρκά Κηφέα] και της Αργούς [Αργώ].
ε)Αν διακρίνεις κάποια σχέση της Εβραϊκής "Σεφίνα" με τους Βόρειους και τους Κηφήνες. Επίσης τέλος αν γνωρίζεις ότι Σεφίνα εννοεί και πλοίο εκτός από Βορρά.
mc
Μου γράφεις λοιπόν:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
α)Κάποια σχέση μεταξύ Κηφηνίας και Χαλδαίων ή Κάλντου έτσι όπως τους ονομάζουν οι Αραβόφωνες.
--------------------------------------------------------------------------------
Εγώ σαν άσχετος που είμαι σ' αυτό που υποστηρίζεις , άμα θελήσω να διευρύνω τις γνώσεις μου , μπορείς να μου πης που μου δίνεις την πληροφορία για να βρω αυτή τη σχέση ;
-Ξεκίνα με Στέφανο Βυζαντινό και ρίξε μιά ματιά τι γράφει για τους Χαλδαίους.
"..αφ' ού οι Κηφήνες και Χαλδαίοι πρότερον εκλήθησαν, ως είρηται εν τω περί Κηφηνίας Ελλάνικος δε φησιν..."
Με λίγη καλή προσπάθεια μπορείς να βρείς και τα υπόλοιπα. Απλά ρώτησα και το επαναλαμβάνω:
...αν βλέπεις να υπάρχει (κάποια σχέση) κλπ...
Δεν είναι υποχρεωτικό να απαντήσεις αν δεν γνωρίζεις.
Τώρα επειδή απ' ό,τι βλέπω υπάρχει μιά τάση στο φόρουμ να αδειάζουμε μόνο αυτούς/ές που δεν μας αρέσουν τα γραπτά τους, πήγαινε πίσω να δείς ποιός τράβηξε πρώτος το τραπεζομάντηλο από το τραπέζι μόλις μπήκα στο Φόρουμ και μετά δέχομαι πάνω στην ίδια ζυγαριά παρατηρήσεις από οποιονδήποτε.
Την καλημέρα μου.
mc
που "αρπάζουν" ενέργεια από τους διπλανούς τους.
'Ανθρωποι που δεν έχουν μάθει με κανέναν άλλο τρόπο (με τη χαρά,
την αγάπη) να παίρνουν ενέργεια και την "αρπάζουν" από τους
άλλους, είτε απλά καθήμενοι δίπλα τους, είτε οδηγώντας τους σε
θυμό ή σύγχυση, ώστε να ρίχνουν τις άμυνές τους και να επιτρέπουν
να τους απομυζήσουν την ενέργεια. Αποτέλεσμα; Απόλυτη κώπωση ύστερα
από κάποια συζήτηση ή συναναστροφή μαζί τους.
Το έχετε ποτέ βιώσει αυτό; 'Εχετε μάθει πώς να μην επιτρέπετε
να σας "αρπάζουν" την ενέργεια;
Αν υπάρχει ένα τέτοιο άτομο στην καθημερινότητά σας και κάποια
στιγμή του απαγορέψατε να σας "αρπάξει" την ενέργεια, έχετε
προσέξει πώς αντιδρά τις επόμενες μέρες;
Mare Nostrum, Mare Orientalis
Dear mare orientalis πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου…
Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αρκετά θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις που θα βρω υλικό για αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Εγώ δεν με σίγουρη αν μου συνέβη κάτι ανάλογο αλλά μετά από μια λογομαχία που είχα με κάποιο άτομο ένιωθα πολύ αδύναμη και κάπως κουρασμένη αν και δεν ήταν έντονη η λογομαχία μας… πράγμα που δεν μου συνέβαινε σε άλλες λογομαχίες με άλλα άτομα… πρέπει να την φοβάμαι αυτήν με την οποία λογομάχησα????
δεν εννοώ τους "πραγματικούς" βρικόλακες.
Αν θεωρήσουμε ότι ο καθένας έχει μια ποσότητα ενέργειας πάνω του, υπάρχουν άνθρωποι (εντός εισαγωγικών βρικόλακες) που λόγω του ότι δεν έχουν μάθει να αποκτούν δική τους ενέργεια, με διάφορους τρόπους, την αρπάζουν από εσένα. Μου έχει συμβεί πολλές φορές. Υπήρξε φορά που είχα πολύ καλή ενέργεια. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι η λογομαχία για ασήμαντα θέματα.
'Ημουν στο τρένο όρθιος (στον ηλεκτρικό) και κοιτούσα από την πόρτα έξω. 'Ηταν απόγευμα. Το τρένο σταμάτησε σε έναν σταθμό και μια γυναίκα μπήκε μέσα. Αν και είχε πολύ χώρο, επέλεξε να σταθεί πίσω μου και να πιαστεί από το πλαϊνό χερούλι που βρισκόταν μπροστά μου. Σχεδόν κόλλησε πάνω μου. 'Αρχισα να αισθάνομαι μια τρομερή δυσφορία, σε σημείο που της είπα να πάει πιο κει. Εκείνη, χωρίς να διαμαρτυρηθεί ή να πει κάτι, απλά απομακρύνθηκε και πήγε στην άλλη μεριά του τρένου. 'Ολο εκείνο το απόγευμα παραπατούσα.
Ο "βρικόλακας" δεν αφήνει την ενέργεια να κινηθεί κυκλικά. Παίρνει αλλά δεν δίνει. Είναι πολύ εύκολο να το νιώσει κανείς, όταν απέναντί του έχει κάποιον που μιλά ακατάπαυστα ή προσπαθεί να επιβάλλει την αποψή του (όχι κατ'ανάγκη με φωνές). Αν εσύ έχεις συνηθίσει (χωρίς να το ξέρεις) να δίνεις ενέργεια, μετά από λίγο σου την έχει απομυζήσει.
Πολύ συχνά συμβαίνει αυτοί οι άνθρωποι, μετά από μια τέτοια "συζήτηση" να είναι ήρεμοι και χαλαροί και εσύ να νιώθεις ότι θα λιποθυμήσεις. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει απλά να κόβεις την ενέργεια και να μην παίζεις το παιχνίδι τους. Δηλαδή, να μην σε παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς. Αν το καταφέρεις αυτό (δεν είναι πολύ δύσκολο) και συζητήσεις ήρεμα για το θέμα που άρχισαν, αλλά με δικούς σου ρυθμούς, να κάνεις παύσεις εκεί που επιταχύνουν τον δικό τους ρυθμό, βλέπεις ότι αποσυντονίζονται και μετά, έστω κι αν αποδειχτεί ότι έχουν δίκιο, είναι εκνευρισμένοι και κακόκεφοι.
Το τρομερό είναι όταν ζεις με έναν "βρικόλακα" και δεν το έχεις καταλάβει. 'Οταν το συνειδητοποιήσεις και κάνεις κάτι γι'αυτό, η πρώτη βδομάδα μέσα στο σπίτι γίνεται αληθινό μαρτύριο. Μετά, απλά το παίρνει απόφαση ότι εσύ δεν είσαι η γεννήτριά του και αναζητά ενέργεια αλλού.
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΕοΝ ΣΤΟ 3 ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ:
quote:
Η εικόνα του Βαμπίρ που πίνει αίμα και έχει κοφτερά δόντια είναι μια αντανάκλαση της εικόνας ενός πρόσγειου.
Οι υποστάσεις αυτές μπορούν να είναι άυλες ή και ένσαρκες.
Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που κάνουν είναι να ρουφούν ενέργεια απο το βιοενεργειακό πεδίο ενός ανθρώπου.
Οι υποστάσεις αυτές λέγεται οτι δεν έχουν "πνοή" δηλαδή δεν έχουν άυτό που λέμε "θείο σπινθήρα" (την θεική ουσία που κινεί τα πάντα) και για το λόγο αυτό συντηρούνται απο τις κατώτερες εκπομπές του ανθρώπου και ιδίως απο την ενέργεια που παράγουν οι "κατώτερες" και καθαρά σεξουαλικές επιθυμίες (επιθυμίες που αποβλέπουν μόνο σε ηδονή ...αυτό όμως είναι άλλο ένα μεγάλο θέμα).Επίσης τρέφονται απο το συναίσθημα του τρόμου και γιαυτό επιδίδονται συνεχώς στην πρόκληση του.Πολλές φορές καταλαμβάνουν χώρο στην υπόσταση μας χωρίς εμείς καν να το πέρνουμε χαμπάρι...Μάλιστα λέγεται πως η " κατάληψη" είναι ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα για τον σύγχρονο άνθρωπο μιας και όλο μειώνονται οι προσευχές και οι ενέργειες που κρατάν καθαρές τις υποστάσεις μας (οι λεγόμενες καθάρσεις) και τους χώρους μας (π.χ. το λιβάνισμα).
Οσο για τους "ένσαρκους πρόσγειους" λέγονται πολλά. Το πιο σημαντικό είναι οτι οι υποστάσεις αυτές υλοποιούνται απο σκοτεινά κέντρα τα οποία διαθέτουν την κατάλληλη αρνητική δύναμη ωστε να παραχωρήσουν σάρκα και οστά σε μια άυλη ύπαρξη με σκοπό πάντα την στρατολόγηση τους για την επίτευξη των σκοπών τους.
Ολα αυτά δεν θα πρέπει να ακούγονται φοβηστικά.Ο άνθρωπος διαθέτει τα κατάλληλα μέσα ωστε να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να τον πειράξουν οι υποστάσεις αυτές. Προπάντων χρειάζεται καθαρότητα. Καθαρότητα στις κινήσεις μας , στην καρδιά και στον νού.Ας θυμόμαστε πάντα οτι το φώς δεν μπορεί να εγκλωβιστεί αλλά αντιθέτως το φώς είναι που μπορεί να φωτήσει και να αγκαλιάσει τα πάντα. Δεν χρειάζεται φόβος ...το σύμπαν είναι ένα ασφαλές μέρος...Αυτό που χρειάζεται είναι η εξάσκηση της διάκρισης. Να μάθουμε να διακρίνουμε και να καταλαβαίνουμε τις ποιότητες και τις ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας σε χώρους αλλά και σε ανθρώπους
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ "ΑΡΠΑΖΟΥΝ" ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, Π.Χ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ mare_orientalis ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ "Βρικόλακες" ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΣ ΜΕ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΦΙΛΗ mariha2912 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Δεν εννοώ τους βρικόλακες ως πλάσματα τους σκότους, του μύθου,
της φαντασίας ή ό,τι άλλο. Εννοώ τους καθημερινούς ανθρώπους
που ΣΑΝ βρικόλακες μπορούν και σου αρπάζουν την ενέργεια.
Το θέμα αυτό το έβαλα διότι πιστεύω στην ενέργεια και στη
μηχανική της ενέργειας.
Σε κανένα από τα θέματα που παρέθεσε η mariha2912 δεν αναφέρεται
κάτι τέτοιο. 'Αλλωστε και η ίδια είχε την ευγένεια να το διευκρινίσει
αυτό. Θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα ότι θα έμπαινα στο esoterica και
κανείς άλλος δεν θα είχε γράψει για τους βρικόλακες. Είναι από τα
πιο συνηθισμένα και κοινότοπα θέματα.
elenix
Πολύ σωστά παρομοίασε ο mare_orientalis τους ανθρώπους με βρικόλακες.Με τη σειρά μου παρομοιάζω αυτους τους ανθρώπούς με τον διάβολο, που διψάει για να πάρει δύναμη και ενέργεια απο τις ψυχές των ανθρώπων.Και τα τρία παραδείγματα εχουν καποια κοινά στοιχεία.Το πιο βασικό είναι οτι όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν.Ας μην ξεχνάμε οτι αντιμετώπιζαν τους βρικόλακες με το σκόρδο, η αλλιώς καρφωνοντας σφήνα στην καρδιά τους, ο διάβολος αντιμετωπίζεται με την προσευχή, και οι ανθρωποι με την ψυχραιμία και την διακριτική άμυνα, η και με..δολοφονία.
Η αλήθεια είναι οτι ξεφύγαμε τελίως απ'το θέμα "Βρικόλακες" ομως αυτο συμβαίνει ισως επειδή ο mare_orientalis προτίμησε το θέμα να μιλά περι "αρπαγή" θετικής ενέργειας και μετάδοση αρνητικής ενέργειας, παρομοιάζοντας τους ανθρώπους με τους βρυκόλακες.Παρ'όλα αυτά είναι ενα ενδιαφέρον θέμα που ελπίζω να συνεχιστεί με τον καλύτερο τρόπο.
VII