- Ο ασταθής δίσκος, οι εύθραυστες εγγραφές και η στοχαστική απόγνωση. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Είναι αυτό που λένε αυτοί που νιώθουν.
< Η φάτσα σου ήταν, όλα τα λεφτά >..
Εκεί είναι η πραγματική ευχαρίστηση.
Πολύχρονος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Όχι μόνο και του χρόνου.
Κάθε μέρα.
Επειδή τελικά τα καταλαβαίνουμε όλα.
Και ναι, η φάτσα ήταν όλα τα λεφτά.
Πολύχρονος.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Που είσαι χαμένη?
Εχω νέα από τον Αλάντζε.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δε μου φταίνε όλοι οι άλλοι οι διαβόλοι. Μπέσα. Άμα όμως και βγαίνουν οι λαγοί και οι χελώνες στο βουνό, βγαίνουν και οι αναμνήσεις. Αυτές που γράψανε, όπως η στροφή, αλλά και που ποτέ τους δε χωρέσανε και ποτέ δε χορταστήκαν. 'Οπως η ψυχή.
Κάθομαι του λοιπού σαν το μαλάκα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, και κοιτάω τους λαγούς και τις χελώνες, κι ενώ το βουνό ευωδιάζει πλήρες άνοιξης και προσμονών καλοκαιριού. Στο βρόντο οι τελικές διαπιστώσεις. Συνήθως. Εκτός της καταραμένης χρονιάς, που δεν θα έχει Ακρόπολις.
Αλλά οι αναμνήσεις, όπως και οι στιγμές που φτιάχνουν χρόνους, κατά πως σου έλεγα πιό πριν, δεν υπόκεινται σε αποφάσεις διεθνών οργανισμών ή εθνικών κρετινισμών. Δεν υπόκεινται καν προσωπικών αποφάσεων, παρά ίσως υποχρεωτικών παρορμήσεων, αυθυπάρκτου ουσίας και τελικών καταθέσεων. Αλλά και Κοινωνίας. Θείας, κατά τον βαθμό που σε κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που ήσουν, αν και πάντα κάτι ολιγότερον αυτού που επιθυμείς.
Εδώ είναι η ειλικρίνεια της υπόθεσης. Στην επιθυμία της θεωτικής κοινωνίας στο παρακάτω.
Τσιμπάς μια κάμερα, πακτώνεις το βλέμμα σου στον φακό και την ύπαρξή σου στο βουνό. Αναμένεις, καταγράφεις και μοιράζεσαι τη στροφή. Τη μια στροφή. Αυτήν που έχει σημασία.
Να σου πω την αλήθεια, γνώριζα που δεν θα γράψω ποτέ την ιδανική στροφή. Από τότε. Αυτό που δεν φανταζόμουν, είναι που θα κράταγα την κάμερα σαν άλλος Γραμματικόπουλος, να αναρωτιέμαι τις ίδιες απορίες και να γεμίζω με τις ίδιες απαντήσεις. Σε πιό Γιόντα κατάσταση φυσικά.
Και ξέρεις τί άλλο έχω ανθιστεί? Που όλες οι στροφές είναι στα αλήθεια ίδιες. Εκτός της αρμονίας με την οποία γράφονται.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αρκεί να τις διαβάζεις σωστά
Ο χρόνος έρχεται, όταν μάθεις να πέφτεις σωστά στα φρένα.
Κι ο μπάρμπα ΕL EM να αναγάγει το "διάβασμα" σε ποίηση.
Κι εμένα μου φέρνω σε αηδία κάποτε, αλλά με την ανάλογη ψυχολογική αναβάθμιση, παίζω και στα τρεχούμενα chipsets. Κι επειδή είσαι παιχτούρα τρελή, γιατί αν δεν ήσουν, τί διάολο κάθομαι και σου μαθαίνω μπαλίτσα ο μαλάκας, έχεις πιάσει που σου μιλάω για συμβατότητα.
Compatibility, που λένε και στο χωριό του Ζουράρη. Στο δικό μου το λένε ξεχνώτιασμα, και είναι πολύ επικίνδυνη λέξη για να τη λες, και πολύ μεγάλη ευθύνη για να τη σκέφτεσαι. Γάμησέ τα το λοιπόν.
Χώνωμαι, κάνω τρελές μόντες, ανθίζομαι, βουτάω, αναψάχνω και μαι, ακολουθώ κι εναρμονίζομαι. Σε τί? Ως τί?
Άμα και τη δω τη φάση σαν τον Μίλτο ή τον Μάριο, ή που θα είμαι σωμάτιο, ή που θα είμαι κύμα, ή και τα δύο μαζί, αναλόγως την κάβλα του κόσμους στην παρούσα μου συνειδητότητα.
Εκτός και τη δω ως Γιόντα, ή DSM, ή Μάνος, οπόταν καλύπτουμε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Άσε που έχουμε και καβάντζα τις παρατηρήσεις των υπολοίπων σε αυτή την περίπτωσις.
Το κόλπο είναι να κάνεις το παρατηρούμενο και τον παρατηρητή σε ένα. Νοικοκυρεμένα. Κι αυτοσεβάσμια βολεμένα, τακτοποιημένα και σε ένα ευλόγως ανεκτό διάστημα, διακριτικώς διακεκριμένα.
Ένα πράμα σαν τον Μήτσο δηλαδή, που διαλάθει της κοινής λογικής, ωστόσο διαχέεται σε χρονικές περιόδους, απλά για να υπάρξει.
Μεγάλη μαγκιά να αναμετράσαι με τον χρόνο, ή τους χρόνους. Κάνε παιχνίδι μόνος σου.
Οι αληθινές υπάρξεις έχουν εχθρό μόνο τον χρόνο.
"Η δουλειά κάνει τους άντρες". Αυτό φοβήθηκα και πήρα άδεια απ τη σημαία για να παρουσιαστώ εδώ.
Ψιλόδιαβασα τις καυτές εξελίξεις στα φόρα.
Συγκινήθηκα. Από χαρά, από θλίψη που τα πρωτόζωα αρνούνται να εξελιχθούν σε...ζώα, αλλά και απο εκνευρισμό.
Όπως και να έχει, έθετα τον κέρσορα σε θέση εκκίνησης. Και εκεί παρέμενε.
ΤΙ να σχολιάσω? Θα έχει κάποιο αντίκτυπο? Μπα....
Για αυτό και ήρθα να γράψω την μαλακία μου εδώ. Είναι ήρεμα εδώ. Σαν εξομολογητήριο.
(Μήπως δεν έπρεπε να πάρω ρεπό?)
Τις καλησπέρες μου στην Σπιναλόγκα του esoterica.
Για αυτό μας αρέσεις βρε Σοφία.
Εχω ήδη αρχίσει ένα τρελό γέλιο.Σκέπτομαι τον DSM στο πάτωμα, να μαζεύει τα κομμάτια του.
Τον έκανες κομμάτια δηλαδή!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ούτε αυτός ο σοφός Γιόντα, δεν θα μπορούσε να "πιάσει" το νόημα όσων έθεσες, με τόση "μαεστρία"!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Απλα την μαλακια μου πεταξα, οπως οι περισσοτεροι.
Αχ ρε Νικ, με την ζωντανια σου! ![]()
![]()
![]()
quote:
Ποια κομματια? Ποια μαεστρια? Τι εθεσα?
Απλα την μαλακια μου πεταξα, οπως οι περισσοτεροι.Αχ ρε Νικ, με την ζωντανια σου!
Κόψε το...δούλεμα μις!![]()
![]()
![]()
Και την ταπεινοφροσύνη, επίσης.![]()
![]()
![]()
Ποιά κομμάτια?
Αυτά:
<< Συγκινήθηκα. Από χαρά, από θλίψη που τα πρωτόζωα αρνούνται να εξελιχθούν σε...ζώα,...>>
Ποιά μαεστρία?
Αυτή:
<< ΤΙ να σχολιάσω? Θα έχει κάποιο αντίκτυπο? Μπα....>>
Τι έθεσα?
Αυτό:
<< Είναι ήρεμα εδώ. Σαν εξομολογητήριο.>>
Σε τα μας βρε Σοφάκι?
Αν εμείς δεν μπορούμε να αναγνωρίζουμε ένα ταλέντο εφυϊας, τότε ποιός μπορεί?
![]()
![]()
![]()
γείτσες!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τι να την κάνει κάποιος την ευφυία αν δεν την αξιοποιεί?
Κάλλιο μέτριος με 100% απόδοση, παρά ευφυής με ελαχιστότατες προοπτικές αξιοποιήσης των...πόρων.
Edited by - Σοφία_ on 10/06/2014 21:17:45
quote:
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει, Νικ.
Τι να την κάνει κάποιος την ευφυία αν δεν την αξιοποιεί?Κάλλιο μέτριος με 100% απόδοση, παρά ευφυής με ελαχιστότατες προοπτικές αξιοποιήσης των...πόρων..
Σοφάκι καλωσήλθες!
έτεινα να πιστεύω κι εγώ αυτό που γράφεις [bold] -και εν πολλοίς ισχύει- αλλά να,
ξέρεις καμιά φορά είναι και χρήσιμο και ωραίο και γουστόζικο,
πέρα από τη χρηστικότητα που μπορεί να βγάζει το Fiat punto, ή το Cinquecento για να πηγαινοερχόμαστε κάθε μέρα στη δουλειά και τα υποδέλοιπα της πεζής και τυπικής καθημερινότητος,
να βγάζουμε από το γκαράζ,
[όσοι την έχουμε,
και όσοι δυνάμεθα να την χρησιμοποιήσουμε ευσχήμως]
και την 'πειραγμένη' μαύρη Pontiac....
quote:
http://www.youtube.com/watch?v=qONkmFNvmaY
ως "ιππότες" (που θα λεγε ο Νικ) ή "κόμητες" (που θα λεγε ο Αμειν)
και να ρίχνουμε λίγα ....γκάζια
[κι ας τρώνε σκόνη όσοι δεν μπορούν -για διαφόρους λόγους- να ακολουθήσουν...]
-Ντιεσέμη, εσύ συνέχιζε, μην ακούς τις παρεμβολές....! Είναι το διάλειμμα για διαφημίσεις! ![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Άμα και το μέγεθο είναι μικρό, πολύ μικρό, απείρως μικρότερο μιας ελαφρώς πειραγμένης κωλοτρυπίδας, κι άμα κι ο παρατηρητής γενικά δεν είχε προβλήματα στην πρώιμη εφηβεία του, όλα παίζουνε στη φάση του μπανιστιριού.
Εκ πρώτης όψεως δηλαδή, η κβαντική υπόθεσις είναι φροϋδικής υφής, και μάλλον κατ’ολίγον συμπλεγματικής οπτικής όσον αφορά στα μεγέθη.
Αυτά βεβαίως έχουν ισχύ στον κόσμο του Νανόπουλου και του Χουδαλάκη, άντε και του Θάνου του Ασκητή. Μέχρις εκεί.
Στο πραγματικά πραγματικό κόσμος, η κβαντική υπόθεσις δικαιώνεται ανεξαρτήτως μεγέθου. Δικαιώνει κατά κάποιον τρόπο δε, όλους τους μικροτσούτσουνους. Διότι δεν έχει σημασία το μέγεθο, αλλά η τεχνική:
Οι λέξεις, φίλε. Εκεί είναι όλη η ιστορία των ενοποιημένων πεδίων. Ειδικά οι γραπτές λέξεις. Για τις προφορικές, θα σου μιλήσω σε άλλο επεισόδιο.
Μια γραπτή λέξη μπορεί να είναι κάλλιστα μεγαλύτερη ενός πρωκτικού σφιγκτήρα, κι ως εκ τούτου, εκτός κβαντικής κλίμακας κατά την τρέχουσα έννοια του όρου. Ωστόσο, η ουσία της μπορεί να βρίσκεται σε άπειρες καταστάσεις συγχρόνως. Αναλόγως του αριθμού των αναγνωστών, αλλά και της ψυχικής και διανοητικής τους κατάστασης. Η πολυπλοκότητα, άρα και οι καταστάσεις, αυξάνει όσο στη μία λέξη προστίθενται και άλλες στη διαδικασία δόμησης ενός κειμένου.
Και δεν σου μιλάω για κείμενο του Νικόλα. Η ακριβώς προηγούμενη παράγραφος αρκεί.
Όσοι βρίσκετε χρόνο να βγάλετε την Pontiac από το γκαράτζι, είστε μάγκες αλήθεια!
Το δικό μου Datsun (πειραγμένο βεβαίως) έχει μείνει απο μπαταρία από την ακινησία.
quote:
Καλώς σας βρήκα Πυθαγόρα!
μερσί μποκού μαντάμ
quote:
Όσοι βρίσκετε χρόνο να βγάλετε την Pontiac από το γκαράτζι, είστε μάγκες αλήθεια!
εξαρτάται.....
ακόμα και σ'αυτό υπάρχουν διαβαθμίσεις...
Να εγώ για παράδειγμα, τώρα λόγω έλλειψης χρόνου, βγάζω πού και πού το όχημα από το γκαράζι που λες, για καμιά βόλτα στην παραλιακή....
άντε και στο τσακίρ κέφι για κανα μπαντηλίκι στα λιμανάκια, άμα πέσει και κανας επίδοξος πεταξογαντάκιας (με ή χωρίς γάντια, με ή χωρίς όχημα) μέσα στη γειτονιά....
Αλλά βλέπεις, την ίδια ώρα, ο άλλος ο Ντιεσέμης έχει ήδη ανεβοκατέβει δυό φορές τα βουνά της Ρούμελης με το ράλι Ακρόπολις....κι έχει σηκώσει ολόκληρη την Αφρικανική σκόνη που'χε έρθει ταξιδάκι απ'τη Σαχάρα κι απάνω που'χε στρογγυλοκάτσει.....
quote:
Το δικό μου Datsun (πειραγμένο βεβαίως) έχει μείνει απο μπαταρία από την ακινησία.
Το δικό σου δεν είναι Datsun....για Subaru Impreza το κόβω, (αλλά επειδή είναι πειραγμένο και έχει αλλαγμένο τον αριθμό πλαισίου να μη τα φωνάζουμε αυτά δημοσίως, εντάξει το'πιασα το νόημα....
αλλά αι γυναίκαι ρε παιδί μου, τι περιμένεις να ξέρουν από αυτοκίνητα ! Για τη μπαταρία στο χέρι σου είναι να τηνε φορτίζεις,
κάνε μια βολτίτσα ρε παιδάκι μου, όπως ο Λιάπουρας ο Μισέλ να'ούμε, με καμιά αλλαγμένη πινακίδα έτσι για να φορτίζει η μπαταρία, μην την τρώει η αχρησία.....

.
.
.
Edited by - PY8AGORAS on 11/06/2014 21:54:22
Εξακολουθώ να επιμένω για την έλλειψη χρόνου Πυθαγόρα.
Δεν μ'αρέσει να γκρινιάζω, αλλά δουλειά, paper, προσωπική ζωή, ξεκούραση και ξαράχνιασμα μυαλού δεν χωράνε σε 24 ώρες.
Υ.Γ.
quote:
αλλά αι γυναίκαι ρε παιδί μου, τι περιμένεις να ξέρουν από αυτοκίνητα !
Ισχύει. Είναι σχεδόν υπέρβαση να γνωρίζω ότι μένει απο μπαταρία αν δεν το κινείς το ρημάδι.
Τα φιλιά μου.
quote:
Ο Ντιεσέμης είναι μια κατηγορία από μόνος του μάνα μου, δεν έχει κούρσα στο γκαράζ, διαστημόπλοιο κρύβει.
Αυτό ακριβώς λέμε, αλλά με άλλα λόγια (...ν'αγαπιόμαστε
)
Ο Ντιεσέμης έχει μια πολύ πειραγμένη DeLorean DMC-12 [είδες, ώς και το όνομα ντιεσεμίζει κάπως παραπλανητικά!]
(διά τους άσχετους εδώ η λινκιά...: http://en.wikipedia.org/wiki/DeLorean_time_machine)
και κάνει ...παπάδες, γκαζώνει, φρενάρει, χωροχρονοταξιδεύει και δε συμμαζευόμαστε.
Αντε να τον πιάσεις μετά! Και καλά εκείνος ο μπαρμπαΝικόμαχος είναι και συνταξιούχος εν αποστρατεία ΟΥΚάς,
αλλά και 'μεις οι μεσήλικς, κάψαμε 3 σετ πνευμόνια να τον πιάσουμε..... άσε σου λέω....
quote:
Εξακολουθώ να επιμένω για την έλλειψη χρόνου Πυθαγόρα.
Δεν μ'αρέσει να γκρινιάζω, αλλά δουλειά, paper, προσωπική ζωή, ξεκούραση και ξαράχνιασμα μυαλού δεν χωράνε σε 24 ώρες.
Εχω δηλώσει πολλάκις ομοιοπαθής,
εξ ού και τον τελευταίο καιρό είμαι γενικώς απέχων (αλλά όχι απών)...
quote:
Ισχύει. Είναι σχεδόν υπέρβαση να γνωρίζω ότι μένει απο μπαταρία αν δεν το κινείς το ρημάδι.
Μόλις έμαθες κάτι και σήμερα λοιπόν! Μπράβο! Εγινες λίγο ακόμα σοφότερη!![]()
quote:
Τα φιλιά μου.
Ευχαριστούμε θερμώς

.
.
.