- Τον αθώωσε το Εφετείο μετά από 2407 χρόνια! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Στη δίκη εξετάστηκαν εξ αρχής όλες οι κατηγορίες που βάρυναν το Σωκράτη το 399 π. Χ. στην Αθήνα με σκοπό να αποφανθούν αν «είναι» ή όχι αθώος!
Ανάμεσα σε εκείνους που έκριναν τον Σωκράτη ήταν, ο Αρεοπαγίτης Samuel Alito, μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, που προήδρευσε, και ανώτατοι Αμερικανοί δικαστικοί όπως ο Paul Michel, ο Rosemary Collyer, ο Brett Kavanaug και ο Richard Leon οι οποίοι παραβρέθηκαν στην αναπαράσταση της αρχαίας δίκης.
Η δίκη πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Αλέξανδρου Μαλλιά, Πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον. Οι συνήγοροι υπεράσπισης, στήριξαν τα επιχειρήματα τους σε κλασσικά ντοκουμέντα και τόνισαν πως η καταδίκη του Σωκράτη ήταν εντελώς άδικη.
Και οι οχτακόσιοι Αμερικανοί ένορκοι κήρυξαν τον μεγάλο έλληνα φιλόσοφο «Αθώο».
Πηγή: Zougla.gr [http://www.zougla.gr/news.php?id=8646]
Κοινώς για τα μάτια του κόσμου και του θεαθήναι...
Ως γνωστόν βασικός νόμος είναι κάποιος να δικάζεται με τους νόμους που ίσχυαν την στιγμή του εγκλήματος του.
ΑΡΑ εφόσον δεν ξέρουμε με ακρίβεια τους νόμους του Αρχαίου Αθηναϊκού κράτους είναι άτοπο να προσπαθούμε να δικάσουμε κάποιον με νόμους του σήμερα...
Αφήστε βέβαια που πίσω από όλη την "δικηγορία" υπάρχει πάντα και το χρονικό στοιχείο, όπως επίσης και το συναισθηματικό..
Με τον ίδιο τρόπο 1000 άλλοι νομικοί σε κάποιες άλλες ιστορικές στιγμές θα τον είχαν στείλει στις καμίνους μαζί με όλη του την οικογένεια...
Αλήθεια, με τι γελοιότητες κάθονται και ασχολούνται οι άχρηστοι...
Edited by - OANNHSEA on 20/09/2008 14:23:17
Εχω δει βέβαια και το ακριβώς αντίθετο. Είναι και εδώ πιστεύω θέμα χαρακτήρα, αρχών που έχουν πάρει από το σπίτι για τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσουν να εντάξουν αυτή την ομορφιά μέσα σε μια σχέση ή στον κοινωνικό του περίγυρο.
Αφροδίτη ευχαριστώ πολύ για την φιλοφρόνηση.
-/![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φίλη που ήθελε ντε και καλά το αγόρι της να έχει σώμα με τέλειες αναλογίες και γενικά να είναι όμορφος..όπως φυσικά και να έχει μυαλό..αναζητούσε το τέλειο!!
Αν και παραδέχομαι το ωραίο,μπορώ να παραδεχτώ εξίσου πως ένας άνθρωπος που εκ πρώτης όψεως δεν θα μου κινήσει το ενδιαφέρον,σε μια επόμενη συνάντηση αν ανακαλύψω πως διακατέχεται από αγνότητα,τρόπους κτλ θα είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος της γης..δεν ξέρω γιατί..είναι σαν να σβήνεται κάθε ασχήμια από την ωραιότητα της ψυχής του ατόμου!
Η ζωή είναι ο δισταγμός ανάμεσα στο θαυμαστικό και το ερωτηματικό.Σε περίπτωση αμφιβολίας υπάρχει η τελεία!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ <<ΠΑΙΧΝΙΔΙ>> ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ..
Οι γυναίκες μάλλον το αντίθετο........ Πιστεύω και εγώ ότι οι ηλικίες παίζουν ένα σοβαρό ρόλο στις επιθυμίες και επιδιώξεις για την επιλογή συντρόφου. Ομως θα προτιμούσα να μάθω τη γνώμη ανθρώπων που ηλικιακά θεωρούνται ώριμοι (έστω και αν δεν είναι) Δηλαδή από τα 25 μάλλον και άνω........
Και το αντίθετο δηλαδή πως επιδρά η ασχήμια πάνω σε όλες αυτές τις σχέσεις που αναφέραμε παραπάνω (προσωπικές και κοινωνικές).
quote:
θα ήθελα πάντως και τη γνώμη σας στο αν πιστεύετε ότι οι "ωραίοι" αρκετές φορές αδικούνται διότι συναντούν συχνά στο δρόμο τους συμπλέγματα μειονεξίας απεναντί τους...
Και τι με αυτό; Αδικία το λες; Δηλαδή τι να πούνε αυτοί που όχι μόνο δεν είναι ωραίοι, αλλά είναι κάτω του μετρίου; Είναι φορές που ακόμα και τον εαυτό μου πιάνω να σχολιάζει τέτοιες καταστάσεις. Σαν ένα είδος κοινωνικού ρατσισμού.
Και μη μου πει κανείς ότι κάποιος/α πολύ άσχημος/η, τυγχάνει την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον/α όμορφο, από άτομα που μόλις συναντάνε. Αυτό είναι αδικία.
Και μου φαίνεται παράξενο που στον τίτλο σου επέλεξες "η εξωτερική ομορφιά" και όχι "η εξωτερική εμφάνιση". Τελικά μόνο αυτό φαίνεται να μετράει.
Edited by - me
Και το αντίθετο δηλαδή πως επιδρά η ασχήμια πάνω σε όλες αυτές τις σχέσεις που αναφέραμε παραπάνω (προσωπικές και κοινωνικές).
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒςΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ (ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΝΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΥΝ ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ .ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.
χεχεχεχεχεχεχεχε
Edited by - me
Σαφώς είναι η πρώτη εντύπωση που σίγουρα μετράει και ότι υπάρχουν ορισμένοι περισσότερο ευνοημένοι από τη φύση.
Αυτό είναι το εύκολο επίπεδο.
Το δεύτερο όμως είναι ο χαρακτήρας
Και τελευταίο τα προσόντα
Από το δεύτερο αρχίζουν τα δύσκολα για οποιαδήποτε εμφάνιση με οποιαδήποτε κόμπλεξ κουβαλάνε αμφότεροι (ωραίοι και άσχημοι)
Ο καθένας εκεί δίνει τον αγώνα του, εάν βέβαια ως κοινωνικό ον ενδιαφέρεται για την "εικόνα" του.
Ολα παίζονται και όλα στις προσωπικές σχέσεις. Τι έχει να προσφέρει ο καθένας μας στο "two to tango". Και τα δυο τελευταία επιπεδα παίζουν πολύ για κάτι βαθύτερο και πιο σοβαρό.
Αν αυτός ο κάποιος θα είναι έξυπνος και καλός δεν έχει να κάνει πια και τόσο με την ομορφιά του, τώρα αν θελήση να καβαλήσει το καλάμη και να τρέχει εντάξει τότε ίσως δεν ήταν τελικά και τόσο έξυπνος.
Εμένα προσωπικά με τράβηξε ο άντρας μου εξαρχής γιατί ήταν και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ
Οσο την έχεις όμως είναι ωραία π.χ. πρίν κάνω τα παιδιά μας είχα ενα αδύνατο σώμα μετά της γέννες φρόντισα να χάσω όλα τα κιλά απο της εγκυμοσύνες μου διαπίστωσα με ικανοποιήσει την χαρά του άντρούλη μου, με αγαπάει όπως και να έχει, δεν είναι κακό όμως να του αρέσω περισότερο στα σωστά μου κιλά απο ότι παχιά.
Τώρα αν ο κόσμος είναι κακός και η κάθε κομπλεξικιά νομίζει πως η όμορφη ΑΦΡΟΔΙΤΗ,GALADRIEL κ.λ.π. θα της πάρει τον άντρα (γιατι αυτη η κακομοίρα δεν έχει δικό της ) τότε ενα θα πω η κακία είναι κάκιά και ο άλλος μα σε εσένα η στον διπλά θα την βγάλει με όποια δικαιολογία .
ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
quote:
STERMIX ΟΜΟΛΟΓΩ...
Βρε μανία με αυτό το STERMIX...
ΝΑΡΣΗ, θα θυμώσω ![]()
![]()
![]()
Και να τις ξεκινήσεις τις προπονήσεις, δεν θα κάνεις τίποτα. Εγώ έχω φωνητικό (μούφα αυτό, για εφέ)![]()
quote:
Μου θυμίζει λιγάκι το ανέκδοτο με το Σατρ και την Μιλέν ντε Μανζό. Εάν το ξέρετε.......
Δεν κάνεις τον κόπο να το αναφέρεις;
quote:
10 κιλά έχει πάρει απο τότε !
Να του κόψεις τις κορόνες που πίνει, συνοδεία πίτσας όταν βλέπει τους αγώνες της ΑΕΚ στην ΤουΒου. Να του πεις να πάρει διαρκείας και να πηγαίνει στο γήπεδο (με φανέλα της αντίπαλης ομάδας). 15 κιλά θα χάσει από το τρέξιμο...![]()
![]()
![]()
Edited by - me
Edited by - stemix on 27/09/2005 19:05:52
quote:
Μου θυμίζει λιγάκι το ανέκδοτο με το Σατρ και την Μιλέν ντε Μανζό. Εάν το ξέρετε.......
Δεν κάνεις τον κόπο να το αναφέρεις;
ΝΑΙΙΙΙΙ!!!!
quote:
10 κιλά έχει πάρει απο τότε !
Να του κόψεις τις κορόνες που πίνει, συνοδεία πίτσας όταν βλέπει τους αγώνες της ΑΕΚ στην ΤουΒου. Να του πεις να πάρει διαρκείας και να πηγαίνει στο γήπεδο (με φανέλα της αντίπαλης ομάδας). 15 κιλά θα χάσει από το τρέξιμο...![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
quote:Τριανταφυλλιά όμορφα τα γράφεις. Σταράτα αληθινά και μου αρέσει. Σίγουρα ο άνθρωπος που είναι δίπλα μας, μας ποθεί και μας λατρεύει γιά χίλιους δύο λόγους, κι η φροντίδα μας σπάει τη μονοτονία της καθημερινότητας και την συνήθεια. Δεν λέω ίσως κι η ομορφιά να παίζει τον ρόλο της, αλλά συνάμα να είναι κι ένα εμπόδιο. Η γοητεία είναι αλλού. Εγώ παθιάζομαι με ένα υπέροχο μυαλό, ένα τρυφερό χαμόγελο μιά ανοιχτή καρδιά, ένα χαδιάρη άνθρωπο, γοητεύομαι με έναν άντρα που με κάνει να γελώ που με σέβεται και έχει φοβερό χιούμορ, δεν θα σταθώ στην [κορμάρα] ούτε στα λάγνα μάτια. Αν τα έχει καλώς τα έχει. Θα τα θαυμάζω και θα λυώνω σαν το μαλλί της γριάς στο στόμα, όταν τα κυττάζω. Αλλά πίστεψέ με με ηδονίζει ένα [γερό] μυαλό.΄Ενας υπέροχος συζητητής που δεν κουράζει αλλά μαγεύει και συναρπάζει. Αυτό είναι γιά μένα σημαντικότατο. Πολλοί άντρες και γυναίκες έλκουν με την ακτινοβολία της προσωπικότητάς τους. Και δεν είναι κούκλοι. Αν μιά ψυχή γιά μένα μπορέσει να σιγοτραγουδήσει χωρίς φάλτσα εντός μου με κέρδισε τα δίνω όλα. Και δεν κρατάω τίποτα. ΄Ετσι. Χαλάλι...
Εγώ λέω η ομορφιά είναι ωραίο πράγμα και χαρά σ' όποιον την έχει!
Αν αυτός ο κάποιος θα είναι έξυπνος και καλός δεν έχει να κάνει πια και τόσο με την ομορφιά του, τώρα αν θελήση να καβαλήσει το καλάμη και να τρέχει εντάξει τότε ίσως δεν ήταν τελικά και τόσο έξυπνος.
Εμένα προσωπικά με τράβηξε ο άντρας μου εξαρχής γιατί ήταν και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ,στα μάτια μου τουλάχιστον, και καμαρώνω αμα βγαίνουμε έξω, έμεινα φυσικά μαζί του γιατί τον γνώρισα και ερωτεύτηκα και όλα τα άλλα του, έπειτα η ομορφιά φεύγει, 10 κιλά έχει πάρει απο τότε !
![]()
Οσο την έχεις όμως είναι ωραία π.χ. πρίν κάνω τα παιδιά μας είχα ενα αδύνατο σώμα μετά της γέννες φρόντισα να χάσω όλα τα κιλά απο της εγκυμοσύνες μου διαπίστωσα με ικανοποιήσει την χαρά του άντρούλη μου, με αγαπάει όπως και να έχει, δεν είναι κακό όμως να του αρέσω περισότερο στα σωστά μου κιλά απο ότι παχιά.
Τώρα αν ο κόσμος είναι κακός και η κάθε κομπλεξικιά νομίζει πως η όμορφη ΑΦΡΟΔΙΤΗ,GALADRIEL κ.λ.π. θα της πάρει τον άντρα (γιατι αυτη η κακομοίρα δεν έχει δικό της ) τότε ενα θα πω η κακία είναι κάκιά και ο άλλος μα σε εσένα η στον διπλά θα την βγάλει με όποια δικαιολογία .ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
Τριανταφυλλιά να είσαι ευτυχισμένη καρδιά μου.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!
quote:Το έπιασες το νόημα. Το παιχνίδι είναι αλλού. Σίγουρα κάτι θα σε τραβήξει. Το βλέμμα οι κινήσεις, τα χέρια το πρόσωπο το κορμί, κάτι θα σου αρέσει θα μου μιλήσει, θα μας γοητεύσει. Πάντως κάποτε γνώρισα κάποιον και δεν μου άρεσε εξωτερικά. Μόλις αισθάνθηκα τον χαρακτήρα του το δυνατότατο μυαλό του, αφέθηκα κι άρχισα όλα αυτά που εξωτερικά μου φαίνονταν κοινά συνηθισμένα και καθόλου ενδιαφέροντα σε πρώτη φάση, να τα βλέπω και να τρελλαίνομαι. ΄Εκανα μιά βουτιά εντός της ψυχούλας του και βρήκα πραγματικά φλέβα χρυσού. Και τη χτύπησα φυσικά. Μάγκας και γερό μυαλό ο τύπος.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ <<ΠΑΙΧΝΙΔΙ>> ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ..
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!