- Ομοφυλοφιλία και Χριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
http://www.dnamag.gr/html/history/history.htm
Πριν περίπου 50 χρόνια, ο Αμερικανός δικαστής Ν. Κέλλυ, έδωσε το ακόλουθο πορτραίτο του νεοέλληνα, πορτραίτο που βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό της εποχής και δημοσιεύθηκε στην ''Εφημερίδα της Ουάσιγκτων'':
Προ του δικαστηρίου της αδεκάστου Ιστορίας ο Έλλην απεκαλύφθη ανέκαθεν κατώτερος των περιστάσεων, καίτι από απόψεως διανοητικής κατείχε πάντοτε τα πρωτεία.
Ο Έλλην είναι ευφυέστατος, αλλά και αισθηματίας, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά πλήρης προλήψεων, θερμόαιμος, ανυπόμονος, αλλά και πολεμιστής.
Ανέδειξε τον Σωκράτη δια να τον δηλητηριάσει.
Εθαύμασε τον Θεμιστοκλέα δια να τον αποπέμψει.
Υπηρέτησε τον Αριστοτέλη δια να τον καταδιώξει.
Έκτισε τον Παρθενώνα και μεθυσθείς εκ της αίγλης του αφήκε βραδύτερον να γίνει στόχος οβίδων.
Έφερε το '21 δια να το διακυβεύσει.
Εδημιούργησε το 1909 δια να το λησμονήσει.
Ετριπλασίασε την Ελλάδα και παρ' ολίγον να την κηδεύσει.
Κόπτεται την μίαν στιγμήν δια την αλήθειαν και την άλλην μισεί τον αρνούμενον να υπηρετήσει το ψεύδος.
Παράδοξον πλάσμα, ατίθασσον, περίεργον, ημίκαλον, ημίκακον, ασταθές αβέβαιον διαθέσεων, εγωπαθές και σοφόμωρον ο Έλλην.
Οικτήρετέ τον, θαυμάσατέ τον αν θέλετε, ταξινομήσατέ τον αν ημπορείτε.
http://www.dnamag.gr/html/history/history.htm

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 28/10/2003 19:19:02

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 0
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΡΙΓΥΡΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ,80 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ
ΓΙΑΤΙ?
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ?
ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ,ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΡΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.
ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ
ΑΛΛΑ
Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ
EFT EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?ΣΕ 1 ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ,ΕΝΟΧΗ,ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΗ,ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ...!
ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
0,ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ.
ΨΑΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Δυστυχώς για την τσέπη των ανωτέρω τσαρλατάνων (που ναι μεν ονειρεύονται να τα κονομήσουν, αλλά δεν έχουν κάτι πραγματικά χρήσιμο να πουλήσουν) οι περισσότεροι Έλληνες δεν τσιμπάνε ακόμα από τέτοια παραμύθια. Τσιμπάνε από άλλα.
Όταν θα αρχίσουν να τσιμπάνε μαζικώς (δεν το βλέπω σύντομα), θα ειδοποιήσουμε.
με πιανει και μενα καποτε.
ομως ειναι,εκτος θεματος.
το εφτ ειναι δωρεαν.και,
δεν εχει καμια συγκριση με αλλη μορφη ψυχοθεραπειας ουτε σε αποτελεσματικοτητα,ουτε σε χρονο θεραπειας.
ειναι και ευχαριστο.
quote:
δεν εχει καμια συγκριση με αλλη μορφη ψυχοθεραπειας ουτε σε αποτελεσματικοτητα,ουτε σε χρονο θεραπειας.
Ακριβώς...![]()
quote:
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ.ΨΑΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΔΟΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΠΙΕΣ
ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ![]()
ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ,ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥΣ.
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ=ΒΕΛΟΝΕΣ,ΕΦΤ=ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΣΕ 13 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.
ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΣ ΕΦΤ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.5 ΛΕΠΤΟ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,
ΔΗΛΑΔΗ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Π.Χ. ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ.
ΕΠΕΙΤΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ,ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΜΙΝΓΚ ΠΟΙΝΤ ΓΙΑ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ
ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ
(ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)
ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 0-10
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Π.Χ. 7
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ
13 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ
ΧΑΜΜΙΝΓΚ ΠΟΙΝΤ
ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ
ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ![]()
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ..
ΔΩΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥ
quote:
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Π.Χ. 7
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ
13 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ
ΧΑΜΜΙΝΓΚ ΠΟΙΝΤ
ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ
ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ
Πολύ απλό μου ακούγεται και αναρωτιέμαι αν πράγματι μπορεί τόσο εύκολα να ξεφορτωθούμε όλους τους εθισμούς ή τα απωθημένα μας.
Μήπως ναι μεν ξεφορτώνεσαι κάτι αλλά σε χτυπάει κάπου αλλού που δεν εντοπίζετε αρχικά. Εσύ που έχεις ασχοληθεί πως το βλέπεις;
Από την άλλη, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον, έχουν φάει τα χρόνια τους για να βρουν τρόπους να μας κρατούν συναισθηματικά εγκλωβισμένους, τώρα ξαφνικά τις τους έπιασε και μας χαρίζουν την ελευθερία μας; και μάλιστα δωρεάν.
Μια κοινωνία χωρίς φόβους, ανασφάλειες, ντροπές, ενοχές, πόνους κ.λ.π. ή οποία μπορεί να χρησιμοποιεί και την γνώση της συγχρόνως, είναι μια ελεύθερη κοινωνία, είναι μια κοινωνία που δεν χειραγωγείτε εύκολα.
Πιστεύεις πως η Αμερική θα παρότρυνε κάτι τέτοιο; Δεν βρωμάει λίγο κάτι στην υπόθεση;
Επιπλέον είναι και δωρεάν, δωρεάν είναι μόνο ότι θέλουμε να κάνει όλος ο κόσμος.
Δεν μπορεί να χρεώνετε η επίσκεψη σε ψυχολόγο δεν ξέρω πόσο ή ο βελονισμός ή άλλες παρόμοιες θεραπείες, και να έχουνε στα χέρια τους την τέλεια θεραπεία των βασικότερων προβλημάτων όλης της ανθρωπότητας και να την δίνουνε δωρεάν.
Πάλι κάτι δεν μου στέκει καλά , όχι στο ότι είμαι απόλυτη ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τεχνική, αλλά πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι θα μας την χάριζαν.
TO ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ.. ![]()
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ
Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ?
ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ..
ΤΟ ΕΦΤ ΥΠΑΡΧΕΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ..
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ,
ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ..
ΓΙΑΤΙ?
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ?
ΝΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ..
ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΩΧΝΩ ΤΗΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΑΝ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ..
ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ..
SERENITE ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ...
(ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΑΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ)
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,ΤΑ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ <ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ>
20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ......
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΑ ΣΙΤΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ...
ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WWW.HOLISTICHARMONY.COM
ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΨΑΞΤΕ!!!
ΣΤΑ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΦΤ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΛΠ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΜΑΖΙ ΜΑΥΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ
FREEDOMMMMMMMM
Μακάρι να υπάρχει και να είναι όπως το παρουσιάζουν. Όταν βρω χρόνο θα μπω στο site που αναφέρεις για να δω γιατί πρόκειτε και να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη περι του θέματος.
φιλικά
ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!
Οι τεχνικές που δοκιμάστηκαν είναι χιλιάδες.
Ορισμένες όντως δουλεύουν.
Δουλεύουν για το παρόν, μεταθέτοντας το άλυτο πρόβλημα στο μέλλον.
Και το μέλλον - είναι οι επόμενες ενσαρκώσεις μας και οι επόμενοι απόγονοί μας στις ενσαρκώσεις αυτές.
Συνεπώς η μετάθεση του προβλήματος στο μέλλον θα βλάψει εξ αιτίας μας και τους μελλοντικούς μας απογόνους, που συνδέονται άρρηκτα μαζί μας και τους εαυτούς μας.
Η μόνη ορθή λύση είναι η δουλειά με τον εαυτόν σου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ με κύριο στόχο- την επίτευξη της μεγίστης δυνατής Αγάπης μέσα στην ψυχή μας.
Πολλές φορές συμβαίνει, ότι με τις τεχνικές προσωρινά σταματούν τα προβλήματα, αλλά επανέρχονται δρυμύτερα αργότερα.
Τι συμβαίνει?
Το μετατεθέν στο μέλλον πρόβλημα, όταν ακομπάει τους μελλοντικούς αλλά καθαρούς απογόνους- γυρίζει πίσω μη βρίσκοντας αντήχηση και παραλήπτες.
Δεν έχουμε το δικαίωμα να σκεφτόμαστε μόνον τους εαυτούς μας.
Κάθε μας λέξη, πράξη και αίσθημα δίκην κύκλου στο νερό απο πεταμένη πέτρα επεκτείνεται ταυτοχρόνος παντού στο χωροχρόνο- παρόν, παρελθόν και μέλλον και φτάνει εκεί, που υπάρχει η απόλυτη ενότητα - η Αγάπη.
Συνεπώς για να απαλλαγείς πραγματικά και μόνιμα και όχι προσωρινά και ψεύτικα απο τα προβλήματα- πρέπει να καθαριστείς.
Και η κάθαρση γίνεται ΜΟΝΟΝ με την συσσόρευση της Αγάπης μέσα στην ψυχή.
Μόνον η Αγάπη λύνει το οποιοδήποτε πρόβλημα και ξεπλένει την οποιαδήποτε βρωμιά.
ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ.
2.ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
ΚΟΙΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΟΧΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ..
3.Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΓΩ ΤΑ DVD ΤΖΑΜΠΑ(ΕΓΩ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΝΝΟΕΙΤΕ)
ΚΑΙ ΟΤΑΝ(ΟΧΙ ΑΝ) ΠΕΙΣΤΗΤΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΤ ΣΤΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ.
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Θα σου απαντήσω:
Είμαστε ως πληροφορική δομή διάχυτοι στο Σύμπαν, ασχέτως του περιορισμένου απο τον χωροχρόνο σώμα μας.
Είμαστε άρρηκτα δεμένοι με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Κάθε μας λέξη, πράξη και αίσθημα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ αποτυπούται και στις τρεις διαστάσεις του Χρόνου.
Αν κάποια στιγμή βελτιώσουμε ψυχικά και σωματικά τους εαυτούς μας- αυτό είναι θαυμάσιο, όμως θαυμάσιο θα μείνει για μας και όχι για τους απογόνους, που καταφέραμε να μολύνουμε λόγω άρρηκτης ενότητάς μας με αυτούς.
Συνεπώς , αν βελτιώσουμε πρώτα τους εαυτούς μας και μείνουμε εκεί- πάλι υπάρχει πρόβλημα πληρωμής για την βλάβη, που προκαλέσαμε στους απογόνους- για το πρόβλημα που ρίξαμε στο μέλλον και χαιρόμαστε τώρα το παρόν φαινομενικά ατιμώρητοι.
Το ίδιο έπραξαν εις βάρος μας ασυνείδητα οι πρόγονοί μας.
Συνεπώς η οποιαδήποτε μέθοδος που επαγγέλεται την βελτίωση μας- πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνει και την δράση της και στις τρεις διαστάσεις του χρόνου, διότι στην ουσία, στην βαθύτερή του ουσία ο Χρόνος είναι ενιαίος.
Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να προσευχόμαστε θερμά για την συγχώρεση των προγόνων, που μας μόλυναν έστω άθελά τους- στρώσιμο παρελθόντος, διότι στις επώμενες ενσαρκώσεις πάλι τους προγόνους θα τους βρούμε μπροστά μας.
Μετά για την συγχώρεση του παρόντος, που αφορά προσωπικά εμάς.
Μετά για την συγχώρεση του μέλλοντος, των απογόνων δηλαδή, που τους μολύναμε έστω άθελά μας και θα τους βρούμε πάλι μπροστά μας στις επόμενες εμσαρκώσεις μας.
Και στις τρεις κατευθύνσεις του Χρόνου πρέπει να στέλνουμε ξεχωριστά και επίμονα στο καθένα το δραστικό φάρμακο, που ενόνει όλες τις αντιθέσεις , λύνει το οποιδήποτε πρόβλημα και ξεπλένει την οποιαδήποτε καρμική βρωμιά- ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.
Τότε είμαστε εντάξει και άφοβα πια μπορούμε να ασχοληθούμε με τις οποιεσδήποτε τεχνικές ακίνδυνα.
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΝΑ- ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.
Αν μια πχ. τεχνική πάει καλά - δυο τινά συμβαίνουν:
- απαλλαγή απο την καρμική βρωμιά και ρίψιμό της στους απογόνους, δηλαδή στο μέλλον, που ρέει αντιστρόφος προς το παρόν, άρα στην επόμενη ενσάρκωση θα μας βρει και θα απαιτήσει πληρωμή.
- καθαρό καρμικό μητρώο, οπότε πρόβλημα του μέλλοντος( απόγονοι) δεν υφίσταται.
2.ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
ΚΟΙΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΟΧΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ..
Αν ισχύει το πρώτο- ρίψιμο καρμικής βρωμιάς στο μέλλον- τότε είμαι σίγουρος για το προσωρινό και ψεύτικο αποτέλεσμα.
Αν ισχύει το λευκό καρμικό μητρώο - τότε είμαι σίγουρος για το μόνιμο και αληθινό αποτέλεσμα.
3.Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Πρός Θεού- δεν είμαι καθόλου μα καθόλου τοποθέτημένος αρνητικά.
Η φύση μου είναι καλοπροαίρετη .
Ευτυχώς...
Δεν θέλω να αναιρέσω καμιά τεχνική εξ αρχής σαν παντογνώστης Πάπας.
Απλά θέλω να πω ότι για την οποιαδήποτε τεχνική, ασχέτως του όσο προχωρημένη είναι- μεγάλη σημασία έχει το λευκό η γκρύ η μαύρο καρμικό μας μητρώο.
Τίποτε άλλο.
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα.
ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ