- ΠΙΘΑΝΗ ΘΕΑΣΗ ΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Για ουφο υπαρχουν αλλα threads :)
Για να πείτε ότι είδατε UFO θα το πείτε από τις πολύ απότομες κινήσεις που θα κάνει με μεγάλη ταχύτητα.Αλλιώς,κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποιο αεροπλάνο αν η κίνησή του είναι ομαλή.
Που το είδες συγκεκριμένα το αντικείμενο φίλε Eosphoros?

Όπως ανέφερε και παραπάνω Eosphoros για να πούμε ότι ήταν πραγματικό
ΑΤΙΑ θα έπρεπε να κάνει κάποιες αφύσικες κινήσεις η να αναπτύξει
Τεραστία ταχύτητα γενικά να έχει αφύσικη συμπεριφορά σε σχέση με τα
Γνωστά αεροσκάφη.
Το μονο ύποπτο ότι ήταν αθόρυβο.
Eosphoros προφανώς για να κάνεις αυτή την παρατήρηση σημαίνει ότι στην δικη σου περίπτωση υπήρχαν τα χαρακτηριστικά που προανέφερες αν θες κάνε μια επεξήγηση.
Επίσης απόγευμα Παρασκευής στη Λ.Καβάλας γίνεται ό χαμός από κίνηση γιατί είναι η έξοδος του Σαββατοκύριακου, αν ήταν πράγματι ufo αυτό που είδε ο φίλος nikosr δεν θα είχαν βουήξει τα μέσα ενημέρωσης;
Σε μια τέτοια περίπτωση νομίζω ότι όλοι θα είχαν τραβήξει χειρόφρενο και θα είχαν βγει από τα αυτοκίνητα τους να κοιτάζουν το ufo.![]()

quote:
keraynos:Σχεδόν τριγωνικό, μαύρο, χμμμ το μόνο που μου έρχεται στο νου είναι όχι Ufo αλλά το Stealth, δυστυχώς φωτογραφίες μάλλον ο nikosr δεν θα έβγαλε αλλά μπορεί να μας πει αν έμοιαζε με αυτό το "ufo" που είδε.
quote:
Eosphoros:Παιδιά,θα είδατε αυτό που έβαλε ο keraynos πιο πάνω.Και εγώ πριν κανά μήνα είδα ακριβώς αυτό που περιγράφετε στην Ηλιούπολη.
Και τι δουλειά έχουν τα Stealth στον αττικό μας ουρανό...; ![]()
nikosr καλώς ήρθες στα forums ![]()
Μπορείς να επισκεφτείς το θέμα για τα UFO που σου πρότειναν και κάποιοι άλλοι συνομιλητές. Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
Επίσης σημαντικά στοιχεία για αεροσκάφη (γήινα) που θα μπορούσε να τα περάσει κανείς για UFO (ιδιαίτερα τριγωνικά) καθώς και φωτογραφίες, θα βρεις στο πρώτο - παλαιότερο - μέρος του θέματος, στις πρώτες σελίδες. Για να το επισκεφτείς, κάνε κλικ στον σύνδεσμο:

quote:
Και τι δουλειά έχουν τα Stealth στον αττικό μας ουρανό...;
Καλή μου Αμαλία, θεώρησα λογική πιθανή εξήγηση την θέαση στρατιωτικού αεροσκάφους στην περιοχή που ανάφερε ο nikosr λόγω του ότι είναι κοντά και τα Μέγαρα, και αν είναι πράγματι εποχή ασκήσεων δεν είναι περίεργο να δει κανείς στον ουρανό της Δυτικής Αττικής στρατιωτικό αεροσκάφος να περνάει για να κάνει την στροφή πάνω από την Πάρνηθα, έγραψε(με κατεύθυνση προς Πάρνηθα), εμένα η περιγραφή του αυτό το αεροπλάνο μου θύμισε![]()

Κι εγώ δε μπορώ ν αποφασίσω τι είναι πιο περίεργο να συμβαίνει UFOs ή οι Αμερικάνοι να αρχίσουν να κόβουν βόλτες στα καλά καθούμενα πάνω από μια πόλη τόσων εκατομμυρίων (και τόσο χαμηλά) με ένα από τα πιο μεγάλα μυστικά του οπλοστασίου τους....
Πάντως δεν ξέρω αν το Stealth είναι αθόρυβο αλλά έχω την εντύπωση πως σε τόσο χαμηλό υψόμετρο οτιδήποτε έχει κινητήρα καύσης όσο να ναι λίγο θόρυβο θα τον κάνει.Και στο σημείο που ήμουν δεν υπήρχε θόρυβος από αυτοκίνητα,μουσική κτλ...Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάτι τόσο τριγωνικό δε μοιάζει και τόσο με Stealth ή V2 bomber ή κάτι ανάλογο.Για να πάρετε μια ιδέα τι είδα τσεκάρετε ένα βιντεάκι απο youtube.Είδα ακριβώς το ίδιο αλλά με μικρότερα φώτα και πιο χαμηλά.
http://www.youtube.com/watch?v=qpGc8w5Wu0Y&NR=1
Από κει και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας..
Ξέρει κανείς αν γίνεται κάποια ειδική άσκηση στο Αιγαίο ή μήπως προετοιμάζουν πάλι κάτι οι Αμερικάνοι; Αν και με τις εκλογές εν όψη, δεν μου ακούγεται και πολύ πιθανόν...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
εγω πιστευω πως ειναι οχημα τυπου stealth
εξαλου το ειχα δει και σε εκπομπη του λιακουρα
ειναι οντως τριγωνικο και το κυριοτερο γινεται και αορατο
ειναι σαν διαφανο και πραγματικα οταν το δεις για πρωτη φορα νομιζεις
οτι ειναι ufo και εγω που το ειδα για πρωτη φορα το περασα για ufo
ελα τελικα που δεν ειναι
απλα ειναι μυστικα οπλα
σαμπως δεν υπαρχουν αρκετα μυστικα οπλα που ο περισοτερος κοσμος
δεν τα γνωριζει
παρακολουθουσα στο τι ειπες και γενικα την συζητηση
απλα ειπα και εγω την δικη μου γνωμη στο θεμα αυτο
οτι δεν προκειται περι ufo
απλα πραγματα
quote:
Μενω κοντα στο ν.ηρακλειο επισης και εχω δει τριγωνικο αεροσκαφος,αθορυβα,πετουσε πολυ χαμηλα και το ζουμαρα με την ψηφιακη μου.Στα πλαγια διεκρινα και την γαλανολευκη σημαια.Μην το αναλυσω παραπανω γα ευνοητους λογους.
quote:
Ostria:
Stealth πάνω από την Αττική; Καλή ερώτηση. Πάντως για Stealth μου φαίνεται και μένα από τις περιγραφές.
Ξέρει κανείς αν γίνεται κάποια ειδική άσκηση στο Αιγαίο ή μήπως προετοιμάζουν πάλι κάτι οι Αμερικάνοι;
Μάλλον θα βολτάρουν στην περιοχή να απολαύσουν τη θέα από τα νεο-αποκτημένα Βαλκάνια...