- γιατι να καπνιζει καποιος? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

quote:
την υγεια μου να'χω να καπνιζω!
''εσυ'' να καπνιζεις και να αρρωσταινεις... γιατι ομως να αρρωστησω και εγω ''μαζι σου''?

quote:
''εσυ'' να καπνιζεις και να αρρωσταινεις... γιατι ομως να αρρωστησω και εγω ''μαζι σου''?
χαχαχχαα!!!!
Δινεις ρεστα ρε Κωστα!!!!!!
Ωραιος!!!!
quote:
ξεχασες... κιτρινισμα δαχτυλων-δοντιων, γηρανση κ.α.
ναι και αυτα ..
αλλα και η μυρωδια στα ρουχα στα μαλλια στην ανασα..
CHARMED

…απομόνωση…
…

quote:quote:
την υγεια μου να'χω να καπνιζω!
''εσυ'' να καπνιζεις και να αρρωσταινεις... γιατι ομως να αρρωστησω και εγω ''μαζι σου''?NOVUS ORDO SECLORUM
Να μη με κανεις παρεα!
οπως λεει και ο elo,απομονωση...
γιατι ομως δεν επιτρεπουν μαγαζια αποκλειστικα για καπνιστες;
να μπαινουμε μεσα και να καιμε τα καπνα στα μαγκαλια ρε αδερφε!!!
αλλα ειπαμε,δεν αρκουν ολα τα καλα του κοσμου για να νοιωσει καποιος ευτυχης...πρεπει να βλεπει και τον διπλανο του να υποφερει(σειρα μας και σειρα σας)
Καπου στη μεση βρισκεται παντα η λυση.
Παραδειγμα:Μια καφετερια θα μπορουσε να μοιρασει τον διαθεσιμο χωρο της σε τμημα καπνιζοντων και μη καπνιζοντων με απαραιτητο ενα καλαισθητο διαχωριστικο ετσι ωστε να μην εισπνεουν οι μη καπνιζοντες τον καπνο των αλλων.Αυτο βεβαια θα ισχυε για τα καταστηματα με ενα σεβαστο εμβαδον και οχι για τα μικρα.Εκει οντως υπαρχει προβλημα.
Εγω αν και ΜΗ καπνιστης -και οχι ΑΝΤΙκαπνιστης- καταλαβαινω τους καπνιστες και τον ασφυκτικο περιορισμο που τους επιβαλλει το μετρο αυτο.
Και ακομη περιμενω αντιστοιχα μετρα για την υπερβολικη καταναλωση αλκοολ που οι συνεπειες της ειναι τρις-χειροτερες απο το υπερβολικο καπνισμα.Παντως οι διαφημισεις με τους ξυδιαδες καλα κρατουν...!!!
Edited by - Masvidal on 06/09/2010 10:50:00
quote:
Να μη με κανεις παρεα!
ΔΕΝ "ΣΕ" ΚΑΝΕΙ .."ΕΣΥ" ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ..
quote:
Μια καφετερια θα μπορουσε να μοιρασει τον διαθεσιμο χωρο της σε τμημα καπνιζοντων και μη καπνιζοντων με απαραιτητο ενα καλαισθητο διαχωριστικο
ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ
CHARMED
Ενώ στο λύκειο που είμαστε υποχρεωμένοι ως μαθητές της Τεχνολογικής να εξεταζόμαστε και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων!!Απορώ πώς σχετίζεται αυτό το μάθημα με τις πολυτεχνικές σχολές...Βέβαια δεν είναι ένα καθαρά οικονομικό μάθημα, όμως σε εισάγει στις βασικές αρχές των επιχειρήσεων,απλουστευμένα φυσικά αφού απευθύνεται σε 17 χρονους.άσε που είναι τελείως σπαστική αυτή η στείρα και αυστηρή απομνημόνευσή του..έχω πήξει με αυτό φέτος..Δεν ξέρω τι συμβαίνει στις σχολές όμως στο σχολείο προσπαθούν να περάσουν μέσω των μαθημάτων τις αρχές του συστήματός τους,γιατί νομίζουν ότι όλοι οι έφηβοι είναι ανώριμοι και παθητικοί αποδοχείς των απόψεών τους.
quote:
φίλε Α.Kircher αρχικά είμαι η angellore και δεύτερον συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου περί candlemass...
Ουπς....συγνώμη για την αλλαγή φύλου! Ναι οι Candlemass είναι μεγάλο συγκρότημα με τον Messiah και χωρίς. Αν και λατρεύω την φωνή του Messiah το πρώτο τους άλμπουμ με τον Johan Lanquist στα φωνητικά είναι από τα καλύτερα τους. Και το King of the Grey Islands, το τελευταίο τους με τον Robert Lowe των Solitude Aeturnus είναι κορυφαίο. Αν δεν έχεις ακούσει Solitude Aeturnus ψάχτους οπωσδήποτε.
quote:
Βγαίνει τούρτα με γκόμενα μέσα! Ωραίο το activity book, αλλά η συγκεκριμένη σελίδα ήταν εύκολη. Παίζουν κι άλλα;
Αμέ...

Edited by - A. Kircher on 06/03/2008 21:00:35
http://nz.youtube.com/watch?v=wsumEnI5O2k&NR=1
δεν ξερω σε ποια κατηγορια ανηκει ο τυπος,αλλα μοιαζει με τους σαταναδες του metal.αν και δεν ειναι η συμπαθεια μου τετοιου ειδους ανθρωποι,εχει κανει αρκετα καλο remix του original πιστευω,και η φωνη του ειναι πολυ καλη.

santaclaws is coming....to town!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αλλά, γενικά οποιδήποτε γνώση, και κυρίως οι γνώσεις αυτού του είδους, σε μα χώρα που πάσχει από άγνοοια και ανοργανοσιά (δική μου λέξη!) και που το μεγάλο ψάρι χαίρεται που το μικρό δεν ξέρει την τύφλα του, επιβάλλεται να υπάρχουν. Βέβαια ότι παρέχονται εντελώς ηλιθιωδώς είναι άλλο θέμα. Αυτό είναι που πρέπει να διορθώσουμε. Πάλι εκτός θέματος βγήκα...
ξαναμπαίνω.
Deghar, θα σε χτυπήσω!
http://www.youtube.com/watch?v=dPRMlmgW75I
το embeding δε μου κάθεται σήμερα...
Πάμε μια κόντρα ποιός θα ρίξει την πιο άκυρη μεταλ διασκευή;!
Και, Kircher, υπάρχει κάπου ολόκληρο το βιβλίο; Για να μην το στέλνεις σελίδα-σελίδα...
Edited by - crucifire on 07/03/2008 18:30:01
quote:
Και, Kircher, υπάρχει κάπου ολόκληρο το βιβλίο; Για να μην το στέλνεις σελίδα-σελίδα...
Δεν το έχω, βρήκα αυτές τις σελίδες στο ίντερνετ. Θα το πάρω την επόμενη φορά που θα ταξιδέψω, θα έχει μεγάλη φάση.
http://www.amazon.com/Heavy-Metal-Time-Activity-Book/dp/155022798X

Ποιός τα γνωρίζει τα παιδιά και τις καταπληκτικές δουλειές που έχουν κάνει έως τώρα;
Ελπίζω να υπάρξουν καταφατικές απαντήσεις μιας κι είχε γίνει παρουσίαση τους πριν 1,5 χρόνο! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Διάβασα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μου κίνησε την προσοχή οπότε θα τους ψάξω.
http://www.musicaldiscoveries.com/reviews/elane.htm
Καλημέρα με Joe Jackson (new wave/pop/jazz/ecclectic) και τον δίσκο του 1983 Night and Day.
Τι να κάνω; Αυτό παίζει τώρα το Cd player.
Ότι πρέπει πάντως για Κυριακάτικο πρωινό.