- ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΙΣΤ' Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Aitherovamon
Αρχίσαμεεεεε....
To αλεξίπτωτο το πήρες?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Επεμεναν πολυ αυτοι και τους ρωταει,τι τον θελετε?Να του λενε,ειμαστε κατεστραμενοι,και μηπως μας δωσει κανενα στανταρ.Τους λυπηθηκε αυτος και τους λεει.Ο παπας εχει πεθανει εδω και 2 μερες,εμεις θα το ανακοινωσουμε σε 5 μερες.Πατε να το παιξετε,αλλα θα βαλετε και για μενα λεφτα,καλα?καλα λενε και φευγουν.
Περνανε οι 5 μερες ,ανακοινωνεται ο θανατος αλλα αυτοι δεν εμφανιζονται να δωσουν τα λεφτα στον καρδιναλιο.Τρελενεται αυτος και παει και τους βρισκει στο καφενειο του χωριου τους και τους ρωταει.
Τι εγιναν ρε παιδια τα λεφτα?
Γαμησε τα καρδιναλιε,βαλαμε και τη ρεαλ..
1) Πότε γίνεται πρώτη φορά αναφορά για την προφητεία του καθολικού αρχιεπισκόπου και αγίου κατά τούς καθολικούς Μαλαχιου?
2) Η προφητεία αυτή είναι αποδεκτή από την επίσημη καθολική εκκλησιά?
3) Η καθολική εκκλησιά και το Βατικανό έχουν αποδεχτεί ότι η εν λόγο προφητεία είναι έργο του Αγίου Μαλαχιου?
Ο ίδιος ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός μας λέει οτι κανένας δεν γνωρίζει περί του τέλους του κόσμου ούτε καν οι ίδιοι οι άγγελοι και μας προτρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι
Στο κάτω-κάτω ποιος είναι ο Ιησούς; Εδώ μιλάμε για τον Μάξιμο που έχει και ιστοσελίδα. Ο Ιησούς είχε; Δεν είχε!

macedon
Απ'όσο θυμάμαι είχε ταχθεί υπέρ της Μαρξιστικής θεωρίας και επίσης είχε παραδεχθεί ότι ήταν μέλος Stasi.
Θεωρώ ότι γενικά οι Πάπες έχουν μεγάλη εξουσία και πρέπει να κίνουν τα νήματα underground.. Aπλά δεν έχω αποδείξεις γι αυτό.
Μήπως ξέρουμε ποιός θα τον διαδεχτεί;
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:
Μπορεί ο Ιησούς και οι άγγελοι να μη ξέρουν αλλά ο Μάξιμος και ο παρατρεχάμενός του το ξέρουν και πολύ καλά μάλιστα.Στο κάτω-κάτω ποιος είναι ο Ιησούς; Εδώ μιλάμε για τον Μάξιμο που έχει και ιστοσελίδα. Ο Ιησούς είχε; Δεν είχε!
macedon
Η ουσία είναι οτι κάθε μέρα που περνάει,επαληθευόμαστε όλο και πιο πολύ βάση αυτών που συμβαίνουν γύρω μας,και αυτό πρέπει να είναι κανείς πολύ στενόμυαλος να μην το καταλαβαίνει......
Εμένα δεν έχω σκοπό να με κρίνει κανείς, ιδιαίτερα ένας θεός που στη χώρα μου ήρθε ως λαθρομετανάστης, εγκληματώντας και ζητώντας να τον πληρώνω για να μου παρέχει προστασία, όπως συνήθως κάνουν οι λαθρομετανάστες και οι μαφιόζοι...

macedon