ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΙΣΤ' Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΙΣΤ' Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/07/2005, 13:27:27
WWalker:
«Γιατί παρακαλώ να το εξηγήσω εγώ αυτό; Τρανζίστορ είναι;»

Αλλά κατά τα άλλα είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι…..είναι ο Ιησούς!!

WWalker:
«ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?!?!?! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ?!?!?!?!»

ΕΣΥ ταύτισες το Αρνί με τον Ιησού. ΕΓΩ ρώτησα ΠΟΘΕΝ η βεβαιότητα σου ότι το αρνί ΕΙΝΑΙ ο Ιησούς? Τι στα κομμάτια δεν καταλαβαίνεις πια??

WWalker:
«Από πουθενά, είναι αμφιλεγόμενο, έχει αποτελέσει σημείο προστριβών και προβληματισμού στο παρελθόν.»

Ώστε, έχουμε και λέμε:

1 Δεν προκύπτει ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ότι η Αποκάλυψη είναι έργο του Ιωάννη που λέτε.
2 Δεν είσαι βέβαιος γιατί και εάν το Αρνί είναι ο Ιησούς.
3 Δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η λέξη «Δευτέρα Παρουσία», άσχετα εάν εδώ πάνω στηρίζεται όλο το οικοδόμημα της προσμονής.

Κατά τα άλλα, μιλάμε…….ΠΑΝΤΟΤΕ για την Δευτέρα Παρουσία που μας περιγράφει ο Ιωάννης ο Θεολόγος……..

Είδες τι σου είναι η ιδιότητα του πιστού αγαπητέ? ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.

Διότι, ο καλός πιστός, ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ. Απλά ακούει, είτε τον παπά είτε, όπως και εσύ συμβουλεύεις, τον πνευματικό……

03/07/2005, 13:37:19
Τελικά με εσένα να κόβεις βόλτες εδώ γύρω δεν είναι να γράφει άνθρωπος τίποτα. Σε ρώτησε κανένας και μου τα λες όλα αυτα;

quote:
WWalker:
«ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?!?!?! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ?!?!?!?!»

ΕΣΥ ταύτισες το Αρνί με τον Ιησού. ΕΓΩ ρώτησα ΠΟΘΕΝ η βεβαιότητα σου ότι το αρνί ΕΙΝΑΙ ο Ιησούς? Τι στα κομμάτια δεν καταλαβαίνεις πια??

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΛΕΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΝΤΑΡΑ.

Edited by - WWalker on 03/07/2005 13:39:08

03/07/2005, 13:49:10
WWalker:
«Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΛΕΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΝΤΑΡΑ.»

Επειδή εδώ δεν είναι μια προσωπική γκαλερί για τα…έργα και τις απόψεις του καθενός, επειδή δεν υπάρχει δίαυλος λογοκρισίας και διάλογος θερμοκοιτίδας, επειδή είναι ένα ΑΝΟΙΧΤΟ FORUM όπου ΔΙΚΑΙΩΜΑ του καθενός είναι να παρεμβαίνει και να ΕΡΩΤΑ ή να ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ότι θεωρεί ΕΩΛΟ και ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΟ ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ, για αυτό ακριβώς, και εφόσον συμμετέχεις με ΑΠΟΨΗ, διαβάζεις τα όσα διαβάζεις.

Απλό δεν είναι?

Εάν ωστόσο αδυνατείς να απαντήσεις, τότε μπορείς κάλλιστα να μην απαντάς. Δεν εξαρτάται η απάντηση στα όσα γράφεις από το εάν μου απαντήσεις ή όχι, καθώς γράφω για το σύνολο των αναγνωστών και όχι για να ικανοποιήσω κάποια «προσωπική διαμάχη».

Συνεπώς, τα πιστεύω σου δεν με αφορούνε, αλλά με αφορά η γνώμη και η άποψη που διατυπώνεις ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα από ένα φόρουμ.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

03/07/2005, 14:08:08
quote:
Απλό δεν είναι?

Εάν ωστόσο αδυνατείς να απαντήσεις, τότε μπορείς κάλλιστα να μην απαντάς. Δεν εξαρτάται η απάντηση στα όσα γράφεις από το εάν μου απαντήσεις ή όχι, καθώς γράφω για το σύνολο των αναγνωστών και όχι για να ικανοποιήσω κάποια «προσωπική διαμάχη».

Όχι δηλαδή πως σου το είπα, για n-ιοστή φορά: "τράβα ρώτα θεολόγο, εγώ για καλώδια ξέρω."

Παρεμπιμπτόντως, τι θα χρειαστεί για να καταλάβεις το χιλιοειπωμένο που παρουσιάζεται από πάνω και να σταματήσεις να με ρωτάς για θεολογία;

Edited by - WWalker on 03/07/2005 14:36:19

03/07/2005, 15:55:06
WWalker:
«Παρεμπιμπτόντως, τι θα χρειαστεί για να καταλάβεις το χιλιοειπωμένο που παρουσιάζεται από πάνω και να σταματήσεις να με ρωτάς για θεολογία;»

Σου είπα, μονοδιάστατη και υπεραπλουστευμένη προσέγγιση των θεμάτων αυτών, απλά επιτείνει την συσκότιση.

Απάντα εσύ σε όσα μπορείς, και όλα θα πάνε καλά.

03/07/2005, 17:28:55
Αν δεν το έχεις καταλάβει, βαριέμαι να σου απαντάω.
03/07/2005, 20:32:48
WWalker:
«Αν δεν το έχεις καταλάβει, βαριέμαι να σου απαντάω.»

03/07/2005, 20:39:37
Τώρα το κατάλαβες; (ελπίζω τουλάχιστον)
03/07/2005, 21:37:33
WWalker:
«Τώρα το κατάλαβες; (ελπίζω τουλάχιστον)»

Προσπαθώ, προσπαθώ……

03/07/2005, 22:36:01
Φίλοι μου μπήκα στό site http://www.pipini.gr/profit/pro3.html που πρότεινε ο Schwabe και διάβασα τις προφητείες .
Η προσωπική μου άποψη είναι οτι τα περί ξανθού γένους , κόκκινης μηλιάς , νίκης των Ελλήνων κλπ , ίσως να τα είπαν οι συγκεκριμένοι επιρρεασμένοι από το όραμα της επανάκτησης της Κων/πολης , του μαρμαρωμένου βασιλιά , ή ακόμα και από τα Ορλωφικά .
Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση , ειναι οτι και ο Έντγκαρ Κέϋση , ένας σχεδόν αγράμματος Αμερικανός , που φαινομενικά τουλάχιστον δεν έχει τέτοιες επιρροές μιλάει για έναν πόλεμο που το πεδίο διεξαγωγής του θα είναι κάπου στην περιοχή της Κων/πολης .
Λέτε να συμβή κάτι τέτοιο ή μήπως μίλαγε για τον πόλεμο της Κριμαίας ;
Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος , γιατί δεν θυμάμαι ημερομηνίες .
03/07/2005, 23:04:13
Φίλε/φίλη Sesotris, οι πηγές που μιλάνε για τον τρίτο παγκόσμιο, αναμέτρηση μεταξύ Ρωσίας/Κίνας - ΝΑΤΟ, είναι αρκετές. Το συζητάμε το θέμα στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ στις προφητείες Αγίων. Ακόμα και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχει πει σχετικά.

Έτσι πάντως για να πάρεις μια γεύση, το site αυτό λέει αρκετά.

Να σου επισημάνω κατευθείαν τι είναι ιδιαίτερα άξιο προσοχής:
http://www.russia-hc.ru/eng/religion/plegacy/instserv.cfm
http://www.geocities.com/kitezhgrad/prophets/josvat.html
http://members.cox.net/orthodoxheritage/Prophecies%20of%20Orthodox%20Church%20Fathers.htm

Πάνω κάτω συνοψίζουν την κατάσταση.

resuscitatedΜέλος
06/07/2005, 16:15:13
WWalker, το δεύτερο link που μιλά για ερχομό και εποικισμό των Τούρκων στην Ελλάδα νωμίζω ότι συνδυάζεται με την προητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που έλεγε ότι κατά τους έσχατους καιρούς οι Τούρκοι θα ξαναέρθουν στην Ελλάδα, αλλά μετά τον ερχομό των Ρώσων προς το Βυζάντιο, "μία γυναίκα θα δίωχνει 10 Τούρκους". Πώς όμως θα εγκατασταθούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα; Μήπως με την ένταξή τους στην Ευρωπαική ένωση; Έχω ακούσει από μερικούς ότι η ένταξη αυτή θα προκαλέσει ένα κύμα Τούρκων εξαθλιωμένων προσφύγων (από το ανατολικό μέρος της Τουρκίας)στην Ελλάδα. Εν συνεχεία αυτοί θα ψηφίζουν Τούρκους νομάρχες, δημάρχους κ.λ.π. Και όλα αυτά βέβαια θα έχουν προκληθεί από την ελληνική πολιτική ηγεσία που είναι από τους κυριότερους θιασώτες της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Ποιά είναι η άποψή σας;

06/07/2005, 17:01:59
quote:
resuscitated
Έχω ακούσει από μερικούς ότι η ένταξη αυτή θα προκαλέσει ένα κύμα Τούρκων εξαθλιωμένων προσφύγων (από το ανατολικό μέρος της Τουρκίας)στην Ελλάδα. Εν συνεχεία αυτοί θα ψηφίζουν Τούρκους νομάρχες, δημάρχους κ.λ.π. Και όλα αυτά βέβαια θα έχουν προκληθεί από την ελληνική πολιτική ηγεσία που είναι από τους κυριότερους θιασώτες της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Με απλά λόγια, η ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να είναι ό,τι καλύτερο τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Ελλάδα εμφανίζεται σαν "θιασώτης της ένταξης" όπως αναφέρεις, και αυτό δεν έχει να κάνει με κανενός είδους "ελληνοτουρκική φιλία" (που είναι το μεγαλύτερο παραμύθι μετά από τη Χιονάτη) αλλά με εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ελληνισμού.

Ιδεολογικά, η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι ανεπίτρεπτη αλλά αν καθήσουμε και σκεφτούμε τα ωφέλη που θα προκύψουν για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενδεχομένως να αλλάξουμε άποψη...

macedon

resuscitatedΜέλος
06/07/2005, 21:37:16
Εσύ Macedon, ποιά νομίζεις ότι θα είναι τα ωφέλη από τον επικείμενο κατά μερικούς εκτουρκισμό της Ελλάδος; Μήπως εντάσεις τα ωφέλη αυτά στο πλαίσιο των προφητειών για διάλυση της Τουρκίας και επικράτηση του Ελληνορθόξου στοιχείου στην περιοχή αυτή; (σχετικά με την αναφορά μου στο ελληνορθόδοξο, το ξέρω εσύ θα προτιμούσες μόνο το ελληνικό, χωρίς το ορθόδοξο, γιατί απ'ότι έχω καταλάβει δεν διατείνεσαι και πολύ φιλικά στους ορθόδοξους. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος). Αν όμως αυτός ο εποικισμός των Τούρκων δεν ακολουθηθεί από τις θρυλούμενες δοξασίες και προφητείες για διάλυση της Τουρκίας, τότε μιλούμε καθαρά για εθνική τραγωδία. Οι Τούρκοι θα καταφέρουν να καταλάβουν τα ελληνικά εδάφη, αμαχητί. Δηλαδή θα απεμπολήσουμε τα βάσανα και τις θυσίες που κατέβαλλαν οι πρόγονοι μας το 1821 για να ελευθερώσουν τα ελληνικά εδάφη.

Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι οι προφητείες των αγίων δεν σημαίνουν ότι κάποια πράγματα είναι είναι καθορισμένα (από κάποια ανώτερη αρχή) να συμβούν εν καιρώ. Οι προφήτες απλώς προέβλεπαν τη βούληση των ανθρώπων και δεν "ανάγκαζαν" να συμβούν αυτά για τα οποία μιλούσαν. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Δεν ξέρω αν εκφράζει την επίσημη εκκλησία. Γενικώς συστήνω στους θρησκευόμενους να προσπαθούν να μην θεολογούν γιατί αν οι θέσεις τους περί του θείου είναι εσφαλμένες τότε θα πλάθουν δικούς τους Θεούς και θα γίνονται σαν ειδωλολάτρες. Και εγώ από τη δική μου μεριά ζητώ συγνώμη αν εξέφρασα κάποιες εσφαλμένες ιδιότητες του Τριαδικού θεού της Ορθοδοξίας.

Δυνατότητα να θεολογούν έχουν μόνο οι άγιοι της Εκκλησίας που φθάσανε στο επίπεδο της θέωσης. Σε κάθε περίπτωση αυτή καθ'εαυτή η ουσία του Θεού είναι άγνωστη, γιατί το μυαλό μας είναι πεπερασμένο και δε μπορεί να "χωρέσει" τον άπειρο θεό.

06/07/2005, 21:52:14
Εγώ δε μίλησα για κανένα επικείμενο εκτουρκισμό της Ελλάδας. Επίσης δε μίλησα για προφητείες. Μίλησα για πολιτικά οφέλη που θα έχει η Ελλάδα και η Κύπρος βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα από την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Θα παρακαλούσα για άλλη μια φορά να μήν βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει...

macedon

Brie BoyΜέλος
07/07/2005, 01:45:25
Αλήθεια όμως, μιας και τέθηκε το ερώτημα, και πέρα από πιθανές κινδυνολογίες περί εκτουρκισμού της Ελλάδας κτλ, εσύ φίλε Μακεδών, (και σε ρωτάω λόγω της επαγγελματικής σου ιδιότητας), γιατί πιστεύεις ότι μια τέτοια προοπτική συμφέρει την Ελλάδα ? (Και βέβαια δεν το πιστεύεις μόνο εσύ, η Ελλάδα είναι ο Νο 1 θιασώτης της Τουρκικής Ένταξης... και δεν νομίζω ότι οι σκοποί μας είναι και τόσο αφελείς...)
07/07/2005, 02:33:17
Είναι πολλοί οι λόγοι, αλλά σε γενικές γραμμές:

Η Τουρκία σήμερα διοικείται από δύο πόλους. Την εκλεγμένη κυβέρνηση και τους στρατιωτικούς, οι οποίοι πολλές φορές επιβάλλουν τη θέλησή τους στην κυβέρνηση.

Η ένταξη της τουρκίας στην ΕΕ θα δώσει κατ'αρχήν το δικαίωμα στην Ε.Ε. να ανακατεύεται στα εσωτερικά της Τουρκίας και να την ελέγχει σε ολους τους τομείς. Πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, συνδικαλιστικά, για μειονότητες, δικαστικά... Αυτό έγινε με όλες τις χώρες τις πρόσφατης διεύρυνσης, γίνεται και με την Ελλάδα.

Με το σκεπτικό αυτό, αν υποθέσουμε ότι η Τουρκία επιμένει να θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση (σήμερα ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει τι θα πει Ε.Ε., όπως έγραφε και ο Economist και θεωρούν την Ε.Ε. ένα είδος Ο.Η.Ε.) θα έχουμε δύο αποτελέσματα:

1. Η Τουρκία θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί. Αυτό σημαίνει ότι οι παρακρατικές δομές (στρατιωτικοί, φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι κτλ) αναγκαστικά θα αδρανοποιηθούν.

2. Η Τουρκία ΔΕΝ θα προσαρμοστεί. Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ μπαίνει στην ΕΕ.

Αν η Τουρκία μπει στην ΕΕ (ακόμα και στο στάδιο των διαπραγματεύσεων), αυτό θα έχει ουσιαστικά σαν αποτέλεσμα τη διάλυση των δομών της τουρκικής κοινωνίας, όπως τις γνωρίζουμε σήμερα, καθώς και ένα πλήθος συμβιβασμών που αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι τις αγνοούν. Για παράδειγμα, η Τουρκία πρέπει να αναγνωρίσει επίσημα την Κύπρο σαν κυρίαρχο κράτος. Εδώ και 31 χρόνια δεν την αναγνωρίζει.

Ειδικά για τους Χριστιανούς και το Πατριαρχείο, η ένταξη της Τουρκίας είναι αυτό για το οποίο προσεύχονται κάθε βράδυ.

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα τα εξής: Για να μπορέσει η Τουρκία να μπει στην Ε.Ε. θα πρέπει να αλλάξει την κοινωνική της πολιτική, την εξωτερική της πολιτική, την οικονομία της, τη δικαιοσύνη της, να αναγνωρίσει μειονότητες (π.χ. Κούρδοι), να καταργήσει νόμους της, να υπερασπίζει ανθρώπινα δικαιώματα, να υπακούει σε ευρωπαϊκές αποφάσεις και πολλά άλλα.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε τουρκική κυβέρνηση από τις παρακυβερνητικές οργανώσεις (π.χ. τους στρατιωτικούς, οι οποίοι σημειωτέον ΔΕΝ θέλουν την ένταξη, όπως και οι φανατικοί μουσουλμάνοι) αναγκαστικά θα έχουμε σύγκρουση μέσα στις δομές του τουρκικού κράτους και η σύγκρουση πάντα φέρνει αποδυνάμωση. Και η όποια αποδυνάμωση των τουρκικών πολιτικών και κοινωνικών δομών, μάλλον είναι προς όφελός μας.

Ο μεγάλος κίνδυνος από την άλλη είναι η ελεύθερη μετακίνηση των τούρκων εργατών στην Ευρώπη. Αυτό δεν το φοβάται μόνο η Ελλάδα, το φοβούνται και όλα τα βιομηχανικά κράτη της Ευρώπης (Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία...). Γι'αυτό και προσανατολίζονται προς την κατεύθυνση της ένταξης της Τουρκίας με αυστηρούς όρους ως προς αυτό. Δηλαδή, η πρόταση ήταν να μην επιτραπεί η ελεύθερη διακίνηση Τούρκων πολιτών στην Ευρώπη άσχετα με το αν η Τουρκία μπει στην Ε.Ε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το νωρίτερο που μπορεί να μπει η Τουρκία στην Ε.Ε. είναι το 2016.

Προσωπικά, ήμουν σαφώς και κατηγορηματικώς κατά την ένταξης της Τουρκίας, μέχρι που έκατσα και διάβασα τα υπέρ και τα κατά και άλλαξα άμεσα γνώμη.

Φυσικά, είναι θέμα που σηκώνει συζήτηση αλλά περισσότερη ανάλυση όταν επιστρέψω από το Παγκόσμιο Τουρνουά Επαγγελματικού Τάβλι στο Μόντε Κάρλο, στις 18 Ιουλίου .

macedon

stratis79Μέλος
21/07/2005, 13:48:50
θα πρέπει όμως να πούμε ότι είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. συνεπάγεται τα εξής:

1. Η Τουρκία,χώρα μουσουλμανική θα είναι η πρώτη δύναμη σε αριθμό ευρωβουλευτών στην χριστιανική (έστω και κατ'ευφημισμόν)Ευρώπη.

2. Τα μεγάλα χρηματοδοτικά πακέτα θα πάνε στην Τουρκία και εμείς θα πέρνουμε τα ψύχουλα, ήδη βλέπετε πόσο λιγότερα χρήματα θα πάρουμε στο ΔΚΠ.

3. Η Τουρκία ως χώρα με αρκετούς αγρότες θα πάρει μεγάλο μέρος από τα κονδύλια και τις επιδοτήσεις της Ε.Ε. και πάλι σε βάρος του Έλληνα αγρότη.

4. Το ότι θα αναγκαστεί να αναγνωρίσει την Κύπρο δε λέει τίποτα, υπάρχουν άπειρα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε. για να φύγει ο στρατός κατοχής από τη βόρειο Κύπρο και η Τουρκία τα έγραψε κανονικότατα.

5. Αν δεν υπάρξει όρος απαγόρευσης σχετικά με τη μετακίνηση των Τούρκων σε άλλες χώρες, δε θα χρειάζονται οι στρατοκράτορες της Άγκυρας, μια απλή εκδρομή των Τούρκων για Σαββατοκύριακο π.χ. στη Σάμο και το πήραν το νησί.

stratis79Μέλος
21/07/2005, 13:55:23
και κάτι ακόμη σχετικά με την αναγνώριση της Κύπρου και ότι η Ε.Ε. θα αναγκάσει υποτίθεται την Τουρκία να αλλάξει σε πολλά. Ενώ αρχικά μιλούσαμε για απευθείας αναγνώριση της Κύπρου τώρα μιλάμε για τελωνειακή σύνδεση η οποία σημαίνει αναγνώριση και μπλα μπλα μπλα. Μάλλον λοιπόν η Ε.Ε. προσαρμόζεται στις επιταγές της Τουρκίας και μάλιστα ήδη κάποιοι ευρωπαίοι ηγέτες πρότειναν να αρθεί ο όρος της τελωνειακής σύνδεσης Τουρκίας - Κύπρου και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Τώρα βέβαια που έφαγαν το αγγούρι με τα δημοψηφίσματα αρχίζουν και τα γυρνάνε.
11/02/2013, 14:07:58
Habemus Papam ?

Επαναφέρω το θέμα του Sesostris απο το χρονοντούλαπο του esoterica, μια και σήμερα,
ο (για πολλούς) "τελευταίος" Πάπας ....υπέβαλε την παραίτηση του (!)
Αυτή του την επιθυμία έκανε γνωστή σήμερα στο εκκλησιαστικό συμβούλιο ο Πάπας Βενέδικτος.

Άξιο αναφοράς, οτι είναι ο πρώτος Ποντίφηκας που παραιτείται εδώ και αιώνες!

(Άν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Βενέδικτος είναι ο προτελευταίος Πάπας,
σύμφωνα με την προφητεία του καθολικού Ιρλανδού Αγίου Μαλαχία,
και μετά ... το τέλος του κόσμου)

Αρχίσαμεεεεε....

not asked to learn how deep the secrets ... there are no