- *Lord Maitreya * ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ...? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
μην ανάβεις φωτιές !
Θα χρειαστούν πολλές ενισχύσεις !!!
quote:
ένας απλός νεοεποχίτης που προωθείται από διάφορους. Ανακάτεψε διάφορα στοιχεία από πολλές θρησκείες για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί, ίσως να ετοιμάζει και κάτι.
όπου λαλούν πολλοί κοκόροι (=πολλές θρησκείες)...αργεί να ξημερώσει!
Ακόμα θα ανακατεύει τη σούπα των θρησκειών ο Μετράγιας καλά καλά, για να μην του "κόψει" με τόσα υλικά που έχει βάλει μέσα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!
Και όσο υπάρχουν ΑΜΝΟΙ θα υπάρχουν και ΠΟΙΜΕΝΕΣ...
http://www.marsearthconnection.com/happening.html

quote:
O καθείς ότι δηλώσει είναι... δεν στοιχίζει τίποτα και κάνει καλό στο Εγώ μας...Και όσο υπάρχουν ΑΜΝΟΙ θα υπάρχουν και ΠΟΙΜΕΝΕΣ...
O Σφακιανάκης νομίζω το διατυπώνει καλύτερα:
"Πρόβατα ξυπνάτε, πιάστε τα υψώματα,
ΛΥΚΟΙ θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν ΠΡΟΒΑΤΑ"

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
ανασα...+
Αμαλιααα ... πεταξε μας μεχρι...τo forum: Σοφια!
Αtma...transformation within
cprtght@tm@2005
Ο γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης είναι γνωστός ως "Παίσιος ο διορατικός", ένας γέροντας ο οποίος είναι γνωστός τόσο για το διορατικό του χάρισμα, όσο και για τις προφητείες του σχετικά με τα όσα μέλλονται να συμβούν.
Λέει λοιπόν ο γέροντας Παίσιος:
A great discord will arise. In this discord everyone will clamor for a king to save them. At that moment they'll offer up their man, who'll say: "I'm the Imam, I'm the fifth Buddha, I'm the Christ whom Christians are awaiting. I'm the one whom the Jehovah's Witnesses have been waiting for. I'm the Jewish messiah."
Να το μεταφράσω:
Μια μεγάλη αναταραχή θα προκληθεί. Μέσα σε αυτή την αναταραχή όλοι θα επιζητούν έναν βασιλιά για να τους σώσει. Εκείνη την στιγμή θα προτείνουν τον άνθρωπό τους, ο οποίος θα πει: "Είμαι ο Ιμάμ, είμαι ο Πέμπτος Βούδδας, είμαι ο Χριστός τον οποίον οι Χριστιανοί περιμένουν. Είμαι αυτός τον οποίον οι Μάρτυρες του Ιαχωβά περιμένουν. Είμαι ο Μεσσίας των Ιουδαίων".
Ο γέροντας Παίσιος πέθανε το 1994, σε ηλικία 70 χρονών. Ο Μαιτράγια πρωτοεμφανίστηκε το 88, και ακόμη δεν έχει κάνει την μεγάλη του εμφάνιση.
Ομολογώ ότι πέρυσι αγνοούσα την ύπαρξή του.
Αποδεχόμενος την διορατικότητα του π. Παισίου, θεωρώ ότι ο Μαιτράγια δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μαριονέτα στα χέρια της Νέας Τάξης, ένας άνθρωπος βολικός στο πρόσωπο του οποίου ενσαρκώνονται οι διδασκαλίες της Νέας Εποχής που προωθούν την Πανθρησκεία.
Δεν θεωρώ πως ο άνθρωπος αυτός είναι ο αντίχριστος, αν και είναι αντί-χριστος, καθώς υποστηρίζει πως είναι ο Χριστός ενώ δεν έχει ήδη έλθει ο αντίχριστος. Αντ' αυτού μας λέει πως ο αντίχριστος είναι μια ενέργεια και όχι ο "Υιός της Απωλείας", όπως ο Ιησούς μας λέει.
Αυτές είναι οι απόψεις μου. Σύντομα θα φανούν πολλά.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Του παρέθεσα αρχικά την προφητεία του Πατέρα Παισίου, σχετικά με τον άνθρωπο που λέγεται πως είναι ο 5ος Βούδδας, ο Ιμάμ για τους Ισλαμιστές, ο Κρίσνα και πάει λέγοντας.
Σε δεύτερη φάση του παρέθεσα την παρακάτω σελίδα, από τον Άγιο Starets Λαυρέντιο του Chernigov, ο οποίος έζησε διωκόμενος από το Σοβιετικό καθεστώς, και παρ'όλα αυτά αγίασε και δέχθηκε το χάρισμα της διορατικότητας. Πέθανε γύρω στο 50, στα αφιλόξενα εκείνα μέρη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας...
http://members.cox.net/orthodoxheritage/Starets%20Lavrentii.htm
Ρωτόντας τον λοιπόν, σχετικά με το πως είναι δυνατόν να διδάσκει τέτοια πράγματα, ότι δηλαδή είναι ο Ιησούς (βλασφημία κατ' εμέ) όταν κάλλιστα οι γεροντάδες έχουν προφητεύεσει για αυτόν πράγματα και θαύματα.
Όπως μπορείς να φανταστείς, απάντηση δεν δέχθηκα ακόμη, και ούτε και πρόκεται, καθώς πάνε 8 μήνες από τότε αν θυμάμαι καλά.
Προσοχή, γιατί ο λύκος έχει πολλά δόντια.
Αυτά έχω να σου πω εγώ.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.