ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χρίστος Έλ92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
07/09/2013, 15:38:52
Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίζεις μονομανείς ανθρώπους (αν υπάρχουν) δεν είναι να παίζεις το παιχνίδι τους αλλά να γυρνάς την πλάτη σου και να φεύγεις, κρατώντας την αξιοπρέπειά σου.
07/09/2013, 15:53:58
quote:
Αίολος
Ρε συ ΝΙΚ, μήπως θέλει να θάψει με τα "νέα" θέματά του τα παλαιότερα που τον ενοχλούνε;
Να επαναφέρουμε στον αφρό μερικά;
Τι λες;
είναι επιλήψιμο αυτό που προτείνω Αιθεροβάμων;

Αν εχεις κάτι καινούργιο να προσθέσεις σε κάποιο παλιό θέμα,
δεν είναι κακό να το επαναφερεις στον "αφρό"
να το κάνεις μόνο και μόνο για τον Χρίστο... δε νομίζω οτι εξυπηρετεί κάπου

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
07/09/2013, 15:57:36
Αιθεροβαμών, πρέπει να γίνει κάτι με αυτή τη κατάσταση
07/09/2013, 16:06:46
Γίνε πιο σαφής.

Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις (εν εξελίξει ή παγιωμένες)
εξαρτάται την οπτική γωνία που τις βλέπει ο καθένας

Edited by - AitheroVamon on 07/09/2013 16:09:06

07/09/2013, 16:16:35
Φίλε Αιθεροβαμών το καλύτερο νομίζω είναι να γίνει ένα time-out για μερικές μέρες, ώστε τουλάχιστον αυτοί που καλοπροαίρετα επιθυμούν να κάνουν διάλογο (δυστυχώς δεν επιθυμούν όλοι καλοπροαίρετα να κάνουν διάλογο, συγχώραμαι αν κάνω λάθος) να επανέλθουν ήρεμοι και με καλή διάθεση να μιλήσουν εποικοδομητικά.
Για μένα είναι πολύ απογοητευτικό, να βλέπω άτομα που θεωρώ σοβαρά, να πέφτουν επίπεδο εξαιτίας αυτής της κάτασης, η οποία όσο πάει γίνεται και χειρότερη.

NotirkΜέλος
07/09/2013, 16:37:38
quote:

Φίλε Αιθεροβαμών το καλύτερο νομίζω είναι να γίνει ένα time-out για μερικές μέρες, ώστε τουλάχιστον αυτοί που καλοπροαίρετα επιθυμούν να κάνουν διάλογο (δυστυχώς δεν επιθυμούν όλοι καλοπροαίρετα να κάνουν διάλογο, συγχώραμαι αν κάνω λάθος) να επανέλθουν ήρεμοι και με καλή διάθεση να μιλήσουν εποικοδομητικά.
Για μένα είναι πολύ απογοητευτικό, να βλέπω άτομα που θεωρώ σοβαρά, να πέφτουν επίπεδο εξαιτίας αυτής της κάτασης, η οποία όσο πάει γίνεται και χειρότερη.

Πύρινε ,
υποψιάζομαι ότι ο περί ου ο λόγος θεματοθέτης/καταστροφέας θεμάτων , επιτελεί έργο είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολών…όμως και έτσι αν δεν είναι , οι παρεμβάσεις του στο esoterica έχουν αποτελέσματα παρόμοια με ενός ιού…ενός ιδιόμορφου ιού που ανοίγει πολά θέματα μαζί και μετά τα καταστρέφει μετατρέποντας την περιοχή σε σκουπιδότοπο … θα τον ονόμαζα…ιό του θεού ….για να δένει και με το nickname του.
Άντε τώρα να βρεις αντίδοτο…δύσκολο έργο για τη διαχείρηση…για τους συνδίκτυους όμως δεν είναι και τόσο δύσκολο φαντάζομαι…αρκεί να μη ψαρώνουμε και να προσπαθούμε να κρατάμε τα θέματα στο επίπεδο που τους αρμόζει.

07/09/2013, 16:51:30
Θα σε απογοητεύσω Πύρινος,
αλλά αυτό πρέπει να το κατανοεί ο καθένας ξεχωριστά,
Απο πλευράς μου έχουν γίνει επανειλημμένα όλες οι απαραίτητες συστάσεις.
Όπως θα εχεις παρατηρήσει στους 5-6 μήνες που συμμετέχεις (ενεργά) στο φόρουμ,
οι "ποινές" επιβάλλονται ως έσχατη λύση!
και δεν είναι στο ύφος της Δ/Σ ομάδας.
Αυτό βέβαια παρερμηνεύεται πολλές φορές... αλλά έτσι λειτουργούμε.

Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση σου, θλίβομαι το ίδιο, με συμπεριφορές μελών,
αλλά επιμένω, οτι πρέπει να το κατανοήσουν οι ιδιοι, και οχι να τους "επιβληθεί"

edit:
τι πιο απλό απο αυτο που είπες Notirk

quote:
…αρκεί να μη ψαρώνουμε και να προσπαθούμε να κρατάμε τα θέματα στο επίπεδο που τους αρμόζει.

ο καθένας έχει τις απόψεις του... σεβαστές,
τις καταθέτει, αν βρει έδαφος της αναλύει,
αν συγκρούονται με τις "δικές σου" είναι στη διακριτικη ευχερεια να προσπαθήσεις να πεις την γνωμη σου, απο εκει και περα, οπως φανταζομαι δεν θες κανεις να προσπαθήσει να σου επιβάλει την γνώμη του, ετσι κι εσυ δεν θέλεις να επιβάλεις σε κανέναν την δική σου!
"αφήνεις" λοιπόν να συνεχίσει την κουβέντα κάποιος ομοϊδεάτης...
αν παλι δεν βρεθεί, το θεμα (με τον καιρο) οδεύει στο χρονοντούλαπο του esoterica.gr

Edited by - AitheroVamon on 07/09/2013 17:03:21

07/09/2013, 17:17:40
Ελπίζω να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα..
07/09/2013, 17:55:02
quote:

quote:

Πύρινε ,
υποψιάζομαι ότι ο περί ου ο λόγος θεματοθέτης/καταστροφέας θεμάτων , επιτελεί έργο είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολών…όμως και έτσι αν δεν είναι , οι παρεμβάσεις του στο esoterica έχουν αποτελέσματα παρόμοια με ενός ιού…ενός ιδιόμορφου ιού που ανοίγει πολά θέματα μαζί και μετά τα καταστρέφει μετατρέποντας την περιοχή σε σκουπιδότοπο … θα τον ονόμαζα…ιό του θεού ….για να δένει και με το nickname του.
Άντε τώρα να βρεις αντίδοτο…δύσκολο έργο για τη διαχείρηση…για τους συνδίκτυους όμως δεν είναι και τόσο δύσκολο φαντάζομαι…αρκεί να μη ψαρώνουμε και να προσπαθούμε να κρατάμε τα θέματα στο επίπεδο που τους αρμόζει.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ιός από εκείνον που κουβαλάτε μερικοί εδώ μέσα. Ο ιός της "πολυμάθειας" και της "μεγάλης ιδέας" για τον εαυτό σας.

Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν τα θέματα ΜΟΥ τα φιλαράκια ΣΟΥ. Όποιος παίρνει το μέρος τους, είναι τα ίδια σκατά με αυτούς. Γιατί δεν γυρίζεις λίγες σελίδες πίσω να δεις ποιες είναι οι σκνίπες που σπέρνουν τα μικρόβιά τους παντού. Ποιος τους κάλεσε; Κανείς. Έτσι και οι αρρώστιες μεταδίδονται σιωπηλά και ύπουλα.

Από την μια είχαν δίκιο οι παλιόγεροι, καθόμουν και εγώ σοβαρά να γράφω και να προσπαθώ να συζητήσω.

Οπότε μην λες βλακείες περί προμελετημένου σχεδίου, αν ήθελα να παίξω θα έπαιζα από την αρχή. Το προμελετημένο σχέδιο για απομάκρυνσή μου, το έχουν τα αδερφάκια σου για τα οποία νιώθεις τύψεις.

Και φαίνεται ξεκάθαρα πόσο αντιδογματικοί είστε και πως δεν ανήκετε σε στάνη από αυτά που λέτε. Μπήκα λέει στο σπίτι ΤΟΥ, με φιλοξένησε και εγώ τράβηξα το καζανάκι... Τί λέει ο παλιόγερος; Έχει και καζανάκι σπίτι του;

Και ενώ είπα στον φίλο σου τον διαχειριστή να σβήσει τα θέματά μου, αυτός τον χαβά του. Γιατί δεν τα σβήνει λοιπόν αφού πρόκειται για προμελετημένο σχέδιο και είμαι απεσταλμένος της ΟΟΔΕ;

07/09/2013, 18:27:45
quote:
Χρίστος Έλ
Τί λέει ο παλιόγερος; Έχει και καζανάκι σπίτι του;

Αντιλαμβάνομαι οτι σου κάνει εντύπωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι του δυτικού ημισφαιρίου, έχουν.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

07/09/2013, 18:35:16
quote:

quote:
Χρίστος Έλ
Τί λέει ο παλιόγερος; Έχει και καζανάκι σπίτι του;

Αντιλαμβάνομαι οτι σου κάνει εντύπωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι του δυτικού ημισφαιρίου, έχουν.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Έχεις δηλαδή στην στάνη σου καζανάκι;

Που μου γίνατε και πρωτευουσιάνοι βρακοφόροι...

ουστ ρε

atermonΝέο Μέλος
22/02/2005, 04:34:40
quote:
όπως και σε μας είναι δύσκολη πολλάκις η παραμονή μας, αλλά τελικά θεωρώ πως μέσα απ’ όλη αυτή την αντιπαράθεση, ενίοτε τη σύμπνοια, πάντα τη διαφορετικότητα και τέλος την προσαρμοστικότητα του καθένα μας μπορούμε και πρέπει να προοδεύσουμε σα χώρος.

Τί χώρος Ramoglou;
πές το επιτέλους. Τον ρόλο του ελευθεροτέκτονα;
Γιατι διστάζεις;

atermonΝέο Μέλος
22/02/2005, 04:42:57
quote:
Aγαπητοί φίλοι Ramoglou, + Gothic,
οπωσδήποτε η εμπειρία σας στο esoterica, είναι μεγαλύτερη απο την δική μου και γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις καλύτερα.
Δεν ξέρω όμως εξακολουθώ να έχω τις αμφιβολίες μου.
Φίλε μου Ramoglou, το υποθετικό σου ερώτημα προϋποθέτει ότι - εσύ! - θα πας στην ζούγκλα επομένως οφείλεις να προετοιμαστείς για αυτό.. Τέλος πάντων η πρόταση μου ότι δηλ. ανάλογα με την συμπεριφορά, τα γνωστικά ενδιαφέροντα, την πνευματική επάρκεια κ.α, θα μπορούσαν να αποτελέσουν κριτήριο επιλογής, νομίζω, απο την διοικητική ομάδα του esoterica, και αντί τις βαθμίδες 1-2-3 κλπ. να δίνονταν κωδικοί πρόσβασης για άλλα επίπεδα θεματολογικά, με τους ανάλογους συζητητές...
Είναι πολύ <αβασάνιστη> η πρόταση μου αλλά περιγράφει τις απόψεις μου κι οπωσδήποτε χρήζει βελτιώσεων. Αν και νέος στον χώρο, έχω βρεθεί μάρτυρας τέτοιων ακραίων και πολλές φορές απρόκλητων συμπεριφορών. Πρόσφατα υπέστην κι ο ίδιος, αλλά αυτού του είδους οι ποινές δεν πιστεύω ότι θα λύσουν το πρόβλημα ειδικά όταν <παλαιά> μέλη το δημιουργούν!
Παιδιά το esoterica είναι μια < όαση > μέσα στους αδειοδιαδρόμους του ίντερνετ, γιαυτό νομίζω πως πρέπει να προστατευτεί. Σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα της συμμετοχής μου <χάρηκα> διαβάζοντας πολύ αξιόλογες απόψεις-αναλύσεις σπουδαίων μελών, οι οποίες πάντα μα πάντα! σταματούσαν άμα τη εμφανίσει των άσχετων <εισβολέων>, οι οποίοι μη δυνάμενοι να καταννοήσουν, διακωμωδούσαν την συζήτηση.
Το θέμα νομίζω αρχίζει να παίρνει διαστάσεις και θα πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε στον περιορισμό του φαινομένου.
Ευχαριστώ για την συνομιλία.

Θάθελα ν' ακούσω τις απόψεις σας.

Τάδε έφη ο ....................
Και η πλάκα είναι ότι καμμμιά ανάλυση δεν πιάνει......
Ο λορέντσος άρχισε να .........
Βρε λορέντσο , για πες μας τι είναι διακωμώδηση μιας συζήτησης;

atermonΝέο Μέλος
22/02/2005, 05:27:32
quote:
lorenzo

Τι σόι αντίληψη αντιπροσωπεύεις;
Κόκκινα γυαλάκια;
Ποιά η συμμετοχή σου σε φλέγοντα ζητήματα του τόπικ;
Τον σκύλο τον εμάθαμε.
Τον Άνθρωπο πότε θα τον δούμε;

lorenzo,
Δεν μς τ κνς;
Και σε ευχαριστοούμε για την άποψη...............

atermonΝέο Μέλος
22/02/2005, 05:31:42
quote:
Τέλος πάντων η πρόταση μου ότι δηλ. ανάλογα με την συμπεριφορά, τα γνωστικά ενδιαφέροντα, την πνευματική επάρκεια κ.α, θα μπορούσαν να αποτελέσουν κριτήριο επιλογής, νομίζω, απο την διοικητική ομάδα του esoterica, και αντί τις βαθμίδες 1-2-3 κλπ. να δίνονταν κωδικοί πρόσβασης για άλλα επίπεδα θεματολογικά, με τους ανάλογους συζητητές...
Είναι πολύ <αβασάνιστη> η πρόταση μου αλλά περιγράφει τις απόψεις μου κι οπωσδήποτε χρήζει βελτιώσεων.

Έχασες φίλε μου.

skepticΜέλος
22/02/2005, 10:19:16
quote:

Αγαπητέ φίλε skeptic,
θάθελα την άποψη σου σχετικά με τα Ελληνοτουρκικά.

Θες να σου πω τι πιστεύω;

Ότι πρέπει να κοιτάμε μόνο το συμφέρον της χώρας και του έθνους μας και τίποτα παραπάνω.
Και να είμαστε πάντα έτοιμοι για πόλεμο.
Μην ξεχνάς ότι αυτός που ζητάει πραγματικά την ειρήνη προετοιμάζετε παράλληλα για πόλεμο.
Όλα τ’ άλλα είναι εκ’ του πονηρού.
(Και ευτυχώς που σε αυτό τον τόπο υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ αλλιώς....)

Δυστυχώς, δεν έχουμε την τύχη να είμαστε Ελβετία, αλλά ακόμα και να ήμασταν θα εκπλαγείς πραγματικά αν σου πω ότι ο συγκεκριμένος λαός έχει λαμπρή διάταξη παλλαϊκής άμυνας!

Όσον αφορά για το NATO και τις άλλες συμφωνίες που λες μην είσαι αφελής, ποτέ δεν βοήθησαν το έθνος μας, ξεχνάς τον πόλεμο της Κύπρου;

Το ΝΑΤΟ εξυπηρετεί κυρίως τις ΗΠΑ και ως επί το πλείστον την βρωμερή κλίκα των Illuminati.
Τώρα τελευταία τον διαφημίζουν ως τον παγκόσμιο στρατό - αστυνόμο τους που θα βάζει σε τάξη τις άτακτες επαρχίες,... (πρώην χώρες) του imperium της Νέας Τάξης.

Για την ΕΕ και την είσοδο της Τουρκίας, αυτή την θέλει κυρίως η κυβέρνηση των ΗΠΑ σε συνδυασμό με την δουλική κυβέρνηση της Ελλάδος και το υπάκουο σκυλάκι ράτσας Μπλέρ.
Άρα δεν είναι τόσο απλά όσο δείχνουν επιφανειακά τα πράγματα.

Επίσης τα προηγούμενα στοιχεία που έδειξα που δεν είναι από τον Στόχο, Ramoglou αλλά από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, και είναι γνωστά και στον ευρύτερο αμυντικό ειδικό τύπο. Λυπάμαι που δεν τα γνώριζες και από άγνοια σου έγραφες άλλα αντ' άλλων. Καιρός να τα μάθεις, και επίσης μάθε ότι είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα σε σχέση με την "αναδιοργάνωση" αλλά δεν θέλω να επεκταθώ για ευνόητους λόγους.

Επίσης:

Και θα επανέρθω...

..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild

Edited by - skeptic on 22/02/2005 10:23:57

22/02/2005, 11:09:30
quote:

quote:
όπως και σε μας είναι δύσκολη πολλάκις η παραμονή μας, αλλά τελικά θεωρώ πως μέσα απ’ όλη αυτή την αντιπαράθεση, ενίοτε τη σύμπνοια, πάντα τη διαφορετικότητα και τέλος την προσαρμοστικότητα του καθένα μας μπορούμε και πρέπει να προοδεύσουμε σα χώρος.

Τί χώρος Ramoglou;
πές το επιτέλους. Τον ρόλο του ελευθεροτέκτονα;
Γιατι διστάζεις;

Νόμιζα ότι μιλάμε για το esoterica.
Εξ άλλου απαντώ σε συγκεκριμένη τοποθέτηση συγκεκριμένου μέλους για συγκεκριμένο θέμα.
Άρα η λέξη «χώρος» αφορά τη συγκεκριμένη συζήτηση για το συγκεκριμένο χώρο, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Αλλά ξέχασα !
Ο καθένας διαβάζει ότι θέλει, γράφει ότι θέλει και σκέφτεται ότι θέλει.

Βέβαια είναι δύσκολο και το κατανοώ, να ξεπεράσει κάποιος τα κολλήματα του, είναι δύσκολο να καταλάβει τι του λένε, είναι δύσκολο να βγει μέσα από τα δόγματα του, είναι δύσκολο να μη λειτουργεί με παρωπίδες.

Δεν πειράζει είναι και αυτές οι συμπεριφορές μια νότα ευθυμίας.

22/02/2005, 11:57:34
quote:
Επίσης τα προηγούμενα στοιχεία που έδειξα που δεν είναι από τον Στόχο, Ramoglou αλλά από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, και είναι γνωστά και στον ευρύτερο αμυντικό ειδικό τύπο. Λυπάμαι που δεν τα γνώριζες και από άγνοια σου έγραφες άλλα αντ' άλλων. Καιρός να τα μάθεις, και επίσης μάθε ότι είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα σε σχέση με την "αναδιοργάνωση" αλλά δεν θέλω να επεκταθώ για ευνόητους λόγους.

Skeptic υπάρχει πλειάδα περιοδικών και εφημερίδων (ανάμεσα τους και ο «Στόχος») που αναφέρουν τέτοια θέματα στις στήλες τους, λυπάμαι που δεν τις διαβάζω όλες και δεν είμαι «κατάλληλα» ενημερωμένος.

Δυστυχώς για σένα έχω άλλα πράγματα να με απασχολούν, τα οποία έχουν μεγαλύτερη σχέση με την πραγματικότητα και το πρακτέο, παρά το να διαβάζω κινδυνολογίες και να ασχολούμαι με την προώθηση θεωριών συνομωσίας.

Ασχολήσου λοιπόν εσύ φίλε μου με αυτούς και άσε με εμένα να γελάω με τα όσα ανυπόστατα λέτε.
Διαβάστε Στόχο, Ελεύθερο, Α1, Απολλώνιο Φως, Αμυντικά Θέματα, κλπ κλπ και αφήστε όσους δε διαβάζουν να έχουν μια άλλη άποψη.
Όταν θα βαρεθείτε να ασχολείστε με χαζομαρούλες και κινδυνολογίες θα μεταβάλετε πορεία και θα ασχοληθείτε με άλλα πράγματα.

Εκτός κι αν είναι μόνιμη η εγκεφαλική ανεπάρκεια και η λειτουργία της διάκρισης δεν μπορεί κατ’ ουδένα τρόπο να δουλέψει.

Ίσως κάποτε καταλάβεις πως δε θα σε σώσει καμία ομάδα «Ε», κανένα διαστημόπλοιο, κανένας τιμημένος πρόγονος. Τότε ίσως καταλάβεις πως θα πρέπει να δουλέψεις και να συντηρήσεις μόνος σου τον εαυτό σου. Τότε που θα έχουν περάσει καμιά 20ριά χρόνια και κανείς δε θα έχει απειλήσει τα σύνορα σου. Τότε που τα ίδια που λες σήμερα θα ισχύουν ως προπαγάνδα και τότε.

Πραγματικά θα ήθελα να δω όλους αυτούς που μιλάνε για πόλεμο κλπ κλπ πως θα ήτανε αν ξαφνικά τους έβαζαν τη στολή και απέναντι τους είχαν ένα άλλο στρατό.
Βέβαια ευτυχώς που πλέον ο στρατός έχει στολές παραλλαγής και δε φαίνετε εύκολα η διαφορά στα χρώματα.

Άντε συνέχισε το φανταστικό παραμυθάκι σου και ετοίμασε το λαό να αντιμετωπίσει την κατάλυση του Ελληνικού κράτους. Έτσι κι αλλιώς κάποιοι σου έδωσαν την ασφάλεια να μπορείς να λες ότι θέλεις να λες.

Α και κάτι άλλο που είδα σε κείμενο σου σε άλλο θέμα ….
Η λέξη είναι Βόμβα και όχι βόμπα !

Edited by - Ramoglou on 22/02/2005 12:00:24

22/02/2005, 13:55:25
quote:

δε θα σε σώσει καμία ομάδα «Ε», κανένα διαστημόπλοιο, κανένας τιμημένος πρόγονος. Τότε ίσως καταλάβεις πως θα πρέπει να δουλέψεις και να συντηρήσεις μόνος σου τον εαυτό σου. Τότε που θα έχουν περάσει καμιά 20ριά χρόνι

Πέστααααα....

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

mariha2912Μέλος
22/02/2005, 14:25:07
THINK4ALLU
quote:
mariha2912
Εχεις παράπονα για τους Έλληνες;
Ξέρεις αν στην υπέροχη φυλή των Ελλήνων Κυπραίων η Ελλάδα ψήφισε &^%#$#@%#΄;
Θερμή μου παράκληση προς τους Έλληνες Κυπραίους (και όχι σε Αγγλοσοφίσματα)
Η Ελλάς είναι παρούσα όσο την χρειάζεστε.
Αν όχι, Η Ελλας είναι πάλι παρούσα και όσο ΔΕΝ την χρειάζεστε.
Και τελοσπάντων δηλώστε οτι είστε έλληνες...
Δεν θα χαλάσει ο κόσμος.....
Αν οι Κυπραίοι δήλωναν Έλληνες εξαρχής ,θα ήχαν λιγότερα πάθη.
Σας φάγανε οι Άγγλοι αγαπητή μου.
Αποφάσισε επιτέλους αν είσαι Τούρκισα, Αγγλίδα , η Ελληνίδα.
Τουλάχιστον αποφάσισε τι σε συμφέρει.
Καλό θα είναι και αυτό.

EIMAI ELLHNIDA, DEN ENTASSOMAI SE AYTOYS POY THEOPOIOYN THN ORGANOSH TON XORON TOY EKSOTERIKOY KAI MHDENIZOYN THN SYGXRONH ELLADA. PISTEYO OMOS OTI EXOYME ANAPTYKSEI THN APISTEYTH NOOTROPIA TOY ELLHNARA POY NOMIZEI OTI EINAI O KALYTEROS,POY PISTEYEI OTI OLOI TON ZHLEYOYN KI OLOI TON EPIVOYLEYONTAI.KAI DEN MOY ARESEI.KI AKOMA EXOYME MIA SXHMATIKH APOPSH GIA TOYS ALLOYS LAOYS XORIS KAN NA EXOYME KANEI MIA PROSPATHEIA NA TOYS GNORISOYME ESTO KAI LIGO. OSO GIA TOYS KYPRIOYS,EPEIDH ETYXE KI EKANA POLY PAREA ME KAPOIOYS KAPOTE, PANTA DIAXORIZOYN THN THESH TOYS APO MAS. "ESEIS DEN THA GINETE POTE KRATOS", MOY ELEGE ENAS APO AYTOYS. "GIA ELA STHN KYPRO NA DEIS POS EINAI TA KRATH". KAI APO MIA APOPSH KATANOO GIATI DIAXORIZOYN THN THESH TOYS...

APO KEI KAI PERA SAFOS KAI PREPEI NA EIMASTE PROETOIMASMENOI GIA KATHE ENDEXOMENO. DEN ZOYME SE ENA KOSMO "AGGELIKA PLASMENO" KI AYTO EINAI SAFES. H KINDYNOLOGIA OMOS DEN MOY ARESEI.OYTE O FANATISMOS.IDIOS OTAN PROKEITAI GIA APLOYS ANTHROPOYS (SAN TON KATHE ELLHNA POLITH) POY STREFONTAI ENANTIA SE ALLOYS APLOYS ANTHROPOYS (P.X. TOYRKOYS POLITES) EK TON PROTERON.
AYTA PROS TO PARON!