- Χριστιανισμός: "ο μη μεθ'εμού... φωτιά και τσεκούρι" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Για δεν μου λες εσύ alex για να καταλάβω, γιατί προσωπικά δεν κατάλαβα ούτε και το σκοπό (νόημα) του μηνύματος σου…
Οι innertree απλά έδωσε τα λινκ.Όπως βλέπεις δεν έχει διάθεση να κάτσει να κουβεντιάσει μαζί σας για το άν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που δείχνει στο βίντεο και κατ'επέκταση οι ανάλογες θεωρίες.
Με λίγα λόγια ο σκοπός του δεν είναι η κουβέντα,τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια.Για αυτό λέω οτι δεν στέκουν αυτά που λές.
Αλλά εσείς,όπως πάντα,με την ποιότητα που σας διακρίνει, σπεύσατε να βαφτίσετε "παπαριά" το όλο θέμα.Θα μου πείς τώρα,πώς αλλιώς θα δείξετε οτι στην πραγματικότητα είστε αντιεσοτέρικα?
Και κάτι άλλο,αν εσύ αποκαλείς συνομιλία τον χλευασμό,έ τότε τί να σου πώ.
Edited by - alex22 on 27/02/2011 15:01:05
quote:
alex22Αλλά εσείς,όπως πάντα,με την ποιότητα που σας διακρίνει, σπεύσατε να βαφτίσετε "παπαριά" το όλο θέμα.Θα μου πείς τώρα,πώς αλλιώς θα δείξετε οτι στην πραγματικότητα είστε αντιεσοτέρικα?
Εγώ το χαρακτήρισα το θέμα "παπαριά" και τον Καβάσιλα, Παπαροπαπαρίδη. Τι σχέση έχει ο elo & γιατί του μιλάς στον πληθυντικό ;
Ναι εσύ το είπες,εσύ το έγραψες,αλλά απ'όσο ξέρω η συντριπτική πλειοψηφία του esoterica έχει την ίδια άποψη για αυτά τα θέματα.Για αυτό αναφέρομαι στον πληθυντικό.Είναι γνωστό αυτό εξάλου.
Με λίγα λόγια ο σκοπός του δεν είναι η κουβέντα,τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια. Για αυτό λέω οτι δεν στέκουν αυτά που λές…» και από την άλλη κατά την γνώμη σου δεν στέκουν αυτά που γράφω…
quote:
alex22 -εσείς,όπως πάντα,με την ποιότητα που σας διακρίνει, σπεύσατε να βαφτίσετε "παπαριά" το όλο θέμα.
Όσο για αυτό, μια και εσένα σε χαρακτηρίζει η ποιότητα, πως μπορείς να έχεις γνώμη για το θέμα, αφού όπως έγραψες στις 24/02/2011, 09:40:59 … «δεν έχω δεί το βίντεο και δεν ξέρω κατα πόσο αλήθεια λέει αυτός ο βασίλης,αν είναι απάτη αυτό ή όχι»… δηλαδή γράφεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις μόνο.. ![]()

Edited by - alex22 on 27/02/2011 15:26:13
quote:
alex22Ναι εσύ το είπες,εσύ το έγραψες,αλλά απ'όσο ξέρω η συντριπτική πλειοψηφία του esoterica έχει την ίδια άποψη για αυτά τα θέματα.Για αυτό αναφέρομαι στον πληθυντικό.Είναι γνωστό αυτό εξάλου.
Φίλε, ο elo δεν είναι απλό μέλος του esoterica.gr, ούτε μέρος της "συντρηπτικής πλειοψηφίας" του esoterica.gr. Είναι συντονιστής, έχει μια ιδιότητα ο άνθρωπος στον συγκεριμένο χώρο. Όταν λοιπόν εσύ αναφέρεσαι σ' αυτόν στο πληθυντικό, ο άλλος που το διαβάζει αυτό μπορεί να το παρεξηγήσει. Και αυτός ο πληθυντικός που εσύ χρησιμοποιείς, να νομίσει πως αφορά την ομάδα υπευθύνων του esoterica.gr [ το "εμείς" του elo είναι διαφορετικό από το "εμείς" των μελών ] κι όχι τα μέλη του esoterica.gr.
*Γιατί ρε γαμώτο δεν προσέχετε ποτέ τι γράφετε και σε ποιους το γράφετε ;
quote:
alex22*Οπως σου είπα,αναφέρομαι γενικά,συντονιτής ή όχι η στάση του μετράει.Η ουσία είναι η γενική στάση του φορουμ.Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό.
Μάλιστα, ok, ας σου απαντήσει κάποιος λοιπόν που εκφράζει "την γενική στάση του forum" ...
*Διεγραμμένο μήνυμα του alex22
Edited by - zip on 27/02/2011 15:40:31