- Σήκω πάνω Αχιλλέα! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δέν ξέρω γιατί ο Αιόλος με αποκάλεσε έτσι,πάντως δέν μπορείς να βγάλεις άκρη με τέτοιους ανθρώπους,είναι ελεύθεροι μέσα στην ηλιθίοτητά τους να εκφραστούν και να πούν ό,τι θέλουν για τους άλλους.Ο ηλίθιος άνθρωπος δέν έχει κανέναν περιορισμό,πράτει όπως θέλει,ασυνείδητα όμως.
Λυπήσου με κοκκαλιάρικο κουφάρι, λυπήσου με! Μόλις χθες έβγαλα τ' αντερά σου στον ήλιο!
quote:
Κι όταν αποκτήσεις μια στάλα γκατς ίσως σου επιτρέψω να λες την κ. Διαμαντοπούλου, strangerz2
![]()
quote:
Δέν ξέρω γιατί ο Αιόλος με αποκάλεσε έτσι,
Ε, το είπα, δεν βγήκε ακόμη το διαζύγιο, γι' αυτό ... ![]()
quote:
... πάντως δέν μπορείς να βγάλεις άκρη με τέτοιους ανθρώπους,είναι ελεύθεροι μέσα στην ηλιθίοτητά τους να εκφραστούν και να πούν ό,τι θέλουν για τους άλλους.Ο ηλίθιος άνθρωπος δέν έχει κανέναν περιορισμό,πράτει όπως θέλει,ασυνείδητα όμως.
Εντάξει κύριε γένους αρσενικού ... καταλάβαμε ... ![]()
Κάτσε να τσιμπίσω λίγο το μαγουλάκι σου ... ζουμπουρλούδικό μου ...
Edited by - zip on 09/07/2010 11:50:48
quote:Χαχα! Πάλι έγραπσες φιλαράκο!E όχι και "ή stangerz2", zip είμαι γένος αρσενικού,πληροφοριακά το λέω.
Φοβήθηκε και το διευκρίνισε!
Χααααχαχαχα!![]()
Ναι, έγραπσε, έγραπσε, και 'μεις το πιστέπσαμε, κσέρεις ...
quote:
Χαχα! Πάλι έγραπσες φιλαράκο!
Φοβήθηκε και το διευκρίνισε!Χααααχαχαχα!
Κάτσε ρε φίλε,εσένα δήλαδή άμα σε νόμιζαν γυναίκα,δέν θα αντιδρούσες?
Πάντως Αίολε,είναι φανερό οτι μπήκες για να την πείς,έτσι απλά,δέν είχες τι να κάνεις και λές κάτσε να διασκεδάσω λίγο.Δέν έχεις κάποιο λόγο που γράφεις,το κάνεις μόνο για να γουστάρεις,για να τονώσεις το εγώ σου.
Παρακαλώ, συνεχίστε την κόντρα σας,κανείς δέν θέλει να το χάσει αυτό.
quote:
Κι ακόμη, δεν πιστευεις, ότι οφειλεις μια συγνώμη και καλύτερους τροπους, όταν με τις κοτσάνες σου, απλά ζητάς την προσοχή, ρε κακομαθημένο ; ...
Βαγγέλη , ο κατήφορος είναι για κάποιους επιλογή και αναπόδραστο επακόλουθο , μιας εσωτερικής καταστροφής και πόνου αβάσταχτου και κάποιοι παρέα θέλουν...ο φόβος φωλιάζει στην ψυχή τους...
Άσε τους φίλε μου , κάθε ταξίδι πέραν κάθε αμφιβολίας μοναχικό θε νά'ναι...και ποιός ο λόγος της συγγνώμης...μήπως ως γομολάστιχα θα σβήσει τα όσα είπε..???
Άσε τον να πονέσει...μόνο του...και άκου το γοερό κλάμμα..δυστυχία φίλε μου..!
Ας λυτρωθεί μόνος του και τον σταυρό ν'ανέβει...μήπως και αναστηθεί...ποιός ξέρει..???
Νά'σαι καλά φίλε μου...κοίτα έξω όσο πιο μακριά μπορείς και γέλα...υπάρχει χώρος να περπατήσεις , ν'ακούσεις ... να μυρίσεις..
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:Θ' αντιδρούσα εάν μου έπιαναν τον κόλο.
Κάτσε ρε φίλε,εσένα δήλαδή άμα σε νόμιζαν γυναίκα,δέν θα αντιδρούσες?
Αλλοιώς θα έκανα πλάκα...
Δέν σε πειράζει αυτό?
......................................................................
Έλληνας από την φύση του είναι ζαμανφουτίστας. Δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο παρά η καλοπέραση και η ευχαρίστηση. Όταν περνάει καλά δεν τον νοιάζει το πρόβλημα του γείτονα ή του φίλου του και ας προσποιείται ότι το συμερίζεται.
......................................................................
Θετεις ενα θεμα πολυ σοβαρο αν και δεν απτεται ακριβως στο αρχικο.
Οχι μονο στο ζητημα των μεταμοσχευσεων αλλα γενικα σε ολες τις εκδηλωσεις μας ειναι εμφανης ο <<εαυτουλης>> μας σαν Ελληνες.
Το νιωθει κανεις εντονα οταν ταξιδευει σε αλλες Ευρωπαικες χωρες.
Δεν εχω προσδιορισει τι ειναι αυτο που μας σπρωχνει σε αυτη την συμπεριφορα αλλα μονο αν αλλαξει θα προοδευσουμε και σαν ατομικες υπαρξεις και σαν χωρα.
Η ελλειψη ενημερωσης ειναι βασικη ,το ιδιο ισχυει και για τις μεταμοσχευσεις.Σπανια βλεπω παρομοια θεματα στην τηλεοραση πχ.
Φιλικα
quote:
Το νιωθει κανεις εντονα οταν ταξιδευει σε αλλες Ευρωπαικες χωρες.
Δεν εχω προσδιορισει τι ειναι αυτο που μας σπρωχνει σε αυτη την συμπεριφορα αλλα μονο αν αλλαξει θα προοδευσουμε και σαν ατομικες υπαρξεις και σαν χωρα.
αγαπητή nst, αυτό που έχω εντοπίσει ως αίτιο αυτής της συμπεριφοράς είναι κατά την γνώμη μου η ανασφάλεια που νιώθει ο Έλληνας και αυτό πηγάζει από την έλλειψη μόρφωσης, ενημέρωσης, οργάνωσης κ.α
Είναι ένα άλλο θέμα, το οποίο θέλει πολύ ανάλυση.

http://www.dailystar.com/dailystar/dailystar/63240.php
http://www.twbookmark.com/authors/91/487/
(http://www.near-death.com/dreams.html)
Συμφωνω περισσοτερο με την αποψη της "Zadok".Καταννοω το "ευαισθητο"του ζητηματος αλλα ισως πρεπει να μετριασουμε λιγο την ενταση των συναισθηματων που συνοδευει μια τετοια κατασταση και να προβληματιστουμε σε ενα βαθυτερο επιπεδο πριν παρουμε την οποιαδηποτε σχετικη αποφαση οσον αφορα στις συνεπειες στον εαυτο μας και στους αλλους.
"Zadok"
quote:
Υπάρχει όμως, ένα σημαντικό μεταφυσικό ζήτημα:Η μεταμόσχευση μπορεί να πραγματοποιηθεί, εάν το μόσχευμα ληφθεί μέχρι και λίγες ώρες (για να μην πω λεπτά) από το θάνατο του δότη. Το όργανο ή το όποιο υλικό δεν πρέπει να έχει χάσει τελείως τη ζωτικότητά του.
Για τον αποκρυφισμό, αυτό σημαίνει ότι και το αιθερικό σώμα το οποίο συνοδεύει ακόμη αυτό το υλικό από το σώμα του δότη, θα αποχωρισθεί του συνόλου της ανθρώπινης ύπαρξής του (η οποία ακόμη δεν έχει διαχωρισθεί τελείως από το φυσικό της φορέα) και θα τοποθετηθεί σε μία άλλη ύπαρξη.
Θυμίζω εδώ, ότι ο βιολογικός θάνατος ή θάνατος του υλικού φορέα για τον αποκρυφισμό είναι απλά ένα από τα πρώτα στάδια μίας μετάβασης σε μία άλλη συνειδησιακή κατάσταση. Υπάρχουν και άλλα στάδια πριν ολοκληρωθεί αυτό το φαινόμενο, το οποίο στο σύνολό του καλείται θάνατος.
LOVE IS THE ONLY TRUTH