ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Ιησούς Χριστός ήταν υιός Θεού??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Ιησούς Χριστός ήταν υιός Θεού??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΦΩΤΙΟΣΜέλος
08/01/2003, 13:35:47
Καλημέρα σε όλους και καλή και δημιουργική χρονιά!

Η ως τώρα συζήτηση μου θυμίζει το ανέκδοτο με τους τυφλούς και τον ελέφαντα.
Δεν θέλω να προσβάλω κανένα, αλλά μάλλον δίνουμε μια γραφική εικόνα της αυθεντίας μας σε ουδέτερους παρατηρητές.

Κατέχουμε μήπως την Αλήθεια;
Είμαστε (είτε μια Αλήθεια, είτε πολλές) απόλυτοι κάτοχοι αυτής της «Αλήθειας»;
Βρισκόμαστε πια σε αυτό το ύψιστο νοητικό ή πνευματικό στάδιο που δεν δεχόμαστε πια άλλη Μαθητεία;
Εδώ είναι το τέλος για το νου μας και συγχαρητήρια και μπράβο μας;

Αν ναι, αν αυτή είναι η θέση που έχουν κάποιοι για τον εαυτό τους, τους συγχαίρω για την τελειότητά τους, μα και τους συλλυπούμαι για την ατέλειά τους.

Προσωπικά (και συγνώμη για την κρίση) προτιμώ να παραμένω Μαθητής.
Ο υψηλότερος τίτλος που μπορώ να αποδεχτώ για τον εαυτό μου είναι αυτός του «Μαθητή της Αλήθειας»! Όλα τα άλλα είναι εξ-ουσίες που καταδεικνύονται και δεν χαρίζονται!

Στο θέμα μας τώρα.

Πιστεύω πως η θέση που εκφράζει ο καθένας μας, μπορεί να μοιάζει λογική για το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε, αλλά είναι και θα παραμένει θνητή και μερική.

Φίλε Υπρερίωνα ειρωνεύεσαι αυτό που και εσύ εκφράζεις!
Όπως πολύ σωστά ανάφερες, συχνά αναγνωρίζουμε και αντιδρούσε σε αυτό το κομμάτι του εαυτού μας (και που μας πονάει) το οποίο αναγνωρίζουμε να καθρεφτίζεται στον πλησίον μας.
Ειλικρινά πιστεύεις… πως δεν πιστεύεις;

Θέτεις μια διττή θέση για την Αλήθεια και τον Θεό.
Α. Θεός ΥΠΕΡ των Νόμων.
Β. Θεοί ΥΠΟ των Νόμων.
Παίρνεις θέση λες και αυτή είναι η Μόνη και Ολοκληρωμένη Αλήθεια.

Να παραθέσω μερικές άλλες, έτσι για την συζήτηση.
Γ. Θεός ΥΠΕΡ των Νόμων που θέτει και περιορίζει το Εαυτό Του κατά Βούληση ΥΠΟ των Νόμων.
Δ. Θεός ΥΠΕΡ των Νόμων που «κομματιάζει» το Εαυτό του σε Θεούς ΥΠΟ των Νόμων.
Ε. Θεοί ΥΠΟ των Νόμων που ανάγονται σε ΜΙΑ Αρχή και ΥΠΕΡ των Νόμων κλπ.
Εξάλλου αν οι Θεοί είναι ΥΠΟ των Νόμων, ποιος τότε έθεσε σε εφαρμογή αυτούς τους Νόμους;

Εδώ σε αυτό το ερώτημα, ανοίγει μια άλλη βεντάλια υποθέσεων και πάει λέγοντας!

Εξάλλου γιατί (συνεχίζοντας) πρέπει να υπάρχουν πολλές Αλήθειες αντί της Μίας Αλήθειας;
Γιατί να μην υπάρχουν πολλαπλές Αλήθειες στην θέση της κάθε αλήθειας, ή τέλος γιατί να μην υπάρχει Καμία Αλήθεια, στα Πάντα;
Τι είναι «Αλήθεια», αυτό που πιστεύουμε ή αυτό που Είναι;
Και τι είναι αυτό που Είναι;
Υπάρχει ή είναι Μυθοπλασία;

Ποιος είναι η Αλήθεια και πως αποδεικνύεται;
Ποιος γνωρίζει την Αλήθεια και από που αποδεικνύεται;
Τέλος και to γνωστό ερώτημα του Πιλάτου στο Χριστό «και τι είναι Αλήθεια;»
Είναι αναλλοίωτη ή μεταβαλλόμενη;
Μήπως, όπως λέει χιουμοριστικά και ο Ντάγκλας, όταν την μάθουμε θα καταστραφεί και η Δημιουργία καθώς θα εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις της ύπαρξής της;

Κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, ...............
......................................................................

Είμαστε έτοιμοι λοιπόν όλοι εμείς οι «φωστήρες του πνεύματος» να δώσουμε τις σωστές και απόλυτες απαντήσεις;

Εξάλλου Υπερίων ο Κέλσος αναγνωρίζει την πίστη του εσύ γιατί την αρνείσαι;

Θες μαθηματική απόδειξη για τα πάντα;
Μα πιστεύεις σε ουτοπίες!

Τι είναι Τιμιότητα, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ήθος, Γενναιότητα, Αυταπάρνηση στον κόσμο μας;
Μα γιατί πιστεύεις σε Αρετές που κάποια, λίγα «κορόιδα», στα χιλιάδες χρόνια που πέρασαν, προσπάθησαν να κάνουν πράξη;

Αφού η καθημερινότητα είναι γεμάτη από ανοησία, σκληρότητα, εγωισμό, ατιμία, δειλία, αδικία, και πλήθος περιορισμένων ελευθεριών, γιατί δεν αποδέχεσαι αυτή την απλή, αλλά συντριπτική «Αλήθεια» του κόσμου μας;
Δεν αρκούν οι αποδείξεις της καθημερινότητας μας για να συντονιστούμε με αυτούς «φυσικούς Νόμους» γύρω μας;
Μα Φίλε μου, ορίστε, αυτή είναι η «Αλήθεια/ες» του κόσμου μας, ακολούθησέ τες λοιπόν και μην διαμαρτύρεσαι!

Αλλιώς είσαι περισσότερο μεταφυσκός από τον Κέλσο και από μένα !!!!
Και αυτό γιατί έχεις και την ψευδαίσθηση πως είσαι «πραγματιστής».
Χαριτωμένο!

Εξάλλου εδώ δεν βρίσκεσαι στην Μαθηματική Εταιρεία, αλλά σε Χώρο Εσωτερισμού!
Είναι αυτονόητο ότι επικοινωνούμε μέσω μεταφυσικών εννοιών.

Ξέρεις δεν είμαστε δα και υποχρεωμένοι να σου απολογηθούμε και για αυτό!
Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά σε αυτές τις θέσεις (ή και παρόμοιες) τόσους μήνες χαίρονται μόνο οι ομοϊδεάτες σου (και όχι όλοι)!
Δεν σε προβληματίζει καθόλου αυτό;
Τι να εννοούσε άραγε ο Κέλσος περί «φανατισμού»;

Φίλε δεν επιθυμώ να στραφούμε προσωπικά ο ένας ενάντια στον άλλον.
Αλλά να μεταφέρουμε την ως τώρα πείρα μας και να ωφεληθούμε από αυτή την επικοινωνία.

Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους Φίλους Εθνικούς να μην ανοίγουν το ένα θέμα μετά το άλλο για τον Χριστό.
Δεν έχει νόημα η συνεχόμενη αντιπαράθεση απλά και μόνο για να υποτμηθεί Χριστιανισμός!

Αν κάποιος έχει κάτι όμορφο και δημιουργικό να παραθέσει μέσα από την πείρα του καλό θα είναι να το κάνει. Ίσως με αυτή την τοποθέτηση ο Χώρος αυτός να περισσότερος δημιουργικός και ωφέλιμος για όλους.

Με Σεβασμό και Αγάπη.

ΛυκόφρωνΝέο Μέλος
08/01/2003, 13:57:16
quote:

Κατέχουμε μήπως την Αλήθεια;
Είμαστε (είτε μια Αλήθεια, είτε πολλές) απόλυτοι κάτοχοι αυτής της «Αλήθειας»;
...
Εξάλλου γιατί (συνεχίζοντας) πρέπει να υπάρχουν πολλές Αλήθειες αντί της Μίας Αλήθειας;
Γιατί να μην υπάρχουν πολλαπλές Αλήθειες στην θέση της κάθε αλήθειας, ή τέλος γιατί να μην υπάρχει Καμία Αλήθεια, στα Πάντα;
Τι είναι «Αλήθεια», αυτό που πιστεύουμε ή αυτό που Είναι;
Και τι είναι αυτό που Είναι;
Υπάρχει ή είναι Μυθοπλασία;

Ποιος είναι η Αλήθεια και πως αποδεικνύεται;
Ποιος γνωρίζει την Αλήθεια και από που αποδεικνύεται;
Τέλος και to γνωστό ερώτημα του Πιλάτου στο Χριστό «και τι είναι Αλήθεια;»
Είναι αναλλοίωτη ή μεταβαλλόμενη;
Μήπως, όπως λέει χιουμοριστικά και ο Ντάγκλας, όταν την μάθουμε θα καταστραφεί και η Δημιουργία καθώς θα εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις της ύπαρξής της;

Όταν λέω εγώ πως ο Σωκράτης έχει κάνει ζημιά...

Αντιφών ερωτηθείς τί εστι μαντική απεκρίθη: ανθρώπου φρονίμου εικασμός.

ArzunaΙδρυτικό Μέλος
10/01/2003, 04:34:06
quote:
POLES FORES ANAROTITHIKA PIOS EINAI O ROLOS ENOS SYNTONISTH STO FORUM.
KAI DEN TO LEW IRONIKA,ALA OUTE YPONOW KAI TIPOTE ALO.
PARAKALW OPION SYNTONISTH THELEI NA MOU APANTISEI.

Κατά την γνώμη μου η πλέον κατατοπιστικότερη απάντηση(ίσως βέβαια υπάρχουν και άλλες) στο ερώτημά σου δόθηκε μόλις σήμερα από τον Admin:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ /ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"

10/01/2003, 16:23:07
Θα ομολογήσω ότι ο πειρασμός είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ που μου τοποθετής ΕΜΠΡΟΣ μου συνεχώς φίλε Υπερίωνα, αλλα τι να κάνω;;;;

Είναι η θέση μου ΞΑΝΑΛΕΩ τέτοια (έχω την ανάλογη εμπειρία με ένα άλλο εξέχον μέλος της παρέας μας που έτρεφε ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ που θεώρησα "λάθος" και απο κουβέντα σε κουβέντα, φτάσαμε σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ, με παράπονα του φίλου για ΜΟΝΟΜΕΡΙΣΜΟ κλπ κλπ), που δεν μου επιτρέπει να παίξω μαζί σου το αγαπημένο σου παιχνίδι, τον σκύλο με τη γάτα...
Στους κύκλους που συχνάζεις και συναναστρέφεσαι, μπορεί να είναι η κλασική τεχνική στο να ΙΣΟΠΕΔΟΝΕΙ κάποιος μια ΣΟΒΑΡΗ κουβέντα με "επιχειρήματα" (οι θεοί να τα κάνουν τέτοια), αλλά ΕΥΤΥΧΟΣ για σένα δεν ανήκουμε στην ίδια σχολή...

Να είσαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι στο ΜΕΛΛΟΝ θα με βρείς και πάλι εμπρός σου και ίσως και σε πιό κοντινή απόσταση απο αυτή που τώρα έχουμε και σε βεβαιώνω φίλε μου, ότι δεν θα σου αφήσω ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ ερώτημα αναπάντητο. Του εναντίον... Θα σου δημιουργήσω νέα και ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ...

Θα σου πώ μόνο κάτι στα σχετικά περί ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ. 'Οχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί κάτι τέτοια μυνήματα διαβάζουν και οι υπόλοιποι καλοί φίλοι που γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες και πράτουν το ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ, να κατακρεουργούν τη ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ...
Πόσο αλήθεια φιλόλογε σε ενοχλεί το ότι διαβάζεις με ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ και πόσο σε ενοχλεί να διαβάζεις με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ;;;
Και μόνο αυτό που είπες, δείχνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ποιότητά σου σε σχέση με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, με εμάς δηλαδή...
Το ότι γράφει κάποιος με ορθογραφικά λάθη, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν μειώνει την σοβαρότητα των λόγων του...
Απλά σου κρούω καμπανάκι... αν θές λάβε το υπόψιν σου, αν πάλι δε θές και πάλι δικαίωμά σου είναι...

Παρακαλώ όμως ΟΛΟΥΣ τους καλούς φίλους που γράφουν με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα κείμενά τους, να ξεκινήσουν να τα γράφουν σε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ...
Ας μην κάνουμε το χατήρι εκείνων που πολύ θα ήθελαν να χάσουμε το ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΑΣ!

Και πρός Θεού... τις σοβαροφανείς φαμφάρες μελών του Esoterica.gr όπως του Υπερίωνα μη τις λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν σας...
Ας αποδείξουμε στον ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ Υπερίωνα ότι πραγματικά λίγο έχει σημασία η ορθογραφία, σε σχέση με τα ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ...

Και να θυμάσαι φίλε μου Υπερίωνα, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε σε κριτική ΟΛΩΝ...
Παρέθεσες με "επιχειρήματα" και με "τεκμηρίωση" την άποψή σου για μένα...
Υπάρχουν και άλλοι όμως φίλε μου, με διάφορη άποψη απο τη δική σου, τι να κάνουμε;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

10/01/2003, 18:39:37
Μπλά, μπλά, μπλά, μπλά....

Για το θέμα έχεις κάτι να πείς ή μάταια βρίσκεσαι εδώ φίλε μου;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

10/01/2003, 18:46:14
quote:
Είναι η θέση μου ΞΑΝΑΛΕΩ τέτοια (έχω την ανάλογη εμπειρία με ένα άλλο εξέχον μέλος της παρέας μας που έτρεφε ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ που θεώρησα "λάθος" και απο κουβέντα σε κουβέντα, φτάσαμε σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ, με παράπονα του φίλου για ΜΟΝΟΜΕΡΙΣΜΟ κλπ κλπ), που δεν μου επιτρέπει να παίξω μαζί σου το αγαπημένο σου παιχνίδι, τον σκύλο με τη γάτα...

Φίλε Κελσο,

Παρακαλώ ΥΜΑΣ, όπως μη αντιστρεφουσι τους ρόλους!

Αν πάλι δεν εννοείς το μέλος ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ζητώ ταπεινά ΣΥΓΝΩΜΗ!

11/01/2003, 17:48:05
Καλησπέρα φίλε μου Πλάτωνα.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν αναφέρθηκα σε εσένα. ΣΕ ΚΑΜΙΑ...
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς καμία συγγνώμη...

Φίλοι μου, το φόρουμ του Esoterica.gr που το τιμάτε με τη παρουσία σας, υπάρχει Πάνω απο ένα χρόνο με τη παρούσα του μορφή...
Μέσα σε αυτόν τον τόσο γόνιμο και επικοδομητικό χρόνο υπήρξαν και στο παρελθόν μέλη που ήρθα σε αντιπαράθεση, πότε εγώ και πότε άλλοι συντονιστές και μέλη...

ΞΑΝΑΛΕΩ λοιπόν και ας γίνομαι κουραστικός, ότι δεν θα ήθελα να ξαναμπώ σε προσωπική αντιπαράθεση για το "αν κάνει η κότα το αυγό ή το αυγό τη κότα", για να ικανοποιήσω το καπρίτσιο ή βίτσιο κάποιου...
Ο χρόνος μου είναι πραγματικά πολυτιμος για να κάθομαι και να παίζω με φίλους σαν και τον Υπερίωνα...

ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΟΤΑ κατ'εμέ και λίγο με ενδιαφέρει εάν αυτό το γράφω ΟΡΟΓΡΑΦΙΚΑ ή ΑΝΩΡΘΩΓΡΦΕΙΚΑ...

Φίλε μου Πλάτωνα, η συγγνώμη είναι δική μου για τη παρανόηση...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
14/01/2003, 12:25:08
Καλημέρα

(συγνώμη για την «αραιή» παρουσία μου, αλλά έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο την περίοδο αυτή)

Φίλε Εχέμβροτε, συγνώμη αν σε χαρακτήρισα με έναν όρο που δεν τον αποδέχεσαι.
Δεν θα το επαναλάβω.

Φίλε Υπερίωνα θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο πιο συνοπτικά γίνεται.

Δεν παίζω και ούτε έχω διάθεση για παιχνίδια με τις λέξεις
Έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να διαθέσω.

Αν δεν κατανοείς τις ερωτήσεις μου, καλώς.
Αν τις κατανοείς και υπεκφεύγεις με αυτό τον τρόπο, κρίμα!

Μιλάς, μιλώ, μιλάμε για την Αλήθεια.

Αν θεωρείς πως την κατέχεις και την ορίζεις έτσι όπως την έχεις ταξινομημένη στο νου σου, συγχαρητήρια και συλλυπητήρια!

Η αναφορά σου για την Αλήθεια, συγχέεται με την μερική αντίληψη του ανθρώπου για αυτήν.

Φυσικό είναι να είναι πάντα μερική και περιορισμένη!
Όπως εγώ, έτσι και εσύ, μερικά την προσεγγίζουμε.
Αν δεν υπάρχει αυτή η βασική κατανόηση, απλά καβαλάμε το καλάμι του εγωισμού μας και πειραματιζόμαστε να εφορμούμε μαζί με αυτό!

Φίλε μου, φανατικός είναι αυτός που εμμένει σε λάθος απόψεις, θέσεις, και συμπεριφορές για να «υπερασπίσει» την νοητική του περιουσία.
Ώριμος και έξυπνος άνθρωπος δείχνεις, μπορείς να κρίνεις μόνος σου το κατά πόσο εκδηλώνεις τέτοια συμπεριφορά.
Για σε να βοηθήσω, μπορώ να παρατηρήσω πως υποτιμητικοί σχολιασμοί τύπου «χριστούλης», «παιχνιδάκι/α», «κοτούλες & γιαγιάδες» και συναφή είναι συχνός τρόπος λειτουργίας της προαναφερόμενης κατάστασης.

Το να πιστεύεις πως η Φιλοσοφία έχει απαντήσει όλες τις ερωτήσεις περί Αλήθειας είναι μάλλον φαιδρό και ανάξιο σχολιασμού!
Είναι βέβαια προσωπική σου πίστη, αλλά δυστυχώς το ίδιο μεταφυσική και με την πίστη της γιαγούλας που θεωρεί το φεγγάρι «θεοτικό σημείο»!

Κάποτε ήταν μεταφυσικό να πετάει ο άνθρωπος, ή να προκαλεί τεχνητή βροχή.
Το που τελειώνει η Φυσική, που αρχίζει η Μεταφυσική, ή που ακριβώς είναι τα όρια, συγνώμη φίλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως στα όρια που θέτουμε στο νου μας!

Οι Κοσμοθεωρίες και ο τρόπος που τις ορίζεις είναι μερικός και περιορισμένος.
Αν φίλε μου ήταν τόσο «παιδική» η Αλήθεια, θα είχαμε λύσει προ πολλού πολλά προβλήματα!

Διαφωνώ στον ορισμό της πίστης.
Απλά είναι μια εύκολη οριοθέτηση για «να ευλογάς τα γένια σου»!
Η Πίστη είναι λειτουργία συνείδησης διαφορετική από την Γνώση.
Δεν «πιστεύω» πως οδηγάω αυτοκίνητο, «γνωρίζω» πως το οδηγάω!
Δεν «πιστεύω» πως πέφτει ο κεραυνός σε ένα δένδρο, «γνωρίζω» πως πέφτει και το αιτιολογώ! (πάντα με τις ως τώρα γνώσεις μου)
Βέβαια ακόμα και η πιο σίγουρη γνώση εμπεριέχει τη λειτουργία της πίστης.
Είναι χρήσιμη και βοηθητική σε έναν ερευνητή, όσο περιοριστική σε έναν φανατικό.

Τώρα, το να ζητάς ιστορικές αποδείξεις (και όπως σε βολεύουν) για τον Ιησού Χριστό και από την άλλη να αποδέχεσαι τον Ηρακλή και τους Άθλους του ως πραγματικά ιστορικά γεγονότα, και μάλιστα να διατείνεσαι πως αυτό δεν είναι πίστη, θέλεις να το σχολιάσω;;

Ή μήπως πιστεύεις πως οι χιλιάδες πιστοί στην αρχαία Ελλάδα θυσίαζαν και προσεύχονταν στους θεούς μετά από συνειδητές καθημερινές νοητικές διεργασίες και όχι από ανάγκη;

Όταν φίλε μου τα λόγια μας έρχονται σε διάσταση με αυτό που διατεινόμαστε για τον εαυτό μας, καλό θα είναι να σκύψουμε μέσα μας και να αναρωτηθούμε.
Αν αντί για αυτό συνεχίζουμε υπερήφανα να μοιράζουμε «σοφίες» γύρω μας, πίστεψέ με η λεοντή τότε γίνεται «παρεό» που δυσκολεύεται να κρύψει και την γύμνια μας!

Δεν επιθυμώ να σε κρίνω, ούτε να σε υποβιβάσω με τον δικό σου τρόπο.
Θεωρώ ότι είσαι σκεπτόμενος, αν και ενταγμένος (όχι δεν θα πω φανατικά) σε μια πίστη.
Αν θες σε αυτό το χώρο, να υπάρχει γόνιμη πνευματική συνεργασία, αρκεί να απλώσεις και εσύ χέρι φιλίας.

Με Σεβασμό και Αγάπη.

ΜάγηΝέο Μέλος
16/01/2003, 02:30:44
Κοιτα να δεις, τι παραξενο, μερικοι θελουν να πιστευουν στην υπαρξη των ροζ ελεφαντων, των ιπταμενων γαϊδαρων, του χριστου και της κοκκινισκουφιτσας...

Τελικα το μονο πραγμα που σταυρωθηκε πριν απο 2000 χρονια ηταν η Λογικη...

"από βαβυλωνιακές πινακίδες της 2ης χιλιετίας, που φυλάσσονται στο Βρετανικό Μουσείο, σώζεται μία αρκετά εκτενής αφήγηση των παθών του Θεού Βελ, ανατολική ίσως εκδοχή εκείνων του αρχαιοτέρου Βελχανού Διός των Ετεοκρητών: ο Θεός συλλαμβάνεται, δικάζεται, ταπεινώνεται από τον όχλο, μεταφέρεται αλυσσοδεμένος πάνω σε έναν λόφο εκτελέσεων μαζί με δύο ληστές, διαμοιράζονται τα ιμάτιά του, θάβεται σε τάφο κάτω από πελώριο βράχο, ανασταίνεται και εμφανίζεται σε αιθερική μοφή μπροστά σε γυναίκες που τον θρηνούσαν, ενώ ο τάφος του βρίσκεται ανοικτός"

Σας θυμιζει κατι;

16/01/2003, 07:42:38
Πολλές παρόμοιες περιπτώσεις....
Μπορείς αν μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες Μάγη;

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

ΜάγηΝέο Μέλος
18/01/2003, 22:45:12
Οχι Πλωτινε, δεν θα δωσω περισσοτερα. Ειδα ποσο εκτιμωνται οι πηγες σε αυτο το forum. Ειδα ποσοι αλλοι μπηκαν στον κοπο να δωσουν εκτενεις πηγες και τι αποτελεσμα ειχε αυτο. Οποτε μια και εχω γραψει αρκετα στοιχεια οποιος ενδιαφερεται ας μπει στον κοπο να το ψαξει μονος του...δεν προκειται δα και για κανενα καλοφυλαγμενο στρατιωτικο υψιστο απορρητο μυστικο, ε;

Οι υπολοιποι ας συνεχιζουν να πινουν την πρεζα τους. :)

27/03/2005, 08:57:04
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ-
ΕΝΩ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.
-ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ -ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΨΥΧΗ-ΩΣΤΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΔΩ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ;
ΣΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΦΡΕΝΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ;
Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΦΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ.
ΕΞΑΡΣΕΙΣ, ΚΟΡΥΦΩΣΕΙΣ, ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΣΑΙΝΟΝΤΑΣ.
ΑΓΑΠΗ! Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

27/03/2005, 09:05:04
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ.
ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ
ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ,
ΕΑΡΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ,
ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΝΤΙΣΚΙΕΣ,
ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
ΩΘΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ.
ΜΕΘΥΣΤΙΚΕΣ ΟΛΙΣΘΗΡΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΝΕΣ...
ΓΥΡΩ Η ΟΛΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.
ΝΑ΄ΤΗ Η ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
ΚΙ ΕΔΩ,
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΣΚΟΠΕΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗ.
ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΓΝΟΙΕΣ ΕΣΤΩ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ
ΣΕ ΓΛΥΚΥΤΑΤΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΒΟΥΗ ΖΗΣΗ
ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ.
ΟΑΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗΣ.
ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ.
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

27/03/2005, 10:13:16
ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΨΟΥΝ.
ΓΙΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΕΔΩ:
http://www.1-love-quotes.com

----------------------------

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

27/03/2005, 12:50:55
εχω ορκιστει να μην πω ποτε την λεξη "σε αγαπω"....

ετσι προσπαθω με αλλους τροπους να δειξω...ολα οσα διεπουν αυτην την λεξη.....ομως δεν γνωριζω με αποτελεσμα να τα κανω ωκεανο....

σε ευχαριστω καρδουλα μου που ενοιωσες,θελησες να μαθεις τον μανο και ετσι δεν τον παρεξηγεις......σε ευχαριστω το εχω αναγκη...σε εχω αναγκη....

το παρακατω το ειχα αφιερωσει πριν απο καιρο σε μια πολυ καλη φιλη....το παραθετω και το αφιερωνω επισης σε ολους/ολες μας,που χρειαζομαστε τον ανθρωπο μας διπλα μας ,να μας κρατα το χερι,σε ολες τις πτυχες της ζωης μας...στις καλες και στις ασχημες.....μην αφησετε εκεινους που νοιαζεστε...ποτε οτι και αν πουν.....πανω σε στιγμες πτωσης τους....
"ΥΙΟς ΤΩΝ ΔΑΝΑΩΝ"

υιος των δαναων ,ταξιδευε στα μερη σου....
μεσοπελαγα με ακουμπησε απαλα στα χερια σου.....
να ξαποστασει απο τις κακουχιες στο διαβα του...
και να γιατρεψεις τις ανοιχτες πληγες του....

μα το αγγιγμα σου και μονο ηταν αρκετο...
να ξεχασει τους πονους που ενοιωθε....
και την ψυχη του για παντα θελησε να αφησει...
το ταξιδι αλλο να μην συνεχισει...

κατω απο το φως σου γονατισε και εκλαψε...
γιατι η ψυχη του ηταν το μονο που αφηνε....
για να παρεις μαζι,στο δικο σου ταξιδι...
σεληνη μου η λαμψη σου που στης θαλασσας

το νερο καθρεφτιζεται και κινειται....
με ρυθμο,πες της ποσο μα ποσο πολυ....
την αγαπω
.....

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

27/03/2005, 13:10:18
ΑΓΑΠΗ
ΨΑΧΝΩ ΝΟΗΜΑΤΑ
ΚΟΒΩ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ
ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ.

ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΥΜΑΤΑ
ΠΝΟΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
ΚΙ ΕΣΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.

ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΧΑΙΔΕΜΑ ΑΙΣΘΗΣΕΝ
ΠΑΘΟΣ ΠΟΙΗΣΗ
ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΖΩΗΣ
ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝ΄ΩΡΙΜΑ
ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΘΕΙΩΝ ΔΙΗΓΗΣΕΩΝ
ΓΛΥΚΑΣ ΜΥΗΣΗ
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΘΕΙΣ.

---
Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ.
ΥΠΕΡΕΧΕΙ
ΑΝΤΕΧΕΙ
ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ
ΞΥΠΝΑ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

27/03/2005, 13:12:11
quote:

εχω ορκιστει να μην πω ποτε την λεξη "σε αγαπω"....

-ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

CYBERMASTERΜέλος
27/03/2005, 14:04:17
quote:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ........
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ΤΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ.......

ΟΜΩΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΝΑ........

ΠΟΛΛΟΙ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.........

ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝΕ........

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΩ Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΠΙΕΔΗ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.....
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΞΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.......

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ.......
ΤΕΣΠΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΕΤΣΙ ΑΣΚΟΠΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΣΥΧΝΑ??????????
ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ........

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

27/03/2005, 14:12:23
ΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ CYBERMASTER ΤΗ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ...ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑΡΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ.
ΩΣΤΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΠΑ.
ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

28/03/2005, 08:29:10
ΟΧΙ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.