- "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Abyssus Abyssum Invocat
Πρόκειται για ένα καθ'έξιν τρολ του διαδικτύου, με πολλά χρόνια συμμετοχών σε διάφορα φορα, με το αυτό αντικείμενο και τον αυτό τρόπο παρουσίασης-ενόχλησης των μελών.
Είμαι σαφώς υπερ του κλειδώματος των θεμάτων του.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ο Γιάννης έχει δίκιο.
Πρόκειται για ένα καθ'έξιν τρολ του διαδικτύου, με πολλά χρόνια συμμετοχών σε διάφορα φορα, με το αυτό αντικείμενο και τον αυτό τρόπο παρουσίασης-ενόχλησης των μελών.Είμαι σαφώς υπερ του κλειδώματος των θεμάτων του.
Εγώ Μάριε το είχα επισημάνει από τότε, όταν στις 27/05/2016 ώρα 23:25:17, είχα γράψει:
«Νομίζω ότι το μήνυμα που παρέθεσε ο φίλος Συνοδινός.1, είναι ο καταλληλότερος επίλογος για να κλείση η γελοία αυτή παρένθεση του παρόντος θέματος, και αυτή η καταλληλότερη μουσική υπόκρουση των τίτλων τέλους.»
Αλλά δυστυχώς η πρότασή μου δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα να γεμίσουν ακόμα 6 σελίδες με τις γελοίες απαντήσεις του Vassilis_1.
*
Τι λες, να του δώσουμε μερικές?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Abyssus Abyssum Invocat
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.
16/06/2016
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.
16/06/2016
quote:
Καλό είναι να ακούσουμε το τι λέει ο αστροφυσικός Μάνος Δανέζης γι’ αυτά που αναφέρονται στη βιολογία, που σχετίζονται με το θέμα που συζητάμε = για το πώς προήλθε η ζωή. Και να ακούσουμε γενικά τις θέσεις του σχετικά με το θέμα της κοσμογονίας:https://www.youtube.com/watch?v=sKYIBc3wHug&app=desktop
quote:
Οι απαντήσεις των βιολόγων δεν ικανοποιούν τους αστροφυσικούς
Σαφέστατος ο Μάνος Δανέζης. Τα αναφερόμενα στη βιολογία δεν παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία για το πώς προήλθε η ζωή.Στη συνέχεια ο Μάνος Δανέζης, βάζει το κερασάκι στην τούρτα, καθώς καταλήγοντας είπε τα εξής:
quote:
Μέσα σε ένα σύμπαν… που δεν είμαστε ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε, ούτε τη δομή του, ούτε τη φύση του, δεν μπορούμε να αρνηθούμε τη δυνατότητα ύπαρξης κάτι άλλου, έξω από την ύλη, που έχει τη δυνατότητα να τη δημιουργεί, και να της δίνει την ιδιότητα της ζωής.
Λέγοντας τα πάνω ο αστροφυσικός Μάνος Δανέζης, σημαίνει ότι δεν το ικανοποιούν οι της «επιστήμης» θεωρίες, καθώς προτείνει εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της κοσμογονίας από τον υπερβατικό τομέα. Είναι σαν να είχε στα χέρια του ένα φύλο χαρτιού, στο οποίο ήταν γραμμένες όλες οι αστείες θεωρίες της «επιστήμης» (= περί Big Bang, μονοκύτταρου οργανισμού κλπ, εξέλιξης, και χρονολόγησης), το οποίο αφού το έκανε μπαλάκι, μαζί με όλες τις αναγραφόμενες σε αυτό, της «επιστήμης» μνημονευθείσες αστείες θεωρίες, το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.
Υψηλή:35°C - Χαμηλή:23°C
Abyssus Abyssum Invocat
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Σωτήρη νομίζω ότι ο Μάνος είναι για...κλωτσιές.
Τι λες, να του δώσουμε μερικές?
Όχι και κλωτσιές βρε Μάριε. Απλά ο Μάνος όπως ξέρεις, έχει αδυναμία στον Ρούκουνα, και γι αυτό θέλει την παράταση της συμμετοχής του UFO, μέχρι να στείλη και τα υπόλοιπα τραγούδια του. Μετά δεν νομίζω να έχη αντίρρηση αν τον στείλουν στον κάλαθο των αχρήστων.
*
Κλωτσιές με ορειβατικές μπότες θέλει.
Αυτές τις Caterpilar.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αφού τελειώσουμε με τον Ρούκουνα, θα περάσουμε σε Ρόζα Εσκενάζυ.
Ω ρε φίλε.... Εσκενάζυ! Εγώ λέω να ρίξουμε μια βόλτα από τώρα:
https://www.youtube.com/watch?v=W16xj0_Fnpc
Abyssus Abyssum Invocat
Abyssus Abyssum Invocat