- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
σορρυ για το μειλ, αλλα τελικα ξεχασα να το στειλο ο μλκς... ερχεται!
quote:
ΥΓ. τον εχω διπλα μου τον Νταβελη11880 παιδια, αλλά δεν μπορει να αντιδρασει...
το νεο ψευδωνυμο κατοχηρωθηκε!!!!
θα ψαξω τους holy martyr αυριο που θα κατεβω κι εγω εξαρχεια. αν τους βρω θα τους ριπαρω και θα σας πω και εντυπωσεις... αλλα κατι μου λεει πως μονο η στιχουργικη θεματολογια τους θα εχει σχεση με αρχαια ελλαδα...
τωρα αμ χωσανε κανα διαυλο η καμια αρπα... τι να πω... μας προλαβανε...
σωστα... 11880;![]()
kerry, σιγουρο αυτο;
καλα, εγω απεχω ακομα απο απογονους, αλλα με ενδιαφερει πολυ...
ασχετο- οι πολιτικοι γαμοι δεν εχουν καμια σχεση με τη θρησκεια, ετσι;
Πάντως, κι εγώ θέλω πολύ να δώσω στα παιδιά μου αρχαιοελληνικά ονόματα.

In anticipation of my resurrection...
Sorry που θα ξαναξεφύγω από το θέμα....
Φίλε crucifire ότι έγραψα είναι αυτά που βίωσα τις τελευταίες δύο εβδομάδες - οπότε είναι καρατσεκαρισμένο.
Οι πολιτικοί γάμοι σαφώς και δεν έχουν καμμία σχέση με την θρησκεία (σου μιλάω πάλι εκ πείρας). Το μόνο που μένει να διαπιστώσω είναι όταν - και αν - αποφασίσουμε τελικά να βαπτίσουμε τον πιτσιρικά, τι ζόρι θα τραβήξει η εκκλησία μας δεδομένου ότι δεν έχουμε κάνει ορθόδοξο γάμο και έχουμε ήδη ονοματίσει το παιδί. Θα έχει πλάκα....
Φίλε D_I έχουμε τόσο τέλεια ονόματα οι Έλληνες που προσωπικά θεωρώ την ύψιστη μ@@@@@α να περιοριζόμαστε στα ονόματα του στένού οικογενειακού κύκλου και να ακούμε συνέχεια τα ίδια ονόματα ανα γενεά....
Αλήθεια, δεν είναι ειρωνία οι Βραζιλιάνοι να θεωρούν τιμή τους να κουβαλάνε αρχαίο ελληνικό όνομα και εμείς να γυροφέρνουμε τα ίδια και τα ίδια ονόματα ????
Τέλως πάντων, για να μην καταναλώνουμε χώρο στο θέμα μας, όποιος θέλει άλλες λεπτομέρειες ας μου στείλει e-mail, ή ας μεταφέρουμε την κουβέντα μας σε κάποιο ήδη ανοιγμένο θέμα.
Για να μπορέσω να κάνω μία λίστα, κατέληξα να ξεκινήσω ημερολογιακά από το παλαιότερο στο νεότερο και πήρα σαν κριτήριο τα αλμπουμ που έφτασα στο σημείο να ακούω κάθε μέρα - για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Βέβαια και αυτό σχετικό έίναι, γιατί στις αρχές ειδικά με το χαρτζιλίκι που έδινε την δυνατότητα να αγοράζω ένα δίσκο κάθε 15 ημέρες και δεδομένου του αποκλεισμού της μεταλ μουσικής από τα ελληνικά ΜΜΕ, θέλοντας και μη άκουγα τον ίδιο δίσκο συνέχεια....
Πάμε λοιπόν :
PRETTY MAIDS - Red Hot and Heavy
METALLICA - Ride The Lightning
FLOTSAM AND JETSAM - No Place For Disgrace
MINISTRY - The Mind Is A Terrible Thing To Taste
KREATOR - Endorama
FEAR FACTORY - Obsolete
TYPE O NEGATIVE - Bloody Kisses
PARADISE LOST - Icon
AMORPHIS - Tuonela
SCAR SYMMETRY - Pitch Black Progress
Τα παραπάνω άλμπουμ τα έχω σίγουρα ακούσει πάνω από 20 φορές ολόκληρα. Αυτό ήταν και το κριτήριο επιλογής. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω πιά αυτή την πολυτέλεια, καθώς κάθε εβδομάδα έχω γύρω στα 10 νέα μεταλ άλμπουμ στην συλλογή μου. Γι'αυτό και μόνο οι Scar Symmetry είναι το πιό καινούργιο αλμπουμ στην λίστα, καθώς για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει, είχα πάθει πολύ χοντρή πλάκα όταν το κατέβασα αυτό το άλμπουμ....
Δυστυχώς πρέπει να είναι μόνο 10 και από το ευρύτερο φάσμα της metal σκηνής. Θα μου ήτανε πολύ πιό εύκολο να φτιάξω top-10 για thrash metal, για industrial metal, για symponic metal, για black metal (που απουσιάζει ΑΔΙΚΑ από την παραπάνω λίστα μιας και δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος εκπρόσωπος της καφρίλας με εκφράζει καλύτερα...). Απλά τα πήρα ημερολογιακά και όποιος πρόλαβε μπήκε.
Ευτυχώς στην εποχή του mp3 δεν έχουμε ποιά το δίλλημα ποιούς 10 δίσκους θα πέρναμε μαζί μας σε ένα ερημονήσι. Θα παίρναμε έναν δίσκο και καλό. Με έναν 200αρι σκληρό, θα βάζαμε όλη μας την συλλογή και θα καθαρίζαμε ![]()
![]()
quote:
προς σαβαωθ.... που ξερω τον εξοπλισμο και το ονομα σου...; ελα ντε; μηπως το ειδα απ' το site; χε χε
σορρυ για το μειλ, αλλα τελικα ξεχασα να το στειλο ο μλκς... ερχεται!
Παρεξήγηση....νόμιζα ότι έλεγες για τον εξοπλισμό της συναυλίας.....
Γιατί ρωτάς ποιος μας σπονσοράρει???....Πρέπει να έχουμε σπόνσορες...??....Ποιοί είμαστε οι Metallica...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Να το το βιντεάκι....σπαρταράει!!!
Ανέβασα το Mother North.
Μ@λ@κία ήχος βέβαια αλλά τί να κάνουμε.....
Από Δευτέρα θα έχω τις καλύτερες λήψεις μάλλον.
Όλα τα σχόλια δεκτά,αλλά μη βαράτε,το πρώτο μας Live Ηταν.....
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
Γιατί ρωτάς ποιος μας σπονσοράρει???
ελα ρε, σε δουλευω, απλα βλεπω οτι γενικα τα οργανα [κυριως] και τα λοιπα συστηματα σας ειναι πολυ καλα.
το βιντεακι θα το σχολιασω μολις το δω, αλλα γενικα ειμαι πολυ ψειρας και δε χρωσταω καλο λογω, οποτε μαλλον θα σου πω τι δεν λειτουργουσε για να το προσεξεις την επομενη φορα...
και μη σε απασχολει η πρωτη φορα. αν ολοι βγαιναμε κατευθειαν μαστορες, οι... metallica π.χ. δε θα πουλαγαν!
καλη σας συνεχεια!
---> πεθαμενε, ιδεα: ανοιξε τοπικ, πες μας τον αριθμο και το φυλο των παιδιων σου και θα ψηφισουμε ονοματα! παντως αν εχεις γιο, προτεινω... προκρουστη! τι; αρχαιο δεν ειναι;!
Α ρε Savaoth, τι μου θύμησες με το κλιπάκι! Είναι πολλά χρόνια από τότε που έχω να πάω σε συναυλία στην Ελλάδα και η ατμόσφαιρα έφερε πίσω αναμνήσεις (γερνάω μαμά!). Πάντως παιδιά, επειδή είδα και την ηλικία σας στο site, ένα έχω να πω: ΑΞΙΟΙ!
Crucifire περιμένω να δω και σένα εκεί πάνω
(μέσω YouTube εκτός και αν καταφέρω και τελειοποιήσω την αστρική προβολή μου
).
Πάντως από ότι κατάλαβα άρπες και διαύλους οι Holy Martyr δεν έχoυν οπότε συνεχίζεις κανονικά.
Dying Incubus, τους Canaan (gothic από την Ιταλία) τους ξέρεις ή τους έχετε αναφέρει στο topic έδώ; Αν ναι πες μου αν σου άρεσε το τελευταίο The Unsaid Words, γιατί το ακούω συνέχεια την τελευταία εβδομάδα. Αν όχι, θα γράψω κάποια πράγματα στη συνέχεια.
Infinitum Finitum Producit
δε θελω σε καμια περιπτωση να ρισκαρω να κατακρεουργησω στη σκηνη αυτο που τοσο προσεκτικα δημιουργω στο στουντιο... μαλλον δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου... ο,τι κι αν κανω μπροστα σε κοσμο μου ξυνιζει... προτμω να βλεπω αλλους ζωντανα και να γουσταρω [η να γιουχαρω αν ειναι ασχετοι!]
γι' αυτο θαυμαζω τον σαβαωθ. και ολους τους μεταλαδες που στηριζουν και ζωντανα αυτο που κανουν...
Άντε, να αρχίσουμε να ψάχνουμε τίποτα κι εμείς! ![]()
![]()

quote:
Δεν "πιστεύουμε" ότι υπάρχει αέρας. Το διαπιστώνουμε. Ο αέρας έχει φυσικά χαρακρητιστικά (βάρος, πίεση) και μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί η ύπαρξή του με φυσικές μεθόδους
Κι ο πιστός μπορεί να διαπιστώνει πως υπάρχει Θεός.
Τώρα το αν μπορεί να αποδειχθεί η ύπαρξη του με φυσικές μεθόδους κτλ ενδεχομένως να είναι κάτι το οποίο να μην τον αφορά κι ιδιαίτερα... ![]()

quote:
Δεν "πιστεύουμε" ότι υπάρχει αέρας. Το διαπιστώνουμε. Ο αέρας έχει φυσικά χαρακρητιστικά (βάρος, πίεση) και μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί η ύπαρξή του με φυσικές μεθόδους
macedon έχεις δίκιο .
Αλλά αυτό που κατάλαβα ότι θέλει να πει η πολιτεία είναι ότι , όπως τον αέρα μπορεί να μην τον βλέπουμε , ανεξάρτητα αν γνωρίζουμε την ουσία του ( χαρακτηρίστηκα ) όπως λες και εσύ , έτσι και τον θεό δεν τον βλέπουμε αλλά τον βιώνουμε μέσα από διάφορες ψυχικές μας καταστάσεις ( ανάγκες ) .
Βέβαια έτσι αντιλήφθηκα εγώ αυτά που έγραψε .

quote:quote:
Δεν "πιστεύουμε" ότι υπάρχει αέρας. Το διαπιστώνουμε. Ο αέρας έχει φυσικά χαρακρητιστικά (βάρος, πίεση) και μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί η ύπαρξή του με φυσικές μεθόδουςmacedon έχεις δίκιο .
Αλλά αυτό που κατάλαβα ότι θέλει να πει η πολιτεία είναι ότι , όπως τον αέρα μπορεί να μην τον βλέπουμε , ανεξάρτητα αν γνωρίζουμε την ουσία του ( χαρακτηρίστηκα ) όπως λες και εσύ , έτσι και τον θεό δεν τον βλέπουμε αλλά τον βιώνουμε μέσα από διάφορες ψυχικές μας καταστάσεις ( ανάγκες ) .
Βέβαια έτσι αντιλήφθηκα εγώ αυτά που έγραψε .
Καλημέρα!
Ναι ακριβώς αυτό ήθελα να πω. Τον αέρα τον βιώνουμε κάθε φορά και δεν σκεφτόμαστε βεβαια τα βασικά του χαρακτηριστικά.
Το θείο Πνεύμα φανταζομαι ότι το βιώνουμε ακόμα και από το γεγονός ότι αναπνέουμε.
Φιλικά Πολιτεία
Αγάπα αυτό που κάνεις
και κάνε αυτό που αγαπάς!