ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO στην Σαλαμίνα ; (14/10/2003) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO στην Σαλαμίνα ; (14/10/2003) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Crytila29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
CrytilaΜέλος
16/10/2003, 11:51:05
Έχουμε μαρτυρία θέασης αγνώστου φωτεινού οχήματος στις 14 Οκτωβρίου από κάτοικο της Σαλαμίνας.
Μάλιστα η μάρτυρας άκουσε πρώτα έναν πού δυνατό θόρυβο και ΜΕΤΑ είδε το αντικείμενο μπροστά από το σπίτι της.
Τώρα στο οικόπεδο γύρω από το σπίτι υπάρχει πολύ μεγάλο κυκλικό αποτύπωμα με μικρότερους κύκλους μέσα σε αυτό.
Το πρόβλημα είναι ότι η μάρτυρας δεν θέλει να δημοσιοποιήσει το γεγονός

catΜέλος
19/10/2003, 20:03:57
Συγνώμη αλλά οταν λές εχουμε.......τι εννοείς ?
Ποιοί ? και γιατί εσείς ?

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

19/10/2003, 20:52:21
Αφού απαντήσεις στα ερωτήματα της cat, θα ήθελα να δω (και οι υπόλοιποι υποθέτω) φωτογραφίες απο την περιοχή. Μια ψηφιακή φωτογρ. κάμερα όλο και κάποιος θα έχει.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

CrytilaΜέλος
21/10/2003, 09:44:30
Δεν κατάλαβα, το θέμα μας είναι το "έχουμε" ή η ίδια η μαρτυρία;
Αν δεν κάνω λάθος το "έχουμε" εκφράζει πληθυντικό
Το γεγονός δεν το έμαθα μόνο εγώ αλλά και άλλοι.
Απλώς έτυχε να ενημερωθώ από γείτονα της μάρτυρος και έκρινα σκόπιμο να το αναφέρω εδώ μέσα, γιατί πιστεύω θα συμφωνείτε κι εσείς ότι πρόκειται για συγκλονιστική μαρτυρία.
Δεν έχω καμμία σχέση με την Σαλαμίνα, οπότε ζήτησα από το άτομο αυτό να πάει εκεί και να βγάλει φωτογραφίες, αλλά η μάρτυρας δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το γεγονός.

Πιο κοντά στο φως υπάρχει ένα χαμόγελο
που πληρώνει τη φλόγα

Edited by - Crytila on 22/10/2003 09:56:09

catΜέλος
22/10/2003, 00:07:34
Καλά βρε Crytila .........απλά υπέθεσα οτι ειστε κάποια ομάδα που ασχολείται με τέτοιου είδους φαινόμενα !!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

CrytilaΜέλος
22/10/2003, 09:51:48
OK καλέ

Γενικά για να μαι ειλικρινής δεν με συνταράσουν κιόλας οι υποθέσεις εμφανίσεων εξωγήινων αλλά δεν αποκλείεται να επιχειρήσω να βγάλω photos κρυφά. ΟΠΟΤΕ αξιωθούν να με οδηγήσουν εκεί οι συγγενείς, που με ενημέρωσαν

που πληρώνει τη φλόγα

Edited by - Crytila on 17/11/2003 19:12:26

mas71Νέο Μέλος
04/11/2003, 10:44:09
Μπορω να μαθω σε ποια περιοχη της Σαλαμινας συναιβει το γεγονος?.Μενω στην Σαλαμινα και θα μπορεσω να βγαλω εγω καποιες φωτογραφιες και να τις δημοσιευσω.Παντως δεν ακουσα οτι συναιβει κατι περιεργο εκεινες τις μερες...

Μ.Α.Σ

Οσοι χλευάζουν αυτά που δεν καταλαβαίνουν, γίνονται αρεστοί στους αδαείς, γελοίοι σ' όσους γνωρίζουν, υβριστές στους θεούς.

04/11/2003, 16:22:40
Αυτό το θέμα μάλλον μας ξέφυγε!

Δεν ταιριάζει στο Forum που ανοίχτηκε (ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet).

Η συζήτηση θα συνεχιστεί στο .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-..

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

CrytilaΜέλος
05/11/2003, 10:07:02
Το φαινόμενο παρατηρήθηκε στην περιοχή της Γυάλας και τελικά το σημάδι που άφησε το περίεργο όχημα δεν είναι σε περιορισμένο οικόπεδο. Οπότε mas71, αν το εντοπίσεις θα μπορέσεις να το φωτογραφήσεις. Μπορεί να πάω κι εγώ την Κυριακή.

που πληρώνει τη φλόγα

CrytilaΜέλος
05/11/2003, 10:41:50
νεώτερες ειδήσεις:

Πιο συγκεκριμένα στο Δημητράνι

05/11/2003, 11:26:19
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ Crytila ΕΑΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ????

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΝΕΡ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

mas71Νέο Μέλος
05/11/2003, 12:23:36
Ευχαριστω για τις πληροφοριες θα προσπαθησω να το εντοπισω...

Μ.Α.Σ

Οσοι χλευάζουν αυτά που δεν καταλαβαίνουν, γίνονται αρεστοί στους αδαείς, γελοίοι σ' όσους γνωρίζουν, υβριστές στους θεούς.

CrytilaΜέλος
06/11/2003, 13:43:48
mas71 ελπίζω να μπορέσεις να το εντοπίσεις.
AVATARGR, εγώ απλώς μετέφερα μία μαρτυρία και όπως είπα και παραπάνω, θα προσπαθήσω να πάω εκεί να φωτογραφήσω μαζί με το άτομο που μου ανέφερε το συμβάν. Εχει εξοχικό στην περιοχή αλλά δυστυχώς πηγαίνει σπάνια.
Σαφώς συμφωνώ ότι είναι προτιμότερο να υπάρχουν στοιχεία όταν αναφέρεται κάτι παρόμοιο.
Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει πάντα, δηλαδή μια μαρτυρία εμφάνισης UFO δεν συνοδεύεται πάντα από φωτογραφίες που αποδεικνύουν το φαινόμενο...

που πληρώνει τη φλόγα

mas71Νέο Μέλος
11/11/2003, 13:05:29
Δυστυχως δεν μπορεσα να εντοπισω απολυτος τιποτα.Ρωτησα καποιους αν ακουσαν η ειδαν κατι περιεργο αλλα η απαντηση ηταν αρνητικη.Θα ηταν προτιμοτερο να ειχαμε το ακριβες στιγμα της περιοχης...

Μ.Α.Σ

CrytilaΜέλος
12/11/2003, 19:14:16
Κι εγώ δυστυχώς, την Κυριακή προσπάθησα να κανονίσω μετάβαση στην τοποθεσία με το αγρογλυφικό, αλλά το μοναδικό άτομο που μπορούσε να μας οδηγήσει εκεί δεν κατάφερε να έρθει (άδικα η προετοιμασία και το σύνδρομο της φωτορεπόρτερ )
Πού θα πάει όμως; Κάποια στιγμή θα πάμε.
Φοβάμαι πάντως ότι μοναδικοί μάρτυρες του συμβάντος είναι η κυρία που έχω προαναφέρει και η οικογένειά της. (Το γεγονός ήταν πρώτο θέμα ημερησίας διάταξης στο σόι του καλού μου )

που πληρώνει τη φλόγα

terpandrosΜέλος
13/11/2003, 16:16:46
crytila mhpws yparxei ena link me tous pinakes tou zwgrafou pou xeis sto katw meros ths apantishs sou? exw psaxei sto internet kai den exw vrei tpt :(

CrytilaΜέλος
13/11/2003, 20:25:27
Απο links του λατρεμένου Sir Lawrence Alma-Tadema άλλο τίποτα

http://www.kingsgalleries.com/1024x768/galleries/alme-tadema-8.htm

http://www.artrenewal.org/asp/database/art.asp?aid=8

http://www.preraphaelites.com/showpaintings.asp?pBy=ARTISTID&pStr=10035

που πληρώνει τη φλόγα

terpandrosΜέλος
14/11/2003, 02:36:05
Mallon loipon epsaxna se lathos onoma. Euxaristw polu :)

CrytilaΜέλος
17/11/2003, 19:09:57
Λοιπόν για να επανέλθω στο θέμα μας:
Τελικά πήγε μόνη της η συγγενής μου για να το φωτογραφήσει. Δυστυχώς το αγρογλυφικό ξεπλύθηκε από την βροχή. Το οικόπεδο που είχε σχηματιστεί ήταν γυμνό από φυτά (κατά το μεγαλύτερο ποσοστό αποτελείται από σκέτο χώμα), οπότε ίσως να ήταν εύκολο να συμβεί αυτό (έχω θυμώσει που δεν το φωτογράφησε κανείς από τους γείτονες έγκαιρα, ακόμη και η αυτόπτης μάρτυρας!)
Δυστυχώς θα αρκεστούμε στην μαρτυρία της γυναίκας που είδε το φαινόμενο.

Σε σχέση με το αγρογλυφικό που είχε σχηματιστεί, δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ λανθσαμένο όρο. Απ'ότι ξέρω αγρογλυφικά αποκαλούνται τα ανεξήγητα σχήματα που έχουν βρεθεί σε διάφορες χώρες, τα οποία εντυπώθηκαν σε χωράφια σπαρμένα με φυτά μέσα σε μια νύχτα. Δεν ξέρω αν τα αγρογλυφικά αυτά κρατάνε πολύ καιρό. Αν κάποιος απο σας γνωρίζει κάτι γι αυτό, ας μας πει.

που πληρώνει τη φλόγα

CrytilaΜέλος
17/11/2003, 20:28:53
Στην Ελλάδα έχουν αναφερθεί άλλες δύο περιπτώσεις εμφάνισης ΑΤΙΑ που συνοδεύονται από αγρογλυφικά, αλλά στα χωράφια αυτά υπήρχαν φυτά:

1) Στις 7/8/2002 στο χωριό Πρίνος Τρικάλων. Εκεί μάρτυρες αναφέρουν πως ένα κυκλικό ΑΤΙΑ προσγειώθηκε σε ένα χωράφι, αφήνοντας μετά την απογείωση ένα κυκλικό σημάδι διαμέτρου 10 μέτρων, με σπειροειδή σχηματισμό, μέσα στον οποίο τα σπαρτά ήταν πατημένα -καμμένα - εξαυλωμένα!

2) Στις 2/9/1990 εθεάθησαν 12 ή 13 ΑΤΙΑ, τα οποία σε σχηματισμό το ένα πίσω από το άλλο διέσχισαν τον ουρανό, από τη βόρεια Ελλάδα ως την Πελλοπόνησο, όπου έκαναν μια αναστροφή και ακολούθησαν την αντίθετη πορεία. Κατέληξαν στην Αταλάντη όπου τα είδαν κάτοικοι, ακολούθησαν εκρήξεις φωτιές, καπνοί. Μετά προσγειώθηκαν σε σχήμα κύκλου γύρο από το αρχικό φωτίζοντας έντονα την περιοχή. Το πρωί φάνηκε σαν κάτι είχαν ρίξει γιατί ο τόπος ήταν υγρός και οι καλαμιές κολλούσαν, ενώ το έδαφος όπου έγινε η προσγείωση και η γύρω χαμηλή βλάστηση είχαν καεί.

Αναλυτικά στο:

http://www.angelfire.com/co2/tspan/cropcircles.html

που πληρώνει τη φλόγα