- Τουρκία και προφητείες για την καταστροφή της - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δε νομίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο τότε υπαξιωματικός για τον οποίο έκανα λόγω
έκανα λόγω έχει κάνει ευρέως γνωστά τα λεγόμενα του Γέροντα. Οπότε είμαι σίγουρος ότι
ο Αξκός που έχει αναφερθεί και άλλες φορές στο forum δεν είναι αυτό το άτομο που ανέφερα.
Φαντάζομαι όμως ότι επειδή αρκετοί στρατιωτικοί επισκέπτονταν και επισκέπτονται το Άγιο Όρος
ίσως να άκουσαν περισσότεροι από ένας μια τέτοια προφητεία. Ο άνθρωπος που ανέφερα λογικά προάχθηκε
ή προάγεται σε Ανθυπίλαρχο φέτος ή του χρόνου. Προέρχεται όπως είπα από τη ΣΜΥ και υπηρετεί στα τεθωρακισμένα.
Να πω αρχικά κάτι σχετικά με την ανδρεία και τα σύγχρονα όπλα. Σαφώς και η ανδρεία χρειάζεται, άλλωστε χωρίς αυτήν όλα είναι χαμένα. Παράλληλα όμως χρειάζονται σύγχρονα οπλικά συστήματα γιατί όσο ανδρείος κι αν είναι ο πεζικάριος μας μία βόμβα κατά προσωπικού από αεροσκάφος θα στείλει τον ανδρείο μας ανάσκελα... Και μιά που εμείς οι Έλληνες είμαστε ολιγάριθμοι σε σχέση με τους Τούρκους, χρειαζόμαστε ειδικά συστήματα, λέγονται πολλαπλασιαστές δύναμης, τα οποία θα μας δώσουν την ποιοτική διαφορά ώστε να αντιμετωπίσουμε όποια απειλή....Ένα παράδειγμα η νέα αγορά των Leopard II, τα οποία απέχουν παρασσάγκας (προς το καλλίτερο εννοείται) από τα καλλίτερα τουρκικά άρματα....
Τώρα όσον αφορά έναν πιθανό πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας, κατ΄αρχάς το θεωρώ σχετικά απίθανο...ίσως θερμά επεισόδια, εν είδη τσαμπουκά, που θα δημιουργήσουν υπόβαθρο για περαιτέρω διεκδικήσεις..Άλλωστε ποτέ δεν πίστεψα σ' αυτήν την αηδία περί Ελληνοτουρκικής φιλίας.
Αν όμως, λέμε αν, γίνει κάτι τότε πρέπει να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις και όχι στο τί θα κάνουν οι σύμμαχοι μας, εντός ή εκτός εισαγωγικών, γιατί αν εμείς δεν έχουμε θέληση και διάθεση να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τότε κανένας δεν πρόκειται να το κάνει για μας.
Αν γίνει λοιπόν κάτι, τότε ποιά θα είναι η στάση των μεγάλων δυνάμεων?
Η Ε.Ε. θα τελειώσει σαν ύπαρξη εάν δεν παρέμβει και ίσως αυτό να είναι στο μυαλό των Αμερικανών. Βέβαια οι Αμερικανοί ξέρουν ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πέραν του πολέμου. Η πρόσφατη διεύρυνση της Ε.Ε. ήταν ένα πρώτο βήμα καθώς όπως όλοι γνωρίζετε οι νέες Ευρωπαικές χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ, αλληθωρίζουν σαφέστατα προς USA. Άλλωστε φάνηκε από τις αποφάσεις τους να διαφοροποιήσουν τη στάση τους σε σχέση με την ΕΕ και κυρίως Γαλλία και Γερμανία, δίνοντας τα πρώτα δείγματα γραφής και δημιουργώντας τις προυποθέσεις ώστε η ΕΕ να είναι μόνο μία νομισματική/οικονομική ένωση και όχι πολιτική, κάτι που σαφέστατα θέλουν διακαώς οι Αμερικάνοι.
Τί θα κάνει η Αμερική. Άγνωστο.. Πιστεύω πάντως ότι παρά την πρόσφατη ψυχρότητα στις σχέσεις Αμερικής - Τουρκίας, για τον γνωστό λόγο, η Αμερική δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό τη στάση που κρατούσε στα προβλήματα Ελλάδας - Τουρκίας, ενώ θα μπορούσε με μερικά, έστω και σχετικά ανώδυνα δείγματα γραφής, να δείξει τη δυσαρέσκεια της στην Τουρκία πολύ πιο έντονα. Άρα γιατί να αλλάξει την στάση της στο μέλλον, τη στιγμή μάλιστα, που στρατηγικά (ακόμη και μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ), στα σημεία μεγίστου ενδιαφέροντος των Αμερικανών, βλέπε Μέση Ανατολή, πετρέλαια κ.λ.π.
Πιστεώ πάντως ότι πιθανότερο είναι η Τουρκία να διαλυθεί στα εξ ών συνετέθη από εσωτερικούς παράγοντες, που έχουν αναφερθεί από άλλους φίλους, παρά από κάποιον πόλεμο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως (καθώς έχω υπηρετήσει στην Κύπρο στις Ειδικές Δυνάμεις), πιστεύω ότι οι Έλληνες, παρά τα όσα αντίθετα κάποιοι υποστηρίζουν, αν χρειαστεί είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για την πατρίδα μας....Άλλωστε το οφείλουμε στα παιδιά μας και στο αίμα των προγόνων μας.
Φιλικά
Tomcat
Φιλικά
Tomcat
Κάτι μου λέει ότι είμαστε πολύ κοντά στα γεγονότα.
quote:Καλέ μου φίλε 22 , σε λάθος άνθρωπο έκανες την ερώτηση , γιατί εγώ ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα , για τον απλούστατο λόγω ότι για τον Παΐσιο και τις προφητείες του διάβασα προ εξαμήνου περίπου .
Φίλε σεσοστρις,εχω ακούσει αυτή την προφητεία του Παίσιου,αλλά μου ειπαν ότι ήταν τότε ανθυπολοχαγός.Μήπως ξέρεις τι βαθμό έχει σήμερα αυτός ο ανθρωπος που μας λές;
22
Όσο για τις προφητείες , η άποψή μου είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αποκομμένοι από τον κόσμο και επιρεασμένοι από την μεγάλη ιδέα , μαρμαρωμένο βασιλιά κλπ , κλπ λένε και προφητεύουν ότι τους έλθει .
Είναι δυνατόν να μιλάμε για τέτοια πράγματα φίλε μου , με την υπογεννητικότητα που μας μαστίζει σαν λαό , και το δόγμα Κίσινγερ που από ότι βλέπω εφαρμόζεται στην παιδεία μας από όλους τους υπουργούς παιδείας ( πλην Τρίτση ) με θρησκευτική ευλάβεια ;
Και βέβαια δεν αποκλείω κάποτε αυτό το πολυφυλετικό κράτος που λέγεται Τουρκία , στο οποίο οι Τούρκοι είναι σχεδόν μειοψηφία , και στο οποίο ο μόνος συνεκτικός κρίκος είναι η τρομοκρατία του στρατιωτικού κατεστημένου , κάποτε να διαλυθή , αυτό όμως άν γίνη θα γίνη εκ των έσω και δεν νομίζω ότι θα καλέσουν κανένα δικό μας αξιωματικό να παρελάση σημαιοφόρος . Όσο για τον συγκεκριμένο που ρωτάς , αν υπολόγισα σωστά την ηλικία κάποιου φίλου των Forums που τον είχε εκπαιδευτή , δεν αποκλείεται και να έχη αποστρατευθή .
Λυπάμαι φίλε μου αν σε απογοητεύω , αλλά έμαθα να σταθμίζω τα πράγματα με γνώμονα το εφικτό και όχι το ευκταίο .
Οι απόψεις του φίλου tomcat , με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο .
δεν φταιει καμια κυβερνηση και κανενας υπουργος. ειτε των μεν ειτε των δε (των κυβερνοντων). οι καθηγητες αποκλειστικα φταινε.
θα ηταν καλυτερο να ψαχνατε να δειτε τι πολιτικης παραταξης ειναι οι καθηγητες που διδασκουν στα σχολεια και τι εντολες εχουν και απο που.
η σηψη οφειλεται σε εντολες που ερχονται απο "αλλου" και οχι απο την αμερικη ή την ευρωπη (αυτες οι δυναμεις απλως το επιτρεπουν).
δεν θα γινω πιο σαφης, γιατι ισως θιξω ορισμενους, αλλα οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
ευχομαι πραγματικα, ο ελληνικος στρατος να τα βγαλει περα σε μια τετοια περιπτωση. δεν εχω το οραμα του βενιζελου, αλλα τουλαχιστον να μην χασουμε ουτε ενα μετρο εδαφους.
το σχεδιο παντως ειναι - και αυτο ειναι η ταπεινη μου γνωμη, η δυση να επιτεθει στην ανατολη. αυτο ολο ειναι ο πολεμος του πετρελαιου, που μας λεγαν πριν εικοσι χρονια οτι καπου εδω θα ξεκινησει.
εαν διαβασετε νοστραδαμο, λεει για βομβαρδισμους σε ολη την ευρωπη.
καπου ειχα διαβασει οτι οι τουρκοι θα φτασουν μεχρι και την θεσσαλια.
απο κει και κατω θα ειναι ελευθερα. μετα θα οπισθοχωρησουν.
δεν ξερω για τον παισιο. νομιζω οτι εχουμε ασχοληθει αρκετα μαζι του και αποδειξεις οτι προκειται για αληθινο προφητη μαλλον δεν εχουμε.
καλυτερα να αρκεστουμε στους παλιους που εχουν αποδειχθει τα λεγομενα τους εως τωρα.

Edited by - astral-project on 21/07/2005 13:25:34
KENTRIKO ISRAHLITIKO SYMVOULIO. NOMIKO PROSOPO DHMOSIOY DIKAIOU KAI DEN FOROLOGITAI APO TO ELLHNIKO KRATOS.
EXEI TMHMATA STO YPOYRGIO PAIDEIAS KAI TO YPOURGEIO POLITISMOU.
O NOON NOHTO FILOI MOU. YPARXOUN TONOI PLHROFORION GIA THN DRASH TOYS. KAI FOTOGRAFIES TOYS MAZI KAI ME ELLHNES POLITIKOUS. PARA POLLOUS KAI MEGALOUS MALISTA.
OSO AFORA OTI FTAINE KAI OI DASKALOI DEN EXEIS ADIKO FILH ASTRAL.
EXEI GINEI H OLH FASH OTI MPAINO STO PANEPISTIMIO GINOMAI EKPEDEUTIKOS KAI META STO DHMOSIO. AYTO ONTOS ISXUEI.
ALLA NA ANALOGISTOUME KAI POIOS EINAI O LOGOS POU TOUS EXEI FTASEI OS EDO KAI POIOS EINAI O LOGOS MALISTA GIA NA SKEFTONTAI GIA TO DHMOSIO ETSI TO MEGALYTERO POSOSTO TON ELLHNON.
MIPOS GIATI THELOUN TO LAO NA XROSTAEI SE TRAPEZES NA DOYLEYEI OLH TH MERA KAI NA PAIRNEI PSIXOULA. ISOS GIA AYTO TO LOGO PERIMENOUN NA MPOUN OLOI STO DIMOSIO OPOS KAI OI DASKALOI GIA NA EXOUN SIGOYRO TO MISTHO KAI SIGA NA MHN ASXOLITHOUN ME THN PAIDEIA.
YPARXOUN VEVAIA KAI POLOI KALOI DASKALOI, EKPEDEYTIKOI.
AS EINAI KALA H NEA TAKSH PRAGMATON.... KAI TO ONEIRO THS PAGOSMIOPOIHSHS.
ΑΣΑΝΑ
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Και μια παρατήρηση. Οπως στην Ελλάδα πριν εναν αιώνα, πολλοί κούρδοι έχουν τελικά αποκτήσει καθαρά τουρκική συνείδηση και θεωρούν τιμή τους να θεωρούνται τούρκοι.
Μ'αυτό θελω να πω ότι η Τουρκία δεν είναι Σοβιετική Ενωση. Οι λαοί που ζούν εκεί δεν έχουν το δικαίωμα να λένε ότι είναι άλλο πράγμα απο τούρκοι.
Οπότε, μια υποτιθέμενη, λόγω Ε.Ε., εκδημοκράτηση της γείτονος δε νομίζω ότι θα οδηγήσει οπωσδήποτε και στον κατακερματισμό της. Δεν πιστεύω ότι οι Λάζοι πχ θα θελήσουν να δημιουργήσουν ενα ξεχωριστό Λαζιστάν, ούτε οι Πομάκοι ή οι Κιρκάσιοι.
Σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας τα βλέπω δύσκολα. Η μόνη χώρα ικανή να αντιμετωπίσει υπερπληθέστερο στρατό είναι το Ισραήλ.
Οπως ανέφερα και σε προηγούμενη παρέμβαση εμείς δεν είμαστε οργανωμένοι κατάληλα. Το ότι θα παλεμήσουν τα παιδιά στο μέτωπο αυτό είναι σίγουρο. Αλλα όσο και οργανωμένο Ναυτικό και αν έχουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να υπερασπιστούμε τη Σάμο πχ;
Οι Τούρκοι ενδιαφέρονται να πάρουν τα νησιά. Αμα πατήσουν πόδι, τέλειωσαν όλα.
Οσο για το μοναχό που έκανε προφητείες δε γνωρίζω ποιό ήταν το επίπεδο μόρφωσης του. Εγω ποτέ δε πίστεψα ούτε στις "προφητείες" ούτε στα θαύματα.
Φιλικώτατα σε όλους
quote:
digital:
Αλλα όσο και οργανωμένο Ναυτικό και αν έχουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να υπερασπιστούμε τη Σάμο πχ;
Οι Τούρκοι ενδιαφέρονται να πάρουν τα νησιά. Αμα πατήσουν πόδι, τέλειωσαν όλα.
Αν το πίστευαν και οι Τούρκοι αυτό να είσαι σίγουρος πως θα είχαν πατήσει πόδι προ πολλού.
Η Ελληνική ιστορία όμως τους έχει διδάξει άλλα ...
Χαλάρωσε κι απόλαυσε το καλοκαιράκι, όλοι δεν είναι τόσο δειλοί σα και σένα. ![]()
Edited by - gracious on 23/07/2005 22:33:35
Σεισμικ και τα τουρκικα τανκς παραταγμενα απεναντι απο την κωμοποπολη μου σε θεα. Απεναντι απο το σπιτι μου!!
aa
quote:
Τι μου θυμησατε τωρα!!!
Σεισμικ και τα τουρκικα τανκς παραταγμενα απεναντι απο την κωμοποπολη μου σε θεα. Απεναντι απο το σπιτι μου!!aa
TO SISMIK ee? 1987 ton idio xrono pou peirame kai to giname prwtathlites Basket me ton Gali kai ta alla ta paidia.
Kai egw eimouna Thrakh ekeinh thn periodo alla oxi kai toso konta opws o h prohgoumenos prohgoumenh.
Thymamai sygekrimena efhmerida ekeinh thn hmera pou legotan oti tha ginei to MPAM se prwtoselido na grafei " IAXES POLEMOU"
Ti na leme twra pio konta polemo den exw niwsei pote.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
quote:
gia na ksekatharizoyme ta pragmata,polemos elladas toyrkias tha ginei poly syntoma,kai koyrdiko kratos epishs.ayta sas ta leei kapoios poy kserei kati parapano apo toys perisoteroys edo mesa.
Και οι "μεγαλοι" τι κανονισαν;
Θα χασουμε ή θα κερδισουμε;
Με τι ανταλλαγμα θα δημιουργηθει Κουρδικο κρατος;
Α! ρε κουνια που σας κουναγε,ολους εσας τους ευαισθητοποιημενους προς του καταπιεσμενους λαους!!!
Λες κι εχει καμμια σχεση η νοοτροπια τους με τη δικη μας "αγαθη".
Αυτοι μεγαλωσαν με το ΚΟΡΑΝΙ αγκαλια!!!
Ξερετε τι εστι κορανι;
aa
Κι εγω οπως ολοι μας ειμαι. Και στενοχωριεμαι και συμπασχω και απλωνω παντα το χερι μου για να βοηθησω. Ισως περισσοτερο απο οσο πρεπει.
Αλλα που και που σκεφτομαι και πονηρα (ή λογικα;)!
Οπως τετοιες ωρες π.χ.
aa
Και στο κάτω-κάτω, δεν γίνεται να μας αφήσουν οι υπόλοιπες χώρες να αφήσουν να γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά αφού θα είμαστε κι οι 2 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης...
Θα εχει πετυχει το σχεδιο των μεγαλων που εδρευουν σε Ισραηλ,Αμερικη και Τουρκια για τον αφανισμο του Ελληνισμου που εδρα του ειναι η Ευρωπη.
Ο ελεγχος των μαζων θα ειναι μια πολυ ευκολη υποθεση.
Φανταζεσαι την Ευρωπη με φερετζεδες;
Βλεπεις πως εξαπλωνονονται αγνοωντας τους στοιχειωδους κανονες υγειινης;
Νομιζεις οτι τους νοιαζει;
Γεννοβολανε συνεχως και οτι γινει. Μετα πετανε τα παιδια στους δρομους!!!
Κι εμεις, λογω της οικονομικης ανεχειας αλλα και της παιδαγωγικης αντιληψης που εχουμε για την ισσοροπημενη αναπτυξη ενος παιδιου ,
σταματησαμε να κανουμε οικογενειες. Και ολα αυτα δεν εγιναν κατα τυχη!
Φτηνο και χωρις παιδεια (για να μην επαναστατησει) εργατικο δυμαμικο, θα ηταν οτι καλυτερο για τις πολυεθνικες.
Θα καταντησουμε (οχι γρηγορα αλλα αυτο ειναι το σχεδιο), οπως εκδιωχθηκαν οι πρωτο-ακατονομαστοι διωγμενοι απο αρρωστιες που χτυπησαν τον εγκεφαλο τους και λογω της αρνησης τους να αναμιχθουν με αλλους λαους για να αναβαθμισουν τον εγκεφαλο τους,μετεφεραν μεσω γονιδιων απο γενεια σε γενεια, την διανοητικη αρρωστεια τους.
Μεχρι και οι αγγλοι τους εδιωξαν (οι βλακες) και τους εστειλαν στην Εσπερια και εκει αυξηθηκαν διατηρωντας την κλικα τους (καστα), και αφου κατεστρεψανκαι δολοφονησαν, βεβαια, ό,τι βρηκαν μπροστα τους!!
Τις τους νοιαζει νομιζεις το Κουρδισταν, αυτη η αγονη περιοχη;
Το μελλον δεν ειναι στην αναζητηση πετρελαιου, αλλα νερου.
Και εχουμε μπολικο στην εδω (και πετρελαιο).
Λες οι μελλοντολογοι επιστημονες τους να μην το ξερουν;
aa
Γιατι δεν ζητησαν να εχουν δικια τους ολη την υπολοιπη αχανη περιοχη που κατεχουν εκτος απο αυτην;
Γιατι, φιλε μου, εδω υπηρχε πολιτισμος, κατι που δεν ηξεραν οι μογγολοι με την αρχεγονη συμπεριφορα των ζωων!!!
Στην Αιγυπτο μας αποκαλουν και Γιουναν, το ιδιο και στην Ιαπωνια.
aa
Δυστυχώς ,ομως, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα ώστε να αλλάξει αυτό όταν μια ολόκληρη Ευρώπη προσκυνάει έναν αμόρφωτο λαό, που δεν έχει προσφέρει τίποτα σε κανέναν παρά έχει προβεί σε μαζικές σφαγές.
Και με εξαγριώνει που μία τέτοια χώρα θεωρείται ευρωπαϊκή!