- Αντί επιλόγου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Gewkwn, τα σπας μιλάμε. Καλά, αυτό με το "συμβούλιο" έγραψε. Ρε πας καλά; Νομίζεις ότι εγώ ανήκω σε κρυφοοργανώσεις και τέτοιες μαλακίες; Τί με πέρασες ρε, για μασώνο; Εγώ φίλε είμαι Έλληνας, αυτά τα υπόγεια και οι πουστιές από πίσω, ανήκουν σε άλλους. Εγώ ενεργώ μόνο στο φως της ημέρας.
Δεν μου λες πως το εννοείς το "κατατάσσω"; Τί είμαι ρε να σε κατατάξω; Στρατός; Δηλαδή αν εγώ πιστεύω πως ο αθεισμός είναι θρησκεία και πίστη, τί σε πειράζει εσένα; Τί σε νοιάζει πως ορίζω κάτι; Άποψή μου είναι. Στην επιβάλλω; Εσύ τι θέλεις τώρα; Να μου επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις; Σύνελθε.
Και να δεις τί υποκριτικά φέρεσαι, ξέρεις πολύ καλά πως είπα στον Αιθεροβάμον ότι αν πιστεύει πως κάποια θέματά μου, προσβάλλουν το σάιτ, να τα ΣΒΗΣΕΙ. ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ. Και μάλιστα είναι προσωπική μου θέληση να σβήσει κάποια θέματα, για τα οποία έχει γίνει σούσουρο. Τί νομίζεις ρε συ; Ότι ήρθα να κάνω κήρυγμα;
Δεν κάνετε για κουβέντα.
Ελπίζω αυτή την φορά να δώσεις σημασία. Σαν θεματοθέτης, θέλω σε παρακαλώ να σβήσεις τα topics "Η Γη δεν κινείται - τα θρησκευτικά ψέμματα της Επιστήμης" και το "Είναι ο Αθεϊσμός πίστη και θρησκεία;", ακόμη και αν πιστεύεις πως δεν προσβάλλουν τον χώρο.
Γιατί ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ αυτές τις βαρύτατες κατηγορίες για συμμετοχή σε οργανώσεις με πληρωμένους απολογητές. Ε ρε τρέλα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χρίστος Έλ:
Aitherovamon είναι η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ που στο ζητώ.
Αν και έχω τις ενστάσεις μου για το αριθμητικό σύνολο,
λυπάμαι αγαπητέ μου άλλα διαγραφή θεμάτων δεν γίνετε,
μόνο κλείδωμα, κι αυτό μόνο αν η διαχείριση κρίνει πως πρέπει να γίνει..
Δεν μπορεί ο κάθε χρήστης που επισκέπτεται (οικειοθελώς) τα φόρουμ
και αποφασίζει να εκθέσει δημόσια την άποψη του, μαζί και τον εαυτό του,
(μερικοί φτάνουν σε σημείο να δημοσιοποιούν και προσωπικά τους στοιχεία)
κι όταν ξυπνήσουν στραβά κάποιο πρωί, δε διστάζουν να απαιτούν μέχρι την διαγραφή... ολόκληρου του φόρουμ!
Verba volant, scripta manent!
quote:
Με αναγκάζεις να ξαναγράψω τα ίδια και τα ίδια.Gewkwn, τα σπας μιλάμε. Καλά, αυτό με το "συμβούλιο" έγραψε. Ρε πας καλά; Νομίζεις ότι εγώ ανήκω σε κρυφοοργανώσεις και τέτοιες μαλακίες; Τί με πέρασες ρε, για μασώνο; Εγώ φίλε είμαι Έλληνας, αυτά τα υπόγεια και οι πουστιές από πίσω, ανήκουν σε άλλους. Εγώ ενεργώ μόνο στο φως της ημέρας.
Δεν μου λες πως το εννοείς το "κατατάσσω"; Τί είμαι ρε να σε κατατάξω; Στρατός; Δηλαδή αν εγώ πιστεύω πως ο αθεισμός είναι θρησκεία και πίστη, τί σε πειράζει εσένα; Τί σε νοιάζει πως ορίζω κάτι; Άποψή μου είναι. Στην επιβάλλω; Εσύ τι θέλεις τώρα; Να μου επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις; Σύνελθε.Και να δεις τί υποκριτικά φέρεσαι, ξέρεις πολύ καλά πως είπα στον Αιθεροβάμον ότι αν πιστεύει πως κάποια θέματά μου, προσβάλλουν το σάιτ, να τα ΣΒΗΣΕΙ. ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ. Και μάλιστα είναι προσωπική μου θέληση να σβήσει κάποια θέματα, για τα οποία έχει γίνει σούσουρο. Τί νομίζεις ρε συ; Ότι ήρθα να κάνω κήρυγμα;
Δεν κάνετε για κουβέντα.
χιχιχιχι
οπως περιμενα δεν καταλαβες τι σημαινει
το συμβουλιο !!!!
καταρχην εγω ειμαι αυτος που υποστιριζω οτι λογω ανωνυμιας
δεν γινεται να κατατασεις ανθρωπους σε ομαδες
αρα τα περι μασωνων καιτα αλλα ειναι μακρυα απο εμενα
σαν προσεγκιση .
Αλλα αυτο που να το καταλαβεις εσυ , δεν εχει σημασια
οτι σου την ειπα σχετικα με την
αναφορα της Μυθηρα και της Μαρια...
ειρωνια ειναι Χρηστο Ελ αλλα ειπαμε οποιος "εχει την μυγα..."
(ας την δωσει πισω)
χιχιχιχιχιχιχι
Ρε συ ξευτιλιζεσαι παραπανω , ρε οργιο εσυ δεν μου εγραφες
οτι ειμαι πιστος παροτι σου εγραφα οτι δεν αποδεχωμαι κανενος
ειδους θεο-α-ους;
τι σοι πιστος θα μπορουσα να ειμαι οταν σου δηλωνα
κατι τετοιο ;
Αλλα οχι για εσενα ειμαι πιστος ακομη και εαν δεν πιστευω
κατι και θελω αποδειξεις για να το δεχτω!!!
ωραια λεξη βρηκες Χρηστο για να κρυψεις τον Εγωισμο σου
"Προσβαλουν" ετσι;
Σωπα ρε μεγαλε που θα σβησει θεματα που δεν γουσταρεις εσυ
να φαινονται γιατι σε εκθετουν!
χαχαχα
"Η Γη δεν κινείται - τα θρησκευτικά ψέμματα της Επιστήμης"
ρε μαγκα εσυ δεν το αναφερεις συγκεκριμενα στο (2);
γιατι να το σβησει;
να το αφησει για να μπορει να καταλαβει εαν καποιος εχει την διαθεση
να το διαβασει τι ακριβως θεση κρατησε ο καθενας μας!!!
"Είναι ο Αθεϊσμός πίστη και θρησκεία;"
Γιατι ρε Χρηστο να το σβησει ;
το ιδιο πραγμα ισχυει και εδω εαν καποιος θελει να το διαβασει
ειναι πολυ ευκολο για να βγαλει τα συμπερασματα του !!
Βλεπεις εγω Χρηστο που σε εχω κατηγωρησει για την σταση σου
στο (Είναι ο Αθεϊσμός πίστη και θρησκεία;)
δεν εχω καποιο προβλημα να το διαβασει οποιος θελει, με την ιδια σκεψη να επεκτηνεται και στο (Η Γη δεν κινείται - τα θρησκευτικά ψέμματα της Επιστήμης).
Δεν ξερω εαν ηθρες να κανεις κυρηγμα και στην τελικη δεν με
ενδιαφερει απλα μην προσπαθεις στο Περιφιμο( ιστορικο θα ελεγα)
μυνημα σου να επιτηθεσαι σε αλλους για δικα σου λαθη
γιατι αυτο ειναι απαρεκτο
Εαν κουραστικες απο την αντιπαραθεση γιατι την συνεχισες
με εκεινο το μυνημα απαντηση (επιθεση θα ελεγα εγω )
με την αριθμηση ;
Βλεπεις οτι δεν εχεις πραγματικα προθεση να αποχωρησεις;
Υσ: υποκρισια ειναι η δικη σου σταση Χρηστο , μιας που συνεχιζεις
την κουραστικη (κατα τα αλλα...) αντιπαθεση
Edited by - gewkwn on 26/01/2014 03:26:27
quote:Υσ: δυστηχως επιμενεις
Αντε λοιπον στο καλο και μην ξεχασεις να
μου στειλεις και καμια καρτα απο το
"συμβουλιο" ...
Ελπιζω να καταλαβες τι ακριβως υπαινισσομαι...
quote:χιχιχιχι
το συμβουλιο !!!!καταρχην εγω ειμαι αυτος που υποστιριζω οτι λογω ανωνυμιας
σαν προσεγκιση .Αλλα αυτο που να το καταλαβεις εσυ , δεν εχει σημασια
αναφορα της Μυθηρα και της Μαρια...ειρωνια ειναι Χρηστο Ελ αλλα ειπαμε οποιος "εχει την μυγα..."
(ας την δωσει πισω)
χιχιχιχιχιχιχι
Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Χρίστο Ελ και είδα ένα παιδί να βάλετε για τις ιδέες του, άσχετα αν είναι σωστές ή όχι και τίποτα παρά πάνω.
Όπως θέλω φως εγώ σαν άνθρωπος και αν με είχαν βάλει κάπου στα σκοτεινά, θα είχα την ανάγκη να δω το φως του ήλιου, οπότε θα περίμενα ένας άλλος άνθρωπος να μου δώσει μία ηλιαχτίδα, αν όχι τον ήλιο, με αντιλαμβάνεσαι;
Αν και υπάρχει το θέμα θα ήθελα να σου αναφερθώ στην ελευθερία του λόγου και την φιλοσοφία, δυστυχώς έχουμε σαν Έλληνες την μεγάλη κληρονομιά της φιλοσοφίας και των φιλοσόφων μας, αλλά μην ξεχνάμε επειδή βασιζόμαστε στην ελευθερία δεν μπορούμε να πούμε σε έναν άνθρωπο που έχει φιλοσοφήσει κάποια πράγματα με τα δικά του μάτια, την δική του νοημοσύνη και γενικώς την δικιά του παρατήρηση, ότι είναι τελείως λάθος και να το βάλουμε στην πυρά.
Και το να αποφασίσεις ότι είσαι άθεος ή Χριστιανός και αυτό είναι μία φιλοσοφία ζωής.
Επειδή μίλησα για τους αρχαίους φιλοσόφους, αλλά προς θεού δεν το κάνω σαν σύγκριση αλλά για το τι είναι ο άνθρωπος, όταν καταθέσαν τις ιδέες τους δεν αναγνωρίστηκαν όλοι, ή μην νομίζεις ότι δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις, εκείνη την εποχή το να είσαι φιλόσοφος ήταν επάγγελμα οπότε φαντάσου πόσοι υπήρχαν πόσοι έμειναν στην Ιστορία και πόσοι είχαν επηρεαστεί από φιλόσοφους τρίτης διαλογής, ακόμα και αν δεν θεωρήθηκαν δάσκαλοι.
Οπότε επειδή θίχτηκε το Ελληνικό στοιχείο για αυτό και λέω ότι είναι στην φύση μας και τρόπος ζωής να φιλοσοφούμε.
Ένας άνθρωπος για να φιλοσοφήσει για εμένα απλά πρέπει να είναι παρατηρητής, να παίρνει ότι του δίνει η φύση ο αέρας η γη και να μπορεί να το εκφράζει προς τα έξω, προσπαθώντας να δημιουργήσει μία θεωρεία και μετά να την υλοποιήσει.
Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε κάποιος να το επιβεβαιώσει αν η θεωρεία αυτή που είχε αντιληφθεί κάποιος ήταν και σωστή, για παράδειγμα με επιστημονική άποψη, αυτά ανακαλύφθηκαν και οι αρχαίοι φιλόσοφοι επιβεβαιώθηκαν μετά και έγιναν αποδεχτεί σε όλο τον πλανήτη.
Που θέλω να καταλήξω για κάποιος και το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν για κάποιους άλλους όχι, είναι θέμα άποψις, για παράδειγμα το γεωκεντρικό μοντέλο για εμένα δεν είναι ιφύσταται αλλά για κάποιους είναι υπαρκτό και όπως το έχω εγώ φιλοσοφήσει και πήρα την απόφαση μου, έτσι και κάποιος άλλος με την αντίθετη γνώμη έκανε το ίδιο, δεν σημαίνει όμως με τον άνθρωπο που έχει την αντίθετη άποψη είμαστε και εχθροί ή τον θεωρώ κατώτερο σε νοημοσύνη γιατί και αυτός είχε τους δικούς του λόγους και πήρε αυτήν την απόφαση.
Οπότε ξανά καταλήγω υπάρχει ελευθερία του λόγου, ο καθένας μας σαν παρατηρητής έχει δικαίωμα να μιλάει, εφόσον δεν βλάπτει τους γύρω του, τον συνάνθρωπο του ρε αδελφέ και ας είναι και λάθος.
Εγώ για αυτό στήριξα και τον Χρίστο Ελ και για ότι δεν παύουν οι άνθρωποι όσο ζουν να μαθαίνουν και μαθαίνω σημαίνει ότι αποδέχομαι, χωρίς να σημαίνει ότι υιοθετώ κιόλας.
Edited by - maria3 on 26/01/2014 05:34:10
quote:quote:Υσ: δυστηχως επιμενεις
Αντε λοιπον στο καλο και μην ξεχασεις να
μου στειλεις και καμια καρτα απο το
"συμβουλιο" ...
Ελπιζω να καταλαβες τι ακριβως υπαινισσομαι...
το συμβουλιο !!!!καταρχην εγω ειμαι αυτος που υποστιριζω οτι λογω ανωνυμιας
σαν προσεγκιση .Αλλα αυτο που να το καταλαβεις εσυ , δεν εχει σημασια
αναφορα της Μυθηρα και της Μαρια...ειρωνια ειναι Χρηστο Ελ αλλα ειπαμε οποιος "εχει την μυγα..."
(ας την δωσει πισω)
χιχιχιχιχιχιχι
εκτος απο μια . Ποσα κοματια να γινω για να τις προλαβω ολες;Κοίτα ΓΕΩΚΩΝ επειδή στηρίξαμε την ελευθερία του λόγου και ένα άτομο δημόσια και του είπαμε να μην απογοητεύεται, δεν σημαίνει ότι είναι και γνωστός μας και δεν μπορείς να υπενήσεσε κάτι τέτοιο.
Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Χρίστο Ελ και είδα ένα παιδί να βάλετε για τις ιδέες του, άσχετα αν είναι σωστές ή όχι και τίποτα παρά πάνω.
Όπως θέλω φως εγώ σαν άνθρωπος και αν με είχαν βάλει κάπου στα σκοτεινά, θα είχα την ανάγκη να δω το φως του ήλιου, οπότε θα περίμενα ένας άλλος άνθρωπος να μου δώσει μία ηλιαχτίδα, αν όχι τον ήλιο, με αντιλαμβάνεσαι;
Αν και υπάρχει το θέμα θα ήθελα να σου αναφερθώ στην ελευθερία του λόγου και την φιλοσοφία, δυστυχώς έχουμε σαν Έλληνες την μεγάλη κληρονομιά της φιλοσοφίας και των φιλοσόφων μας, αλλά μην ξεχνάμε επειδή βασιζόμαστε στην ελευθερία δεν μπορούμε να πούμε σε έναν άνθρωπο που έχει φιλοσοφήσει κάποια πράγματα με τα δικά του μάτια, την δική του νοημοσύνη και γενικώς την δικιά του παρατήρηση, ότι είναι τελείως λάθος και να το βάλουμε στην πυρά.
Και το να αποφασίσεις ότι είσαι άθεος ή Χριστιανός και αυτό είναι μία φιλοσοφία ζωής.
Επειδή μίλησα για τους αρχαίους φιλοσόφους, αλλά προς θεού δεν το κάνω σαν σύγκριση αλλά για το τι είναι ο άνθρωπος, όταν καταθέσαν τις ιδέες τους δεν αναγνωρίστηκαν όλοι, ή μην νομίζεις ότι δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις, εκείνη την εποχή το να είσαι φιλόσοφος ήταν επάγγελμα οπότε φαντάσου πόσοι υπήρχαν πόσοι έμειναν στην Ιστορία και πόσοι είχαν επηρεαστεί από φιλόσοφους τρίτης διαλογής, ακόμα και αν δεν θεωρήθηκαν δάσκαλοι.
Οπότε επειδή θίχτηκε το Ελληνικό στοιχείο για αυτό και λέω ότι είναι στην φύση μας και τρόπος ζωής να φιλοσοφούμε.
Ένας άνθρωπος για να φιλοσοφήσει για εμένα απλά πρέπει να είναι παρατηρητής, να παίρνει ότι του δίνει η φύση ο αέρας η γη και να μπορεί να το εκφράζει προς τα έξω, προσπαθώντας να δημιουργήσει μία θεωρεία και μετά να την υλοποιήσει.
Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε κάποιος να το επιβεβαιώσει αν η θεωρεία αυτή που είχε αντιληφθεί κάποιος ήταν και σωστή, για παράδειγμα με επιστημονική άποψη, αυτά ανακαλύφθηκαν και οι αρχαίοι φιλόσοφοι επιβεβαιώθηκαν μετά και έγιναν αποδεχτεί σε όλο τον πλανήτη.
Που θέλω να καταλήξω για κάποιος και το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν για κάποιους άλλους όχι, είναι θέμα άποψις, για παράδειγμα το γεωκεντρικό μοντέλο για εμένα δεν είναι ιφύσταται αλλά για κάποιους είναι υπαρκτό και όπως το έχω εγώ φιλοσοφήσει και πήρα την απόφαση μου, έτσι και κάποιος άλλος με την αντίθετη γνώμη έκανε το ίδιο, δεν σημαίνει όμως με τον άνθρωπο που έχει την αντίθετη άποψη είμαστε και εχθροί ή τον θεωρώ κατώτερο σε νοημοσύνη γιατί και αυτός είχε τους δικούς του λόγους και πήρε αυτήν την απόφαση.
Οπότε ξανά καταλήγω υπάρχει ελευθερία του λόγου, ο καθένας μας σαν παρατηρητής έχει δικαίωμα να μιλάει, εφόσον δεν βλάπτει τους γύρω του, τον συνάνθρωπο του ρε αδελφέ και ας είναι και λάθος.
Εγώ για αυτό στήριξα και τον Χρίστο Ελ και για ότι δεν παύουν οι άνθρωποι όσο ζουν να μαθαίνουν και μαθαίνω σημαίνει ότι αποδέχομαι, χωρίς να σημαίνει ότι υιοθετώ κιόλας.
Edited by - maria3 on 26/01/2014 05:34:10
οχι ρε κοριτσι ...
του την ειπα σχετικα γιαιτ ομαδοποιησε
εσενα και την Μυθηρα στην δικη του ομαδα
παρακαλω να διαβασεις τα προηγουμενα που του γραφω
απο 24/01/2014, 14:50:07 (σελιδα 1)
επι του θεματος και θα καταλαβεις πολυ συγκεκριμενα
τι γραφω και γιατι το γραφω
εκει συγκεκριμενα ξεκαθαριζω οτι δεν πιστευω οτι
εχεις καμια σχεση και εσυ και η μυθηρα με τον Χρηστο.
Για μια ακομη φορα λοιπον μια θερμη παρακληση
διαβασε τι γραφω στο πρωτο μυνημα που αρχιζω να συμμετεχω
στην συζητηση και ειναι αυο που εχω αναφερει παραπανω.
Ρε άντε να σε δεί κανένας γιατρός!!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εσύ να κοιτάς την δουλειά σου! Συννενοηθήκαμε;
quote:quote:
Χρίστος Έλ:
Aitherovamon είναι η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ που στο ζητώ.
Αν και έχω τις ενστάσεις μου για το αριθμητικό σύνολο,
λυπάμαι αγαπητέ μου άλλα διαγραφή θεμάτων δεν γίνετε,
μόνο κλείδωμα, κι αυτό μόνο αν η διαχείριση κρίνει πως πρέπει να γίνει..Δεν μπορεί ο κάθε χρήστης που επισκέπτεται (οικειοθελώς) τα φόρουμ
και αποφασίζει να εκθέσει δημόσια την άποψη του, μαζί και τον εαυτό του,
(μερικοί φτάνουν σε σημείο να δημοσιοποιούν και προσωπικά τους στοιχεία)
κι όταν ξυπνήσουν στραβά κάποιο πρωί, δε διστάζουν να απαιτούν μέχρι την διαγραφή... ολόκληρου του φόρουμ!Verba volant, scripta manent!
Άσε τα ψόφια. Το ότι "εκθέτω τον εαυτό μου" είναι καθαρά δική σου άποψη. Φυσικά και συμφωνώ με αυτά που γράφω εκεί και έτσι γουστάρω.
Ξέρεις πολύ καλά γιατί σου ζήτησα την διαγραφή των θεμάτων. Δεν την κάνεις; Δεν γίνεται; Πολύ καλά. δεν λυπάμαι καθόλου.
Αλλά Gewkwn τα παράπονά σου πλέον στον Aitherovamon. Τόλμα να με ξαναχαρακτηρίσεις απεσταλμένο ιερατείων. Εγώ δεν έχω καμμιά σχέση με την αλληλοφαγωμάρα παπαδαριού-μασωνίας, ο οπαδισμός, η μάχη για την εξουσία και οι μυστικές οργανώσεις είναι δική σας ασχολία και κάψιμο.
Ξέρεις έξυπνε φίλε μου, το να βρίζω την μασωνία δεν με καθιστά αυτόματα φίλου του παπαδαριού. Αλλά ως εκεί σου κόβει.
Να πάτε να ξεσπάσετε εκεί που πρέπει κάφροι. Σε αυτούς που κυβερνούν! Αλλά πως, όταν είστε τα παιδιά του συστήματος.
Και αν σας πειράζουν αυτά που γράφω ΧΕΣΤΗΚΑ, έτσι όπως χεστήκατε και εσείς που με προσβάλλετε με θράσος και αναίδεια.
Μέχρι στιγμής σας έχω ανεχτεί με το παραπάνω, οπότε μην παριστάνεις τον τυφλό.