ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
26/06/2004, 13:46:39
quote:
Αν και συνήθως πρώτα επέρχεται κορεσμός και παρακμή πριν την αναγέννηση οπότε και καθίσταται κομματάκι δύσκολη...

Μα... καλέ μου φίλε, αυτός δεν είναι ο μηχανισμός; Γίνεται αλλιώς;΄

Πάντα είναι δύσκολη η αναγέννηση και πραγματοποιείται μόνον όταν υπάρχει σκοπός για συνέχεια...

Μετράμε απώλειες λοιπόν, καθαρίζουμε το τοπίο και συνεχίζουμε...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 26/06/2004 13:49:10

elpidaΜέλος
26/06/2004, 16:18:40
Τελικά έχει πολύ πλάκα, να βλέπει κάποιους να νομίζουν ότι κάποιοι είναι και μάλιστα να κάνουν το τραγικό λάθος να νομίζουν πως μέσα από ένα nick μπορούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Το να το παίζεις «κάποιος» χρειάζεται και iq υψηλότερο από ραδικιού, αλλά τι να κάνουμε … κόντρα στη φύση θα πάμε?… ας όψονται οι κακοκαιρίες που δεν το άφησαν να φυτρώσει και να ψηλώσει τόσο ώστε να επιτευχθεί το στόχος του.

Τελικά το πρόβλημα ποιο είναι σε αυτό το topic? Αν θα πρέπει να θίγονται μόνο τα μέλη και όχι ο αρχηγός ή οι αρχηγοί που τυχόν θα ακολουθήσουν? Έπρεπε να γίνει διαχωρισμός από την αρχή να μην μπερδευτούμε και εμείς. Άλλωστε μάλλον η λέξη αρχηγός ανήκει στο απυρόβλητο και δεν έχει σχέση με τη λέξη μέλος.
Τελικά αυτό που λέει ο λαός «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» μάλλον λάθος έκανε…

Geraki10, όσο για αυτά που λες…. νομίζω πως είσαι σε λάθος topic μην επαναλαμβάνεσαι σε όλα γιατί κουράζεσαι.

Όσο για τις ομάδες που κατακρίνονται είναι σημαντικό να γνωρίζει καθένας το επίπεδο της κάθε ομάδας, δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να ανήκουν στην ίδια και μάλιστα όταν δεν υπάρχει και η διάθεση για ομαδικότητα.

Το να κατανοήσει κανείς τα λάθη του και να τα διορθώσει είναι μεγάλο βήμα και χρειάζεται δύναμη για να το κάνει, αλλά από ότι φαίνεται ούτε αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ο καθένας στο ταμπούρι του λοιπόν …

Κακά και καλά μέλη. Ας μας πει κάποιος τα χαρακτηριστικά του κάθε τίτλου, έτσι για να έχει μεγαλύτερη υπόσταση η κρίση που απλώνεται άφθονα εδώ μέσα.

26/06/2004, 17:02:16
quote:

λοιπον αρχιτεχνια των δυο η τεσσαρων ατομων. συνεχιστε οι ιταλοι χτισταδες σας περιγελουν για τις ηθικες αρετες σας που γεννωνται (; πολλοι γαλγαλιστικους σας βρισκουν) απο την πνευματικη σας προσπαθεια να σκοτοσε to θηριο:-) την zezmperg:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
:-)
αρε μπερλουσκονι τι τους εκανες
ελληναραδες
της τρελοπαρεουλας, την ειδατε σαν helioys asheole που εγραψε τον "μυθο" την συμβολικη ιστορια του χιραμ που λεγατε.
καλα δεν σας ρωτω για την JAKIN και την BOAZ!!!!!!!!!!
που να ασχολιστε εσεις με τουτα;
εισαστε ειπαμε πιο ψηλα!
σας καταλαβενω εχετε σπασει τα τηλεφωνα να μαθετε ποιος σας μιλα:-)
σας μιλα καποιος απ'την μαθητεια του στα "ποδια" της zezmperg που τοσα κανατε για να τις κλειδωσετε το στομα:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Ποια ωρε χτισταδες, την ZEZMPERG μα ωρε την ZEZMPERG;

gretel μην ξαναστελνεις πουλακι μου, μαλθακιες e-mail στα μελη κατα της φιλεναδουλας σας της ατμας :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
οσοι εχουν το λιγο μυαλουδακι τους, ξερουν διπλομουτσουνε τι ειναι η τραγικοτατη ατμα και ποση κολακια θελει να βγαλει τις χαζομαρες της:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
και φαντασουν τουτην που την κανατε χτιστρια;
αμερικα μωρω μου αμερικα γινατε!
που στο διαδιχτυο σπερνουν τις μυησεις
καλα ο καλος στρατιωτης zadok νομιζω σας εκανε τον κτυπιμα με τον σιδερενιο γνωμονα . ο χιραμ δεν μπορει να δωσει πια τον ιερο λογο του στους εταιρους:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :-)

και ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ Ο τετοιος: πως ο χιραμ ειναι δημιουργια του Dr PaPu
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
alis
magna greca
makia :PPPPPPPPP :-)

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 26/06/2004 17:22:02

elpidaΜέλος
26/06/2004, 17:46:52
quote:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚ

να 'ταν μόνο αυτό ..... καλά θα ήταν...

26/06/2004, 23:21:01
quote:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ.

Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να εννοήσει ασυναρτησίες.

Τί να κάνουμε, όμως; Φαίνεται ότι οι συμπεριφορές αυτές δεν εμπίπτουν σε διατάξεις σχετικές με προσωπικά δεδομένα ή στους γενικούς κανονισμούς του Φόρουμ...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

27/06/2004, 01:49:05

Τί να κάνουμε, όμως; Φαίνεται ότι οι συμπεριφορές αυτές δεν εμπίπτουν σε διατάξεις σχετικές με προσωπικά δεδομένα ή στους γενικούς κανονισμούς του Φόρουμ...

--"βαθεια ακουγομαι" μαλλον...ακομη και απο αντιλαλλο...

αν λοιπον η "ζεζμπεργκ" παριστανει ολες τουτες τις ταυτοτητες και "ριχνει το μπαλακι"(ναι! θυμαμαι ξαναχρησιμοποιηθηκε ο ορος "κλεμμενος" βεβαια ως ειθισται..)
δεν μου λετε λοιπον τι πρεπει να κανω που διαβαζω τοσες ασυναρτησιες σε βαρος μου;;;;

απο ποτε "τα γνωριζω ολα" + απο ποτε "ενταχτηκα στην οικοδομη"-και τι σημαινει αυτο παρακαλω;εχουμε καποιον που θα λεει τι πρεπει και τι οχι να κανουμε; εχουμε χουντα και απο ποιον βρε;...-

Μηπως καποιος "οχετος" πρεπει να κλεισει ;;;;

Φανταζομαι οι συντονιστες δεν προλαβαινουν..
κι αν ερθουν τελικα θα μου πουν να μην απαντω!και πως φταιω που το εκανα! μα καποιος δεν πρπει να κανει κατι;
ετσι μετεωροι σαν το βημα του..πελαργου θα μεινουμε να γεννησουν αβγα καταστασειςκαι να απλωσουν κι αλλες θυελες;//

οκ! "δεν απαντω"-
περιμενω ομως να κανετε μια φορα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ "ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ"--ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ;---

"τι δουλεια εχει" + με ποια περισση ανεση μιλα ετσι το....
"γερακι10"(+γιατι δεκα παρακαλω;)
ενω ο Labolas(παραδειγμα)δεν εχει αυτην την δυνατοτητα χωρις να τον σταματατε;(καλα αυτος παλαι κατηγιορειται πως ειναι διπλη η τριπλη ταυτοτηα μα εγω θα πω :νμηπως καποιος αρρωστος ανρθωπος εχει ορεξη να παιξει στο "θεατρο" και μπερδεψε τις ...παραστασεις;εδω εσωτερικα u know? :Ρ)

και αναρρωτιεμαι επισης....
τι προσωπιο δειχνετε στα "μελη παρατηρητες"...αν αφηνετε τετοια λιδωρια σε βαρος μου και ποιο το ωφελος...;;
επισης αναρρωτιεμαι ....αν οντως "στεκω καλα'+ ειμαι ακομη εδω να με θιγουν αγνωστοι + να προσπαθω να αμυνθω!(γιατι αμυνεσαι θα πει καποιος!//σωστα ας αφεθω ...ω!μα τι λες τωρα εγω ευχαριστω!)
θα μου πει καποια ευγενικη ειδικος /που ελαβε χωρις να ζητησει αλλα τωρα εχει αρκετα και μου λεει:
οκ!τι μενεις κι εσυ!
οκ! να πω κατι;
βρισκεσαι οπου και η ψυχη σου.
εδω αφησα ψυχη/με τι θρασσος μου ζητανε τοσο ανετα +με το οκ φανταζομαι της σιωπηλης συννενεσης....του μη συντονισμου;
να φυγω;απο που;...ας φυγει οποιος δεν θελεινα ειναι //δεν του αρεσει να ειναι//δενε χιεκατι να πει//τελωπαντων..αν τειθεται τετοιο θεμα..ολυ θα ηθελανα μαθω ποιος τον εθεσε!..κατι μου λεει πως το ξερω(οχι ειπα ολα δεν τα ξερω //ακομη ζω)αλλα δεν νομιζω να ακουσω...κιχ!

εχει "ξεφυγει κατι" 'η "δεν ειμαι καλα";

μαλλον "δεν ειμαι καλα"..."το εχασα"+ τετοια βολικα...

αν δεν το "βουλωσει" ο καθε αθυροστομος εδω εσω..μαλλον θα λαβουμε τις αντιστοιχες θεσεις...
-καθως εμαθα να πολεμω και να επιβιωνω μετα ακομη και απο τους πιο ανουσιους+ματαιους πολεμους..-
+ το αποτελεσμα trust me....δεν θελω να το εσω-φανταστω.-

ολα ειναι θεμα....τακτικης.

αι επειδη καποιος ειχε οντως δικιο....
ας πιω...κι εγω μια μπυρα....ισως ετσι ακομη και χωρις αποδειξεις....δω το φως!μεσα απο τοσες διακοπεςρευματος...-με το στανιο-

μια μυθος στο πεντε παρακαλω....
χμ...
οντως.

ειμαι κακια οταν ειμαι καλη....μα ειμαι κακιωτατη αν ειμαι υπερτατα καλη....
και αυτο αγαπη μου δεν αντεχεται.

c-xtir@yahoo.gr

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/06/2004 02:23:40

geraki10Νέο Μέλος
27/06/2004, 07:16:13
βρε διμουτσουνοι ανθρωποι , υπαρξεις της αγνοιας του ψευδους!
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
αφου δεν καταλαβατε γιατι απαντατε; :-)
κι αφου απαντατε γιατι εκτιθεστε; :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ:-)

οταν η labolas glasya εγραφε κατα της zezmperg ολα ηταν μια χαρα;
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
τωρα λετε για κλεισιμο λογοριασμων και δηθεν οτι δεν καταλαβατε
τι σας γραφω αλλα και να με φυμωσουν!
υπαρξεις του ψευδους
οπως αποκαλειπτετε μονοι σας πια οι μπιριτσες σας εχουν κανει σκονη διοτι για εκει που πετατε το μπαλακι δεν σας εμοιασε:-):ΡΡΡΡΡ
οσο για σενα αβασιμη στον εγκεφαλο:-)
δυστιχως για μενα δεν ειμαι η zezmperg
και απο εδω και περα θα σας αποκαλυψω τελειος χτισταδες της πλακας
πια οικοδομη σε ανεχετε τερας της αγνοιας;
alis
magna greca
*
**

27/06/2004, 10:24:02
Μήπως θα έπρεπε να γίνει κάποια παρέμβαση, στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα της/του geraki10, αγαπητέ Admin;

Θα είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει την επέμβαση, στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, για πολλούς (προσωπικούς, επαγγελματικούς και εσωτερικούς) λόγους.

Όταν, όμως, τα λεγόμενα ή εν προκειμένω τα γραφόμενα δεν συνάδουν με τους κανονισμούς ενός forum,

όταν γράφονται μόνο και μόνο, για να προσβάλουν ευθέως άλλα μέλη (και μάλιστα περισσότερα του ενός),

όταν γράφονται εξυβριστικές και δυσφημιστικές φράσεις
(όρα "βρε διμουτσουνοι ανθρωποι , υπαρξεις της αγνοιας του ψευδους!"
"οσο για σενα αβασιμη στον εγκεφαλο"
"και απο εδω και περα θα σας αποκαλυψω τελειος χτισταδες της πλακας
πια οικοδομη σε ανεχετε τερας της αγνοιας;"
),
έστω και ανώνυμα (αν και τελείως ανορθόγραφα),

νομίζω ότι δε μιλάμε για ελευθερία του λόγου, αλλά τουλάχιστον για πλήρη καταστρατήγηση αυτής!

Ζήσε τη στιγμή!

27/06/2004, 14:54:57
quote:
νομίζω ότι δε μιλάμε για ελευθερία του λόγου, αλλά τουλάχιστον για πλήρη καταστρατήγηση αυτής!

μαλλον ετσι ειναι...αλλα αφου εμαθα οτι ειμαι
"αβασιμη" ...θα κανω την αυτοκριτικη μου...ΠΟΙΑΝ "ενοχλησα" τοσο πολυ επειδη απλα "ετσι ειμαι" και συμβαινει τοση καταστατηγηση + με τοση ανεση αυτο εδω μεσα>>>>σε ολο το φορουμ!

αναρρωτιεμαι ποσο αβασιμα μπορει να μιλαει κανεις εδω μεσα "εναντιον μου" και να εχει και τη χαρα να το συνεχιζει/ενω οσοι προσπαθησαν να πουν απλα οτι "αλλιως ειναι τα πραγματα" κατηγορηθηκαν και ισως κλειδωθηκαν ...γιατι;
θυμαμαι ποσο γελιοποιηθηκε η λευκη κουκουβαγια τοτε ταν ειχα πρωτοερθει...εσω...
να φανταστω τους ιδιους λογους..χμ.! ναι βεβαια....ετσι γινεται:ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ...ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟ! ΚΙΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ....ΤΟΤΕ ΝΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ!(ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΛΟΓΟΥΣΕΣ....ΠΟΝΗΡΟΥΛΙ..:ΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΕΤΣΙ)

ΙΣΟΤΗΤΑ;;;;

--οχι δεν εχω τοσα χρηματα//ουτε θελω ομως--
μα αν μου κοψεις το κεφαλι απλα θα μου κοψεις το κεφαλι.

ολα τ'αλλα θα μεινουν οπως εχουν//εσυ που θα μου το κοψεις θα συνεχισεις να εχεις αγνοια περι των οσων λεγω και οσοι ειχαν αγνοια θα συνεχισουν να παραπληροφουρουνται απο σενα που εκοψες το κεφαλι....

ισορροπια;
πως να υπαρχει οταν τοσο ασυστολα βεβηλωνεται η ψυχη;
κι οταν μετα κατηγορεται πως βεβηλωνει;

απο ποτε δεν υπαρχουν τα επτα τσακρας εστω και σαν target!
απο ποτε το αχλαδοτυρο (ΝΑΙ! ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ)
εχει την ανεση να κρινει τα πιο πανω (ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ /ΟΧΙ "ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ" ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ:)
απο τοτε που του δωθηκε(πηρε μαλλον απο αφ'εαυτου!λογω θρασσους η ανεση να το κανει //'η πιο καυστικα:απο τοτε που πληρωσε αδρα για να εχει την ανεση να το κανει...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΩ ΟΚ!
ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ...
ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟΥ....
ΣΕ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ!
ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ!
ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ....
Το τεραστιο "ΕΓΩ" σας θα πει οτι "ΦΤΑΙΕΙ Η ΨΥΧΗ!"
(ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!//ΟΧΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ +ΚΡΙΝΕΙ:)

ΦΤΑΙΩ!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ "ΠΟΤΕ".
ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ "Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ!(ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΝ ΔΩΣΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΤΕ ΒΡΕ!....ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ//ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ!
ΕΝΩ "ΕΣΕΙΣ" ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ >>ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΜΟΥ"..

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ!
-ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ;
-ΝΑΙ!
-ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ..ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
-ΩΡΑΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ"
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ;
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !
....ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ...
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ;

ΦΤΑΙΩ ΛΟΙΠΟΝ!
ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ "ΑΥΤΗ"...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ "ΚΑΠΟΙΟΙ"*(1-2μελη με μετρια αλλα και προβλεψιμη αλλακ αι αμυδρη συνεισφορα εσω.../Οχι δεν συγκρινω με μενα //δολια εσυ!)
Αποφασισαν πως με το θρασσος τους μπορουν να με "θιξουν" επειδη δεν ειμαι μοναχα ευαλωτη αλλα το δειχνω κιολας!(κι αυτο ειναι κακο εδω μεσα!..να πως μαθαινεις βρε ψυχουλα σιγα σιγα να επιβιωνεις αν σε ριξουν σε μιαν αρενα με πεινασμενα σωματα..και μυαλα..:)

εχμ..τοτε θυμαμαι πως με υποστηριξαν και μιλησαν υπερ εμου ουκ ολιγοι...και "συμαντικοι"..

SSSΟΟΟ!
Δεν αλλαξα βρε απο τοτε !
Απλα εσεις αλλαξατε σταση σε αυτο.
σε Εμενα ναι!
Οσο για την επαναληψη !εγω βαρεθηκα να μου κανουν το ιδιο..(ναι επρεπε να μην αντιδρω στα χτυπηματα!!!!!οχι φαντασμενη ατμα...ιδεα σου ειναι δεν εχεις και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ" ΕΙΝΑΙ "ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ" ΟΧΙ ΟΜΩΣ +ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΑΔΑΕΙΣ..ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΕΞΩ-ΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!!!)
Αλλα και στο γεγονος οτι με ανεση πια εμαθαν να κανουν και αλλοι αυτο!
Κι αλλοι..
Κι αυτο εφερε μια διασημοτητα ...του Εσω...
"ΒΙΑΖΩΝΤΑΣ" ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΒΡΕ;;;;
Ευγε!!
Φανταζομαι και το καρμα αυτο εγραφε..
.(ωρα ομως τιγραφει με τοση αδικια σε βαρος..μου;; δεν ακουσα..;)

Χαιρομαι ομως! γεννηθηκα για να βοιωσω ΤΕΤΟΙΟ..ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
ΕΠΕΙΔΗ "ΕΓΩ Η ΑΒΑΣΙΜΗ" ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ...
Ενω οσοι μπηκαν στον κοπο και με κατηγορησαν αβασιμα...

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΧΟΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ*...!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΤΕΥΝΑΣΤΟ...
ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΥΝΑΖΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΜΠΥΡΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΣ ΣΥΝΝΩΜΟΣΙΕΣ..ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ...ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...

Να ειστε καλα και να χαιρεστε την ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ.

Ο τροχος ομως ειναι στα χερια μου:)
επειδη ειναι και αορατος ..δεν αγοραζεται.

~~~~~~``
ΑΡΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΛΛΑ!
ΗΤΑΝ + ΤΖΟΥΦΙΑ.

ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ(ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΟΡΙΣΤΟ// ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!)
ΕΙΠΑΝ "ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ..."(ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΤΡΕΛΑ!ΠΡΣΦΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!//ΤΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΒΡΕ..ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ.."ΑΙΤΕΙΣΑΙ"!)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!
ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ + ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ....
ΕΤΣΙ:
ΜΟΥ "ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΦΑΝΕΡΟΝ" ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΜΟΥ...
ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΜΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΩΗ..
:Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ>>ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ...
ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΕΣΑΣ...
Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ....ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΠΑΛΙ..//ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
ΕΣΤΩ.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ"!
--ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ!---
ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ....ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...!(ΟΧΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΒΡΕ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ..)
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ...ΥΠΕΡ ΠΟΙΩΝ(ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ...)
ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΛΟΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ ΣΑΣ..ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΟΜΑΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ..
ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ..

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ..ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ..ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΟΔΟΣ...ΕΠΙΣΗΣ....ΑΝ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ..
ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....Ε ΑΥΤΟ....ΛΕΓΕΤΑΙ...

ΑΝΤΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ..ΕΡΦΜ..ΑΤΜΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΘΟΤΙ....ΑΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠ(ΡΡΡΡ)ΟΣ.
ΚΕΦΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ '

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/06/2004 15:41:39

27/06/2004, 15:49:38
quote:
οταν η labolas glasya εγραφε κατα της zezmperg ολα ηταν μια χαρα

εχμ...μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα αφου λες οτι"Ο" ειναι γυναικα!

οπως τοτε που ελεγες πως η ζαντοκ ειναι ο ραμογλου;
αθεοφοβη σε δουλεια να βρισκεσαι για την αποδομηση.

κανε οσες ταυτοτητες θελεις...
τοσο "πολυσχιδης πορσωπικοτητα"δεν αντεχει να ξεγυμωνθει μεσα απο ενα μοναχα....μελος...

!Oh! god-ssss πως αντεχω με μια μοναχα ταυτοτητα...
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ"...
ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΩ + ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΤ-ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ(ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ...:)
ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ....ΣΑΝ "ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ"
(ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ ΒΡΕ....ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ!)
ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΦΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ!(ΑΧ,....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΨΥΧΗ...!)

ΜΑ....ΠΩΣ....ΑΦΟΥ....

ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ/ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ..ΣΕ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ 'Η ΝΑ ΒΑΛΩ....
ΚΑΤΙ ΠΙΟ...ΕΜΠΟΡΙΚΟ;;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΖΗΤΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ + ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΝΕΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..ΓΙΑΥΤΟΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΧΑΜΗΛΑ///ΟΠΩΣ ΧΤΥΠΑΣ..ΧΤΥΠΑΩ...ΤΟ'ΠΑ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ..'Η ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/06/2004 15:57:16

Labolas GlasyaΜέλος
27/06/2004, 16:06:22
Egv τωρα τι να πω. Θα τα πω στη συγκεντρωση. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

27/06/2004, 16:14:02
quote:
...θα σας αποκαλυψω ...

"Θα σας εξαφανίσομεν... ε, θα σας εξασφαλίσομεν..."

No name human

27/06/2004, 17:22:21
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΓΕΡΑΚΙ10 Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΛΑΜΠΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ.
ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΑΓΕΝΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

27/06/2004, 17:49:24
το μεγαλυτερο μεγεθος ειναι το 6...
στα γραμματακι εδω...

τι κριμα ακομη και με αυτο...να ακουγεσαι βαθεια.

Αγαπητη gretel, να 'μασταν μοναχα "οι θεοσοφιστες" με ..προβλημα οργανωσης...:))

"Τωρα Ανηκω "...

κοιτα..."ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ" +χωρις χερια...

ειπε και..ξαναπεθανε..(βρε μπας καα εχω εθιστει στη θανατηλα...)

Αtma...,
"your maiden of death" --pra tudu la sua vida*...

--*if you did like"les portugaise"..--

27/06/2004, 18:46:28
ταδε εφη συμμωρΙτισσα....
(!μα καλα πως το ξερεις αφου δεν εχεις Αποδειξεις...:(
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΩ(ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ) ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ..ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΧΑΘΕΙ...ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ....-
Ε ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΙΓΕΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ...
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΧΤΙΣΩ...ΑΛΛΑ "ΕΚΤΟΣ Ε-ΑΥΤΟΥ".....;

ΤΩΡΑ ΣΒΗΣΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ:

-http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2620&whichpage=7&ARCHIVE=

quote:

geraki10
Νέο Μέλος

Italy
44 Μηνύματα
Posted - 27/06/2004 : 18:34:34

quote:

Εάν εκτιμάτε αυτό που κάνω σε αυτό το topic (και που από ότι διαβάζω όντως το εκτιμάτε πολύ και οι δύο) θα μου κάνετε αυτήν την μεγάλη χάρη;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Θωθ σου ζητω συγνωμη μα επειδη ετουτη η φραση μπορει παλι να μπερδεψει τα πραγματα σου λεω οτι το μηνυμα θα μεινει για πολι λιγο μονο να δουν μερικοι την αληθεια :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
1 δεν ειμαι η zezmperg ουτε και γνωριζει ποιος μπορει να ειμαι, η zezmperg :-) eιναι εκτος της ελλαδας
2 αυριο το πολι το μηνυμα μου θα σβιστει συγνωμη
3 οτι κιαν εγραψα ηταν για την εκτιμηση που σου εχει εκεινη!
ο αρχαιος αποδεδειγμενος τυπος του Cerneau Σκωτικον
alis
magna greca
*
**

ΑΤΜΑ,
"ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ"...

ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΘΕΟΦΟΒΗ.
ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ

quote:
και που από ότι διαβάζω όντως το εκτιμάτε πολύ και οι δύο

ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ...)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ QUOTE ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.

ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ..ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ...ΤΗ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ,....;
Η ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΣ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ;

"ΑΝΤΕ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!"..
(ΑΦΟΥ Η ΜΠΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ//ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ>>>"ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ" ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ...:)///ΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ....ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ...ΧΜ...;

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/06/2004 18:50:56

geraki10Νέο Μέλος
27/06/2004, 19:01:37
quote:

ταδε εφη συμμωρΙτισσα....
(!μα καλα πως το ξερεις αφου δεν εχεις Αποδειξεις...:(
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΩ(ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ) ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ..ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΧΑΘΕΙ...ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ....-
Ε ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΙΓΕΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ...
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΧΤΙΣΩ...ΑΛΛΑ "ΕΚΤΟΣ Ε-ΑΥΤΟΥ".....;

ΤΩΡΑ ΣΒΗΣΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ:

-http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2620&whichpage=7&ARCHIVE=

quote:

geraki10
Νέο Μέλος

Italy
44 Μηνύματα
Posted - 27/06/2004 : 18:34:34

quote:

Εάν εκτιμάτε αυτό που κάνω σε αυτό το topic (και που από ότι διαβάζω όντως το εκτιμάτε πολύ και οι δύο) θα μου κάνετε αυτήν την μεγάλη χάρη;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Θωθ σου ζητω συγνωμη μα επειδη ετουτη η φραση μπορει παλι να μπερδεψει τα πραγματα σου λεω οτι το μηνυμα θα μεινει για πολι λιγο μονο να δουν μερικοι την αληθεια :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
1 δεν ειμαι η zezmperg ουτε και γνωριζει ποιος μπορει να ειμαι, η zezmperg :-) eιναι εκτος της ελλαδας
2 αυριο το πολι το μηνυμα μου θα σβιστει συγνωμη
3 οτι κιαν εγραψα ηταν για την εκτιμηση που σου εχει εκεινη!
ο αρχαιος αποδεδειγμενος τυπος του Cerneau Σκωτικον
alis
magna greca
*
**

ΑΤΜΑ,
"ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ"...

ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΘΕΟΦΟΒΗ.
ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ

quote:
και που από ότι διαβάζω όντως το εκτιμάτε πολύ και οι δύο

ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ...)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ QUOTE ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.

ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ..ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ...ΤΗ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ,....;
Η ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΣ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ;

"ΑΝΤΕ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!"..
(ΑΦΟΥ Η ΜΠΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ//ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ>>>"ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ" ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ...:)///ΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ....ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ...ΧΜ...;

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/06/2004 18:50:56

νασε καλα ρε μαγκα ατμα:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
με εβγαλες απο δυο ψιλοπροβληματακια
ενα για τον gretel που σε εχει ξεχεσει πολλες φορες σε πολλα μελη μεσω e-mail τα μνμτα του τα εχουν αρκετοι και...:-)
ενα γιατι θα βγω σε λιγο και δεν ειναι πια αναγκη να ερθω να σβησω το μνμ:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ειδες ρε χτιστρια αμα θες γινεσε και καλη!
μακια:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
alis
magna greca
*
**
κοιτα μονο την δασκαλα μην μου κανεις γιατι θα κανεις γρηγορα ριτιδες και εσυ δεν πρεπει να γερασεις απο τα 34:-)

27/06/2004, 19:21:24
quote:
quote:

Αν λοιπόν κάποιος θίγετε καλό θα είναι να έχει το θάρρος να πει, η γνώμη μου είναι αυτή και αυτή, αν βέβαια έχει το τσαγανό να το κάνει.
Είναι δύσκολη η ρημάδα η αλήθεια …………
Υ.Γ. Ο ιδιοκτήτης της μύγας παρακαλείτε να την μαζέψει .

Ramogloy, εγώ δεν είδα να θίγεται κανένας.
Είδες εσύ;
Μάλλον έδιωχνες την μύγα εκείνη την ώρα και δεν κατάλαβες τι έγραφα.
Ξαναλέω: όποιος κατάλαβε καλώς, όποιος δεν κατάλαβε ακόμα καλύτερα.
Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκεις, είτε κατάλαβες, είτε όχι, χαίρομαι για σένα.
Ασχετο... Είσαι, τελικά, όντως πολύ χαριτωμένος...
Ωχχχχ.... παραλίγο να βάλουμε γκολ. Την πέρασε την γραμμή ή όχι. Ιδού η απορία. Ελλάς... Ελλάς

Αγαπητέ Thoth σ’ ευχαριστώ για τη φιλο-φρόνηση, ανταποδίδω τα μάλα !

Στην πρόταση που διετύπωσα στην αρχή της έβαλα το «ΑΝ», όχι δεν είναι το γνωστό ποίημα του Κίπλινγκ, πράγμα που σημαίνει απ’ όσα έμαθα στο σχολείο ότι είναι υποθετικό αυτό που λέω.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ …. ΑΝ .

Τώρα πιστεύω ότι έγινα ποιο κατανοητός.

Όσο αφορά τις μύγες λοιπόν και το ποιος τις διώχνει και ποιος τις κρατάει κοντά του ας το αφήσουμε, γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό έπαψα να ασχολούμαι και με τις μύγες και με αυτούς που τις κουβαλάνε.
Απλά την είδα να ίπταται και το ανέφερα, εξ άλλου στον ιδιοκτήτη της αναφέρθηκα, δε πιστεύω να ήταν δική σου ε;

Αγαπητή Gretel συγνώμη για την παρεκτροπή μου από το θέμα του Topic σου, θα επανέλθω γράφοντας σ’ αυτό μόνο αν έχω κάτι να συμπληρώσω σαν κατ’ εξοχήν κακό μέλος το οποίο είμαι.

Ε δε με βάφτισε τζάμπα ο Thoth «κακό λύκο».

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα γεμάτη χαμόγελο.

Υ.Γ. Τελικά το goal μπήκε και βγήκαν τα εισιτήρια για Πορτογαλία, λέτε στο Port of Graal ( Portugal ) να βρει η Ελλάδα το Άγιο Δισκοπότηρο;

Ο κακός λύκος

27/06/2004, 19:33:55
quote:
Πάντα είναι δύσκολη η αναγέννηση και πραγματοποιείται μόνον όταν υπάρχει σκοπός για συνέχεια...

Μετράμε απώλειες λοιπόν, καθαρίζουμε το τοπίο και συνεχίζουμε...

Όπως καταλαβαίνεις κι εσυ αγαπητή Zadok χλωμά τα πράγματα. Όταν η ομίχλη γίνεται το τοπίο τι να καθαρίσεις;

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
28/06/2004, 01:39:42
quote:

νασε καλα ρε μαγκα ατμα:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
με εβγαλες απο δυο ψιλοπροβληματακια
ενα για τον gretel που σε εχει ξεχεσει πολλες φορες σε πολλα μελη μεσω e-mail τα μνμτα του τα εχουν αρκετοι και...:-)
ενα γιατι θα βγω σε λιγο και δεν ειναι πια αναγκη να ερθω να σβησω το μνμ:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ειδες ρε χτιστρια αμα θες γινεσε και καλη!
μακια:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
alis
magna greca
*
**
κοιτα μονο την δασκαλα μην μου κανεις γιατι θα κανεις γρηγορα ριτιδες και εσυ δεν πρεπει να γερασεις απο τα 34:-)

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΗ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ -ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ- ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΡΕΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.
ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ".
ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ- ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΤΕΣ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ10 ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ "ΜΑΡΙΑ" -ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ- ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΙΒΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ.

"ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΟΣ" -ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ-.

Edited by - gretel on 28/06/2004 15:27:57

28/06/2004, 05:19:02
Ο λογαριασμός του "Νέου Μέλους" geraki10, απενεργοποιείται.

Προσωπικά, και όσον αφορά τα συγκεκριμένα συμβάντα, για ένα πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρος:

Πως ήταν ένα "ΚΑΚΟ ΜΕΛΟΣ" !!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον/την φίλο/η μας αυτόν/η για την ιδιαίτερα "Δημιουργική"(... ) του/της συμμετοχή σε όσες Συζητήσεις έλαβε μέρος, ειδικά ενόψη της "1ης Επίσημης Ανοιχτής Δραστηριότητας του ESOTERICA" και για τη μεγάλη "βοήθεια"() που μας προσέφερε(!!), αλλά θα θέλαμε επίσης να παρακαλέσουμε "θερμά" να μην "ενοχλήσει" ξανά αυτόν τον χώρο, ούτε φυσικά και τα mail-boxes των Υπευθύνων και Συνεργατών του(εάν το "επιθυμήσει") καθώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση ανάκλησης της απενεργοποίησης αυτής!!

Θα ήθελα ακόμη να ζητήσω προσωπικά "Συγνώμη" από όσους και όσες προσέβαλε αυτή η απαράδεκτη και προπάντως άλλογη συμπεριφορά!

Θέλοντας να συμβάλλω στη Συζήτηση αυτή και παίρνοντας ως αφορμή τα πιο πρόσφατα γραφόμενα και τεκταινόμενα(κυρίως) θα έλεγά ότι κατ'εμέ δεν υφίσταται η περίπτωση του "Ενός και μοναδικού" Κακού Μέλους μίας Ομάδας.

Σε μία τέτοια υποθετική περίπτωση, η επίδραση του "Κακού Μέλους" δεν θα ήταν καν εμφανής(ουσιαστικά δεν θα υπήρχε...), αφού είτε θα αποβάλλονταν πολύ γρήγορα από την δράση της ίδιας της Ομάδας που θα είχε μία εννοιαία ταυτότητα και στόχο(και επομένως δεν θα "άφηνε" καν το περιθώριο για διασπαστικές/καταστροφικές ενέργειες), είτε δεν θα επένδυε καν τον χρόνο και την ενέργεια για τέτοιου είδους διαβήματα... απλά δεν θα επέλεγε να ενταχθεί και να συμμετέχει.

Αναπόφευκτα, όταν γίνεται εμφανής η ύπαρξη ενός "Κακού Μέλους" είναι αυταπόδεικτο ότι υπάρχουν και άλλα "Κακά Μέλη" - που κατά κάποιον τρόπο αποτελούν τουλάχιστον το "πρόσφορο έδαφος" - εν δυνάμει Κακά Μέλη ή/και ενεργά/πράττοντα.

Οπωσδήποτε, και σε κάθε περίπτωση, είναι αξίωμα το ότι η μεγαλύτερη ευθύνη για τέτοια φαινόμενα βαραίνει τον ή τους αρχηγούς μίας Ομάδας, στους διάφορους τομείς ευθύνης. Αυτός/οί, εάν είναι Φυσικοί/Πραγματικοί Αρχηγοί το γνωρίζουν σίγουρα. Και σίγουρα γνωρίζουν ότι είναι στα πλαίσια της Φυσικής διαδικασίας να υπάρχουν "Κακά Μέλη", ειδικά σε μία Μεγάλη και Ζωντανή Ομάδα με υψηλούς Στόχους(αλλά - όσο και αν φαίνεται παράδοξο - και Αρχές)! Και ότι είναι σε μεγάλο ποσοστό δική τους ευθύνη επίσης να χειριστούν κατάλληλα την/τις καταστάσεις έτσι ώστε οι "Συγκρούσεις" και οι "Κλυδωνισμοί" να αποβούν Διδακτικές και τελικά... "Εξελικτικές" για την Ομάδα. Τα "Κακά Μέλη"(εάν φυσικά είναι δυνατόν... και συνήθως δεν είναι δυνατόν για όλους/ες), τα "Καλά Μέλη", οι "Αρχηγοί" αλλά και η ίδια η "Ομάδα"(ως υψηλότερης Τάξης Ον), να κερδίσουν σε Συνειδητότητα!

Είναι δεδομένο βέβαια ότι όλα αυτά μπορούν να υφίστανται ως Πραγματικότητες και όχι ως φαντασιωτικές καταστάσεις, μόνον όταν υπάρχει Ταυτότητα Ομάδας ή τουλάχιστον όταν η Πορεία είναι σαφώς προς τα εκεί! Ειδάλλως δεν υπάρχει κανέναν νόημα να μιλάει κάποιος για Ομάδες, Αρχηγούς και Μέλη, πόσο μάλιστα για "Κακά" ή "Καλά" Μέλη...

Θα ήθελα πάντως τελειώνοντας, και εκπροσωπώντας εδώ τους όλους τους Συνεργάτες του ESOTERICA, να ζητήσω ξανά εδώ τη Δημιουργική Συμμετοχή σας, τη Συν-Εργασία σας και την Βοήθειά σας, σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε τόσο καιρό τώρα ξεκινήσει και που προσπαθούμε να συνεχίσουμε...

Θα ήθελα ακόμη να ζητήσω την έμπρακτη έκφραση της Εμπιστοσύνης που γνωρίζουμε ότι όντως υφίσταται για πάρα πολλούς ανθρώπους από αυτούς που λαμβάνουν μέρος στις Συζητήσεις μας(ή και μόνον τις παρακολουθούν για την ώρα) καθώς και απ'όσους και όσες αντιλαμβάνονται μία Ευθύνη - για "Καλά" ή για "Κακά" - να την αναλάβουν! Εξελίσσοντας τα "Καλά" ή μεταλάσσοντας τα "Κακά"... τέλος πάντων Συνειδητοποιώντας μέσα από την Ενεργή τους Δράση!

Ούτως ή άλλως η Μοίρα ή η Φύση πάντα επιδιώκει τέτοιες Συνειδητοποιήσεις και συνεχίζει να προτάσσει τον τρόπο γι'αυτές "μπροστά στα μάτια μας"! Τουλάχιστον μέχρι αυτό να παραμένει μία Οικο-Νομική λύση...

Ας μην αφήνουμε λοιπόν τα "πράγματα" να φτάνουν σε Αδιέξοδα τέτοια που μόνον η ολοσχερής Καταστροφή των Μορφών και η εξαρχής Επαναδόμησή τους αποτελούν μοναδική Λύση.

Ας δράσουμε σαν Συνειδητοί εκφραστές/φορείς των Φυσικών δυνάμεων πριν αυτές... "αποφασίσουν" για μάς!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------