- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
1.Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιούμε την HTML ;
Ρωτώ με τη σκέψη ότι αν κάποιοι απο μάς θέλουμε να στέλνουμε πόστς μορφοποιημένα απο μας με κώδικα html ή να βάλουμε κάποιο script (java,vb,κλπ)θα έδινε άλλο χρώμα στα ποστς.
2.Το κουμπί "Εισαγωγή Κώδικα" μας δίνει τα attributes code /code
τι τύπου κώδικα δέχεται;
Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα παράδειγμα;
αν καποιος ειναι ανδρας η΄ γυναικα??
πολες φορες μπερδευομαστε και εχουμε πολλα ασκοπα μυνηματα στο να εξηγουμε τι ειμαστε...
εγω προσωπικα το εχω παθει ουκ ολιγες φορες

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε
TodοR
ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ...
ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ....
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Είναι πολύ ξεκούραστο αυτό το γκρί...
Φίλη λένκολας ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω κατά ποιό τρόπο βοηθάει περισσότερο το πάτημα ενός βέλους από το πάτημα ενός νούμερου σελίδας?
Στην ουσία η κίνηση δεν είναι ίδια?

Το γκρί είναι ουδέτερο χρώμα και ψυχολογικά συνεισφέρει σε μια όσο το δυνατόν ανεπηρέαστη ψυχολογία κατά τη στιγμή της διάδρασης στα forums.
Όσων αφορά στο βελάκι και στα νούμερα, σκεφτείτε πως κάποια "θέματα" αγγίζουν τις 22 σελίδες, νομίζω όπως είναι με τα νούμερα ανα σελίδα είναι αρκετά βολικό.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 19/10/2003 05:28:30

ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ESOTERICA.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ UNICEF,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Εγώ λέω να καθιερωθεί κάθε Χριστούγεννα να κάνουμε κάτι τέτοιο και με ψηφοφορία να διαλέγουμε που θα δίνουμε τα χρήματα.
Οχι πιο συχνά όμως μια και το διαδικαστικό μέρος αφαιρεί πολύτιμο χρόνο από τους διαχειριστές και συντονιστές μας...

Edited by - Avallon on 22/10/2003 10:06:42
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..
για φιλανθρωπικούς σκοπούς θα πάνε τα χρήματα, όχι για το εσωτέρικα!
(αν κατάλαβα καλά φιλη Λένκολας και δεν σε παρανόησα, οπότε συγνώμη
)
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
Φίλη lencolas! Είσαι αλλού γι'αλλού χωρίς παρεξήγηση![]()
![]()
![]()
![]()

quote:ΦΙΛΗ μου καλισπερα, αλλα καλο θα ητανε να μην υποτιμαμε ετσι ευκολα!! εκατσεσ να ροτισεις?? τι ακριβος ενοουσε???? οχι! και στην τελικη αν το καλοσκεφτεις οταν καπιος βοιθαει καπιον δεν βοιθιεται και ο ιδιος????quote:
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΦίλη lencolas! Είσαι αλλού γι'αλλού χωρίς παρεξήγηση
"Τάδε έφη Avallon"
TodοR
αυτή...που τα κατάφερε!![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
TodοR
Προσωπικά πάντα με συγκινούσε ο εσωτερικός κόσμος των κωφαλάλων, αυτός ο κόσμος της σιωπής αλλά παράλληλα τόσο πλούσιος εσωτερικά.
Μέχρι που έφτασα σε σημείο να θέλω να μάθω τη νοηματική γλώσσα.
Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να δωρίσουμε κάτι που θα μυήσει και θα δονήσει κάποια άτομα προς τον εσωτερισμό. Η επικοινωνία μέσω υπολογιστή είναι ό,τι καλύτερο γι' αυτά τα άτομα.
Έδωσα κάποιες ιδέες ας σταματήσω εδώ...είμαστε μια μεγάλη παρέα. Ας ακουστούν και άλλες απόψεις.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
quote:
ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!ΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ INTERNET.

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:και καλα κανεις!!!!!!!!!! εκανα humor!!!!!!!!quote:
ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!ΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ INTERNET.
Πέθανε μια άλλη μέρα
TodοR
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΜΑΙ?
ΑΧ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....