ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

steelspring30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
steelspringΜέλος
25/09/2003, 06:01:20
Εχω μία ερώτηση/πρόταση που αφορά τις μορφοποιήσεις.
1.Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιούμε την HTML ;
Ρωτώ με τη σκέψη ότι αν κάποιοι απο μάς θέλουμε να στέλνουμε πόστς μορφοποιημένα απο μας με κώδικα html ή να βάλουμε κάποιο script (java,vb,κλπ)θα έδινε άλλο χρώμα στα ποστς.
2.Το κουμπί "Εισαγωγή Κώδικα" μας δίνει τα attributes code /code
τι τύπου κώδικα δέχεται;
Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα παράδειγμα;

17/10/2003, 11:42:49
δεν θα ηταν καλο να υπαρχει ενα κουτακι που θα μας λεει
αν καποιος ειναι ανδρας η΄ γυναικα??
πολες φορες μπερδευομαστε και εχουμε πολλα ασκοπα μυνηματα στο να εξηγουμε τι ειμαστε...
εγω προσωπικα το εχω παθει ουκ ολιγες φορες

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε

8odwrisΜέλος
18/10/2003, 00:11:28
εγω θα προτινα να αλαξει το χρςμα μορε του φοροθμ ενοοω αυτο το γκρι δεν ειναι και τοσο καλο θα ελεγα μια αλαγη χρωματος ΘΑ επεζε ρολο στην αναβαθμιση του...........

TodοR

lencolasΜέλος
18/10/2003, 01:27:16
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΔΗΛΑΔΗ 1,2,3 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...
ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ...
ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ....

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

18/10/2003, 11:46:26
θοδωρή δε συμφωνώ με το χρώμα...
Είναι πολύ ξεκούραστο αυτό το γκρί...
Φίλη λένκολας ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω κατά ποιό τρόπο βοηθάει περισσότερο το πάτημα ενός βέλους από το πάτημα ενός νούμερου σελίδας?
Στην ουσία η κίνηση δεν είναι ίδια?

"Τάδε έφη Avallon"
19/10/2003, 05:27:32
Συμφωνώ Avallon και στα δυο που αναφέρθηκες.
Το γκρί είναι ουδέτερο χρώμα και ψυχολογικά συνεισφέρει σε μια όσο το δυνατόν ανεπηρέαστη ψυχολογία κατά τη στιγμή της διάδρασης στα forums.
Όσων αφορά στο βελάκι και στα νούμερα, σκεφτείτε πως κάποια "θέματα" αγγίζουν τις 22 σελίδες, νομίζω όπως είναι με τα νούμερα ανα σελίδα είναι αρκετά βολικό.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 19/10/2003 05:28:30

OannesΜέλος
19/10/2003, 09:27:51
Προτείνω τη δημιουργία κατηγορίας ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ όπου εκεί μέσα θα πάει και ο Κινηματογράφος.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
aenaosΜέλος
22/10/2003, 03:44:01
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.EΛΠIZΩ OTI H EΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.ΑΝ 100 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΩΣΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Π.Χ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ TOPIC NA ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ESOTERICA.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ UNICEF,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

22/10/2003, 10:04:28
Εξυπνο και άκρως ενδιαφέρον... ιδιαίτερα τώρα εν όψη Χριστουγέννων.
Εγώ λέω να καθιερωθεί κάθε Χριστούγεννα να κάνουμε κάτι τέτοιο και με ψηφοφορία να διαλέγουμε που θα δίνουμε τα χρήματα.

Οχι πιο συχνά όμως μια και το διαδικαστικό μέρος αφαιρεί πολύτιμο χρόνο από τους διαχειριστές και συντονιστές μας...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 22/10/2003 10:06:42

lencolasΜέλος
22/10/2003, 16:36:36
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

22/10/2003, 20:25:57
καλέ,
για φιλανθρωπικούς σκοπούς θα πάνε τα χρήματα, όχι για το εσωτέρικα!

(αν κατάλαβα καλά φιλη Λένκολας και δεν σε παρανόησα, οπότε συγνώμη )

αυτή...που τα κατάφερε!

22/10/2003, 23:16:14
quote:
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

Φίλη lencolas! Είσαι αλλού γι'αλλού χωρίς παρεξήγηση

"Τάδε έφη Avallon"
8odwrisΜέλος
23/10/2003, 14:20:45
quote:

quote:
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

Φίλη lencolas! Είσαι αλλού γι'αλλού χωρίς παρεξήγηση

"Τάδε έφη Avallon"

ΦΙΛΗ μου καλισπερα, αλλα καλο θα ητανε να μην υποτιμαμε ετσι ευκολα!! εκατσεσ να ροτισεις?? τι ακριβος ενοουσε???? οχι! και στην τελικη αν το καλοσκεφτεις οταν καπιος βοιθαει καπιον δεν βοιθιεται και ο ιδιος????

TodοR

23/10/2003, 16:21:49
καλύτερα θα ήταν πάντως, να μην στεκόμαστε σε κάποια παρανόηση των λεγομένων κάποιου, αλλά στην σίγουρα συγγινητική διάθεση για βοήθεια, οποιουδήποτε είδους!

αυτή...που τα κατάφερε!

wiccaΜέλος
23/10/2003, 21:04:37
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
8odwrisΜέλος
24/10/2003, 02:11:35
ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!ΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ

TodοR

24/10/2003, 04:18:49
Aν θέλαμε πραγματικά να βοηθήσουμε, πιστεύω τα χρήματα δεν ρίναι ότι καλύτερο. Θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το ενδιαφέρον μας προς κάποια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα με κάποιες ιδιαιτερότητες.
Προσωπικά πάντα με συγκινούσε ο εσωτερικός κόσμος των κωφαλάλων, αυτός ο κόσμος της σιωπής αλλά παράλληλα τόσο πλούσιος εσωτερικά.
Μέχρι που έφτασα σε σημείο να θέλω να μάθω τη νοηματική γλώσσα.
Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να δωρίσουμε κάτι που θα μυήσει και θα δονήσει κάποια άτομα προς τον εσωτερισμό. Η επικοινωνία μέσω υπολογιστή είναι ό,τι καλύτερο γι' αυτά τα άτομα.
Έδωσα κάποιες ιδέες ας σταματήσω εδώ...είμαστε μια μεγάλη παρέα. Ας ακουστούν και άλλες απόψεις.

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

wiccaΜέλος
24/10/2003, 13:17:11
quote:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ INTERNET.

Πέθανε μια άλλη μέρα
8odwrisΜέλος
24/10/2003, 14:26:09
quote:

quote:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ INTERNET.

Πέθανε μια άλλη μέρα

και καλα κανεις!!!!!!!!!! εκανα humor!!!!!!!!

TodοR

lencolasΜέλος
26/10/2003, 01:01:11
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΙ Ο ΤΗΟΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ!
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΜΑΙ?
ΑΧ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....