- ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έχεις χάσει παντελώς τη ψυχραιμία σου. Αφού το Redshift είναι φτιαχτό όπως λες γιατί πήγες και το αγόρασες; Φυσικά για να το μάθεις θα πρέπει να ξέρεις και λίγο αστρονομία.
Εσύ πιστεύεις ότι στα δικαστήρια θα σε υποστηρίξει κάποιος αστρονόμος που συνεχίζεις να με βρίζεις χυδαία; Εμένα το πολύ -πολύ να μην συμφωνήσει με τη θεωρία μου. Με εσένα θα συμφωνήσει με τις χυδαιότητες σου που προσβάλλουν βάναυσα την ελευθερία και τη προσωπικότητα του ανθρώπου; Αλλά είπαμε το επίπεδο σου φτάνει μέχρι εκεί.
Εγώ αυτά που υποστηρίζω έστω και «τρελά» τα υποστηρίζω με ήθος και χωρίς να βρίζω κάποιον για τις ιδέες του. Μπορεί να μην τις ασπάζομαι σαν ιδέες, δεν απαγορεύω όμως στον άλλο να τις έχει.Για εσένα είπαμε αυτά είναι ψιλά γράμματα.Φυσικά δεν θα μπω στο κόπο να ξαναδιαβάσω τις χυδαιότητες σου. Αποχωρώ για πάντα από το forum.Από εδώ και εμπρός ότι γράψεις για εμένα θα το διαβάζεις μόνος σου.Μπορείς να βρίζεις ελεύθερα και κάποιοι να σε ανέχονται ακόμη.
quote:
Όμως με τον καιρό έχουν διαμορφώσει μία ολόκληρη φιλολογία και φιλοσοφία που τους κάνει λίαν επικύνδηνους.
Επικίνδυνους για τι και για ποιον? Τι θέλεις να διαφυλάξεις και τι ακριβώς συνιστά τον κίνδυνο σε αυτό που θέλεις να διαφυλάξεις?
Εξηγησε μου ωρε Imperator ποσο μ...ω ειμαι που μπορω και βλεπω και το θετικο στην υπαρξη των τραπεζων και οχι μονο τα αρνητικα που τους προσαπτουν.Ας υποθεσουμε οτι ειμαι τοσο μ...ω που εχω την ικανοτητα να βλεπω και το θετικο στις τραπεζες και στις επιχειρησεις και δεν ειμαι φαν της δαιμονοποιησης.
Αληθεια ποσο μ...ες ειναι αυτοι που φορτωνονται με καταναλωτικα δανεια για να ζησουν μια πολυτελη ζωη με δανεικα φορτωμενα με υπερογκους τοκους?
--------------------------------------------------------------------
Ιαπετος...Ιαπετος...Αχ ναι επισκεφτηκε παρακαλω το link που παραπεμπει στο θεμα δωδεκακλωνο DNA για να απολαυσετε ιδιοις ομασι την ιδια σαθρη υποστηριξη της ιδεας οτι προκειται περι τεχνητου δορυφορου οπως και στην περιπτωση της Σεληνης.
Η "αθεατη πλευρα" της Σεληνης εχει θεαθει απο δορυφορους που εστειλε ο ανθρωπος οχι μονο απο αμερικανικους αλλα και απο ευρωπαικους και εναν που εστειλε η Ιαπωνια.
Εν το μεταξυ οι "δρακονιοι" (βλέπε κινεζοι)καταφεραν και εστειλαν αστροναυτη στο διαστημα και ετοιμαζονται να πατησουν και αυτοι την Σεληνη.
Αλλα ναι ξεχασα,ολοι οι επιστημονες που ασχοληθηκαν με την Σεληνη και οι αστροναυτες που ρισκαραν την ζωη τους για να πανε μεχρι εκει,ειναι ΟΛΟΙ συνομωτες και μονο οι "αληθινοι σκεπτικιστες" (εδω γελαμε) που κανουν ερευνα απο τον καναπε εχουν δικιο.
Να πω εδω οτι διαφωνω με την αποδωση χαρακτηρισμων "ψυχοπαθη" που αποδωθηκε στον κο Σοφια.Δεν ειναι δειγμα ψυχοπαθειας τα γραφομενα τπου αλλα μιας συνομωσιολογικης νοοτροπιας.
UFO ή ΑΤΙΑ στα ελληνικα σημαινει αγνωστης ταυτοτητας ιπταμενο αντικειμενο δεν σημαινει εξωγηινο σκαφος.
Περιμενουμε ακομα απο τους UFOλογους να μας προσφερουν ενα κοματι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εξωγηινης τεχνολογιας.

Όταν είσαι ήρεμος βλέπεις πραγματικά τι θέλω να πω...
Ξέρεις πως ξεκίνησε η θεωρία της Άριας - ανώτερης φυλής που τελικά ασπάστηκαν οι Ναζί και τα αποτελέσματα αυτής;
Δεν ήταν δημιούργημα των Ναζί...
Τέλος, μην τα γράφω όλα "γιατί είμαι μεγάλος επιστήμων", ψάξε λίγο αυτή την ιδέα και θα δεις από που ξεκίνησε...
Μπορώ να μόνο να σου πω ότι ανήκε σε διάφορες συνδεδεμένες παραφιλολογίες γύρω από το διάστημα...
Από μία "ιδέα που ποιός την πιστεύει τώρα", ακολούθησαν εκατομμύρια νεκροί... Ειλικρινά πες μου, μόλις ερευνήσης το θέμα, θέλεις να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο;
Οποτε καθε τι αλλο...ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ...
Και τζαμπα δαπανουνται "εργατοωρες" για να γραφονται "παραμυθακια" για μικρα παιδακια...
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ...ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Τι, τι, τι, τι, γράφεις τώρα; Αφού ο ΣΟΦΙΑΣ μπορεί άνετα να στα δείξει στο redshift 5!!!
Αν τολμάς, εγκάθετη συνωμοσιολόγα, πάρε το πλοίο ΤΩΡΑ και έλα στην Αθήνα να σου αποκαλήψει ο ΟΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑΣ τον πραγματικό κόσμο.
quote:Μετά αφού σκέφτηκα ότι δεν είχαν πρόβλημα αυτοί που έριξαν στην αγορά το Redshift 5 που έχει πουλήσει 1.000.000 cd-roms ,οι αναστολές μου ήρθησαν.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.
ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ 1.000.000 CD-ROMS, ΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΛΗΣΩ 50.000 ΒΙΒΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ;
ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΓΙΝΟΜAI ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ.
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ.
Medtech έγραψα κάτι συγκεκριμένο. Δε θα κάτσω τώρα να κάνω ανάλυση για τις τράπεζες. Αν θες σε άλλο θέμα πολύ ευχαρίστως. Όμως έγραψα για καταναλωτικά δάνεια. Κι εσύ μου λες ότι "πόσοι άνθρωποι ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις τους!!!! ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ!!. Για κατανάλωση όχι για επένδυση!! Έχει διαφορά δε νομίζεις ? Για πες μου από την εμπειρία σου ποια είναι η επίδραση στην κοινωνία των καταναλωτικών δανείων? Σου λέω από την εμπειρία σου γιατί αν πάρουμε και στοιχεία θα πας άκλαυτη.
Περιττό να σου πω ότι άλλη η διαδικασία για χορήγηση επενδυτικού δανείου και άλλη για χορήγηση καταναλωτικού ε? Α και όσο για το πόσοι ξελασπώθηκαν από τα καταναλωτικά δάνεια θες να σου πω μήπως κάνοντας σύγκριση και με το πόσοι καταστράφηκαν? Ευχαρίστως πάλι
Δε νομίζω να πρέπει να στα λέω εγώ όμως. Μεγάλη κοπέλα είσαι ( και μεγαλύτερη από εμένα πιθανολογώ) έξυπνη, μορφωμένη είσαι, ε μη μας κάνεις τη χαζή! Δε νομίζω να χρειάζεται να κάτσω να σου πω εγώ τη διαφορά του καταναλωτικού δανείου από το επενδυτικό.
Α για τα καζίνο είπα κιόλας. Αυτά τι είναι? Ωφέλιμα γιατί προσφέρουν ψωμί στους εργαζόμενους και την ευκαιρία στον κοσμάκη να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα? Να πω και για το στοίχημα αν είναι "επικίνδυνο". Ρωτώ και τον OHANESS αυτή τη φορά.
Επαναλαμβάνω, παρά το ότι δεν εχω διαβάσει το άρθρο του Σόφια και το βιβλίο, πιθανολογώ ότι ο ΟΗΑΝΕSSΕΑ έχει δίκιο στα τεχνικά ζητήματα! Όμως η ουσία του ζητήματος κάθε άλλο παρά αυτή είναι, το ποιος έχει δίκιο στα τεχνικής φύσης ζητήματα. Η ουσία είναι σε αυτά που είπα πριν . Και επανέρχομαι στον OAHNESSEA. Σε τι συνίσταται ο κίνδυνος και κυρίως τι θέλεις να διαφυλάξεις. Μη το παίρνεις ότι ρωτάω από κόντρα ή πείσμα και για να διαφωνήσω a priori μαζί σου. Για την εξέλιξη της συζήτησης το κάνω.
> Χρησιμοποιούν κινητήρες αντιβαρύτητας - ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
> Χρησιμοποιούν την Σελήνη για να κινηθούν - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΑ
> Χρησιμοποιουν το διάστημα για να ταξιδέψουν - ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ
Πόσο τεπόζιτο καυσίμου, δηλαδή όγκο για αποθήκευση ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, χρειάζεται μια συσκευή που τροφοδοτείται με ελεύθερη ενέργεια; Μηδέν.
Πόση επιτάχυνση υφίστανται οι επιβάτες ενός σκάφους ΜΑΖΑΣ 10 τόνων, όταν αυτό κινείται υπό την επήρεια τεχνητού βαρυτικού πεδίου; Μηδέν. Αν βάλουμε περισσότερους επιβάτες μέσα και αυξήσουμε τη ΜΑΖΑ, πόσο θα αλλάξει άραγε η κινητική συμπεριφορά υπό την επήρεια τεχνητού βαρυτικού πεδίου; Μηδέν.
Πόση ΜΑΖΑ έχει ένα νετρίνο; Πόση μάζα έχει μία κατασκευή από ύλη ανώτερης διάστασης, που ενδεχομένως χρησιμοποιείται για την δημιουργία βαρυτικού πεδίου; Μηδέν.
Πόσο ΧΡΟΝΟ χρειάζεται για να ταξιδέψει ένα κύμα, μεταξύ σωματιδίων σε entanglement; Μηδέν. (άπειρη ταχύτητα)
Πόσο ΧΡΟΝΟ χρειάζεται ένα ταξίδι μέσω αναδιπλωμένου χώρου (warp). Μηδέν.
Τις εξισώσεις σου, κράτα τις για τα Απάτσι.
Εδώ έχεις να κάνεις με εξωτική φυσική. Είναι σωστές αλλά irrelevant οι εξισώσεις του 20ου αιώνα.
Δεν μπορείς να αποφανθείς τι μπορεί να γίνει στη σελήνη και τι όχι, με τα πρωτόγονα μαθηματικά εργαλεία της γνωστής φυσικής.
> ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ!!!!
Στη λέξη κολλημένος το λεξικό γράφει ΟΑΝΝΗSΕΑ.
Πλάκα κάνω.
Αλλά ξεκόλλα από τη γνωστή φυσική ρε αδερφέ, δεν τα ξέρουμε όλα.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 23/09/2006 17:46:32

Ερώτηση κρίσεως. Ποιο από τα δύο πέφτει πρώτο, υπό την επήρεια βαρυτικού πεδίου έξω από την ατμόσφαιρα;
Ποιο επιταχύνει περισσότερο, υπό την επήρεια τεχνητού βαρυτικού πεδίου;
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 23/09/2006 17:33:01