- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
trexaΌλα όσα γράφεις και υποστηρίζεις φίλε μου,είναι καθαρά παραμυθάκια...Αποδείξεις δεν υπάρχουν..Ευσεβείς πόθοι...
Α γεια σου!
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
δεν εκφράζανε τόσο εύκολα άποψη, λόγω της άγνοιας τους.Ήταν πιο προσεχτικοί,σκεφτόντουσαν πριν πουν κάτι...Σημερα,η ημιμάθεια κι η παραπληροφορηση, με τις διάφορες εκτιμησεις, έχουν δημιουργήσει μια συσώρευση πληροφοριών, που κανουν μέν τον άνθρωπο γνώστη κάποιων δεδομένων, κατευθυνόμενων δε,οπως και οι δήθεν απόψεις, που νομίζουν πως έχουν οι πολίτες..Άποψη, σημαίνει, εκφράζω δικες μου σκέψεις, που με έχουν παιδεύσει...Δεν είναι άποψη, η υποστήριξη μιας απόψεως..Άλλο υποστηριχτής,οπαδός μιας άποψης κι άλλο έχω προσωπική άποψη....Πραγματική, επαναλαμβάνω......
Κι όμως,στην εποχή μας, όλοι μας έχουμε άποψη, ή νομίζουμε ότι έχουμε...Εκεί χωράει αναζήτηση, ανεξάρτητα παο που ξεκινά ο καθείς και μεά,αποέρευνα, σκέψη, φτάνει να έχει άποψη...Πόσοι νομίζεις το κάνουν;
Εσύ καλέ, διακοπές έκανες; Πάρνηθα, μεριά;Για σένα λέω, καλή μου ar_ia;Γύρισες φρέσκια, ή μου φαίνεται;
quote:
Εδώ είναι το πρόβλημα, φίλε μου Εαρινέ...Παλιότερα, οι άνθρωποι,
δεν εκφράζανε τόσο εύκολα άποψη, λόγω της άγνοιας τους.Ήταν πιο προσεχτικοί,σκεφτόντουσαν πριν πουν κάτι...Σημερα,η ημιμάθεια κι η παραπληροφορηση, με τις διάφορες εκτιμησεις, έχουν δημιουργήσει μια συσώρευση πληροφοριών, που κανουν μέν τον άνθρωπο γνώστη κάποιων δεδομένων, κατευθυνόμενων δε,οπως και οι δήθεν απόψεις, που νομίζουν πως έχουν οι πολίτες..Άποψη, σημαίνει, εκφράζω δικες μου σκέψεις, που με έχουν παιδεύσει...Δεν είναι άποψη, η υποστήριξη μιας απόψεως..Άλλο υποστηριχτής,οπαδός μιας άποψης κι άλλο έχω προσωπική άποψη....Πραγματική, επαναλαμβάνω......
Κι όμως,στην εποχή μας, όλοι μας έχουμε άποψη, ή νομίζουμε ότι έχουμε...Εκεί χωράει αναζήτηση, ανεξάρτητα παο που ξεκινά ο καθείς και μεά,αποέρευνα, σκέψη, φτάνει να έχει άποψη...Πόσοι νομίζεις το κάνουν;
Εσύ καλέ, διακοπές έκανες; Πάρνηθα, μεριά;Για σένα λέω, καλή μου ar_ia;Γύρισες φρέσκια, ή μου φαίνεται;
Δεν σε ρώτησα αυτό φίλε μου , αλλα για να μου απαντήσεις κατ'αυτόν τον τρόπο , προφανώς κάτι έχεις υπ'οψιν σου..
Καλή σου μέρα!
soul
Η αλήθεια, όμως, είναι εδώ,την τρώμε στη "μουρη" κάθε μέρα,ολοι την ξέρουμε, αλλά δεν την αναγνωριζουμε...Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν το κάνουμε...
Αυτή την αλήθεια, την δέχεσαι;
«Σημερα,η ημιμάθεια κι η παραπληροφορηση, με τις διάφορες εκτιμησεις, έχουν δημιουργήσει μια συσώρευση πληροφοριών, που κανουν μέν τον άνθρωπο γνώστη κάποιων δεδομένων, κατευθυνόμενων δε,οπως και οι δήθεν απόψεις, που νομίζουν πως έχουν οι πολίτες.»
Ώστε σήμερα υπάρχει ημιμάθεια φίλτατε έ? Και αλήθεια, σε ποιά εποχή βασίλευε η γνώση, και φυσικά, με ποιά τεκμήρια εκφέρεις αυτή την άποψη?
Αναφέρεσαι στην «αίσθηση» σου ή σε ιστορικά δεδομένα?
Και άραγε, ποιές είναι οι κατευθυνόμενες πληροφορίες στις οποίες αναφέρεσαι? Δεν είναι κατευθυνόμενη πληροφορία π.χ. η ενσωμάτωση της Ορθόδοξης διδαχής στα σχολεία ως απόλυτη θεολογική αλήθεια?
trexagireve:
«Άποψη, σημαίνει, εκφράζω δικες μου σκέψεις, που με έχουν παιδεύσει...Δεν είναι άποψη, η υποστήριξη μιας απόψεως..»
Ένας Ορθόδοξος ιερέας εκφράζει δικές του απόψεις ή απλά μεταφέρει τα όσα έμαθε και του είπανε ότι είναι αλήθειες? Το ότι υποστηρίζει σθεναρά τα όσα ως ιερέας έχει διδαχθεί, σημαίνει τι τελικά?
trexagireve:
«Κι όμως,στην εποχή μας, όλοι μας έχουμε άποψη, ή νομίζουμε ότι έχουμε...»
Κακό είναι να υπάρχουνε απόψεις? Κακό είναι να αμφισβητούνται θέματα που θεωρούνται (απο συνήθεια) Θέσφατα?
Και εάν ναι, γιατί?
Τα δεδομένα φίλε μου, είναι η ιστορία, άσχετα αποδόσεως,όπως είναι.
Κι εμείς δεν την γνωρίζουμε καλά και γι αυτό, πρέπει να βλέπουμε
χοντρά τα πράγματα, ώστε να μην ξεφεύγουμε με την λεπτομέρεια της υποκειμενικότητας του συγγραφέως, ή της ιδέας... Να βλέπουμε μέσα απο το νόημα...Γι αυτο υπάρχει και η ρήση "γιγνώσκεις τι αναγιγνώσκεις;"
Ένας ορθόδοξος ιερέας, περα απο το να υπηρετεί τον Ύψιστο, δεν έχει
άποψη..Υπηρετεί τον Θεό,όχι την άποψη του...
Ποτέ, φιλε μου,δεν πίστεψα ότι δεν πρέπει να υπάρχουν απόψεις..Αλλά,απόψεις, όχι υποστηριχτές απόψεων του κιλού, που πολλοί ενστερνίζονται ως δικές τους...Νομίζω;..
Και φυσικα, επισης,ελεύθερα να αμφισβητούνται θέσφατα, για να βλέπουμε αν στέκουν, ή αν αντέχουν, αλλά, άλλο αυτό κι άλλο η
αναρχία της ιδέας, του σήμερα....Όπου ο πασα εις,αυτοβαπτίζεται ιδιοφυία...
Λίγη λογική,λίγο προσοχή,μην λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε, που δεν μας εκφράζουν..
Μακάρι να ειχαμε απόψεις, φίλε...Θα πηγαίναμε πιο μπροστα...
quote:
trexa
Διακοπές? Που τέτοια τύχη......
Εδώ είμαι και παρακολουθώ μην ανησυχείς
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Edited by - ar_ia on 15/01/2010 20:23:27
quote:
Οι απόψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ακόμα και οι Έλληνες έχουν μία, αλλά τελικά μόνο η δική μου μετράει
μμ.. μετράει γιατί είναι η πιό ξεχειλωμένη..![]()
![]()
Τα θές και τα ακούς..
Ερώτηση ουσίας: Για τις κολοτρυπίδες μιλάς, όταν λές η δική σου μόνο μετράει, ή για την άποψη;Γιατί ..μπλέξαμε τα μπουτια μας, με τις δύο έννοιες, στο μήνυμα σου...
και δεν μου λές, στο κλάμπ μετριοφρόνων κι εσύ; Μήπως πας για πρόεδρος;
Κουλάρισε, δεν είσαι καλύτερος...
quote:
Οι απόψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ακόμα και οι Έλληνες έχουν μία, αλλά τελικά μόνο η δική μου μετράειhttp://lupusanimus.blogspot.com/
μόνο που από την δική σου περνάνε τρένα
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
μόνο που από την δική σου περνάνε τρένα
![]()
![]()
![]()
γειά σου ρε άθεε... φοβερό ξεράθηκα στα γέλια..
Ρε μεγάλε Lupus Animus πρόσεχε ρε πουλάκι μου τι γράφεις λές ωραία πράγματα και πιστεύω οτι αν θέλεις μπορείς να συμμετάσχεις εποικοδομητικά.. Μην μας δίνεις την αφορμή με τις ύβρεις σου να σου την μπαίνουμε..
quote:
Μπα η δικιά μου είναι παρθένα, εσείς έχετε το πρόβλημα
Κάτσε ρε μεγάλε.
Λές οτι μόνο η δική σου μετράει.
Γιατί? Τι παραπάνω έχει?
quote:quote:
Μπα η δικιά μου είναι παρθένα, εσείς έχετε το πρόβλημαΚάτσε ρε μεγάλε.
Λές οτι μόνο η δική σου μετράει.
Γιατί? Τι παραπάνω έχει?
πολλαπλές διερρηγμένες παρθενορραφές
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Εκτός του οτι θα μπουκάρει η αμαλία που σηκώνει τα μανίκια της και θα πέσουν ``εξατμίσεις`` , διαβάζουν γυναίκες και παιδιά.
Ιησούς = 888 = Παρθένος λόγος
Όλα τα υπόλοιπα είναι για να τα λέτε μεταξύ σας για παρηγοριά.![]()
Άλλωστε:
Δια-Λόγος = 200 = Εβραίος
Είσαστε τόσο ηλίθιοι και κομπλεξικοί που προσπαθείτε να βγάλετε ηλίθιους και όμοιους με εσάς αυτούς που κυβερνάνε τον κόσμο σας. lol
Όταν και εσείς θα καταλάβετε οτι ο διάλογος μεταξύ ανθρώπων(και υπανθρώπων, καθώς και ο Σάμαελ πίστευε οτι κακός ονομάζονται ανθρώποι τα ζώα του είδους) δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά, τότε ίσως να εκτιμήσετε την ησυχία, άλλωστε εκτός απο τους ησυχαστές της ορθοδοξίας υπήρχαν και οι Πυθαγόρειοι ησυχαστές, τους οποίους φυσικά σφάγιασαν οι πολιτισμένοι "προγόνοι" σας.
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
http://www.youtube.com/watch?v=si2XOtRwmlM
Edited by - Lupus Animus on 15/01/2010 22:52:34