ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα ΖΩ για δεύτερη φορα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα ΖΩ για δεύτερη φορα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

SIMONA62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
iairaΜέλος
15/01/2004, 19:32:15
SIMONA αυτό που λες το έζησα μόλις πριν 2,3 μέρες, όταν για ένα πεντάλεπτο συνέχεια "ξαναζούσα" εκέινα που ζούσα τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι δε "μνήμες" ήταν πολύ έντονες και δεν διέρκεσε όπως είπα καποια δευτερόλεπτα που πολλοί έχουμε την εντύπωση ότι έχουμε ξαναζήσει καποιες στιγμές. Την ίδια απορία που έχεις εσύ την έχω εγώ για χρόνια, δηλαδή αν όλα αυτά, έχουν ξαναπεράσει από μάς, αν το μέλλον έχει ήδη γίνει. Δεν ξέρω αν όλα αυτά γίνονται για να αλλάξουμε κάποια πράγματα ή όχι, πιστέυω όμως ότι στο μέλλον απαντήσεις θα δωθούν με κάποιο τρόπο.
Φιλικά...

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

SIMONAΜέλος
16/01/2004, 09:56:46
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΙAIRA TO ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ..ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΤΩΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΧΛΩΜΙΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΑΓΓΙΞΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ;

ΝεφέληΜέλος
16/01/2004, 10:27:17

Καλημέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντησή μου.

Simona (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται), γι αρχή θα σου πρότεινα κάτι απλό και εύκολο:
1. Κάθε βράδυ προτού κοιμηθείς, ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα, με ίσιο το κορμί σου, πάρε μερικές βαθιές ανάσες και χαλάρωσε. Φτιάξε στο μυαλό σου ένα απλό στοιχάκι με ρίμα που να σε βοηθήσει στην αυθυποβολή στο να θυμηθείς την επομένη τι ονειρεύτηκες. Π.χ. "ότι κιαν ονειρευτώ, αύριο θα το θυμηθώ" (δε χριάζεται να είναι ισάξιο του Ελύτη, αρκεί να είναι απλό, σύντομο και με ρίμα ώστε να το θυμάσαι εύκολα). Κλείσε τα μάτια σου και επαναλάμβανε συνέχεια το στοιχάκι στο μυαλό σου, κατανοώντας φυσικά τον σκοπό του, μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.
Όταν ξυπνήσεις, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να θυμηθείς τι είδες και σημείωσέ το αμέσως σε ένα μπλοκάκι που θα έχεις γι αυτό το λόγο, σημειώνοντας και την ημερομηνία.
Δεν είναι απαραίτητο να θυμηθείς τι είδες με την πρώτη προσπάθεια, από την πρώτη βραδυά! Συνήθως, αρχίζει να "πιάνει" η αυθυποβολή μετά την 4-5 προσπάθεια.
Επίσης, δεν είναι απαραίτητο τα όνειρά σου να έχουν λογική! Ίσως να είναι συμβολικά. Σε αυτή τη περίπτωση, προσπάθησε να τα αποσυμβολίσεις αλλά και κυρίως να σημειώσεις στο χαρτί τα συναισθήματα που σου προκάλεσαν.

2. Έχε μέσα στην τσάντα σου ένα μπλοκάκι σημειώσεων και μολύβι. Κάθε φορά που διασθάνεσαι κάτι έντονα, σημείωνέ το, μαζί με ώρα και ημερομηνία.

Με αυτούς τους 2 τρόπους θα επιτύχεις 2 πραγματάκια: αφ' ενός φυσικά ν' αρχίσεις να θυμάσαι τα όνειρά σου και αφ' ετέρου να μπορέσεις να επιβεβαιώσεις τις "προβλέψεις" σου αλλά και το χρονικό τους περιθώριο. Κάθε φορά που θα συμβαίνει κάτι που σου δίνει την αίσθηση "το έχω ξαναδεί", ανέτρεξε στις σημειώσεις σου. Εάν το βρεις εκεί, σημείωσε το πότε τελικά όντως συναίβει προσθέτοντας και ότι παρατηρήσεις θεωρείς απαραίτητες.
Δώσε προσοχή στα συμβολικά όνειρα! Μερικές φορές ο αρχικός αποσυμβολισμός που κάνουμε είναι λάθος και το καταλαβαίνουμε όταν τελικά όντως συμβεί ότι ήταν αυτό που προέβλεπαν.

Μια καλή "αναλογία" επιτυχημένων προβλέψεων που μπορούν να υποδείξουν χαρισματικό άνθρωπο -σε πρώτη φάση- είναι 6 στις 10.
Αν και δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς να βάλει σε αριθμητικά πλαίσια, προσωπικά έχω μια "κλίμακα" αξιολόγησης που με βοηθά να κρίνω:
Θεωρώ ότι ένας κανονικός άνθρωπος (δηλαδή χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα) "προβλέπει" μέσω ονείρων ή διαίσθησης από 1 έως 4 στα 10 γεγονότα.
Χαρισματικός αλλά με ακαλλιέργητο το χάρισμά του: 5 έως 7.
Από 8 έως 10 στα 10, μιλάμε πια για άνθρωπο που δεν χριάζεται εμένα (ή τον οποιονδήποτε) να του πει πως είναι χαρισματικός! Το ξέρει ήδη από μόνος του

Φυσικά αναφέρομαι σε σημαντικά γεγονότα! Όχι στο εάν θα περάσει το λεωφορείο σε ένα τέταρτο ή μισή ώρα!!! Να εξηγούμαστε...
Όμως, οι χαρισματικοί άνθρωποι γνωρίζουν ΚΑΙ αυτό. Αλλά είναι καθαρή διαίσθηση. Αν θέλετε βέβαια, μπορείτε να κάνετε και αυτό το τεστάκι. Να σημειώνετε δηλαδή κάθε φορά που έχετε μια φευγαλέα διαίσθηση για μικρά πραγματάκια (π.χ. πότε θα περάσει το λεωφορείο, πότε θα πάρει τηλέφωνο ο τάδε φίλος ή ποιός είναι στο τηλέφωνο που χτυπάει κλπ).

Simona, επειδή όπως σου ξαναείπα πιστεύω ότι έχεις και την ικανότητα της τηλεπάθειας και της διαίσθησης αύρας, αν θες δοκίμασε κάτι ακόμα: Παρακολούθησε τους ανθρώπους γύρω σου και προσπάθησε να συμπεράνεις τι αισθάνονται εκείνη τη στιγμή. Μην μπεις όμως στην διαδικασία του "τι σκέφτονται", διότι εκτός από πιο πολύπλοκο είναι και... πολύ αδιάκριτο!!! Περιορίσου σε συναισθήματα και κοίτα μήπως μπορείς μετά να επιβεβαιώσεις τα συμεράσματά σου ρωτώντας τους.

Γενικά τον τελευταίο χρόνο η διαίσθηση όλων μας έχει οξυνθεί απότομα. Μην σας εντυπωσιάζει. Το γιατί είναι μια άλλη (και πολύ μεγάλη) ιστορία...

Φιλικά,
Νεφέλη

SIMONAΜέλος
16/01/2004, 10:49:19
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΕΦΕΛΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΞΑΝΑ!
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ Η' ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

ΦΙΛΙΚΑ....SIMONA

ΝεφέληΜέλος
16/01/2004, 11:03:18

Simona, όπως προείπα η διαίσθηση αλλά και γενικά οι ψυχικές δυνάμεις όλων μας (όλοι έχουμε μια έστω και ελάχιστη "δόση") έχουν οξυνθεί απότομα. Είναι επόμενο οι χαρισματικοί άνθρωποι να αισθάνονται ακόμα πιο έντονα πράγματα που πάντα αισθάνονταν αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.
Το γεγονός που αναφέρεις κατ' αρχάς απορρέει από την διαίσθηση αύρας που έχεις. Αναφέρεις όμως πολύ λίγα πράγματα για να μπορέσω να εξηγήσω τι ακριβώς ήταν. Ο "κρύος αέρας" δε μου λέει τίποτε παραπάνω από αίσθηση της ζωτικής ενέργειας του ανθρώπου. Που δεν αποκλείεται να ήταν απλά αυτό και τίποτε παραπάνω. Πες μου αν θες και τι συναισθήματα σου προκάλεσε και φυσικά δεν αναφέρομαι στο ξάφνιασμά σου (που υποθέτω ήταν και ο λόγος που χλώμιασες). Επίσης, εκείνος πως ήταν εκείνη τη μέρα, πως ήταν η διάθεσή του; Αν π.χ. είχε τα νεύρα του, είναι λογικό να αισθάνθηκες τόσο έντονα την ζωτική του ενέργεια (όταν έχουμε νεύρα, η ενέργειά μας "χτυπάει κόκκινο" και είναι μάλλον εύκολο να την αισθανθούν οι άλλοι, ειδικά οι πιο ευαίσθητοι).

zimΝέο Μέλος
16/01/2004, 11:21:33
γεια σου simona

θα σου αναφέρω καποια απο τα γεγονότα που μου συμβαινουν:

το πιο κλασικο ειναι πως παρα πολλες φορες που θελω να παρω τηλ τη μαμα μου συντονιζομαστε και περνουμε η μια την αλλη αυτο συμβαινει και με τον αντρα μου

εχω δει στον υπνο μου ενα περιστατικο που ειχε ο μπαμπας μου με την καρδια του,ενω εγω ημουν σε αλλη πολη, και την επομενη μερα εγινε.Και εγινε ακριβως οπως το ειδα με ολεσ τις ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

κανω σε καποιον μια ερωτηση και πριν μου απαντησει αυτος, μου ερχεται η απαντηση στο μυαλο
ορισμενες φορες νιωθω τι σκεφτεται καποιος και μετα αποδεικνυεται οτι σωστα το "μαντεψα"

οταν ειναι να παθει κατι κακο καποιο αγαπημενο μου προσωπο βλεπω στον υπνο μου ονειρο που με προειδοποιει.Ειναι καποια συμβολα που τωρα πλεον τα εχω αποκωδεικοποιησει και ξερω τι σημαινουν

για ενα μηνα ονειρευομουν κατι ασχημο για ενα αγαπημενο μου προσωπο, μολις σταματησα να βλεπω το ονειρο μετα απο 4 μερες πεθανε.

αυτο ομως που μου εχει συμβει και με προβληματιζει το εχω γραψει στην πρωτη μου απαντηση προς εσενα. (δεν ξερω πως κανουν quote)

Ξερεις τι σκεφτομαι?
μηπως ολη μας η ζωη με το που γεννιόμαστε υπαρχει στον εγκεφαλο μας και ορισμενες στιγμες μα ς ερχονται καποιες εικονες στο μυαλο?
Αυτο το λεω γιατι εχω νοιωσει στον υπνο μου συναισθηματα που στη ζωη μου δεν τα ηξερα,(πολυ συγκεκριμενα)και αργοτερα ξυπνια πλεον τα ξαναενοιωσα.Ολα ειναι βαλμενα μεσα μας και αναλογα με το περιβαλον αλλα βγαονουν αλλα μενουν θαμενα.

SIMONAΜέλος
16/01/2004, 11:25:07
ΝΕΦΕΛΗ ΜΟΥ
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ..ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ..ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ (ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΑ (ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ)ΕΝΙΩΣΑ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ..ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΡΕΥΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ(ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ!!ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΑ.ΟΥΤΕ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ)..ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ,ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ..ΒΕΒΑΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ)ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ....
ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΤΑ'ΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ESOTERICA....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!

zimΝέο Μέλος
16/01/2004, 11:30:35
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΙΣΩς ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ Ή ΙΔΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

SIMONAΜέλος
16/01/2004, 11:35:15
quote:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΙΣΩς ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ Ή ΙΔΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΚΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...........

scullyΜέλος
16/01/2004, 11:36:17
quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ...ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ!!!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;

Ετσι, ετσι...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

scullyΜέλος
16/01/2004, 11:41:10
quote:
ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΑ (ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ)ΕΝΙΩΣΑ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ..ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΡΕΥΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ(ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ!!ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΑ.ΟΥΤΕ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ)..

Μηπως δεν σημαινει τιποτα...?!?!
Ισως ηταν η προθιαθεση που ειχες ολες αυτες τις μερες...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

22/04/2005, 16:18:14
Στην Αμερική (από όπου έρχονται και οι περισσότερες αλλαγές..) της Βιβλικής προσήλωσης, στην χώρα όπου η χριστιανική θρησκεία έχει καταστεί (για μια ακόμη φορά στην ιστορία..) πρόδρομος της καταπολέμησης του «παγκόσμιου κακού», συντελείται μια μεγάλη και ριζική αλλαγή:

Σε λίγα χρόνια, και βάση σοβαρών προβλέψεων και μελετών, η Wicca θα είναι Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. (ο αριθμός των λατρών της Wicca διπλασιάζεται κάθε 18 μήνες!)

Μια θρησκεία που, καθώς φυσιοκεντρική και αδογμάτιστη, δύναται να ενώσει και να φέρει αγάπη και κοινούς στόχους για τους ανθρώπους όλων των φυλών και των παραδόσεων.

Μια προσέγγιση του κόσμου η οποία στηρίζεται σε φιλοσοφικές πρακτικές, και ήδη τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από σχολές και διανοούμενους.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους.

Είναι λοιπόν η νέα πρόκληση από τον νέο κόσμο που θα μας έρθει? Είναι μήπως αυτή η τάση, παγκοσμίως, επιστροφής σε φυσιοκεντρικές κοσμοθεάσεις που τόσο τρομάζει την χριστιανοσύνη ώστε αναζητά τρόπους συνεργασίας με τα υπόλοιπα δόγματα?

Είναι άραγε η απογοήτευση και η αγανάκτηση του κόσμου από τα έργα και τις ημέρες των ταγών της χριστιανοσύνης, που τους ωθεί σε αναζήτηση νέων αξιών βαδίζοντας ολοταχώς πίσω?

Μήπως τελικά, έχει ήδη ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ και απλά ξεμείναμε με τα είδωλα και τα άμφια?

Σχετικά:

http://www.prweb.com/releases/2005/4/prweb231351.php

www. WitchSchool.com

{P.S. Ο υποφαινόμενος δεν υιοθετεί τίποτα. Απλά θέτω το θέμα.}

Grom HellscreamΜέλος
22/04/2005, 17:39:54
Πολύ ενδιαφέρον.....Ίσως είναι η θρησκεία της Νεας Τάξης....
Αλλα δεν νομίζω να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη.Λίγο υπερβολικό.....

PAO UBER ALLES
GATE 13

Grom HellscreamΜέλος
22/04/2005, 17:47:06
Μόλις έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα που παραθέτεις, και το πρώτο που έιδα ήταν να σου ζητάνε λεφτά για να γινεις μαθητής και να εικονίζουν κατι τσουκάλια και ματζούνια. Δεν νομίζω ότι αξίζουν προσοχής.

PAO UBER ALLES
GATE 13

23/04/2005, 10:22:46
Grom Hellscream,
«Μόλις έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα που παραθέτεις, και το πρώτο που έιδα ήταν να σου ζητάνε λεφτά για να γινεις μαθητής και να εικονίζουν κατι τσουκάλια και ματζούνια. Δεν νομίζω ότι αξίζουν προσοχής.»

Το να ζητάει κάποιος χρήματα για τις υπηρεσίες που θα παρέχει δεν είναι κατακριτέο. Είναι μάλλον μια ειλικρινή και ελέγξιμη στάση, καθώς οι οποιοιδήποτε καλούνται να επιλέξουν.

Το να εμφανίζεται όμως γαλαντόμος και ανιδιοτελής, και συνάμα να απομυζά τον κρατικό κορβανά, σίγουρα δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Τσουκάλια και ματζούνια, και μάλιστα σε αμφθονία τόσο σε είδος όσο και παροχή, υπάρχουνε και αλλού.

Και γνωρίζεις που.

Παρόλα αυτά, το σχόλιο ΠΟΙΟ ήταν τελικά?

Grom HellscreamΜέλος
23/04/2005, 11:36:38
Άλλο να έχεις το δισκοπότηρο να πούμε, και να προσφέρεις την Θεία Κοινωνία και άλλο να πιστεύεις ότι φτιάχνεις μαγικά φίλτρα. Ε δεν αξίζει να δώσουμε προσοχή. Ήμαρτον!!!!!

PAO UBER ALLES
GATE 13

Grom HellscreamΜέλος
23/04/2005, 11:39:20
"Παρόλα αυτά, το σχόλιο ΠΟΙΟ ήταν τελικά?"

Τι ποιο ήταν το σχόλιο?Δεν αξίζει να δώσουμε προσοχή σε μαλάκες.
Που είναι το περίεργο?Αυτοί μας πάνε πεντακόσια χρόνια πίσω με τα ματζούνια,τις ιπτάμενες σκούπες και τα σχολεία μάγων.

PAO UBER ALLES
GATE 13

HfaistosΜέλος
23/04/2005, 13:39:24
Σωστοτατος ο Hellscream εχει απολυτο δικιο. Τελικα οι ανθρωποι οσο περναει ο καιρος ολο και πιο ηλιθιοι γινομαστε. Ξυπναμε ενα πρωι και λεμε δεν ξεκιναω μια νεα θρησκεια απο μαλακες εχει πολλους γιατι οχι. Και θα οικονομησω αλλα πιος ξερει μπορει να εχω και αλλα τυχερα. Αρε προβατα ο κοσμος τελικα γουσταρει τον μαζοχισμο και για αυτο ειναι στην καταντια την σημερινη.

Ζητω συγνωμη για καποιες υβρεις.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

23/04/2005, 17:02:30
Grom Hellscream:
«Άλλο να έχεις το δισκοπότηρο να πούμε, και να προσφέρεις την Θεία Κοινωνία και άλλο να πιστεύεις ότι φτιάχνεις μαγικά φίλτρα.»

Θεία κοινωνία προσέφεραν και οι πιστοί του Μίθρα. Τι σημαίνει αυτό?

Και τι πάει να πει «μαγικά φίλτρα» όταν άλλοι έχουνε γεμίσει την ημέρα τους με ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ κατά των «κακών πνευμάτων»? Δηλαδή αυτά δεν είναι….μαγικά?

Όταν κάνουνε ευχέλαιο στα…αμπέλια και στους αγρούς, τότε αυτό δεν είναι….μαγικό?

Το νόημα και η διαφορά ΠΟΥ είναι?