- Ο Deva γράφει και δεν εξηγεί. (Ο Λόγος ως αντικείμενο έρευνας) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Στο πόδι γραμμένο!
ας βρισκεται ρε παιδι μου.κ αμα δεν ερθει,τοτε βλεπουμε.
π παντελεήμων (19:45:32) :
Καλά κάνω λοιπόν και …. χρησιμοποιω Opera. Χεχεχε…
Τί να πώ; Τον έχω δει τον πατέρα από κοντά, γιατί είναι συμπατριώτης μου και μου φάνηκε πανέξυπνος άνθρωπος… Αυτά είναι θλιβερά…
Υπάρχει κι ένα troll στο διαδίκτυο ονόματι “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ”, πού διακωμωδεί τον π Μ Βαρβαρή ασυστόλως και δι’αυτού την Εκκλησία.
Κακώς λοιπόν δίνει αφορμές….
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_21/12/2012_475542
Α(-ντώνης Σαμαρά-)Σ ---> Α-Σ --> Α-ντίχριστο-Σ
Επιβλητική εμφάνιση μέσα στο 2012.....
Πολιτικός της χρονιάς 2012 !
Αριθμολεξικό αθροισμα : Αντώνης Σαμαράς ---> 663 !!@#!@#!@$!
(Τα άλλα 3 που λείπουν για το 666 , μας τα δίνει το τσιράκι του ο ΣτουρνάραΣ...)
Σημεία και τέρατα παίδες!
Μάγια μας έκαναν οι Μάγια και δεν τα βλέπαμε μπροστά στα μάτια μας!
quote:
Something is running to Gypses!!!
Absolutely confirmed!
quote:
Υπάρχει κι ένα troll στο διαδίκτυο ονόματι “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ”, πού διακωμωδεί τον π Μ Βαρβαρή ασυστόλως και δι’αυτού την Εκκλησία.
Κακώς λοιπόν δίνει αφορμές….
Για το αν ο Χ.Ο. του φόρουμ είναι Τρολ δεν γνωρίζω.
Ο Βαρβαρής όμως είναι από καιρού (και ΕΠΙΣΗΜΩΣ)... Τρολ για την Εκκλησία, και έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους...
Οπότε ποιος διακωμωδεί ποιον.... άσ'το καλύτερα...
quote:
22α Δεκεμβρίου!Και όπως ακριβώς σας το είχα υποσχεθεί,ο Αντίχριστος βρέθηκε!!!Μόνο που θα πρέπει να περιμένετε ένα μήνα ακόμα να βγεί το ανάλογο βιβλίο!Μην με πιέζετε,όσο και να με πιέσετε,δεν πρόκειται να σας τον αποκαλύψω!Υπομονή ένα μήνα λοιπόν και θα τον έχετε στο πιάτο σας (ή στα ράφια σας)!
από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα είσαι κι εσύ ρε φιλαράκι...![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
ωπα,παμε παλι απο την πρωτη σελιδα.μαλλον αυτο το βιβλιο θα εννοει ο Χ.Ο.
Όχι,δεν εννοώ αυτό το βιβλίο,το βιβλίο που θα βγεί θα έχει το πρόσωπο του Αντιχρίστου εξώφυλλο,δηλαδή ποιός είναι!Θα λέει ποιός είναι,όχι γενικά ένα βιβλίο για τον Αντίχριστο,θα αποκαλύπτει το πρόσωπό του!
quote:
Το μόνο που θα συμβεί είναι (επιτέλους) η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πολυθρυλούμενου και πολυαναμενόμενου ''βδελύγματος της ερημώσεως'' ή αλλιώς Αντιχρίστου!Για αυτό γίνεται τόσος ντόρος γύρω απο την ημέρα αυτή.Γι'αυτό την περιμένουν όλοι με αγωνία και προσμονή.Γιατι είναι ''Η'' ΗΜΕΡΑ!
quote:
1)21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος
2)29 Ιουλίου του 2014 ενθρονίζεται ώς Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ένωσης στις επόμενες Ευρωεκλογές
3)1335 μέρες μετά,σύμφωνα με τον προφήτη Δανιήλ,και στις 25 Μαρτίου του 2018 έρχεται η Δευτέρα Παρουσία!Τα γεγονότα θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι.
quote:quote:quote:Φίλε Χ.Ο. θα μπορούσες να ορίσεις τι πάει να πει "εμφανίζεται"
1)21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος
Πώς εμφανίζεται και σε ποιους εμφανίζεται;
Έτσι θα ξέρουμε συγκεκριμένα τι εννοείς, και σε δυο μήνες απο τώρα, θα καταδικάσουμε αυτά που λες ή θα πουμε οτι είχες δίκαιο.Αν όμως δεν βγει αυτό πεις, θα πρέπει να σταματήσεις μια για πάντα αυτό κάνεις. Συμφωνούμε σε αυτό;
DR Jekill,
''εμφανίζεται'' θα πει ''ξεκινάει το έργο του'',γίνεται δημοσίως και σε κάμερες πλέον γνωστός,εμφανίζεται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό....Μέχρι τώρα υπάρχει,ζει και κινείται,αλλά off camera....Μακρυά απο τα φώτα της δημοσιότητας....Τότε,θα βγεί μπροστά και θα γίνει ο πιο διάσημος άνθρωπος του πλανήτη!Ο Νο 1 σε αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως.Τώρα,μην με ρώτας ΠΟΥ και ΠΩΣ θα εμφανιστεί...Αυτό δεν το ξέρω.....Μπορεί την πρώτη μέρα να μην τον δουν όλοι οι άνθρωποι,να χρειαστεί μερικές μέρες για να γίνει αυτό...Αλλα΄η πρώτη δημόσια εμφάνιση θα γίνει στις 21 Δεκέμβρη...Εστω και τοπικά.....
quote:
Αισίως μπήκαμε στον φοβερότερο μήνα όλων των εποχών,τον Δεκέμβριο του 2012.Αυτόν τον μήνα πρόκειται να συμβούν συνταρακτικά και αποκαλυπτικά γεγονότα,που θα αλλάξουν μια και καλή τον ρου της ιστορίας του πλανήτη...Για ένα είμαι σίγουρος:Σε 1 μήνα απο τώρα,τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν!
22 Δεκεμβρίου πλέον και - με βάση τις προβλέψεις του «Χριστιανός Ορθόδοξος» - για ένα πράγμα μπορώ να είμαι σίγουρος. Ευτυχώς δεν είμαι εγώ ο Αντίχριστος᾿ χθες ήμουν άρρωστος και δεν βγήκα από το σπίτι, άρα δεν με είδε κανείς, ούτε σε κάμερες εμφανίστηκα!
Ο τηλεπικοινωνιακός κολοσσός Fox βγαίνει επίσης από τη λίστα. Ήταν ήδη στον αέρα εδώ και χρόνια.
Άλλος Fox διαθέσιμος;
quote:
22α Δεκεμβρίου!Και όπως ακριβώς σας το είχα υποσχεθεί,ο Αντίχριστος βρέθηκε!!!Μόνο που θα πρέπει να περιμένετε ένα μήνα ακόμα να βγεί το ανάλογο βιβλίο!Μην με πιέζετε,όσο και να με πιέσετε,δεν πρόκειται να σας τον αποκαλύψω!Υπομονή ένα μήνα λοιπόν και θα τον έχετε στο πιάτο σας (ή στα ράφια σας)!
Ααααααα!
«Σηκωθείτε από καναπέδες, πολυθρόνες, ντιβάνια, ανάκλιντρα και τηλεφωνήστε στο 2012666, για να μάθετε την αλήθεια».
Άσε φίλε, μήν μας λες τα κάλαντα, μας τά 'παν άλλοι.
Όχι,δεν εννοώ αυτό το βιβλίο,το βιβλίο που θα βγεί θα έχει το πρόσωπο του Αντιχρίστου εξώφυλλο,δηλαδή ποιός είναι!Θα λέει ποιός είναι,όχι γενικά ένα βιβλίο για τον Αντίχριστο,θα αποκαλύπτει το πρόσωπό του!
Για πες ρε Macedon πόσο καιρό θέλει ένα βιβλίο για να βγει, έστω οτι ξεκίνησε κάποιος να το γράφει χτες.