- AΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΡΕ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΝ ΞΕΡΟΥΜΕ....
Ρε αι σα περα!!! Που θα πιασω τι κουβεντα μαζι σου!!!
.ΚΑΝΕΝΑΣ.
σου χω δυο ερωτησεις
1ον Θα ηθελα αν σου ειναι ευκολο να μου δειξεις ποια μελη θεωρεις
οτι μηνυματοθυρες.Αν δεν μπορεις να μας πεις τουλαχιστον πες μας ποιο ειναι το μετρο που εσυ κρινεις αν καποιος ειναι μηνυματοθυρας.Δηλαδη ποσα μηνυματα μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα θεωρεις οτι ειναι το οριο;
Αν δεν μπορεις να μας πεις αυτα τα ολιγα νομιζω οτι τι θεμα σου
πρεπει να κλειδωθει.
Το τοπικ σου συμβαλλει σε αυτο που λες "καταστροφη του φορου,"
αν και κατα την προσωπικη μου αποψη καταστροφη δεν υπαρχει στο φορουμ.Τουλαχιστον εγω βλεπω πολλα ενδιαφεροντα θεματα και αποψεις να αναπτυσσονται.
Αν πραγματικα καταφερεις να μου δειξεις το προβλημα που εσυ θεωρεις οτι υπαρχει σε σχεση με το κυνηγι αριθμου μυνηματων και καταφερεις να μου δειξεις και με ποιο τροπο καταστρεφεται το φορουμ θα σου βγαλω το καπελο.
Δωσε μου εστω ενα παραδειγμα.Γιατι ξερεις ειναι πανευκολο να ανοιξω ενα τοπικ σαν το δικο σου και να κατηγορω για μηνυματοθυρια.Ας πουμε εγω κοντευω 2 χρονια στο φορουμ και εχω γυρω στα 1090 μυνηματα,αν κοιταξω τον δικο σου αριθμο που φτανει τα 1000 τοτε θα πρεπει εγω να ανοιγα ενα τετοιο τοπικ και οχι ΕΣΥ!!!!!
Αληθεια εσυ ποιον κοιτας και κρινεις?

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
Δέν κατηγορεί Όλους και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για Όλους!
Υπάρχουν πολλά μέλη που στέλνουν μέν μηνύματα για συζητήσεις και ανταλλαγές Απόψεων, στέλνοντας παράλληλα και μυνήματα χωρίς Νόημα μόνο και μόνο για να αυξήσουν τον Αριθμό τους. Το έχουμε παρατηρήσει όλοι μας αυτό σε πολλά μυνήματα!
Αλλά δέν ήταν απαραίτητο το συγκεκριμένο αυτονόητο γεγονός να γίνει Νέο Θέμα Συζήτησης!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Ναι φιλε μου δεν επρεπε να ανοιχτει αυτο το θεμα κατα την αποψη μου.
Το κυνηγι μυνηματων γινεται σε πολυ μικρο βαθμο απο παλαιοτερα που γνωριζω.Απλα μου φαινεται τουλαχιστον υποκριτικο εκ μερους του αν οχι αστειο να ανοιγει αυτο το θεμα o cybermaster!
Και αυτο θα το καταλαβεις αν παρακολουθησεις τις τοποθετησεις του στα διαφορα θεματα.
Νομιζω οτι η Ουσια δεν κρυβεται στον αριθμο μυνηματων του καθενα
αλλα το τι λεει.Γιατι αν ισχυει το πρωτο τοτε ολοι εχουμε κομπλεξ.Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει αν εχει καποιος περισσοτερα μηνυματα (το αποδεικνυει ο αριθμος μυνηματων μου) αρκει να εχουν Ουσια ασχετα αν την χρειαζομαι εγω ή οχι.
Αν τα μισα μου μηνυματα κυμαινονται στο κοσμο του αχλαδοτυρου που καθολου δεν υποτιμω την αξια του αν και διαφωνω γενικα με την παρουσια της κατηγοριας αυτης στο φορουμ τοτε δεν εχω δικαιωμα να φωναζω οτι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ!!!
Καλησπερα σου...
(1015 : 212) *10 = 47.88% ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑΣ ΕΙΜΑΙ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ)
quote:
Θα ηθελα αν σου ειναι ευκολο να μου δειξεις ποια μελη θεωρεις
οτι μηνυματοθυρες
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΤΟ ΑΝΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.....
ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΗΝΥΓΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.....
Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΜΟRIENT.....
quote:
Δηλαδη ποσα μηνυματα μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα θεωρεις οτι ειναι το οριο;
ΔΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΣΟ ΑΡΗΘΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
quote:
Αν δεν μπορεις να μας πεις τουλαχιστον πες μας ποιο ειναι το μετρο που εσυ κρινεις αν καποιος ειναι μηνυματοθυρας.
quote:
Αληθεια εσυ ποιον κοιτας και κρινεις?
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΑΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΑΞΙΟΣ" ΝΑ ΑΝΙΟΞΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΟ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ)
quote:
Απλα μου φαινεται τουλαχιστον υποκριτικο εκ μερους του αν οχι αστειο να ανοιγει αυτο το θεμα o cybermaster!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΩ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....
quote:
Και αυτο θα το καταλαβεις αν παρακολουθησεις τις τοποθετησεις του στα διαφορα θεματα.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΟΟΠΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ???
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ???
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ....
quote:
Νομιζω οτι η Ουσια δεν κρυβεται στον αριθμο μυνηματων του καθενα
ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ)
quote:
Αν τα μισα μου μηνυματα κυμαινονται στο κοσμο του αχλαδοτυρου που καθολου δεν υποτιμω την αξια του αν και διαφωνω γενικα με την παρουσια της κατηγοριας αυτης στο φορουμ τοτε δεν εχω δικαιωμα να φωναζω οτι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Ε???
ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ευχαριστω για την απαντηση σου.
Την μια μου λες οτι
quote:
ΠΡΩΤΟΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΕΡΑΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....
(1015 : 212) *10 = 47.88% ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑΣ ΕΙΜΑΙ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ)
παρακατω λες
quote:
ΔΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΣΟ ΑΡΗΘΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
Νομιζω πρεπει να αποφασισεις τι τελικα ισχυει.
Αν καποιος δηλαδη εχει πολλα να μοιραστει και ηρθε πριν λιγους μηνες
και γραφει καθε μερα σε πολλα θεματα λογω του ογκου γνωσεων του παει να πει οτι κυνηγα μυνηματα?
Για μενα οχι και ειλικρινα δεν με ενδιαφερει κι ολας.
quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΤΟ ΑΝΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.....
Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να γραφεις εσυ ουσιαστικα ασχετα με το τι κανουν οι αλλοι.
Θεωρω το τοπικ μερος της καταστροφης που εσυ αναφερεις.Απλα η αποψη μου ειναι αυτη.
quote:
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΟΟΠΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ???
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ???
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ....
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ.
Δεν προκειται να κατσω να σου κανω αναφορα.
quote:
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Ε???
ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ???
παραδειγμα εφερα..δεν πηγαινε για σενα.
Οσο για το παραξενο απλα το παρακολουθω.Δεν γραφω.
Ειμαι πολυ παραξενος για το παραξενο.
quote:
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΩ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....
Σε συγχωρω.

quote:
Νομιζω πρεπει να αποφασισεις τι τελικα ισχυει.
Αν καποιος δηλαδη εχει πολλα να μοιραστει και ηρθε πριν λιγους μηνες
και γραφει καθε μερα σε πολλα θεματα λογω του ογκου γνωσεων του παει να πει οτι κυνηγα μυνηματα?
Για μενα οχι και ειλικρινα δεν με ενδιαφερει κι ολας.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΧΩΝΙΣΤΙΚΟ Η ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΟΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡ'ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ....
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ!!!
ΟΜΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΔΝΕΙΚΤΗΚΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.....
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑΣ ΔΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ Ο ΤΗΟΤΗ ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΤΛ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑΣ ΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ???
quote:
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΕΣΠΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΧΛΑΔΟΤΗΡΟ Η ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.....
quote:
Δεν προκειται να κατσω να σου κανω αναφορα.
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ε????
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΟΠΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΕΚΜΕΙΡΙΩΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΛΗ.....
quote:
Ειμαι πολυ παραξενος για το παραξενο.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ....
------------------------
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΤΛ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑΣ ΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ???
Ξηγηθηκαμε.
Απλα θεωρεις οτι αυτος ο ανθρωπος δεν παραγκωνιζεται απο τους υπολοιπους και χρειαζεται να ανοιξεις ολοκληρο θεμα?
quote:
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ε????
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΟΠΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΕΚΜΕΙΡΙΩΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΛΗ.....
Αν μου δειξεις εναν ανθρωπο που γραφει απλα για να γραφει
τοτε και γω θα κατσω να ψαξω και να σου κανω την αναφορα σου.
Οχι τιποτα αλλο δεν θελω να σπαζεσαι...
Το παιζω σοβαρο μελος?
δηλαδη για εξηγησε μου πως το παιζει κανεις σοβαρος?
και εκτος αυτου δεν ειμαι "σοβαρο"μελος.
ειμαι ο Ραιχ διχως χαρακτηρισμους...
quote:
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ....
δεν εχω...προσπαθω να αποκτησω ομως.
παραξενο ε?
Η γνωμη μου για τελευταια φορα ειναι οτι το τοπικ σου δεν προσφερει τιποτα...σχεδον...εκτος απο αριθμο μυνηματων..
Ηδη εγω εχω γραψει 3 αχρηστα και συ 20.
Απλα η γνωμη μου.Δεν στην επιβαλλω.Στην λεω.
παω τωρα..
να το παιξω...σοβαρος...
σοβαρα...
------------------------
quote:
Ε ΔΝ ΜΕ ΛΕΣ ΩΡΕ ΣΤΟ MALBOX ΣΟΥ ΕΣΥ ΔΝ ΚΟΙΤΑΣ Η ΑΠΛΑ ΔΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΜΑΙL?
Επειδή είμαι νέος και μπορεί να μην κατάλαβα καλά.
Αυτό δεν είναι μηνυματοθηρία?![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ανακατωσούρης της γειτονιας
quote:
Επειδή είμαι νέος και μπορεί να μην κατάλαβα καλά.
Αυτό δεν είναι μηνυματοθηρία?
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΡΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ RYCHE ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕΣΩ ΜΑΙΛ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΜΑΙΛ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο RYCHE ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΑ.....
------------------------
καντο πρώτα εσύ για να παραδειγματιστούν κι άλλοι. Απο κει και πέρα, τι ζόρι τραβάς εσύ με το τι κάνουν οι άλλοι. Αστους να κουρεύονται.
Κι ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα μπορούσε να κυνηγα μεγάλο αριθμό μηνυμάτων. Ν' αποκτήσει τι; Σεβασμό και κύρος απ' τ'αλλα μέλη; Μα κι αυτός που κρίνει με τέτοια κριτήρια και προσδίδει κύρος σε τέτοια άτομα είναι το ίδιο ηλίθιος για να μη πω περισσότερο κι άξιος της τύχης του.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
ΠΡΩΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΤΡΙΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΟΥΖΕΙ.....
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΗΟΚΟΤΗΤΑ ΟΠΥ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΜΑΛΙΑ (ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ) ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.....
ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΩΧ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ CYBERMASTER ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ......
ΥΓ: Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΝ ΠΙΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
------------------------
και στην κορφή κανέλα
![]()
όρεξη έχω?
μπα όχι...
απλά επειδή διανυκτερεύω συχνά έσω και έπεσε και στην δική μου αντίληψη κάτι....
για κάνε ένα κόπο καλό μου παιδί cybermaster γιατί εγώ δεν φοράω τα γυαλιά μου και πες μου τι "παίχτηκε" εδώ:
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1012&whichpage=33
εκεί μεταξύ 4.54' και 4.57' ...
φαντάζομαι πως ο server του esoterica κάτι θα ξέρει παραπάνω....![]()
Φιλικά
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Η ΠΟΛΛΗ ΝΤΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΚΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΑΙΔΙ ΠΩΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ Ρ ΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.........
ΤΕΣΠΑ.......
Η ΖΑΝΤΟΚ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.......
Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΑΝΤΜΙΝ Η Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΖΕΤΖΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΙΩΠΩ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ........
ΑΔΕΛΦΙ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣΗ.......
ΤΕΣΠΑ
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ Η ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝΤΟΚ.....
ΥΓ: Η ΖΑΝΤΟΚ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ...... ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΩΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....
CHILL OUT LADE......
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Λοιπόν, να σας περιγράψω το σκηνικό, διότι πρόκειται περί θρίλερ:
Όταν πόσταρε ο φιλόσοφος, συνέπεσε να προσπαθώ να απαντήσω στο θέμα και ενώ στην κανονική σελίδα του θέματος φαινόταν ένα μήνυμα, στη σελίδα που ανοίγει με το παραθυράκι της απάντησης από κάτω φαίνονταν 4 ίδια μηνύματα του φιλόσοφου.
Έκανα refresh τη σελίδα και πάλι το ίδιο!!
Στην κανονική σελίδα φαινόταν ένα και στη σελίδα απάντησης έβγαιναν 4!!
Εν τω μεταξύ όμως, έλαβα τα ειδοποιητήρια στο e-mail μου για τα ποσταρισμένα μηνύματα, αφού είμαι εγγεγραμένη στο θέμα και φαίνεται να εστάλησαν 4:45', 4:48', 4:52', 4:54'.
Για να δούμε πώς εξηγούν (αν εξηγούν) το φαινόμενο οι ειδικοί...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 07/04/2005 16:51:14
quote:
galadriel
για κάνε ένα κόπο καλό μου παιδί cybermaster γιατί εγώ δεν φοράω τα γυαλιά μου και πες μου τι "παίχτηκε" εδώ:
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1012&whichpage=33
εκεί μεταξύ 4.54' και 4.57' ...
φαντάζομαι πως ο server του esoterica κάτι θα ξέρει παραπάνω
quote:
CYBERMASTER
Η ΖΑΝΤΟΚ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.......
Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΑΝΤΜΙΝ Η Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΖΕΤΖΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΙΩΠΩ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ........
ΑΔΕΛΦΙ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣΗ.......
ΤΕΣΠΑ
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ Η ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝΤΟΚ.....
quote:
Zadok
Όταν πόσταρε ο φιλόσοφος, συνέπεσε να προσπαθώ να απαντήσω στο θέμα και ενώ στην κανονική σελίδα του θέματος φαινόταν ένα μήνυμα, στη σελίδα που ανοίγει με το παραθυράκι της απάντησης από κάτω φαίνονταν 4 ίδια μηνύματα του φιλόσοφου.
Έκανα refresh τη σελίδα και πάλι το ίδιο!!
Στην κανονική σελίδα φαινόταν ένα και στη σελίδα απάντησης έβγαιναν 4!!
Εν τω μεταξύ όμως, έλαβα τα ειδοποιητήρια στο e-mail μου για τα ποσταρισμένα μηνύματα, αφού είμαι εγγεγραμένη στο θέμα και φαίνεται να εστάλησαν 4:45', 4:48', 4:52', 4:54'.
Για να δούμε πώς εξηγούν (αν εξηγούν) το φαινόμενο οι ειδικοί.
Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο topic (σελίδα 33 του topic Το μυστικό των Ναϊτών) αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε, οπότε θα στηριχθώ στο κείμενο της αγαπητής Zadok.
Προφανώς το μέλος PHILOSOFOS-1 έγραψε ένα κείμενο το οποίο το έστειλε 4 φορές. Κατάλαβε τι είχε κάνει και διέγραψε τα 3 τελευταία μηνύματα. Η διαφορά μεταξύ της κανονικής σελίδας του θέματος (topic.asp) και της σελίδας της απάντησης στο θέμα (post.asp?method=Reply) ίσως να οφείλεται σε κάποιο προγραμματιστικό λαθάκι. Θα το κοιτάξω! Πάντως αυτή τη στιγμή προσπάθησα να κάνω reply στο topic και εμφανίστηκε μόνο ένα μήνυμα του PHILOSOFOS-1 με τα ακόλουθα στοιχεία [Απεστάλη: 06/04/2005, 04:54:23]. Πολλές φορές (ειδικότερα σε περιόδους υψηλού φόρτου / κίνησης στο forum) το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ενημερώνεται η βάση δεδομένων από την εφαρμογή για τις αλλαγές στους πίνακές της είναι λίγο μεγάλο οπότε δεν είναι απίθανο η διαφορά αυτή να οφείλεται και σε αυτήν την αιτία.
Φιλικά
--Je^3--
Listening to ~Bloodhound Gang~
Μάλιστα....
είχα γράψει άλλο κείμενο εδώ αλλά με πρόλαβαν οι εξελίξεις....
για άλλη μια φορά εδώ λοιπόν καλέ μου φίλε jejeje ![]()
ωραία όλα αυτά που λες, όμως εγώ έχω ακόμα μια απορία...
πως όλα αυτά συμβαίνουν κατά κύριο λόγο στα ποστ του εν λόγω μέλους και πάντα τις πρώτες πρωϊνές ώρες?
σατανική σύμπτωση? για να το δούμε και εσωτερικά το θέμα και όχι μόνο τεχνικά....
Φιλικά
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Edited by - galadriel on 07/04/2005 18:27:59
Βέβαια, μου έκανε εντύπωση αυτή σου η παρατήρηση:
quote:
Πολλές φορές (ειδικότερα σε περιόδους υψηλού φόρτου / κίνησης στο forum) το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ενημερώνεται η βάση δεδομένων από την εφαρμογή για τις αλλαγές στους πίνακές της είναι λίγο μεγάλο οπότε δεν είναι απίθανο η διαφορά αυτή να οφείλεται και σε αυτήν την αιτία.
Στις 5 το πρωί μάλλον εγώ κι εκείνος είμασταν στο Φόρουμ.
Τέσπα...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)