- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Ρούντολφ Ες:
Όταν λέμε "Ρούντολφ Ες" εννοούμε... ποιόν από τους δύο;
quote:
Φωτογραφικό υλικό:
Το φωτογραφικό υλικό των στρατοπέδων που βρισκόταν στον Σοβιετικό τομέα είναι προϊόν της δεκαετίας του '50 όπως άλλωστε και τα κατάλληλα διαρρυθμισμένα κτίρια που φιγουράρουν σ'αυτό.
Όπως είναι γνωστό, οι Σοβιετικοι έκλεισαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που κατέλαβαν, για 10 χρόνια, χρόνος κατά τον οποίο κανείς δεν είχε πρόσβαση σ'αυτά. Και, ξαφνικά, το 1955 μας παρουσίασαν τα "στρατόπεδα θανάτου", μετά βέβαια από τις απαραίτητες "ρυθμίσεις"... Ερώτημα βέβαια προκαλεί αυτή η ενέργεια: Αν ήθελαν να καταγγείλουν τα εν λόγω στρατόπεδα, τι πιο απλό από το να τα δείξουν όπως τα βρήκαν και να τα αφήσουν ανοιχτά; Αλλά η Σοβιετική προπαγάνδα ήθελε να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα... ![]()
quote:
Αποσπάματα από του δίκη του Άντολφ Άιχμαν όπου ο κρατούμενος Joseph Reznick καθώς και ο Ya'akov Friedman αναφέρθηκαν στα εγλήματα των ναζί στο Μαϊντάνεκ.
Και γιατί θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά την κατάθεση του κάθε κοψοτσούτσουνου "αυτόπτη" μάρτυρα και όχι του κατηγορούμενου, για τον οποίο άλλωστε ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας;
quote:
Πολύ σπουδαίος όγκος στοιχείων θα έλεγα.
και θα συμπλήρωνα: "που μας δείχνει τι πέτυχε η σοβιετική μηχανική μέσα σε 10 χρόνια. Αγνώριστα τα έκαναν τα στρατόπεδα".

macedon
quote:
Και γιατί θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά την κατάθεση του κάθε κοψοτσούτσουνου "αυτόπτη" μάρτυρα και όχι του κατηγορούμενου, για τον οποίο άλλωστε ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας;
Να την πάρουμε...Να την πάρουμε.... Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος; Ποια ήταν η υπερασπιστική του γραμμή; "Υπάκουα σε διαταγές" ή "αυτά δε συνέβησαν ποτέ";;;;;;
Παρακαλώ θερμά να πάρουμε σοβαρά και να μελετήσουμε και αυτού την "κατάθεση" αλλά ΚΑΙ ΟΛΩΝ των υπόλοιπων δικασθέντων πρώην Ναζί.
Το κατάθεση το βάζω σε εισαγωγικά και φαντάζομαι ότι μαντεύεις το λόγο. Ο κατηγορούμενος ΟΥΤΕ ορκίζεται ΟΥΤΕ καταθέτει, ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ . Έχει δικαίωμα να πει ΟΤΙ μπούρδα θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που φυσικά και λογικά (και σοφά) αναγνωρίζει ο νομοθέτης.
Ποιος Ναζί και πότε υποστήριξε στην απολογία του για να σώσει τον εαυτό του ότι δεν έγινε το Ολοκαύτωμα;; Έχοντας το ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ δικαίωμα να πει ΨΕΜΜΑΤΑ (για αυτό ακριβώς δεν ορκίζεται) αλλά πολύ περισσότερο έχοντας το περιθώριο να πει και αλήθεια...
Το κοψοτσούτσουνος είναι περιττό, Κώστα, δεν απευθύνεσαι σε ψηλούς και λοιπούς συγγενείς...
quote:
Να την πάρουμε...Να την πάρουμε.... Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος; Ποια ήταν η υπερασπιστική του γραμμή; "Υπάκουα σε διαταγές" ή "αυτά δε συνέβησαν ποτέ";;;;;;
Η υπερασπιστική γραμμή των περισσότερων κατηγορούμενων στις δίκες της Νυρεμβέργης ήταν απλή:
"Θα ομολογήσω ό,τι θέλετε, φτάνει να σταματήσετε τα βασανιστήρια εις βάρος μου και τις απειλές προς εμένα και την οικογένειά μου" (π.χ. περίπτωση Rudolf Hoss)
Και, δεν υπήρχε καμία "υπερασπιστική γραμμή" γιατί υπεράσπιση συμβαίνει μόνον στις δίκες. Στις γελοιότητες της Νυρεμβέργης, οι άνθρωποι είχαν καταδικαστεί πολύ πριν εμφανιστούν στο δικαστήριο.
quote:
Το κατάθεση το βάζω σε εισαγωγικά και φαντάζομαι ότι μαντεύεις το λόγο. Ο κατηγορούμενος ΟΥΤΕ ορκίζεται ΟΥΤΕ καταθέτει, ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ . Έχει δικαίωμα να πει ΟΤΙ μπούρδα θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Ο κατηγορούμενος έχει κάθε δικαίωμα να αντικρούσει την κατηγορία. Αλλά, δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αθώος. Αθώος είναι εκ προοιμίου. Το βάρος της απόδειξης της ενοχής του βαρύνει το δικαστήριο.
quote:
Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που φυσικά και λογικά (και σοφά) αναγνωρίζει ο νομοθέτης.
Δεν υπήρχε νομοθέτης στις δίκες της Νυρεμβέργης και δεν υπήρχε νόμος για να προβλέπει τα υποτιθέμενα "εγκλήματα" και τις ποινές. Οι άνθρωποι δεν δικάστηκαν, απλά πήγαν στο δικαστήριο για να ακούσουν την ποινή τους που είχε επιβληθεί ... από τις εφημερίδες, όπως είπε χαρακτηριστικά ο παραιτηθείς Αμερικανός δικαστής.
quote:
Ποιος Ναζί και πότε υποστήριξε στην απολογία του για να σώσει τον εαυτό του ότι δεν έγινε το Ολοκαύτωμα;;
Και το φόνο του Μ. Αλεξάνδρου να έψαχναν, οι μισοί θα είχαν παραδεχτεί ότι αυτοί τον σκότωσαν, προκειμένου να γλυτώσουν από τα βασανιστήρια που εφαρμόστηκαν πάνω τους για να τους αποσπάσουν "ομολογίες". Τα έγραψα μια φορά, μην τα ξαναγράφω...

macedon
1. Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο μαζικής εξόντωσης των Εβραίων;
2. Ένα τέτοιο σχέδιο υλοποιήθηκε σε συγκεκριμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης που είχαν σαν αποκλειστικό σκοπό να εξοντώνουν Εβραίους;
3. Οι μαζικές εξοντώσεις έγιναν κυρίως σε θαλάμους αερίων;
4. Από τις μαζικές εξοντώσεις, οι Γερμανοί έπαιρναν το λίπος των Εβραίων και έκαναν σαπούνια;
5. Οι μαζικές εξοντώσεις - σε υλοποίηση του παραπάνω σχεδίου - είχαν σαν αποτέλεσμα τη θανάτωση 6.000.000 Εβραίων;
Θα ήθελα να γνωρίζω αν υποστηρίζεις όλα τα παραπάνω ή κάποια απ' αυτά για να γνωρίζω και το θέμα της συζήτησης...
Επίσης θα ήθελα να αποσαφηνίσεις τον όρο "αρνητές του ολοκαυτώματος". Δηλαδή, "αρνητές" είναι αυτοί που αμφισβητούν π.χ. την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου εξόντωσης, την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου, τον αριθμό των "θυμάτων", κτλ.;

macedon
Edited by - macedon on 21/06/2011 01:10:45
quote:
Η υπερασπιστική γραμμή των περισσότερων κατηγορούμενων στις δίκες της Νυρεμβέργης ήταν απλή:
Ποια Νυρεμβέργη; Ο Άιχμαν δικάστηκε τo 1962 στο Ισραήλ.
Και στις δίκες της Νυρεμβέργης δεν κατέθεσε ΚΑΝΕΝΑ θύμα.
Get your facts straight please...
quote:
Ο κατηγορούμενος έχει κάθε δικαίωμα να αντικρούσει την κατηγορία. Αλλά, δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αθώος. Αθώος είναι εκ προοιμίου. Το βάρος της απόδειξης της ενοχής του βαρύνει το δικαστήριο.
Το να απαντάς σε κάτι αυτονόητο με κάτι άλλο αυτονόητο δε βοηθάει την πορεία της συζήτησης. Ουσιαστικά δε διαψεύδεις αυτό που γράφω.
Προφανώς και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και προφανώς ο κατηγορούμενος μπορεί να αντικρούσει τις κατηγορίες. Σε ρωτάω κάτι άλλο: ΓΙΑΤΙ ο κατηγορούμενος ΔΕΝ ορκίζεται; Μήπως γιατί ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να πει ακόμα και ψέμματα προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του;
Και γιατί ο Άιχμαν έχοντας το ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ δικαίωμα να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ επικαλέστηκε αυτά που λες αλλά είπε ότι απλώς εκτελούσε διαταγές;
quote:
Και το φόνο του Μ. Αλεξάνδρου να έψαχναν, οι μισοί θα είχαν παραδεχτεί ότι αυτοί τον σκότωσαν, προκειμένου να γλυτώσουν από τα βασανιστήρια που εφαρμόστηκαν πάνω τους για να τους αποσπάσουν "ομολογίες". Τα έγραψα μια φορά, μην τα ξαναγράφω...
όχι ακριβώς... Γιατί τα μπέρδεψες την πρώτη φορά που τα είπες. Μπέρδεψες την επιτροπή Σίμπσον με τη δίκη της Νυρεμβέργης...
quote:
1. Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο μαζικής εξόντωσης των Εβραίων;
Και όχι μόνο. Πολλών ομάδων ανθρώπων. Των Ρομά, των ομοφυλόφιλων κτλ. Γιατί; Ευγονική κτλ
quote:
2. Ένα τέτοιο σχέδιο υλοποιήθηκε σε συγκεκριμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης που είχαν σαν αποκλειστικό σκοπό να εξοντώνουν Εβραίους;
Υπήρχαν και στρατόπεδα συγκέντρωσης και στρατόπεδα εξόντωσης. Και δεν εξόντωναν ΜΟΝΟ Εβραίους.
quote:
3. Οι μαζικές εξοντώσεις έγιναν κυρίως σε θαλάμους αερίων;
Δεν ξέρω ποσοστά.... Πιθανότατα ναι...Έχω ήδη δώσει λόγους που εφάρμοζαν αυτή την τακτική οι Ναζί...
quote:
4. Από τις μαζικές εξοντώσεις, οι Γερμανοί έπαιρναν το λίπος των Εβραίων και έκαναν σαπούνια;
Από όσο γνωρίζω όχι.
quote:
5. Οι μαζικές εξοντώσεις - σε υλοποίηση του παραπάνω σχεδίου - είχαν σαν αποτέλεσμα τη θανάτωση 6.000.000 Εβραίων;
Η' 11 000 000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ (όχι μόνο Εβραίων) συνολικά. Πάνω κάτω ναι δηλαδή..
quote:
Επίσης θα ήθελα να αποσαφηνίσεις τον όρο "αρνητές του ολοκαυτώματος". Δηλαδή, "αρνητές" είναι αυτοί που αμφισβητούν π.χ. την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου εξόντωσης, την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου, τον αριθμό των "θυμάτων", κτλ.;
Εδώ θα έχει πλάκα γιατί κανένας δεν έχει το θάρρος να αυτοπροσδιοριστεί με αυτόν τον όρο. Ο Χ έχει πει ότι είναι "αναθεωρητές" ή "σκεπτικιστές" και ότι οι άλλοι είμαστε "αρνητές" της αλήθειας. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να τους αποκαλέσει "χνουδωτά ροζ κουνελάκια" ή "γαλοπούλες των Χριστουγέννων". Ναι αρνητή εννοώ όποιον δε δέχεται το Ολοκαύτωμα που είναι αυτό που ορίζω παρακάτω...
Επίσης πλάκα έχει το γεγονός ότι ΟΥΤΕ εσύ έχεις ορίσει τι ακριβώς υποστηρίζεις...
Έσω ακριβής λοιπόν... Και ξεκινάω από τον εαυτό μου. Ως ολοκαύτωμα εγώ καταλαβαίνω ότι εννοούν τη "συστηματική εξόντωση ανθρώπων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά με την υποστήριξη του Ναζιστικού καθεστώτος (προσωπικό, μέσα, διαταγές κτλ) σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη και τη Γερμανία". Αυτό έχω εγώ στο μυαλό μου.
Αλλά γιατί χρειάζεσαι εμένα να σου εξηγήσω ποιος είναι ο ορισμός;;; Τα περισσότερα ιστορικά βιβλία που ακολουθούν την "mainstream" άποψη τον περιέχουν... Και είμαι σίγουρος ότι έχεις στη διάθεση σου περισσότερα από εμένα (εγώ δεν είμαι των θεωρητικών σπουδών είμαι του "πρακτικού" που λέγατε παλιά). Γιατί δεν αντιγράφεις από εκεί να τον δούμε ΟΛΟΙ;;;
Edited by - IndustrialAngel on 21/06/2011 01:58:51
quote:
Επίσης πλάκα έχει το γεγονός ότι ΟΥΤΕ εσύ έχεις ορίσει τι ακριβώς υποστηρίζεις...
Να σου πω ακριβώς που έχω καταλήξει, με απλά λόγια.
1. Δεν υπήρχε οργανωμένο σχέδιο φυσικής εξόντωσης των Εβραίων.
Το τι θεωρεί κανείς "εξόντωση" εξαρτάται από την οπτική του. Για παράδειγμα πριν μερικά χρόνια, η "Εκλλησία της Ελλάδας" χαρακτήρισε ως "διωγμό" τη μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι τέτοιο. Σήμερα θεωρεί "διωγμό" την κάρτα του πολίτη.
2. Τα λεγόμενα "στρατόπεδα εξόντωσης" (παράλογος και σαν ορισμός) δεν ήταν παρά στρατόπεδα εργασίας. Η "εξόντωση" ήταν παράπλευρη απώλεια, όχι σκοπός.
3. Δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων παρά μόνο στη φαντασία αυτών που τoυς σκέφτηκαν. Αυτοψίες και ιατροδικαστικές έρευνες που έγιναν σε τέτοιους θαλάμους, απέδειξαν ότι ήταν παραμύθι.
4. Δεν μπορούσαν να υπάρξουν 6.000.000 Εβραίοι-θύματα του ολοκαυτώματος, γιατί δεν υπήρχαν τόσοι στην Ευρώπη. Τα θύματα ήταν πολύ λιγότερα, κυρίως στο τέλος του πολέμου για αιτίες που άπτονται των πολεμικών ενεργειών.
5. Το θέμα με τα σαπούνια το κατέρριψαν οι ίδιοι οι Εβραίοι...
quote:
Η' 11 000 000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ (όχι μόνο Εβραίων) συνολικά.
Το "ολοκαύτωμα" έχει να κάνει με τους Εβραίους, δεν έχει να κάνει με όλες τις εθνικότητες που είχαν θύματα. Οι Ρώσοι για παράδειγμα είχαν 6.000.000 νεκρούς του πολέμου, δεν μίλησαν ποτέ για "ολοκαύτωμα". Οι Πολωνοί κι οι Τσέχοι είχαν την τιμητική τους στα στρατόπεδα, αλλά ούτε κι αυτοί μίλησαν για "ολοκαύτωμα" (ίσως γιατί είχαν ήδη κράτος, δεν χρειαζόταν να πλάσουν ένα παραμύθι για να αποκτήσουν). Μονον οι εβραίοι μίλησαν.
quote:
Εδώ θα έχει πλάκα γιατί κανένας δεν έχει το θάρρος να αυτοπροσδιοριστεί με αυτόν τον όρο.
Εγώ προσωπικά είμαι αρνητής τόσο του μύθου του ολοκαυτώματος, όσο και άλλων παρόμοιων μύθων που επιβλήθηκαν διά της βίας και της δίωξης. Καμία ιστορική αλήθεια δεν έχει επιβληθεί διά της βίας. Μόνον οι μύθοι.
Και για να ακριβολογώ, όπως όλα τα παιδιά που μπολιάζονται με την επίσημη προπαγάνδα, πίστευα και γω σ'αυτό το παραμύθι. Μετά μεγάλωσα κι άρχισα να ψάχνω. Βρήκα λοιπόν ότι τα πράγματα έγιναν τελείως διαφορετικά απ' ό,τι μου έλεγαν και τελικά είχα μεγαλώσει με ένα σωρό μύθους που απείχαν έτη φωτός από την αλήθεια: Τους διωγμούς των χριστιανών από τους Ρωμαίους, το κρυφό σχολειό, την 25η Μαρτίου, το "ολοκαύτωμα", την "στο όνομα του λαού" κυνοβουλευτική δημοκρατία...
quote:
Αλλά γιατί χρειάζεσαι εμένα να σου εξηγήσω ποιος είναι ο ορισμός;
Για να δω τι ακριβώς θεωρείς "ολοκαύτωμα".
quote:
Τα περισσότερα ιστορικά βιβλία που ακολουθούν την "mainstream" άποψη τον περιέχουν.
Τα είπαμε και παλιότερα. Η mainstream επιστήμη είναι αυτή που διατηρεί την καθεστηκυία κατάσταση και εδραιώνει καρέκλες. Αλλά η επιστήμη, επικρατούσα ή μη, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑ.
quote:
Γιατί δεν αντιγράφεις από εκεί να τον δούμε ΟΛΟΙ;;;
Γιατί δεν συζητάω με εκπροσώπους της mainstream επιστήμης γενικά, αλλά με σένα προσωπικά. Με ενδιαφέρει λοιπόν τι θεωρείς εσύ ως "ολοκαύτωμα" για να μπορέσουμε να συζητήσουμε.
Θα τα πούμε λεπτομερώς σε λίγο ![]()

macedon
Edited by - macedon on 21/06/2011 03:41:19
quote:Ποιόν εβραϊκό πληθυσμό Φιλοψεύδοβιτς; Της Γερμανίας; Της Ευρώπης; Του πλανήτη; Αυτά εσύ τα λες στοιχεία, εγώ τα λέω ασάφειες και αοριστίες, μάλλον σκόπιμες.
Υποθέσεις έκανες προσαρμοσμένες στις δικές σου πεποιθήσεις χωρίς να λάβεις υπόψη σου ότι ο δικαστής αναφέρει μεταξύ άλλων και το εξής: "αν τα οστά μπορούσαν να ταξινομηθούν ως λείψανα, τότε τα λείψανα στην Τρεμπλίνκα ήταν αρκετά για να προμηθεύσουν ολόκληρο τον εβραϊκό πληθυσμό"
quote:Ο δικαστής υποτίθεται πήγε εκεί για να μαζέψει στοιχεία για τα περιβόητα εγκλήματα. Επομένως έπρεπε να χαλάσει όσες φωτογραφίες χρειαζόταν. Αν βρήκε τόσα πολλά οστά και υπολείμματα, το πρώτο που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν να τα φωτογραφίσει. Το οτι δεν το έκανε, σε συνδιασμό με τα περί εβραϊκού πληθυσμού παραπάνω, αφήνει εύλογα ερωτηματικά.
Α, δηλαδή επειδή δεν κάθησε να τα φωτογραφήσει στην ολική ποσότητά τους (πόσο θα έπρεπε να μείνει στην περιοχή και πόσες φωτος να χαλάσει?)σημαίνει ότι δεν υπάρχουν?
quote:Για να δούμε τι άλλο προσθέτει:
Ανακρίβειες. Και φυσικά προσθέτει κι άλλα για την ευρύτερη περιοχή.
"Excavations were begun on the grounds using the services of 20 workers who had been mustered by the village administration for carrying out roadwork. The excavations began at the location described by the witness Rajzman on November 6, where the so-called camp hospital had stood and where, according to the witness, a mass grave is supposed to exist."[...]
"No human remains were found."
"A series of test excavations was performed at the place where the [gas] chambers had to have been located, in order to find their foundation walls if possible. Pits 10 - 15 meters in length and 1.5 meters deep were dug, uncovering undisturbed layers of earth."
Παρά τα παχιά λόγια περί "εβραϊκού πληθυσμού" ο δικαστής απέτυχε να βρει τους τεράστιους μαζικούς τάφους με τα υπολείμματα 870.000 νεκρών. Δεν φαίνεται να έκανε καν κάποια προσπάθεια να υπολογίσει τον αριθμό των αριθμών. Αυτό πρέπει να το αντιπαραβάλλουμε με την έρευνα στην Τρεμπλίνκα Ι όπου "παραδόξως" ο δικαστής ήταν πολύ πιο σαφής:
"Due to the destruction of the graves, it is not possible to count the bodies which have been there. The medical expert Mieczyslaw Piotrowski affirms, however, that one grave of 2 × 1 × 1 m (without taking into consideration the upper level of earth which covers the bodies) contains at least 6 nude bodies. Considering the size of all 41 graves, and under the assumption that the levels of corpses reach only up to 1.5 m in depth (the depth of the graves is up to 3 m), one can calculate that at least 6,500 people were buried there."
quote:Ποιό περίεργο λόγο ρε άσχετε; Δεν τους χρειαζόταν το στρατόπεδο και το ξήλωσαν. Παρ' όλα αυτά στην αεροφωτογραφία του 1944 φαίνονται ακόμα 2 κτίρια στην θέση τους. Αυτά θα καταστράφηκαν μετά τον βομβαρδισμό των Σοβιετικών, ο οποίος επίσης σκόρπισε σε μια μεγάλη περιοχή όσα υπολείμματα υπήρχαν, δημιουργώντας την εικόνα ενός "στρατοπέδου εξόντωσης".
Η διαφορά εδώ είναι ότι για κάποιο περίεργο λόγο οι ναζί γκρέμισαν και αποσυναρμολόγησαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις του στρατοπέδου
quote:Όταν θα μας βρεις μια πραγματική αποτέφρωση με 22 κιλά τα ξαναλέμε. Πρόσεξε μόνο μην είναι αποτέφρωση μπεκάτσας.
Σου λέει με λίγα λόγια ότι δεν την κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (έχουν ήδη εξηγηθεί βασικά προβλήματα για τη σύγκριση με τις αποτεφρώσεις των στρατοπέδων εξόντωσης) και ότι θα μπορούσε να γίνει με 22kg
quote:Οι γελοίοι που επικαλείσαι χρησιμοποιούν ως πηγή τους ακόμα πιο γελοίους του HolocaustControversies. Πραγματική κατάντια.
http://www.hdot.org/en/learning/myth-fact/incinerate6
Μας λένε λοιπόν οι κύριοι:
"An aerial photograph taken in 1945 (two years after the camp was closed) shows the nearby area of the camp largely stripped of trees, some of which were removed in order to build the camp."
Φυσικά δεν μας δείχνουν τις εν λόγω φωτογραφίες, γι' αυτό ας τις δούμε εμείς:

Και ω του θαύματος, το δάσος γύρω απ' το στρατόπεδο είναι άθικτο. Για να μην αναφέρουμε οτι οι υποτιθέμενες αποτεφρώσεις των 600.000 νεκρών στο Μπέλζεκ έγιναν Νοέμβριο με Μάρτιο δηλαδή μεσ' το καταχείμωνο !!!
quote:Μετάφραση: Δεν έχω ιδέα πόσο ήταν το στεγνό ξύλο και πού το βρήκαν αλλά πρέπει να πετάω κάτι τέτοια για να δημιουργώ εντυπώσεις.
Ε καλά τώρα, δε νομίζω να κράταγαν τέτοιες πληροφορίες στα αρχεία τους.
quote:
Τις αχανείς εκτάσεις εκτός των αεροφωτογραφιών δεν τις βλέπουμε.

quote:Προσπαθείς να διαστρεβλώσεις ανεπιτυχώς αυτά που λέω και να ξεφύγεις από το τεράστιο πρόβλημα της ξυλείας.
Προσπαθείς να πείσεις ανεπιτυχώς ότι τα ξύλα είναι κάτι ιδιαίτερο και σπάνιο.
quote:Ε ναι, είναι τρομερά δύσκολο να θυμάσαι δύο σχάρες.
Και πολύ λογικό είναι να μην θυμούνται τον ίδιο αριθμό.
quote:Δεν υπάρχουν μικρότερα Φιλοψεύδοβιτς! Τα έγραψα παραπάνω, οι νεκροί υποτίθεται οτι αποτεφρώθηκαν σε 122 μέρες, άρα πάνω από 7000 ημερησίως!
Παίρνεις το μέγιστο νούμερο από τις περιγραφές ενώ υπάρχουν και μικρότερα.
quote:Διογκωμένες είναι οι βλακείες που μας αραδιάζεις. Και διογκώνονται με αυξανόμενο ρυθμό.
Στη συνέχεια λες ότι θα χώραγαν 4 πτώματα ανά 3 τ.μ. ένα νούμερο μάλλον διογκωμένο.
Τα 3 τ.μ. χωρίζονται σε 4 ορθογώνια των 1,5 x 0,5 συνεπώς μια χαρά χωράνε 4 άτομα.
quote:Όχι ιδιαιτέρως. Το πολύ οι 120 ανά στρώμα να γίνονταν 150 οπότε ο σωρός θα ήταν 7 μέτρα.
Με παιδιά και βρέφη η χωρητικότητα αυξάνεται και αυτό αλλάζει τους μετέπειτα υπολογισμούς σου.
quote:Δυστυχώς ήταν απαραίτητο για να μπορέσουν να καούν.
Ούτε είναι απαραίτητο να έβαζαν σε κάθε στρώμα (ή κάθε μέρος του στρώματος) ξύλα.
quote:Γιατί δεν μας φέρνεις τους δικούς σου υπολογισμούς να τελειώνουμε γρασαδόρε;;
Εγώ ξέρω και για μαρτυρίες που υπολογίζουν τις σχάρες συνολικά σε 66 τ.μ. και άλλες μιλάνε για 5-6 σχάρες με φάρδος 3 μέτρα. Για βόλεψέ τα τώρα με τα νέα δεδομένα...
quote:Μάλλον εσύ δεν προσέχεις τι διαβάζεις (ως συνήθως) Φιλοψεύδοβιτς.
Στην παράγραφο με τίτλο Swine Carcass Incineration Rate γράφει ότι τα ζώα με περισσότερο λίπος αποτεφρώνονταν γρηγορότερα από αυτά με λιγότερο και ότι αύξαναν το ρυθμό της αποτέφρωσης καθώς και τις θερμοκρασίες της φωτιάς.
"It was observed that the small carcasses weighing less than 100 pounds [45 kg] were not incinerated as quickly as the carcasses with increased body fat. The body fat appeared to increase the incineration rate and provide higher burn temperatures."
Αυτά φυσικά είναι γνωστά. Τα σώματα με πολύ λίπος όντως καίγονται πιο γρήγορα. Αλλά αυτό δεν τα μετατρέπει σε... καύσιμα για τα υπόλοιπα! Αν ίσχυε αυτή η ανοησία, οι Ινδοί θα είχαν λύσει το πρόβλημά τους εδώ και αιώνες. Και για να δούμε τι λέει μετά:
"An attempt was made during the test to load the trench/pit with two stacked layers of swine carcasses.[...] The trench/pit overload prevented the air curtain from penetrating down through the fire thus decreasing combustion and incineration."
Μμμμάλιστα. Πού να βάζαμε και 20-30 στρώματα. Πάλι κατάφερες να γελοιοποιηθείς σκεπτικιστή της δεκάρας.
quote:Αλλά δεν τολμούν ούτε να τα αναφέρουν ούτε να μας τα δείξουν.
Ή απλά έχουν υπολογίσει καλύτερα από εσένα τα μεγέθη χωρίς υπερβολές.
quote:Ε δεν είχαν βάλει φωτιά στα πτώματα; Ή μήπως τα αεροπλάνα περνούσαν μόνον όταν έφτιαχναν τις στοίβες;
Για την κάλυψη πτωμάτων γράφει η μία σειρά που έφερες και όχι για φωτιά.
quote:Το εξήγησα παραπάνω.
Δεν είναι απαραίτητα τόσο μεγάλο το νούμερο. Αλλοι υποστηρίζουν 4000-5000 την ημέρα.
870.000:122 = 7000+
quote:Όχι όμως την απαραίτητη ποσότητα.
Εύκολα εντόπισαν τα ίχνη εξόντωσης και τα ανθρώπινα υπολείμματα οι μεταπολεμικές έρευνες.
quote:Δυστυχώς για σένα Φιλοψεύδοβιτς ο τύφος και οι άλλες ασθένειες δεν είναι δικαιολογία αλλά ωμή πραγματικότητα.
Ξέρω.. είναι η περιβόητη δικαιολογία του τύφου που πλασάρει η προπαγάνδα των αρνητών.
quote:E αφού υπάρχουν οι "μαρτυρίες" λύθηκε το θέμα.
Δυστυχώς όμως για τους αρνητές υπάρχουν μαρτυρίες (υλικές και μη) για το Μαϊντάνεκ ότι λειτουργούσε και για λόγους εξόντωσης.
Πάντως τους "θαλάμους αερίων" θα τους δούμε αργότερα. Εκεί να δεις γλέντια.

Edited by - Χ on 21/06/2011 08:47:28
quote:Αν αυτό ήταν το πρόβλημα τότε δηλώνω και εγώ αρνητής του Ολοκαυτώματος να τελειώνουμε.
Εδώ θα έχει πλάκα γιατί κανένας δεν έχει το θάρρος να αυτοπροσδιοριστεί με αυτόν τον όρο. Ο Χ έχει πει ότι είναι "αναθεωρητές" ή "σκεπτικιστές" και ότι οι άλλοι είμαστε "αρνητές" της αλήθειας. [..] Ναι αρνητή εννοώ όποιον δε δέχεται το Ολοκαύτωμα που είναι αυτό που ορίζω παρακάτω...

Έχω βρει αρκετές ιντερνετικές πηγές που καταρίπτουν το ολοκαύτωμα. Οι περισσότερες έχουν ως επιχείρημα το ότι ο πληθυσμός των Εβραίων δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε(!). Άλλες όπως αυτή εδώ
http://www.biblebelievers.org.au/wasthere.htm
καταρίπτουν πολλά επιχειρήματα υπέρ του ολοκαυτώματος (ότι οι αριθμοί των θυμάτων δεν ταιριάζουν, ότι η ιστορίες περί θαλάμων αερίων είναι προβληματικές και αδύνατες, ότι οι ιστορίες των κρεματορίων είναι επίσης προβληματικές).
Σε άλλη πηγή, ένας που υποστηρίζει ότι είναι Εβραίος εξηγεί γιατί το ολοκαύτωμα είναι μύθος: http://www.rebelnews.org/opinion/history/322905-jew-puts-holocaust-on-trial
Όντως κυνηγούσαν τους Εβραίους και τους μάζευαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τώρα το τι τους έκαναν είναι άλλο θέμα. Δεν αμφιβάλλω ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι συνθήκες ήταν άσχημες όμως...σαν πολλοί ζωντανοί Εβραίοι δεν έχουν μαζευτεί που διηγούνται ιστορίες του πολέμου;
Έχω διαβάσει διάφορα ότι δε σκότωναν όλους τους Εβραίους αλλά μόνο όσους δεν ήταν Ashkenazi, γιατί και οι χρηματοδότες του Χίτλερ ήταν Ashkenazi τραπεζίτες κ.λ. και διάφορες πηγές και βίντεο για το ποιοι χρησιμοποίησαν το Χίτλερ, ο οποίος μπορεί και να ήταν δικός τους (ένας Ιλλουμινάτι ίσως). Δύο παραδείγματα:
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/50.html
http://www.youtube.com/watch?v=vw9Qm_TejCo
Στέκομαι όμως μόνο σε 2 πράγματα...
1) Λέγεται ότι τους Εβραίους που συγκέντρωναν δεν τους σκότωναν, αλλά τους έστελναν στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη και ότι οι φωτογραφίες πτωμάτων μπορεί μεν να δείχνουν και Εβραίους, όμως νεκρούς λόγω κακουχιών και άλλων αιτιών όπως η τύφος και ότι στα κρεματόρια καίγανε τους ήδη νεκρούς προς αποφυγήν επιδημιών.
Τους κυνηγούσαν ώστε η ζωή στην Ευρώπη να θεωρείται επικίνδυνη για εκείνους και να μεταναστεύσουν κάπου πιο βολικά.
2) Το αποτέλεσμα:

Μετά το δεύτερο παγκόσμιο έγινε και taboo η λέξη Εβραίος και εύκολα κάποιος μπορεί να αποκαλεστεί αντισημίτης...
quote:
1. Δεν υπήρχε οργανωμένο σχέδιο φυσικής εξόντωσης των Εβραίων.
Η ένσταση σου βρίσκεται στο "οργανωμένο" ή στο "φυσική εξόντωση"; Θεωρείς δηλαδή ότι ήταν μια "αυθόρμητη" δραστηριότητα που έλαβε χώρα στην κατεχόμενη Ευρώπη ή ότι δεν εξοντώθηκαν Εβραίοι;
quote:
Το τι θεωρεί κανείς "εξόντωση" εξαρτάται από την οπτική του. Για παράδειγμα πριν μερικά χρόνια, η "Εκλλησία της Ελλάδας" χαρακτήρισε ως "διωγμό" τη μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι τέτοιο. Σήμερα θεωρεί "διωγμό" την κάρτα του πολίτη.
Όχι εγώ δεν κάνω τέτοια φαιδρά παιχνίδια λέξεων. Όταν λέω εξόντωση εννοώ διαδικασία που οδηγεί στο ΘΑΝΑΤΟ το προς εξόντωση άτομο. Αν ήταν να εννοούμε αυτά που λες τότε ΗΔΗ από το J που επέβαλαν να έχουν στα ρούχα τους ξεκινάει ο "διωγμός"....
quote:
2. Τα λεγόμενα "στρατόπεδα εξόντωσης" (παράλογος και σαν ορισμός) δεν ήταν παρά στρατόπεδα εργασίας. Η "εξόντωση" ήταν παράπλευρη απώλεια, όχι σκοπός.
Ακόμα όμως να μάθουμε ΤΙ εργασία έκαναν...Τι παρήγαγαν αυτά τα στρατόπεδα;
Α και η "παράπλευρη απώλεια" από εξοντωτική εργασία δεν είναι καθόλου αθωωτική.
quote:
3. Δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων παρά μόνο στη φαντασία αυτών που τoυς σκέφτηκαν. Αυτοψίες και ιατροδικαστικές έρευνες που έγιναν σε τέτοιους θαλάμους, απέδειξαν ότι ήταν παραμύθι.
Περιμένω τα στοιχεία σου.
quote:
4. Δεν μπορούσαν να υπάρξουν 6.000.000 Εβραίοι-θύματα του ολοκαυτώματος, γιατί δεν υπήρχαν τόσοι στην Ευρώπη. Τα θύματα ήταν πολύ λιγότερα, κυρίως στο τέλος του πολέμου για αιτίες που άπτονται των πολεμικών ενεργειών.
Πόσα ακριβώς όμως; Και με βάση ποιους;
quote:
5. Το θέμα με τα σαπούνια το κατέρριψαν οι ίδιοι οι Εβραίοι
Σε αυτό συμφωνούμε.
quote:
Το "ολοκαύτωμα" έχει να κάνει με τους Εβραίους, δεν έχει να κάνει με όλες τις εθνικότητες που είχαν θύματα.
Δε μίλησα για απώλειες πολέμου (50 000 000+). Μίλησα ξεκάθαρα για θύματα των στρατοπέδων. Και υπάρχουν ιστορικοί που επεκτείνουν τον ορισμό του Ολοκαυτώματος για να συμπεριλάβει ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.
quote:
Οι Πολωνοί κι οι Τσέχοι είχαν την τιμητική τους στα στρατόπεδα, αλλά ούτε κι αυτοί μίλησαν για "ολοκαύτωμα" (ίσως γιατί είχαν ήδη κράτος, δεν χρειαζόταν να πλάσουν ένα παραμύθι για να αποκτήσουν
Πιθανότατα να μετράνε στα 11 000 000 που είπα...
quote:
Εγώ προσωπικά είμαι αρνητής τόσο του μύθου του ολοκαυτώματος, όσο και άλλων παρόμοιων μύθων που επιβλήθηκαν διά της βίας και της δίωξης. Καμία ιστορική αλήθεια δεν έχει επιβληθεί διά της βίας. Μόνον οι μύθοι.
Χαίρομαι που μιλάμε ανοιχτά με σαφείς όρους και όχι ευφημισμούς.Χαίρομαι επίσης που με βγάζεις από τη μίζερη θέση να τοποθετώ ταμπέλες.
quote:
Και για να ακριβολογώ, όπως όλα τα παιδιά που μπολιάζονται με την επίσημη προπαγάνδα, πίστευα και γω σ'αυτό το παραμύθι. Μετά μεγάλωσα κι άρχισα να ψάχνω
Και εγώ παιδί είμαι ακόμα οπότε με δικαιολογείς ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Για να δω τι ακριβώς θεωρείς "ολοκαύτωμα".
Ναι και από ότι φαίνεται οι ορισμοί μας διαφέρουν ελαφρά.
quote:
Τα είπαμε και παλιότερα. Η mainstream επιστήμη είναι αυτή που διατηρεί την καθεστηκυία κατάσταση και εδραιώνει καρέκλες. Αλλά η επιστήμη, επικρατούσα ή μη, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑ.
Ναι ναι τα είπαμε... Αλλά είπαμε ότι το Ολοκαύτωμα δε αναφέρεται ούτε σε πετρώματα στη Σελήνη ούτε σε δεινόσαυρους. Αναφέρεται σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που πολλοί ζουν ακόμα...
quote:
Γιατί δεν συζητάω με εκπροσώπους της mainstream επιστήμης γενικά, αλλά με σένα προσωπικά. Με ενδιαφέρει λοιπόν τι θεωρείς εσύ ως "ολοκαύτωμα" για να μπορέσουμε να συζητήσουμε.
Ακόμα και ο χαρακτηρισμός "εκπρόσωπος της mainstream επιστήμης" είναι πολύ βαρύς για κάποιον που δεν είναι καν ιστορικός αλλά χομπύστας της ιστορικής γνώσης. Όχι τίποτα άλλο, με αγχώνεις μήπως πω καμιά βλακεία. Για αυτό ζητάω τα φώτα σου στο αν συμφωνεί ο ορισμός μου με αυτόν των βιβλίων...
quote:
Νικόμαχε,Γιατί προσπαθείς να με πείσεις σαν να μην συμφωνώ;
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
ΑΜΕΙΝΙΑ φίλτατε,επειδή είπες αυτό:
quote:
Ρε σεις ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω;
Μέσα στη nasa υπάρχουν και επιστήμονες που δουλεύουν σε κατώτερα κλιμάκια και μάλλον και με το σταυρό στο χέρι.
Μου έδωσε την εντύπωση ότι έχεις αμφιβολίες,για αυτα που λέμε.
Συγνώμη άν σου έδωσα λάθος εντύπωση.![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
DSM είσαι ο πιο κατάλληλος να το κάνεις.
Γράφεις στο θέμα <, Ενα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση 2 >>
και βάζεις την παραπομπή της αρχικής σελίδας του πρώτου θέματος.
Ας μας συγχωρήσει ο γιαπετ,αλλά θα το κάνουμε εμείς!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
I'll try to provide well.
we are looking forward to your doing that.
quote:
Εξάλλου,δεν ξέρεις ότι το μέταλα είναι αυτογυαλιζόμενα,ενώ τα πάνελς όχι; μπρρρρΜε καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Αν είναι αστείο να γελάσω.
Αν το λές σοβαρά,κάνεις λάθος.
Ξέρεις τι αμμοθύελες επικρατούν στον Αρη?
Η Σαχάρα είναι...παιδική χαρά μπροστά τους!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Καλά τώρα ήταν δυνατόν να το λέω σοβαρά;θα μας τρελάνεις;
θα το ανοίξεις ή να το κάνω εγώ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11512
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.