ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
makforΜέλος
30/01/2010, 12:35:36
συνεχισε το μπουρδολογιμα σου ... ρε μια φορα δεν εχεις απαντησει σε οτι σε ρωτανε, εχεις γραψει 10000 μπουρδες και μας κανεις και κυρηγμα περι δημοκρατιας ? ποιος ο αρχιφασιστας ... μιλαει για δημοκρατια ... ποιος αυτος που θεωρει οτι αποψη εχει μονο αυτος και μονο αυτος πρεπει να μιλαει ... σταματα το μπουρδολογιμα ... δε σε παιρνει κανεις στα σοβαρα ολοι πλακα κανουν μαζι σου ακομη και οι ομοθρησκοι σου .... και μη ξεχνας ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ φιλαρακι ... αρα αυτα στο κοπαδι σου .... και στο κατω κατω κανεις δεν σου στερησε το δικαιωμα να μιλας ... αλλα ολοι εχουμε το δικαιωμα να κρινουμε τις μπουρδες που λες ... και δεν ειναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ δικαιωμα .. και που εισαι , τα οσα λες δε στεκονται ουτε στη λογικη μικρου παιδιου ... ξυπνα πριν να ειναι αργα !!!

ασε που βριζεις τον καθενα σαν καλος χριστινος που εισαι ... παρα του οτι κανεις δεν σε εχει βρισει με τον τροπο που το κανεις εσυ !!!! αυτο δειχνει το ποσο πιστευεις τα οσα λες ... αντε στο πνευματικο σου ξανα ... αντε

πετας μια μπουρδα και οποιος σου απαντησει εστω και με στοιχειδη λογικη αμεσως πιανεις την καραμελα με τις δημοκρατιες και τα δις πιστων και οτι αλλη ππρια σου ερθει στο μυαλο ... οταν λες κατι να δεχεσαι την αντιθετη αποψη και οχι μονο να την δεχεσαι αλλα εφοσον εισαι σε φορουμ διαλογου πρεπει να κανεις και διαλογο και οχι να μας το παιζεις τρελιτσα μολις σε ζοριζουν .... γκεγκε ???ουτε 5χρονα δεν αντιδρουν ετσι ... ειτε δινε απαντησεις σε οτι σε ρωτανε ειτε πες οτι δεν θες να απαντησεις αλλα μη μας πριζεις με τις μπουρδες σου .... αντε μαυροματη ... αα μαυροματη !!!

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

Edited by - makfor on 30/01/2010 13:03:03

30/01/2010, 14:06:04
Γιατί καλέ μου makfor;Πότε σου ειπα εγώ τι να κανεις;Ούτε μια φορά...Αντιθέτως, εσύ και άλλοι, ομολογώ,έχετε ..ξεσκιστει να μας σώσετε απο την "λούμπα" που πιστεύετε ότι πέσαμε και δεν κοιτάτε την δική σας.......Ο Χριστός ειπε μισα μεγάλη κουβέντα...Υποκριτή πας να βγάλεις την οδοντογλυφιδα απο το μάτι του άλλου και δεν κοιτάς το ...παλούκι που έχεις εσύ στο δικό σου μάτι,αλλά και όταν πας να του βγάλεις την οδοντογλυφιδσ που λέγαμε, με το παλούκι σου, του διαπερνάς όλο το κρανίο......Πληροφοριακά αυτά για τους απανταχού καλοθελητάδες.....
Πιστεύεις ότι μπορείς να με πείσεις πως πρέπει να αντιμετωπίζω τα πράγματα;....Εμένα ή άλλον;Προπονητές την είδατε;
Ρε σείς, πάρτε χρόνο!!!!!
Και καλέ μου, ποτέ δεν κάνω στον αλλο, ότι δεν μου κάνει..Το ΄χω αρχή μου...
30/01/2010, 14:38:03
quote:

quote:
Από τις ερωτήσεις σου στο τεστ Αίολε, θέλω να διαλέξεις μία για να τη συζητήσουμε και μετά να διαλέξω κι εγώ μία....να τις αναλύσουμε λίγο.

quote:

14. Όταν ο Ιησούς παρουσιάστηκε στους μαθητές του ήταν:

α. Ένδεκα μαθητές παρόντες.
β. Δώδεκα μαθητές παρόντες.

13. Οι μαθητές είδαν τον αναστημένο Ιησού:

α. Μια φορά μόνο.
β. Τρεις φορές.
γ. Πολλές φορές.

9. Ο Ιησούς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά:

α. Κάπου μεταξύ του μνήματος και της Ιερουσαλήμ.
β. Ακριβώς έξω από το μνήμα.
γ. Στη Γαλιλαία.
δ. Στο δρόμο για το χωριό Εμμαούς, που απείχε εξήντα στάδια από την Ιερουσαλήμ

10. Οι μαθητές πρωτοείδαν τον Ιησού:

α. Στη Γαλιλαία.
β. Στην Ιερουσαλήμ.

14. α. Ματθ. 28,16-17, Λουκ. 24,33-36, β. Α΄ Κορ. 15,5.
13. α. Ματθ. 28,16-17, β. Ιωάν. 20,19,26, 21,1,14, γ. Πράξεις 1,3.
9. α. Ματθ. 28, 8-9, β. Ιωάν. 20, 11-14, γ. Στη Γαλιλαία Μαρκ. 16, 6-7, δ. Λουκ. 24, 13-15.
10. α. Ματθ. 28, 7, Μάρκ. 16,7-10, β. Λουκ. 24, 33-36, Ιωάν. 20,19, Πράξεις 1,4.

Απ' ότι φαίνεται εδώ, γολγοθάς θα ήταν αυτές οι συναντήσεις Ευρωπαίο μου.
Εφικτές μόνον με GPS!
Είμαι περίεργος... Εάν όλα αυτά τα σχεδιάζαμε σε έναν χάρτη, τι θα μας προέκυπτε;
Μόνον γέλιο;

Αυτήν την ομάδα συναφών ερωτήσεων.
Θέλω να συζητήσουμε πως κατάφεραν να συναντηθούν.

Ευρωπαίο μου, ακόμα περιμένω εδώ.
Θ' αργήσεις ή να το αφήσω;

Edited by - Αίολος on 30/01/2010 15:05:55

30/01/2010, 15:51:15
quote:

Γιατί καλέ μου makfor;Πότε σου ειπα εγώ τι να κανεις;Ούτε μια φορά...Αντιθέτως, εσύ και άλλοι, ομολογώ,έχετε ..ξεσκιστει να μας σώσετε απο την "λούμπα" που πιστεύετε ότι πέσαμε και δεν κοιτάτε την δική σας.......Ο Χριστός ειπε μισα μεγάλη κουβέντα...Υποκριτή πας να βγάλεις την οδοντογλυφιδα απο το μάτι του άλλου και δεν κοιτάς το ...παλούκι που έχεις εσύ στο δικό σου μάτι,αλλά και όταν πας να του βγάλεις την οδοντογλυφιδσ που λέγαμε, με το παλούκι σου, του διαπερνάς όλο το κρανίο......Πληροφοριακά αυτά για τους απανταχού καλοθελητάδες.....
Πιστεύεις ότι μπορείς να με πείσεις πως πρέπει να αντιμετωπίζω τα πράγματα;....Εμένα ή άλλον;Προπονητές την είδατε;
Ρε σείς, πάρτε χρόνο!!!!!
Και καλέ μου, ποτέ δεν κάνω στον αλλο, ότι δεν μου κάνει..Το ΄χω αρχή μου...

Δεν πρόκειται φίλε μου , για τέτοια επιδίωξη -να σώσουμε εσένα ή να σου υποδείξουμε τι θα κάνεις..όχι..- αλλα εδώ προφανώς ,μας βλέπουν και άλλοι άνθρωποι και οι οποιοι δεν είναι ενταγμένοι κάπου και δογματικοί και που προφανώς θέλουν να ακούσουν και μια διαφορετική άποψη , απο αυτήν που τόσα χρόνια ακούνε αλλα που δεν παράγει και πιο ήρεμους και πιο χαρούμενους δεν τους έκανε ...!

Θέλουν απαντήσεις ρεαλιστικές που είναι λογικές και αποδεικνύονται αλλα και παράγουν αποτελέσματα ... τα οποία δυστυχώς η εκκλησία δεν κατόρθωσε και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κατορθώσει και αυτό διότι παράγει η δική της "αλήθεια" ... μια αλήθεια που καμμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και τους ανθρώπους!

soul

Edited by - Εαρινός on 30/01/2010 16:04:18

makforΜέλος
30/01/2010, 16:43:55
εξακολουθεις το μπουρδολογημα σου ...

ολα σου τα κειμενα αυτο δειχνουν ... μισος για τον ανθρωπο ... μισος για την γνωση ,... μισος για την επιστημη ... μισος ακομη και για την αντιθετη αποψη (η υποκρισια σου και η αλαζονια σου χωρις ορια ... εφτασες να κανεις θεμα ακομη και και την αρνηση στην αντιθετη αποψη ... και μιλας για δημοκρατια? τολμας? ) ... και η μη απαντηση στα οσα σε ρωτανε τι ειναι ? τι αλλο απο μη αποδοχη του διαλογου ... τι αλλο ??? και μολις κολησεις , μολις δεν ξερεις τι να πεις αρχιζεις τις κλαψες ... περι δημοκρατιας , αληθειας και αλλα ... ΔΗΘΕΝ για να μας κανεις να σε εκτιμησουμε ... αντε βρε μαυροματη ... αυτα αλλου ... στο κοπαδι σου ... και σα να μη φτανει αυτο μοιραζεις και την αγαπη σου δεξια και αριστερα και μετα ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ...

τι να πω ... σηκωνω τα χερια ψηλα ... ας αναλαβουν οι ειδικοι !!!!

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

30/01/2010, 18:20:00
Αγαπητέ makfor, έχω βεβαιωθέι πλέον, ότι είσαι ειδήμων στη μπουρδολογία,αλλά,προφανώς, πρέπει να σου πάρουμε την άδεια για να έχουμε άποψη....Τι δημοκρατία, πες, θέλετε, όλοι; Χούντα, αμόρφωτοι...
Η αβάσταχτη ελαφρύτητα του ειναι....
Έτσι ξεκίνησε κι ο Χίτλερ...Λές να σε καμαρώσουμε με μικρό μουστάκι;
makforΜέλος
30/01/2010, 20:03:33
αυτα που σου λενε παρα πεντε μη μας τα λες και πεντε .. δε λεει ...

εχεις να πεις τιποτα επι της ουσιας ? εκτος απο μπουρδες? ... γιατι θα σου πω το εξεις και τελος ... εαν ειμουν ο μονος που σου τα λεει θα πηγαινα πασο .. στο λενε ολοι στο φορουμ ... ΞΕΚΟΛΛΑ ... να σκεφτεσαι πριν μιλησεις και για θεματα που εισαι ασχετος να μη μιλας !!!!! ρεζιλευεσε !!!!

μαυροματη ...ααα μαυροματη !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

[

]

Lupus AnimusΜέλος
30/01/2010, 20:16:50
Makfor Ερινέ και λοιποί γελοίοι σας λυπάμαι πραγματικά

http://lupusanimus.blogspot.com/

30/01/2010, 20:38:06
Όπως λέει κι η παροιμία αγαπητέ μου makfor: "Η αλεπού 100 χρονών,
το αλεπόπουλο 110..."Όσο για το τι λένε και πόσοι λένε, μάλλον δεν διαβάζεις καλά....Δεν είδα κανέναν εδώ μέσα, να διαφωνεί με στοιχεία, σε όσα λές, μονο με το πόσο λάθος προσωπικές εκτιμήσεις κάνουν,ασχολούνται επιμονα...
Όπως εσύ,.....μαυρομάτης εγώ;....Είχα καστανά μάτια, μέχρι τα 18, τώρα έχω πράσινα....
Υπάρχει περίπτωση, να καταλάβεις τίποτε με αυτό;
Κι όσο για το ρεζίλεμα,τι να πω, στο γήπεδο, είσαι;Δεν βλέπεις ποιός ρεζιλεύεται;
30/01/2010, 20:57:35
quote:

Makfor Ερινέ και λοιποί γελοίοι σας λυπάμαι πραγματικά

Χααχαχαχα! Και είχες αρχίσει να μου λείπεις!
Εγινες γραφικός τελικά ε;