ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΙΗΣΟΥΣ: ένα πρότυπο για κάθε άνθρωπο? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΙΗΣΟΥΣ: ένα πρότυπο για κάθε άνθρωπο? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
Crystal_tearΜέλος
15/08/2006, 18:02:06
quote:
isws apla aggeloi k daimones na siniparxoun

Εδω ειμαστέ! πως μπορεί να συνυπάρχουν;

quote:
egw 8a i8ela na akousw an kapoios apo olous esas exei na para8esei mia empeiria pou na eixe eite me aggelo eite me daimona

Νομίζω οτι υπάρχουν πολλά topic με θεμα την επαφή με Αγγέλους αλλα γιατι μπορεί να θέλει καποιος μια επαφή με ενα Δαίμονα; Τι εχει να του προσφέρει;

16/08/2006, 08:23:58
Αγαπητέ/ή asidosia, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς για να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...

DiostasΜέλος
16/08/2006, 15:43:18
quote:
Πιστεύω ότι εφόσον οι άγγελοι και οι δαίμονες είναι πνευματικά όντα τελικά αλληλεπιδρούν με το πνεύμα μας και καθίστανται αντιληπτά απο εμάς σαν αντικρουόμενες σκέψεις πρίν μια δράση ή μια απόφαση.

Θυμήθηκα μια συζήτηση που είχαμε με τον παιδικό μου φίλο πέρισι,μέσα στο αυτοκίνητο.
Κατευθυνόμασταν προς Βραυρώνα.
Λέγαμε για τον διάβολο.
Άκουγα οδηγόντας την διήγηση του φίλου μου, πως προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις του να αποβάλλει τον διάβολο μέσα του, που τον πιάνει ώρες- ώρες.

-Δεν χρειάζεται να παλεύεις εναντίον του, μάταιος ο κόπος,- του είπα.

- Μα τι μου λες,- απώρησε,- πως να μην παλεύω εναντίον του?

- Διότι όσο εναντιώνεσαι σ' αυτόν, τόσο χειρότερα θα σου βγει.
Θα τον διώχνεις έξω απο την πόρτα και αυτός θα ξαναμπαίνει μέσα σου απο το παράθυρο και θα φέρει μαζί του άλλους επτά.

- Κάτι τέτοιο γίνεται κάθε φορά,- παραδέχτηκε ο φίλος μου.

Σταματήσαμε την συζήτηση.
Τρέχαμε με το αμάξι κάπου κοντά στο Σούνιο ήδη...
Πανέμορφη μέρα, απίθανη θάλασσα απο τα δεξιά και τα υψώματα απο τα αριστερά.
Χαζεύαμε το τοπίο.

Και κάποια στιγμή ο φίλος μου μου λέει:

- Άκου τι μου είπε τις προάλλες το κωλόπαιδο ο γιός μου, δεν ήξερα τι να του απαντήσω.

- Τι σου είπε?

-Με ρώτησε: "Μπαμπά, πως πολεμείται ο διάβολος?", εγώ βέβαια του είπα:"που θες να ξέρω, γιόκα μου". Και ο πούστης άκου τι μου λέει:" Μπαμπά, εγώ ξέρω πως πολεμείται ο διάβολος". "Πως βρε παιδί μου?"- τον ρωτώ.
Και μου λέει:" Ο διάβολος πολεμείται με Αγάπη, μόνον έτσι τον αφήνεις σέκο". Άκου τι μου είπε!

- Πόσων χρονών είναι το παιδί?

- Έκλεισε τα 8.

Περάσαμε ήδη το Σούνιο και γω σκεφτόμουνα, ότιτον τελευταίο καιρό γεννιούνται πάρα πολλά ταλαντούχα και πανέξυπνα παιδιά, που ενστικτωδώς στην αρχή, συνειδητά αργότερα νιώθουν μέσα στην καρδιά τους ότι η Αγάπη είναι η Υπερδύναμη του Κόσμου, ότι Αυτή λύνει το οποιοδήποτε πρόβλημα και ξεπλένει την οποιαδήποτε βρωμιά.

Αυτά...

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Crystal_tearΜέλος
16/08/2006, 17:55:55
Ευχαριστώ πολυ για όλα τα μυ΄νήματα που στέλνετε!