- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δεν καταλαβαίνεις πως, με τον τρόπο που λειτουργείτε, δεν προσφέρετε τίποτα, ούτε στο φόρουμ, ούτε και στο θέμα?
Κατάλαβε ότι, είναι άλλο πράγμα το να λες πως, μια κατάσταση που περιγράφει κάποιος , είναι φασιστική (έτσι όπως την περιγράφει) και εντελώς άλλο πράγμα το να έχεις ψάξει διεξοδικά μια κατάσταση και να αποφάνθηκες πως...ναι είναι φασιστική.
Η nays, αυτό που σου είπε είναι πως...αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιέγραψε ο stiv, τα αισθάνεται...φασιστικά. Μήπως έχει άδικο?
Αλλά και λάθος να έκανε ως προς αυτό που ένιωσε, τι είναι αυτό που την απαγορεύει να το πει?
Αυτή είναι η γνώμη της και όχι η παράθεσης μιας ψευδούς κατάστασης για αληθινής.
Σας έχω μεταφέρει, αρκετά πιο πριν και την γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που λέει πως...η έκφραση γνώμης δεν αποτελεί κατ ουδένα τρόπο συκοφαντική δυσφήμιση. Για θυμήσου το και σταμάτα τις ειρωνείες.
αμαλία, κατάλαβε ότι δεν είναι διατεθειμένα, όλα τα μέλη του φόρουμ να δεχτούν τις ειρωνείες και τους παραλογισμούς σας.
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Δηλαδή εσύ τι θέλεις να μας πεις, ότι το φόρουμ αποτελεί εξαίρεση?.
Κανέναν όμως, συγκεκριμένα, δεν είπα λακέ, ούτε μάλιστα επιθύμησα να συνομιλήσω μαζί του και γι αυτό ζήτησα να μου απαντήσουν όλοι οι άλλοι εκτός από τους λακέδες της εξουσίας. Τι πιο έντιμο, τι πιο ειλικρινές.
Ο Μακεδόνας είναι αυτός που είπε δυο άλλα μέλη του φόρουμ πως είναι λακέδες. Γιατί κανείς, αν και το έχω τονίσει τόσες φορές, δεν διαμαρτυρήθηκε?
Έχω δυο φίλους που είναι στον όμιλο και είναι μια χαρά παιδιά (και οι δύο τυπογράφοι είναι).
Εσύ πως το έπαθες?
Μπαγιάτικο οξυγόνο χρησιμοποιείς?
Πως αν πάει κάποιος και πατήσει στο ...συνεντεύξεις, θα μπορέσει να τις διαβάσει?
Εγώ γιατί δεν τα καταφέρνω?
Πες μου, πως θα το καταφέρω.
όσο για τους άλλους χαρακτηρισμούς σου, τους προσπερνάω.
Είναι ανέντιμο να κλωτσάς κάποιον που είναι πεσμένος κάτω.

...

27/2/2012
Τι έτρεχε, πίσω από τις πλάτες μας και πίσω από τις πλάτες της Διαχείρισης?
Τι παιχνίδια παίζατε?
Δεν λές του Παντελή να βγάλει όοοοολα τα μηνύματα που έχουμε ανταλάξει,να δούμε άν είναι πάνω απο 2?και με δική του πρωτοβουλία,παρακαλώ!!
Panteleis1
Xαίρομαι που έβγαλες στη δημοσιότητα το μήνυμά μου!!!
Απέδειξες άλλη μια φορά την ανωτερότητα των μελών του παρόντος φόρουμ,απέναντι σε άτομα του είδους σου!!!
Ετσι,για να το έχεις να βλέπεις πώς αντιμετωπίζουμε εμείς τα "ευπαθή" και "παραστρατημένα" άτομα όπως του λόγου σου,που χρειάσθηκαν πολλά χρόνια,να ξυπνήσουν απο τον λήθαργο μιας οποιασδήποτε πνευματοκτόνου οργάνωσης.
Σε ευχαριστώ παντελή!!!![]()
![]()
![]()
Υ.Γ
Παντελή πότε μιλούσαμε εμείς οι δυο μια χαρά?
Εχουμε ανταλάξει περισσότερα απο δυο μηνύματα?
Αλλη μια προσπάθεια χειραγώγησης!!!
Αντε να δούμε μέχρι που θα φθάσετε!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 27/02/2012 18:53:25
μισό παλικαρά μου να απαντήσω λίγο στη nays [ amalia, επέτρεψέ μου σε παρακαλώ ] γι' αυτό που ρωτάει :
quote:
naysτι να πω, δεν είναι φασιστικό αυτο;
και θα σου απαντήσω.
nays,
Γιατί είναι φασιστικό ; Είναι φασιστικό επειδή εγώ δημοσίευσα με αυτόν τον τρόπο μια ζωντανή συνομιλία που είχα με κάποιους ανθρώπους ; Είναι φασιστικό επειδή εγώ τότε δεν σεβάστηκα την ιδιωτικότητά τους ; Είναι φασιστικό επειδή δεν σεβάστηκα την προσωπική επαφή που είχαμε ; Είναι φασιστικό επειδή δεν σεβάστηκα τον καφέ που ήπιαμε, θέλησα [ έστω και με χιουμοριστικό τρόπο ] να περάσω ένα μήνυμα που τώρα βλέπω πως δεν έχει απολύτως καμία σημασία ;
Όχι. Δεν είναι φασιστικό. Βιαστικό είναι. Όχι πάντως φασιστικό. Εντάξει nays ;
γαραντζώτης γιάννης,
quote:
Δηλαδή εσύ τι θέλεις να μας πεις, ότι το φόρουμ αποτελεί εξαίρεση?
Αυτό είναι άλλο θέμα. "Άλλο φρούτο" που λέμε ... Αν υπάρχουν λακέδες της εξουσίας στο παρόν forum, αυτό είναι κάτι που εσένα, [ εμένα και κανέναν μας ] δεν σου δίνει το δικαίωμα να το χρησιμοποιείς για να προλάβεις πιθανές απαντήσεις των μελών στην ερώτηση "Υπάρχει κάποιος που θεωρεί σωστή την συμπεριφορά της αμαλίας?". Γιατί εσύ αυτό κάνεις. Χρησιμοποιείς το γεγονός [ το φυσιολογικό γεγονός ] της ύπαρξης λακέδων της εξουσίας για να προλάβεις θετικά τασσόμενες απαντήσεις των μελών προς την amalia. Και ουσιαστικά υπονοείς πως όποιος απαντήσει πως η συμπεριφορά της amalias είναι σωστή, τότε είναι λακές της εξουσίας.
quote:
Ζιπ
Και ουσιαστικά υπονοείς πως όποιος απαντήσει πως η συμπεριφορά της amalias είναι σωστή, τότε είναι λακές της εξουσίας.
Και όποιος απαντήσει ότι δεν είναι,είναι αρεστός στον Γαρατζώτη...!!!![]()
![]()
![]()
Ρε ζιπ,δεν βλέπεις πόσο μας υποτιμάνε αυτά τα "αραχνιασμένα" άτομα?
Είναι εμφανής η προσπάθειά τους,να χτυπήσουν απ'ευθείας το φόρουμ,είτε λόγω ζήλεια,είτε εκτελώντας 'διατεταγμένη" υπηρεσία!!
Εχουν όμως μεγάλη πλάκα.Εχω ξεκαρδισθεί.Εσύ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Κανείς δεν είπε αυτό που (χιουμοριστικά;) είπες, σαν φασιστικό
Πως κατάλαβες κάτι τέτοιο?
Την συμπεριφορά της Διαχείρισης σχολίασε η nays και όχι την δική σου.
Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή...
Λες να φταίει το οξυγόνο?
Σε σχέση με τους λακέδες τώρα, εγώ μια ευθεία απάντηση ζήτησα. Όλα τα άλλα είναι μόνο στο μυαλό σου.
Αλήθεια, γιατί δεν σχολιάζεις τον Μακεδόνα?
Αυτός ήταν που, στα ίσια είπε τους άλλους δύο , λακέδες.
Δεν θες με τίποτα να το καταλάβεις?