- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ
Κωστάκη (wicca) επειδή απ'ότι είπες είσαι μόνο 14 χρονών καλύτερα θα ήταν να μήν κάνεις κάτι τέτοιο τουλάχιστον πρός το παρόν γιατί σε βλέπω εκεί που λές (η δύναμη της μαγείας είναι μεγάλη) θα λές μετά (η δύναμη της βλακείας είναι μεγαλύτερη).
Φιλικά O plane.
πώς δημιουργούνται τα καρούμπαλα?
Εχει κι έναν αξιοσέβαστο βασιλιά.. το Σολωμώντα..![]()

Κι ο πιο μεγάλος φόβος μου,
φοβάται.. μην και δεν τον φοβηθώ
ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ). ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΘΕΛΩ ΠΝΕΥΜΑ! ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Ο OUIJA?
ΕΣΥ "PLANE" ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ Ε?
η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
Επέτρεψε μου να σου μιλήσω κάπως ελεύθερα, σάν φίλος σε φίλο, και ζητώ προκαταβολικά συγνώμμη εάν τυχόν σε προσβάλλω με αυτά που θα πώ. Δέν επιδιώκω κάτι τέτοιο.
Όχι μόνο στο παραφυσικό, αλλα γενικότερα στη ζωή υπάρχουν πράγματα που τα παρεξηγούμε, με ποιό τρόπο; δέν καταλαβαίνουμε ή δέν σεβόμαστε την δύναμή τους, και τις δυνατότητες που μπορούν να αποκτήσουν εφόσον τα προκαλέσουμε. Φράσεις όπως "ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ", και "ΘΕΛΩ ΠΝΕΥΜΑ!" φανερώνουν άγνοια, επιπολαιότητα, και αντιμετώπιση του θέματος ώς ένα "παιχνίδι" (αυτή η εντύπωση μου δόθηκε τουλάχιστον) κάτι που σε καμία περίπτωση δέν συγχωρείται στον κόσμο του παραφυσικού.
Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα, η επίκληση μέσω ouija, ή οποιασδήποτε μορφής επίκληση είναι άκρως επικίνδυνη, ειδικά για κάποιον που δέν έχει ασχοληθεί. Πολλοί λένε οτι οτι δέν υπάρχει κίνδυνος εφόσον έχεις μαζί σου κάποιον που ασχολείται, αλλα προωπικά το θεωρώ αδύνατο να είσαι έστω και 50% σίγουρος οτι δέν θα βιώσεις κάτι που, στην καλύτερη περίπτωση, θα σε τρομάξει. Δέν θα μπώ σε λεπτομέρειες, μπορείς να βρείς εκατοντάδες σελίδες, κάνοντας μια αναζήτηση στο google, ξεκινώντας απο ένα σύντομο άρθρο/ιστορικό που είχα γράψει για το συγκεκριμένο "τραπεζάκι": http://www.remalia.com/~proteusgr/ouija.html
Δέν προσπαθώ να σε εμποδίσω απο το να αποφασίσεις άν τελικά θα επιχειρήσεις κάτι τέτοιο, θα σε συμβούλευα όμως να το ψάξεις όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς, έχοντας υπ'όψη σου αυτά που σου είπα στην αρχή του post.
Φιλικά
akpe
Proteus Team: http://www.proteusteam.cjb.net
Greek Paranormal Webring: http://www.greekparanormalwebring.cjb.net
ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΑΤΟΜΑ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΕΙΑ?
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ OUIJA?
Προσωπικά δέν έχω επιχειρήσει οποιασδήποτε μορφής επίκληση, και ούτε πρόκεται. Άν και 9 στις 10 περιπτώσεις δέν υπάρχει ελπίδα να εμφανιστεί κάτι, δέν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση αυτού που θα συναντήσει το υπόλοιπο 10%. Ψάξε λίγο στο διαδίκτυο και θα βρείς πολλά.
Proteus Team: http://www.proteusteam.cjb.net
Greek Paranormal Webring: http://www.greekparanormalwebring.cjb.net
quote:
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ "ΠΟΚΕΜΟΝ"
ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ?
Μα και βέβαια,
να! κοίτα:
Βραούμμμμμμ...Μπανταμπουμπαντούμμμμμμμ!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
to na kaleseis ena pneyma einai kati poy opos eipan kai oi prohgoymenoi filoi sthn kalhterh periptosh 8a soy prokalesei fobo eno sthn xeiroterh na bre8eis se ena trelokomio h akoma xeirotera sto tafo milao kapos agria alla prepei na katalabeis oti ayto mporei na symbei to kako pneyma poy pi8anos 8a er8ei sigoyra 8a soy kanei ti zoh diskolh isos kai gia panta kai mhn moy peis oti 8a kaleseis kalo pneyma giati pollh apla den jereis th 8a er8ei ego apo ths meletes poy exo kanei pano se ayto to 8ema pio pi8ano einai na er8ei ena kako pneyma para ena kalo gia ayto kalhtera to kalokairh na asxolh8eis me kati allo th les gia kati pio extreme prospa8hse na rijeis kamia gkomena. tora pera apo th plaka 8a soy po kati teleytaio kai kleino kalhtera na se apagagoyn ejogihnoi para na mplaijeis me kako pneyma
Η αλήθεια είναι εκεί έξω
Θα ήθελα να απαντήσω σε όποιον θέλει να καλέσει πνεύμα και να του πω ότι πρέπι να υπάρχουν οι εξής προϋποθέσεις :
α. Πρέπει απαραιτήτως να έχεις την ικανότητα,ώστε να έλξεις την οντότητα που θα καλέσεις και που φυσικά δεν ανήκει στο χώρο των ζωντανών.
β. Την πρώτη φορά πρέπει να υπάρχει δίπλα σου ο κατάλληλος γνώστης για να σου "ανοίξει" δίαυλο επικοινωνίας και να σου διδάξει τον τρόπο που θα καλείς αλλά και πως θα αποφύγεις ανεπιθύμητες παρουσίες.
γ. Ποτέ μην καλέσεις πνεύμα δαίμονα εάν δεν είσαι"μάγος" και δεν γνωρίζεις τα απαραίτητα θυμιάματα,τις αντίστοιχες απικλήσεις και φυσικά την κατάλληλη σχεδίαση του κύκλου προστασίας.
δ. Αν παρά ταύτα επιμένεις να καλέσεις,)πάντα με κάποιον έμπειρο δίπλα σου που καλεί συχνά),τότε το πρώτο πνεύμα να είναι από κάποιον πεθαμένο συγγενή σου που σε αγαπούσε και τον αγαπούσες.
ε. Πριν ξεκινήσεις θα έχεις πάντα μία εικόνα,στο τραπέζι,όποιου Αγίου θεωρείς προστάτη σου ή της Παναγίας και πάντα θα αρχίζεις με το ... Πατερ ημών....
Δεν θα ανέφερα τίποτα απ'αυτά αλλά το κάνω για να προστατέψω κάποιους που τους βλέπω αποφασισμένους.
Ξέχασα να αναφέρω πως θα πρέπει να έχεις γράψει σε μια κόλλα χαρτί τα ερωτήματα που θα θέσεις και τα οποία θα είναι απολύτως σοβαρά,(όχι π.χ. ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα).
Αυτά για την ώρα.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
quote:
δ. Αν παρά ταύτα επιμένεις να καλέσεις,)πάντα με κάποιον έμπειρο δίπλα σου που καλεί συχνά),τότε το πρώτο πνεύμα να είναι από κάποιον πεθαμένο συγγενή σου που σε αγαπούσε και τον αγαπούσες
εσύ πιστεύεις δηλ. ότι υπάρχει έστω η παραμικρή πιθανότητα να εμφανιστεί το επικαλούμενο πνεύμα?

Κι ο πιο μεγάλος φόβος μου,
φοβάται.. μην και δεν τον φοβηθώ
Π.Χ. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΙΡΗ "ΚΑΛΗ" ΜΑΓΙΣΣΑ
Η' ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ?
Ε?
Όταν οι Τούρκοι βάζουν μπρος τις μηχανές από τα Τάνκς, ποιός έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι έχουν καμία σημασία οι γνώμες;
Αν κάποιου η γνώμη μετράει εδώ, είναι των Κυπρίων που κοιμούνται δίπλα στα Τανκς και είναι οι πρώτοι που θα τους πατήσουν.
Δεν αρκεί να έχει κανείς το δίκαιο με το μέρος του, πρέπει να έχει και ισχύ. Η δημοκρατία δεν θα είχε επιζήσει στην Ελλάδα χωρίς τη στρατιωτική υπεροχή, θα την είχε τελειώσει η βασιλεία του Ξέρξη.
Το Δίκαιο του Ισχυρότερου μπορεί να μην ακυρώνει την Ισχύ του Δικαίου αλλά είναι κάτι που εφαρμόζεται στον πλανήτη μας αιώνες τώρα υπακούοντας στους ίδιους νόμους. Τους νόμους αυτούς τους έχει γράψει ο Αίσωπος μέσα σε μύθους για να τους καταλαβαίνουν ακόμα και παιδιά.
Βέβαια θα μου πείτε ότι δεν απάντησα στην ερώτηση, ή μήπως απάντησα;
Να το πω πιο απλά: Θα γίνει αυτό που είναι "εφαρμόσιμο" για τον ισχυρό.
Αθανάτων το ζειν. Bίος θνητών, σπουδή θανάτου.
Φίλε Πλωτίνε, για την προτεινόμενη λύση στο Κυπριακό, ένα μόνο έχω να πω :
"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ".
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΡΑ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ.
Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ,Η ΤΙΜΗ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ!!!
ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΑΣ
scripta manent
Είναι δυνατόν να επιζήσει ένα τέτοιο κράτος, μια τέτοια ένωση;
Και αν αυτό το σχέδιο προχωρήσει και δεχτούμε τη διχοτόμηση, τότε ο κλοιός στενεύει. Οι Αλβανοί τουρκοαλληθωρίζουν, τα Σκόπια βαπτίζονται Μακεδονία, η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε και η Σερβία αποδυναμώνεται κτλ. Μετά θα έρθει και η συν-κυριαρχία Ελλάδας-Τουρκίας για το Αιγαίο και μετά έρχεται η σειρά της Μακεδονίας (Δούρειος Ίππος τα Σκόπια) και μετά ποιος ξέρει τι άλλο.
Ομάδα Ε (ή όποιος άλλος τέλος πάντων) πού είσαι;;;;;
quote:
...Και αν αυτό το σχέδιο προχωρήσει και δεχτούμε τη διχοτόμηση, τότε ο κλοιός στενεύει. Οι Αλβανοί τουρκοαλληθωρίζουν, τα Σκόπια βαπτίζονται Μακεδονία, η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε και η Σερβία αποδυναμώνεται κτλ. Μετά θα έρθει και η συν-κυριαρχία Ελλάδας-Τουρκίας για το Αιγαίο και μετά έρχεται η σειρά της Μακεδονίας (Δούρειος Ίππος τα Σκόπια) και μετά ποιος ξέρει τι άλλο...
μετά θα έχουμε "δράση", έτσι κι' αλλιώς έχω αρχίσει να βαριέμαι...![]()
κάθε άδικο εμπεριέχει και το τέλος του
Αθανάτων το ζειν. Bίος θνητών, σπουδή θανάτου.
E..DEN PREPEI NA ALAXOUME TOUS KANONES TOU PAIXNIDIOU SIGA SIGA?
SIMFONO MAZI SOU ''AENAONGR''