- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φαρμάκι έχω στην Ψυχή
Φέρνει μαυρίλα θολερή
Στα στήθια μου
Νύχτα αξημέρωτη ξανά
Με το πιοτό της με κερνά
Εβίβα μου
Σκοτάδι πίνω για πιοτό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω
Ντέφι της λύσσας μου κρατώ
Πω πω πω πω
πω πω πω πω
Και το μυαλό μου είναι θολό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω.....
Φτάνει τώρα όμως κουράστηκα.. πάμε στο θέμα σας
O Black night από ποια φυλή λοιπόν είναι φτιαγμένος?
(ή σε άλλο θέμα ήταν αυτός?)
Edited by - Craven on 14/06/2016 23:33:59
Υ.Γ. ΤΩΡΑ είδα και το Link στο ποστ της με τα παιδικά κρεβατάκια και τα "port bebe" απ την Πολωνία αχαχαχα μα πως την πάτηκα έτσι σαν πρωτάρης.....
Edited by - Craven on 14/06/2016 23:40:05
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Φτάσαμε μέχρι και σε απαιτήσεις για γραπτά τεστ (πως αλλάζουν οι άνθρωποι... απ το κάτι σαν "πρέπει να γράφουμε διατριβές και να αποδεικνύουμε?" στο "θέλω γραπτές αποδείξεις" και απ τον ωραιοποιημένο λόγο με κρυμμένη ειρωνεία στις αρχές πριν κάτι χρόνια στο μπινελίκι τώρα .. τρανό παράδειγμα πως σε παρασύρουν οι κακές παρέες :) )
Καλά έκανες, δε λέω, αλλά πρέπει να καταλαβαίνουμε και κάνα-δυο πράματα. Είναι άλλο να συζητάμε γενικώς και ειδικώς περί των απόψεών μας (εδώ δεν χρειάζεται και τίποτα πτυχία, διατριβές και βιβλιογραφίες), κι άλλο ένας τύπος να ισχυρίζεται πως έλυσε το παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα με την πατέντα και τις γνώσεις του περί ηλεκτρολογίας, και να διαπιστώνεις πως δεν γνωρίζει μιγαδικούς αριθμούς. Είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος, πως είναι ανώτερος του Μαραντόνα, αλλά δεν γνωρίζει το σχήμα της μπάλας!
Έλεος με τον κάθε σκιτζή...
Γενικά τώρα, δεν διαφωνούμε σε πολλά. Κάπου έπιασα πως με θεωρείς μέλος αγέλης, καθώς θεωρείς πως ο Heretic έστησε μια παγίδα, στην οποία ακολούθησα κι εγώ.
Πες μπέσα λοιπόν. Αυτό εννοούσες? Ή μήπως ο θεματοθέτης δεν είναι γραφικός, τουλάχιστον όσο τα Ζαγοροχώρια?
Στην τελική, τώρα θα πουλάνε πορτ μπεμπέ με περίληψη της λύσης του παγκόσμιου ενεργειακού προβλήματος. Ήμαρτον ρε Craven...
Οποιος δεν το κατάλαβε αυτό στις προηγούμενες 34 σελίδες, δεν θα πρέπει να είναι και πολύ περήφανος, για την κριτική του αντίληψη.
Γενικολογώ αορίστως, χωρίς φωτογραφικές διαθέσεις περικαλώ...γακ...χμ....
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Προφανώς και κατά την εξέλιξη του θέματος σφύριζες. Δικαίωμα και μαγκιά σου. Μεταξύ μας τώρα, όταν ο θεματοθέτης το γύρισε στο εντελώς άσχετο σε Νικόλα Τέσλα, κατάλαβες τί έγινε? Είσαι σε φάση να το καταλάβεις?
Αλλά αν σφύριζες στην εξέλιξη, τί ακριβώς αποπειράθηκες να κάνεις για να διαφημίσεις τα πορτ μπεμπέ? Τα μωρά δεν προκύπτουν από την μαστούρμπα. Χρειάζεται άλλη τεχνική.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.