ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

alex2230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/01/2010, 20:13:39
Ρίξτε μια ματιά στο ``μυθιστόρημα`` του Θανάση Νικολάου με τίτλο ``ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ``
04/01/2010, 22:29:41
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ
ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΠΛΑΤΗ [ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ], Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΡΡΑΓΓΩΝ , ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΜΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΜΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο MAKFOR KAI ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ. ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ , ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙΨΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ η ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ.
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ η ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ , ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ , ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΜΜΕΡΙΑΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΘΕΟ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ , ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΚΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ "ΘΕΩΝ", ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΕΑΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ.

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΘΗ Ο INDUSTRIAL , AΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,[ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ].

ΦΙΛΙΚΑ

MELETHTHS

04/01/2010, 22:34:04

MELETHTHS

04/01/2010, 22:38:39

MELETHTHS

04/01/2010, 23:15:29
Προς μελετητή:
Δεν είναι πολύ βολικό να μη σε αφορά η αρχαιολογία και ότι δε συμφωνεί με τα πιστεύω σου να είναι προϊόν συγκάλυψης; Γιατί απορρίπτεις έτσι βιαστικά αυτά που ισχύουν;

Επίσης, σημειώνω ότι τα βιβλία του Ενώχ και του Νώε ΔΕΝ είναι βιβλία της Παλαιάς διαθήκης, που τα δέχεται επίσημα η εκκλησία.

Να διευκρινήσω ότι δεν αρνούμαι την ύπαρξη μεγαλόσωμων ανθρώπων που να έφταναν ας πούμε τα 2.5-3 μέτρα.Τέτοιοι γεννιούνται και στις μέρες μας. Αλλά στις φωτό που ανέβασες φαίνονται σκελετοί κοντά 12 μέτρα ψηλοί.Και η ερώτηση που προκύπτει εύλογα είναι γιατί μια τέτοια τόσο δυνατή "φυλή" ανθρώπων να εξαφανιστεί. Μάλλον οι γίγαντες, όπως και οι δεινόσαυροι, δε χωρούσαν την κιβωτό του Νώε.

Όσον αφορά την"επιβεβαιωμένη" σεξουαλική επαφή μεταξύ γυναικών και αγγέλων σε βρίσκω αδιάβαστο. Αναμασάς μια κακή μετάφραση των αρχαίων εβραϊκών. Οι ελοχίμ της Παλαιάς Διαθήκης(σε ελεύθερη μετάφραση "οι υψηλοί") είναι μάλλον οι πλούσιοι άνθρωποι όχι οι άγγελοι.

04/01/2010, 23:48:24
IndustrialAngel
quote:
Μάλλον οι γίγαντες, όπως και οι δεινόσαυροι, δε χωρούσαν την κιβωτό του Νώε.

Σε οτι αφορά τους δεινόσαυρους δεν υπήρχαν την εποχή του Νώε
Σε οτι αφορά τους γίγαντες, για αυτούς έγινε ο κατακλυσμός.
Ο κατακλυσμός γράφει η Βίβλος την οποία επικαλείσαι,έγινε επειδή οι υιοί του Θεού νυμφεύθηκαν τις κόρες των ανθρώπων και δημιούργησαν απογόνους. Ο Θεός δεν ήθελε το θεικό σπέρμα των υιών του να περιέλθει στο ανθρώπινο γένος. Για το λόγο αυτό τους πήρε σβάρνα όλους εκτός του Νώε.
Σε οτι αφορά το βιβλίο του Ενώχ, το οποίο η εκκλησία δεν παραδέχεται, δικό της πρόβλημα.
Στο βιβλίο του Ενώχ αναφέρει οτι οταν γεννήθηκε ο Νώε, ο πατέρας του ο Λάμεξ τρελλάθηκε γιατί το παιδί αυτό δεν είχε τα χαρακτηριστικά της φυλής του. Πήγε λοιπόν στον πατέρα του τον Μαθουσάλα για να πάει στον Ενώχ ο οποίος κατοικούσε με τους αγγέλους να τον ρωτήσει αν το παιδί ήταν δικό του ή ήταν σπόρος των αγγέλων..

04/01/2010, 23:52:46
Δεν είχα δεί αυτά που είχε δημοσιοποιήσει ο μελετητής και έγραψα τα ίδια..
05/01/2010, 01:47:42
αυτά ακριβώς περί κατακλυσμού περιγράφονται σε ταινία του 2000 με τον christopher walken, το prophecy 3(οι άγγελοι του σκότους στα ελληνικά). (SPOILER) Και στο τέλος ο πρωταγωνιστής(νεφελίμ) σκοτώνει τον άγγελο του θανάτου. Πολύ φάση. Δείτε τες όλες της σειράς είναι πολύ καλές ταινίες. Θα πάρετε ιδέες

Εγώ διευκρινίζω ότι αυτά που λέει Μελετητής είναι μια δικιά του(και μερικών άλλων) θρησκεία η οποία μόνο επιφανειακή σχέση έχει με τη χριστιανική. Και ας με συγχωρήσει θα το κάνω κάθε φορά που θα λέει κάτι που θα θεωρώ ότι είναι "αιρετικό". Δισχιλιετής σειρά αγίων και θεολόγων λένε ότι οι Ενοχιανές γραφές δεν είναι ιερό βιβλίο. Θεωρήστε ότι το γράφω για λόγους πληρότητας

Δηλαδή η διαφθορά που είχαν οι πλούσιοι άνθρωποι δεν ήταν λόγος για να γίνει κατακλυσμός. Όχι. Ο κατακλυσμός έγινε για να εξαφανιστεί ένα είδος ανθρώπων. Και γιατί να πνιγούν και οι υπόλοιποι αθώοι μαζί με αυτούς; Δεν πάσχει κάπου η λογική των γεγονότων; Εξάλλου αυτό είναι σχεδόν αθωωτικό. Οι «αθώοι» άνθρωποι δεν έχουν καμιά ευθύνη για τα εγκλήματα τους και δεν τιμωρούνται για αυτά. Αντίθετα έχουμε μια άλλη ράτσα «έλλογων» όντων τα οποία προσβάλλουν το Θεό με την ύπαρξη τους μόνο. Εμένα μου φαίνεται παράλογο.

Δε μου απάντησε κανένας γιατί να έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν ζωή άλλα όντα(και μάλιστα δαίμονες) πλην του Θεού.
Δε μου απάντησε κανένας αν έχει ψάξει άλλες μεταφράσεις του περίφημου όρου ελοχίμ που έχει παρερμηνευτεί υπερβολικά. Επιμένω allzaro ότι «οι γιοι του Θεού» είναι λάθος μετάφραση.

makforΜέλος
05/01/2010, 08:20:33
αγαπητε μελετητη , δεχεσε τις φωτος των γιγαντων ως αληθινες ? η περιπτωση του δημιουργου τους (των φωτο) που τις εκανε για να παρει μερος σε διαγωνισμο ψηφιακικης φωτογραφιας το 2002-2003 σε αφηνει αδιαφορο ? ή το αποριπτεις ?

οπως λεει καιο φιλος ποιο πανω , σιγουρα δεν μπορουμε να αποριψουμε οτι ισως να υπηρχαν αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ υπάρχουν ? εδω εχουμε βρει σκελετους κατι εκατομυριων χρονων και θα κολουσαμε σε σκελετους μερικων χιλιαδων ? γιατι ?

το θεμα δεν ειναι να φερνουμε στοιχεια ,το θεμα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει και καποια αξιοπιστια στα στοιχεια αυτα η οποια θα πρεπει να αποδεικνυεται οτα τα στοιχεια ειναι αντιθετα με την κοινη λογικη ή ερχονται σε συγκρουση με αλλα στοιχεια που υπαρχουν !!!

πολλα μπορει να συμβαινουν αλλα πρεπει να προσεχετε τα στοιχεια που φερνετε και κυριωτερα τα στοιχεια που σας παρουσιαζουν , και οχι ο λιακοπουλος και καθε πουλος δεν ειναι οτι ποιο αξιοπιστο υπαρχει ΤΟ ΑΝΤΙΕΘΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ... εαν η ενημερωση σου ειναι απο τους πουλους και τα βιλβια τους (που ειναι ολα μια απατη και αυτοι περνουν τα λεφτα και εσεις τον αερα) ... τοτε εγω δεν εχω να πω τιποτα !!! εχετε απολυτο δικιο σε οτι λετε !!!!

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

Edited by - makfor on 05/01/2010 09:50:04

05/01/2010, 19:54:34
ΠΡΟΣ INDUSTRIAL

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΕΓΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
ΕΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ,
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠ΄ΟΨΙΝ.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΕΙΜ [ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΘΕΟΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΨΗΛΟΙ ]
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΧΒΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΟΙ;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΦΙΛΙΚΑ

MELETHTHS