- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Σκάψε βαθειά - τρέξε γρήγορα.
quote:wendigo
Μια μικρή διευκρίνηση για κάτι που μπορεί να έχει παρεξηγηθεί:
Ο όρος "αυτηνής της σχολής" προήλθε από χιούμορ, στο θέμα ΔΕΡΒΙΣΙΔΕΣ από τους jonniebegood και Moz (αν θυμάμαι καλά) με αφορμή την ψηφιακή μου υπογραφή.
Πρόκειται στην ουσία για ένα σχήμα οξύμωρο, ένα κοάν, μια αντίφαση που περιγράφει όσους δεν λειτουργούν μέσα από δόγματα, δεν ανήκουν σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα, δεν αγκιστρώνονται σε αυθεντίες, και χαράζουν τη ζωή τους μέσα από πολυσυλλεκτικούς τρόπους σκέψης και δράσης.
Τα λόγια του mercury
quote:
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ
ταιριάζουν μια χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους.
Είναι η άτυπη και μη παγιωμένη χιουμοριστική αναφορά για όσους δεν ανήκουν αποκλειστικά σε καμμία σχολή: εξ'ου και η παραλλαγή "καμιανής σχολής".
Ο ryche το λέει
quote:
Ειναι αυτοι που περνουν απαντησεις απο την ιδια την ζωη σε ολες τις δραστηριοτητες τους
Ο καθένας ας το πει όπως αγαπά ή ας μην ασχοληθεί.
Οι εκλεκτικές συγγένειες, οι ελεύθεροι συνειρμοί, η απροσδόκητες σκέψεις, κάποια κοινά γούστα, κάνουν μερικά μέλη που είναι ενήμερα για την έκφραση αυτή να τη χρησιμοποιούν με κέφι και ζεστασιά, ένα συντροφικό κλείσιμο ματιού ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν έχουν "οργανωμένους" συντρόφους.
Τα ανοργάνωτα, "ανέστια", ρεμάλια της κοινωνίας, δηλαδή!
Μέλος γίνεται όποιος θέλει, για όσο θέλει. Τα περισσότερα μέλη δεν γνωρίζουν πως είναι μέλη. Κάποιοι ίσως είναι σίγουροι πως είναι μέλη αλλά μπορεί να κάνουν λάθος.
Καταλάβατε τίποτε; Αν ναι, ειδοποιήστε και μας να το μάθουμε!
Οι μόνοι πιθανοί στόχοι της "σχολής" είναι ο εφηρμοσμένος σουρεαλισμός και η καλή καρδιά για να σπάει τη μοναχικότητα των εν λόγω τύπων.
[Και η κατάκτηση του Σύμπαντος φυσικά, αλλά αυτό έχει ήδη συμβεί]Αν αυτή η έκφραση (που σφηρηλατήθηκε ιδιαίτερα στο θέμα ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ) είναι μια από τις αφορμές να σκεφτεί δυσάρεστα πράγματα ο φίλτατος mercury, ε, αυτό είναι απόδειξη πως ο Θεός έχει πολύ σκοτεινά σχέδια για την ανθρωπότητα (που δε τα εγκρίνω και του το λέω επιτόπου και κατάμουτρα).
Φίλε, αν κάνω τάμα πως θα φορώ ένα μήνα μπλουζάκι I love Bush, θα μας ξανατιμήσεις με τις απόψεις σου;No Method, No Guru, No Teacher
JBG
"δεν ανηκω πουθενα, σε καμια ποδοσφαιρικη ή αλλη ομαδα, σε κανενα πολιτικο κομμα, σε καμια οργανωμενη θρησκεια ή αιρεση, δεν ανηκω σε καμια κλικα."
"ο,τι γραφω εκφραζει αποκλειστικα εμενα και τις αυθορμητες αντιδρασεις μου σε αυτο που διαβαζω εκεινη την στιγμη, χωρις να με ενδιαφερει ποιος το εχει γραψει, αν τον γνωριζω, αν ειμαστε φιλοι ή αν εχουμε διαφωνησει στο παρελθον. (πχ, εχω διαφωνησει με τον βριλ και τον Πετρο, αλλα δεν ξεκατινιαστηκαμε, ουτε αυτο επηρεασε την όποια σχεση μας)"
"ολα τα μονοπατια εχουν τον ιδιο προορισμο, τον θανατο."
"ολα τα μονοπατια, ειναι ΕΝΑ μονοπατι, αυτο του καθενος μας, και ουσιαστικα Κανενα μονοπατι."
"code Υ = 1 = 0"
.
ταπε καλα το* (γουεντιγκο!
να συμπληρωσω κατιτις απο την ερημο του Τακλαμακαν? ![]()
όποιο δρομο, τροπο, σχολη, μονοπατι, θρησκεια, και αν ακολουθησει κανεις, εφοσον βαδιζει αποφασησμενος και με σκοπο, θα ερθει μια στιγμη ξαφνικης αποκαλυψης (σατορι) κατα την οποια θα συνειδητοποιησει ορισμενα πραγματα.
οπως οτι απο όποιο δρομο κι αν ερχοταν, εδω θα εφτανε παλι, γιατι ουσιαστικα ακολουθησε το δικο του μονοπατι.
οτι μεθοδοι, τροποι, και διδασκαλειες κονσερβα ειναι ολα το ιδιο πραγμα, γιατι δεν υπαρχει φορμουλα που να εφαρμοζεται σε ολους τους ανθρωπους - καθε ανθρωπος ειναι Μοναδικοτητα και κανενας τροπος δεν μπορει να υπαρξει για ολες τις Μοναδικοτητες.
οτι το Θειον ειναι Ενα, παντου (μεσα μας και γυρω μας), δεν εχει ονομα και δεν το ενδιαφερει πως εμεις το αποκαλουμε (το Κουδας ηταν μια προσπαθεια μεταδωσης αυτης ακριβως της Αληθειας)
οτι τα τελετουργικα, οι ασκησεις, κτλ ειναι χρησιμα ισως στα πρωτα βηματα καποιου, αλλα ουσιαστικα δεν εχουν καμια σημασια!
οταν λοιπον ο ανθρωπος φτασει στο σημειο να κατανοησει ολα αυτα και να "δει" τον κοσμο εξω απο τις "τεχνητες" πραγματικοτητες (μαγυα), εχει φυσικα διευρυνει την αντιληψη του και Νιωθει οτι δεν ανηκει πουθενα!
εχει απλα εναρμονισθει με το Θειον (πεστε το Ταο, ή οπως αλλιως θελετε) και ρεει.
φυσικα δεν ειναι δυνατον να φτασεις σε αυτο το σημειο και να παραμεινεις "σοβαρος" στα ματια των αλλων, αφου ολα ειναι αστεια στο βαθος τους.
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!
το χιουμορ ειναι τροπος αντιληψης και υπαρξης στην ζωη κατα την γνωμη μου, και ο καλυτερος τροπος μεταδωσης γνωσης ή πληροφοριας.
γιατι αν κανεις τον αλλον να γελασει, εστω και να χαμογελασει, υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να δει "πισω" απο τις λεξεις ή μεσα απο μια φωτογραφια. (και υπαρχουν πολλα επιπεδα αναγνωσης - εγω το προσπαθω συστηματικα και να με συγχωρειτε)
ξερω οτι τα οσα γραφτηκαν και γραφονται στο χαμενοι στην μεταφραση φαινονται ακατανοητα σε πρωτο επιπεδο αναγνωσης.
φυσικο ειναι αφου ολο το τοπικ ειναι ενα εξελισσομενο ΚΟΑΝ (κοαν ειναι η "παραλογη" ερωτηση που πρεπει να απαντηθει με μη-λογικο τροπο σκεψης - ζεν)
σε αυτο το τοπικ (και οχι μονο) γνωρισα πολλους "αυτηνης της σχολης" αλλους που το γνωριζουν και αλλους που δεν το γνωριζουν - (δεν παιζει κανενα ρολο!)
ειναι ολοι αυτοι που ειναι απλα ο Εαυτος τους (οχι το Εγω τους, ο Εαυτος τους).
και αυτο το τοπικ περιεχει μπολικες αφορμες για σατορακια, αλλα με τον τροπο "αυτηνης της σχολης", ο οποιος δεν μεταδιδει με λογια και λογικη αλλα με μη-πραξεις (βου-βεϊ) και μη-λογικη.
πολλοι δασκαλοι του ζεν δεν εφτιαχναν μοναστηρια και σχολες, αλλα επαιρναν τους δρομους και τα βουνα κανοντας πραξεις "παραλογες" στα ματια των αλλων ανθρωπων, αλλα αυτοι οι δασκαλοι ειχαν τον σκοπο τους: να προκαλεσουν ενα μικρο ραγισμα στην τεχνητη αντιληψη των αλλων με τις πραξεις τους, και να τους επιφερουν την "ξαφνικη αποκαλυψη", το σατορι, που θα τους εβαζε στο μονοπατι τους (στο δικο τους μονοπατι, οχι στου δασκαλου).
ειναι η "μεθοδος" της "αμεσης φωτισης" και με θεωρω πολυ τυχερο που συναντησα καποτε εναν τετοιο ανθρωπο που διδασκε με την υπαρξη του και μονο, αλλα και αξιο μαθητη που τον προσεξα και τον αναγνωρισα - γιατι εκει παιζεται το παιγνιδι της μεταδοσης: στην αναγνωριση του "δασκαλου" απο τον "μαθητη" και οχι το αντιθετο.
εννοειται πως σε "αυτηνης της σχολης" δεν υπαρχει η εννοια δασκαλος, αλλα μονο μαθητης που ομως μεταδιδοντας τις "γνωσεις" του επιπεδου του σε αλλους, προσπαθει να ανεβει στο επομενο.
* το γουντιγκο, το μοζ, αυτο το ΤΟ σας προβληματιζει? ![]()
δεστε το δευτερο επιπεδο αναγνωσης και θα καταλαβετε οτι εχει μεγαλη σημασια!
σημαινει οτι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το φυλο του συνομιλητη μου αλλα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ!
ναστε καλα!
.
ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ
![]()
Η ΣΧΟΛΗ "ΑΥΤΗΝΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ - ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ
![]()
ΠΑΛΙ ΜåΛåΚΙæΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο JBGς
![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:Mercury
Λοιπόν το "εργαστήρι" το έχετε φτιάξει εσείς,συμμετείχαν κάποιοι,και αυτοί οι κάποιοι ασφαλώς και θα έχουν βαρύτερη παρουσία εδώ μέσα.Απόλυτα φυσικό το βρίσκω...
αδελφε, αν σου πω οτι συμμετεχω και εγω στο εργαστηρι απο την αρχη, θα κατανοησεις οτι οι εκει προσωπικες σχεσεις δεν εκφραζονται μεσα στο φορουμ?
τα παω μια χαρα με ολα τα παιδια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κανω κριτικη σε κατι που μπορει να γραψουν - το ιδιο κανω και για τους διαχειριστες του φορουμ.
quote:Και όλη αυτή η φασαρία λοιπόν ΕΔΩ αφορά κάποιες διαφωνίες ανάμεσα σε ανθρώπους που συμμετείχαν σε κάποιες δραστηριότητες ΕΚΕΙ, (στο εργαστήρι),οι οποιοι για κάποιους λόγους "ηρθαν στα μαχαίρια" ΕΚΕΙ, και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους ΕΔΩ.Και αυτό απόλυτα φυσικό το βρίσκω.
εντελως λαθος εικονα φιλε μου...
τα μπακραουντ που ανεφερα οτι "βλεπω" να υπαρχουν μεταξυ συγκεκριμενων ατομων (αλλα δεν τα γνωριζω), δεν εχουν καμια σχεση με το εργαστηριο.
quote:Αυτό είναι και το τελευταίο μου μήνυμα στο esoterica.
ενταξει ρε παιδια, στο τελος θα μεινω μονος μου με το κοριτσακι με τα γυαλινα φρυδια και τους αυτοδημιουργητους βρυκολακες...
αναρωτιεμαι σαν κηπουρος, μουχριτσα επεσε στο φορουμ ή ωιδιο?
quote:Eίμαι κάθετα αντίθετος στην ανάπτυξη στενών φιλικών δεσμών και σχέσεων μεταξύ ατόμων που συμμετέχουν σε διαδικτυακούς τόπους συζητήσεων, γιατί αυτές δυστυχώς φέρουν μέσα τους το σπέρμα της διχόνοιας και της διάκρισης.
δεν προλαβαινω να σου βρω τωρα το λινκ, αλλα για ριξε μια ματια στο τοπικ του βριλη "η φαντασια το ανεξηγητο..." ή κατι τετοιο, και θα δεις δυο καλους φιλους να διαφωνουν επι πολλων σελιδων, χωρις να ξεκατινιαστουν και να παραμενουν καλοι φιλοι.
σε τελικη αναλυση, πες το μου στα ισα, βρισκεις οτι υπερασπιστηκα τον φιλο μου τον βριλ εδω μεσα?
quote:Το βρίσκω απόλυτα φυσικό για φιλαράκια να υποστηρίζει το ένα το άλλο,και είναι απόλυτα φυσικό και αναμενόμενο κάτι τέτοιο να μεταφέρεται και να επηρρεάζει τον οποιοδήποτε χώρο μέσα στον οποίο αυτές οι σχέσεις λειτουργούν.
ξαναρωταω αδελφε: σε τελικη αναλυση, πες το μου στα ισα, βρισκεις οτι υπερασπιστηκα τον φιλο μου τον βριλ εδω μεσα?
ή όποιον αλλον θεωρω φιλο μου? (κι ας μην τον εχω γνωρισει ποτε απο κοντα)
quote:Απλά δεν ταιριάζουμε,εγώ φταίω που δεν το είχα καταλάβει απο την αρχή.
ποιοι δεν ταιριαζουμε, οι μοναδικοτητες?
quote:Σας εύχομαι καλή συνέχεια.Κρατάω μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις από τη δίχρονη παρουσία μου εδώ και ξεχνάω όλα τα αρνητικά.Σας αγαπώ όλους.
Αντίο σας
για μενα το φορουμ ειναι τα μελη του.
και με λυπη μου διαπιστωνω οτι πολλα απο τα μελη που εκτιμω απενεργοποιουνται ή αποχωρουν οικειοθελως.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
αυτο νιωθω, αυτο λεω...
ομως, αν και δεν μ αρεσει η εκφραση "εγω σου ταλεγα", νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να ρωτησω τον σεβαστο αντμιν μας αν η παρουσα κατασταση ειναι αυτη που επιθυμουσε οταν εκανε το πρωτο του ποστ σε αυτο το τοπικ.
αν ναι, και ειναι μερος συγκεκριμενης τακτικης την οποια αγνοω, τοτε να συνεισφερω και εγω δια της απουσιας μου για κανα δυο τερμινα.
εκτος και εαν ειναι προτιμοτερο για το καλο του φορουμ να την κανω με ελαφρα πηδηματακια δια παντος...
ναστε καλα!
.
quote:Mercury
Ο συντονισμός θέλει και λίγη "ψυχολογία",δεν είναι απλά "εφαρμογή κανόνων".Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι-λόγω της σπανιότητας του χαρακτήρα τους-χρειάζονται "ειδικη μεταχείριση".
Μειώστε ή ακυρώστε του την ποινή ρε παιδιά, και αφήστε τον να "επαναστατεί",να "αποκαλύπτει" και να "ελευθερώνει τον κόσμο", μόνος του. Θα κάνει διάφορα "κουζουλά" απο καιρό σε καιρό, αλλά σαν αντάλλαγμα θα προσφέρει "χρώμα και ζωντάνια" στα φορουμς.
Έλεος πια,αυτόν τον άνθρωπο βρηκατε για να εξαντλήσετε την σκληρότητα της εφαρμογής των κανόνων καλής λειτουργείας των φορουμς? Παω να φύγω γιατί τα πήρα στο κρανίο πάλι...
.
απο τα αρχεια Της Υπηρεσιας (Υ.Α.Π.)
.
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
Greece
2231 Μηνύματα Απεστάλη: 25/08/2005, 17:05:41
--------------------------------------------------------------------------------
τοκ τοκ
.
, 6 /
- Φ στο περιπου...
.
μεγαλη Πεμπτη σημερα, γιορταζουν οι διαδικτυακοι LOA (δεν πιστευω να πηγατε για δουλεια σημερα?) και ειπα να κανω μια Προσφορα στις τοπικες θεοτητες.
αλλα τι μπορω να προσφερω δικτυακα στις eso, εκτος eso και επι τα αυτα θεοτητες???
θυμιαμα? - (δεν το μυριζουν δικτυακα)
κρασι? - (το πινω)
αρτο? - (τον τρωγω)
κρεας απο τον Αφθαρτο και Ανεξαντλητο Χοιρο? - (το κανω μεζε)
.
οχι βεβαια!
αποφασησα οτι το πιο καταλληλο ειναι ενα κομματι απ την καρδια μου... (που δεν τρωγεται και δεν πινεται )
ντε προφουντις λοιπον μαεστρο!
αφιερωμενο εξαιρετικα στην (προστατιδα μου) Κυρα μας των Κλειδιωνε. - ζητω αφεση και συγχωρεση αν σε προβληματιζω μερικες φορες Κυρα μου
.
το εσωτερικα ειναι επιλογη μου.
το επελεξα για να εκφραστω δικτυακα και ευχαριστω τους τοπικους LOA για το ασυλο (μενταλ ασυλουμ στα ελληνικα - ειναι αυτο με το μενθολ) που μου προσφερουν.
ευχαριστω και οσους εγραψαν, γραφουν ή θα γραψουν.
εγω ομως τι κανω εδω μεσα???
.
ντε προφουντις ειπαμε...
καποτε καποιος με (πρωτο)διδαξε με την υπαρξη του και μονο.
ετσι εμαθα, μεσα απο πραξεις, οχι λεξεις.
ετσι μονο μπορω να μεταδωσω (ή απλα ετσι εγω νομιζω - γερος ειμαι, εχω και το αλαθητο και το ακαταλογιστο ).
πως μπορει ομως κανεις να κανει πραξεις (ωστε να μεταδωσει κατι) μεσα απο το δικτυο που στηριζεται στις λεξεις και τα συμβολα?
μονο κανοντας Τεχνη!
μαγειρευοντας αλχημιστικα τις λεξεις και τα συμβολα - το τσικαλι πρεπει να δημιουργησει μια μεγαλη πεταλιδα λεει ο προσωπικος μου Σεφ - Μαστερ, Μυστης της λατρειας του Ανεξαντλητου Χοιρου στην Κρητη.
ως καλλιτεχνης (νατσουραλ ματηριαλ ντιζαϊνερ λεμε!) ανακαλυψα και την δικτυακη Τεχνη του μεταδιδειν υποσυνειδητα μεσω καυτερης σουπας (χοτ χοτ τσιλι πεπερ) και την εφαρμοζω.
.
οι λεξεις φτιαχνουν εικονες και πραξεις ή και τονωτικη σουπα (το θελησεις ή οχι).
εγω το θελησα.
.
κοαν προς ολους (για να ριξετε και κανα κατουρημα επι τη ευκαιρια συλλογιζομενοι): μεσα απο την συνεισφορα μου στα τοπικ μπορειτε να καθορισετε την προσωπικοτητα μου ως κατι σταθερο? (πριν βαλετε ετικετα, κοιταξτε το λογοτυπο στην ιστοσελιδα μου - πληηηηηζ!)
.
παρεπιπτοντως ελαβα χτες το βραδυ ενα μηνυμα στο κινητο απο σεβαστο μελος του φορουμ (αν θελει ο ιδιος, ας πει ποιος ειναι) το οποιο με χαροποιησε τα μαλα: "ζωγραφιζεις διδασκοντας ή διδασκεις ζωγραφιζοντας?" με ρωτησε.
αφου μου δινει την ευκαιρια θα πλατιασω λιγουλακι: τι ειναι ρε παιδια ενας δασκαλος ή ενας μαθητης?
τι αξια εχει μια ετικετα ή ενα επιθετο?
ειστε σιγουροι οτι μονο ο δασκαλος διδασκει?
αν δεν μαθαινει ειναι γιαλατζι χωρις τα ντολμαδακια.
για μενα ολοι ειναι παντα Μαθητες!
το διπλωμα το δινει ο Θανατος. (ουαου!!! - βαλτε μουσικη υποκρουση μονοι σας - ο πιο καλος, ο μαθητης, ημουν εγω στην τααξη, οεοε...)
απλα για να περασεις την καθε ταξη πρεπει να μεταδωσεις αυτα που εμαθες σα να δινεις εξετασεις.
και στο δικτυο ριχνεις την πληροφορια (ή το εργο Τεχνης) και οποιος και οποτε την πιασει την επιασε.
κοαν (παλι): ποσοι κανουν αρRτ συνειδητα στο εσοτερικα?
αυτη τη στιγμη?
δεν ειναι λιγοι παντως!
οπεν αρτ, οπεν τιτσινγκ, οπεν λερνινγκ, οπεν χαρτς, οπεν μαϊντς.
οπεν, οπεν και οπα!
.
επανερχομαι στο αρτ - art - Art - Arτ - Αρttttt - artizo (τη σουπα) - artiziosis - αρτιζιονια - artiziosklirinsis (να αποφευγεται!)
ποιητικη αδεια μπορει αραγε να γραφει κανεις στο δικτυο?
οι προθεσεις παιζουν καποιο ρολο?
η ειλικρινεια?
.
Το Βιβλιο Των Αλλαγων εβγαλε την Οικογενεια!
και χαιρομαι!!!
(αν υπαρχει δυσκολια στην μεταφραση να επικαλεστουμε την μανταμ Ουρσουλα).
βεβαια εγω ειμαι ενας γερος που τον βασανιζει το εμενταλ, αλλα ειμαι και Κηπουρος! (εκτος απο πρακτορας Της Υπηρεσιας)
και σαν τετοιος Καλα μου LOA σας προτεινω να κανετε και εσεις το ιδιο. (υβρις το ξερω, το να προτεινω σε πνευματα τι να κανουν, αλλα φταιει το εμενταλ σας τοπα? - γιατι ξεχναω)
τα ζιζανια ξεριζωνονται απο τον Κηπουρο Μονο οταν ειναι Επιβλαβη ή πολλαπλασιαζονται ανεξελεγκτα.
και παλι καταφευγουμε στην βοηθεια των Φυσικων εχθρων τους για να υπαρξει ισσοροπια.
ολα αυτα με την επιφυλαξη οτι ο γραφων ειναι υπερηλιξ, πασχει απο εμενταλ και ειναι ενας απλος νατσουραλ* ματηριαλ ντιζαϊνερ (δεν εχει πτυχειο!!!)
*(κατι σαν τον μιστερ νατσουραλ του Κραμπ, ενα πραμα)
.
αυτα.
εχετε ΟΛΟΙ την Αγαπη μου!
ναστε καλα!"
.
και ενα ανεκδοτακι απο το ιδιο τοπικ (εκεινο το ακατονομαστο)
.
"καλεσε καποτε ενας νοικαρης τον ιδιοκτητη του σπιτιου για να παραπονεθει για τα ποντικια.
"μα δεν εχει ποντικια το σπιτι" λεει ο ιδιοκτητης.
κοβει ενα κομματακι τυρι ο νοικαρης και το ριχνει στο πατωμα - αμεσως πεταγονται τρια ποντικια και το αρπαζουν.
"ε καλα, για τρια ποντικακια κανεις ετσι?" λεει ο ιδιοκτητης.
"για κοιτα", λεει ο νοικαρης και πεταει ενα μεγαλυτερο κομματι στο πατωμα - αμεσως βγαινουν 15 ποντικοι και το εξαφανιζουν.
"ενταξει μωρε, εχει μερικα ποντικια", λεει ο ιδιοκτητης, "μην το κανεις θεμα"
τσατιζεται ο νοικαρης και πεταει ολοκληρο το κεφαλι το τυρι - αμεσως εμφανιζονται 500 ποντικοι και τρεις τσιπουρες, και το τρωνε αστραπιαια.
"ειδες ποσα ποντικια υπαρχουν?" ρωταει ο νοικαρης.
"καλα ρε φιλε" λεει ο ιδιοκτητης, "εχει ποντικια το σπιτι, το παραδεχομαι, αλλα οι τσιπουρες τι ηταν?"
"μην αλλαζεις κουβεντα", του απανταει ο νοικαρης, "για την υγρασια θα μιλησουμε αργοτερα..."
.
"η Ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη"
Τζεσικα Ραμπιτ, φιλοσοφος (αυτηνης της σχολης προφανως...)"
.
τα ανωτερω θα μπορουσαν να εχουν γραφτει απο το ντεβα, το μοζ, το γουεντιγκο, το ναντα, το αφροδιτη, το ριζιτη και πολλους αλλους (που ξεχναω αυτη τη στιγμη λογω αϊζενχαουερ) - με αλλη λεκτικη διατυπωση, αλλα στο ιδιο πνευμα.
ειναι παλιο μηνυμα, αλλα παντα επικαιρο...
.
ο θεος να σας Φωτισει!
.
Edited by - jonniebegood on 17/10/2005 17:27:01
quote:Dying Incubus,
Και κάτι με τον χρόνο που λέει η Αφροδίτη μας.
Ο χρόνος μπορεί να πάρει διάφορες ιδιότητες.
Να γίνει γιατρός, δάσκαλος, να σε επαληθεύσει ή να σε διαψεύσει...
Συμφωνώ, ο χρόνος αποδεικνύει συνήθως, και κάτι βασικότατο: Αρετές που δεν γίνονται πράξεις γρήγορα συμβαίνει να αφανίζονται από τους πειρασμούς και τις περιστάσεις...
Ο λεβέντης ο χρόνος φυσικά μας θέλει να φερόμαστε και ψύχραιμα αναλόγως με τις καταστάσεις. Πολλοί λένε πως αυτή είναι η μεγαλύτερη φιλοσοφία. ΄Οχι εύκολο να γίνει πράξη πάντως.
Κι ένα τρίτο που σκορπά απλόχερα ο μάγκας ο χρόνος είναι το εξής: Κάθε συνετός άνθρωπος διορθώνει τα σφάλματά του συγκεντρώνοντας πείρα από τα σφάλματα των άλλων.
Κι όπως λένε οι φίλοι μας οι ΙΝΔΟΙ, ο φρόνιμος αποφεύγει την αστάθεια, τη λαιμαργία, το θυμό, το ψέμα, τη διαβολή, την έχθρα και τον καυγά εντός οικίας και εκτός. Δύσκολο; Θα δείξει.
Καλησπέρα σε όλους και όλες...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
θα κάψει τις σιωπές η ίδια μου η στάχτη,
στου ίσκιου σου τ'αδράχτι πικρές ανατροπές.Αθάνατος- θνητή στο πλέγμα της αβύσσου μου λες είμαι δική σου,Σελήνη ορατή.
ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Ούτε αυτά που άκουσα από τον φίλο Deva με πείραξαν.
Πίστευα Deva ότι θα καταλάβαινες τι σου έγραψα όμως έκανα λάθος.
Ναι ΑΤΜΑ έχεις δίκιο δεν είμαι καλή στην παραπλάνηση, θα εμπιστευθώ τα λόγια σου, για να το υποστηρίζεις με τόση θέρμη κάτι θα ξέρεις περισσότερο από εμένα.
Δεν προσπαθώ να κρύψω κάτι, απλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να μπλέκονται πράγματα που δεν ανήκουν στην εδώ συζήτηση.
Δεν κατάλαβα ότι σε καθυστερώ, δεν κατάλαβα ότι έχεις κάποιο σκοπό που εμποδίζω την πραγμάτωσή του.
Εξάλλου δεν μίλησα σε εσένα αλλά σε δύο άλλα μέλη, αφού όμως μετά με ρώτησες κάποια πράγματα δεν θα ήταν σωστό να σε αγνοήσω.
Και το τελευταίο που έγραψες για τους διαμεσολαβητές, ελπίζω να μην εννοείς εμένα. Σε κανένα post μου δεν φιλοξενούνται άλλες απόψεις εκτός από τις δικές μου.
Για να τελειώσω όμορφα θα σου δώσω και ένα κοαν για απάντηση (είδα επιτέλους τι είναι αυτό το κοαν που όλοι το λέγατε και εγώ αναρωτιόμουν)
το μπανγκα ντουγκα παταρ φουε φουε καλαμαρ φου φουε μπομπ καρ φουε φουε το μπανγκα ντουγκα
βέβαια θέλει και μετάφραση, αλλά δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα σε αυτό.
Όταν θα το μεταφράσεις θα καταλάβεις πολλά. Καλό σου βράδυ.
quote:
Πίστευα Deva ότι θα καταλάβαινες τι σου έγραψα όμως έκανα λάθος.
Ναι, έκανες λάθος. Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαία. Το περίεργο με σένα, είναι ό,τι συνεχίζεις να κάνεις λάθη χωρίς καν να τα αντιλαμβάνεσαι. Δεν πειράζει όμως. Άνθρωποι είσαστε, σφάλματα κάνετε...
Ξέρω, ξέρω, το ποστ θα μεταφερθεί στο "Γενική Σαλάτα Μηνυμάτων"
Deva
Edited by - AliBaba on 18/10/2005 00:13:10
Edited by - AliBaba on 18/10/2005 00:18:09
quote:το μπανγκα ντουγκα παταρ φουε φουε καλαμαρ φου φουε μπομπ καρ φουε φουε το μπανγκα ντουγκα
σορυ που ανακατευομαι, αλλα αυτο δεν ειναι κοαν!
ειναι η απαντηση στο κοαν "ανουτάρα σαμιάκ σαμποντί"!!!
αξιζει να το μεταφρασετε...
.
κι επειδη ξυπνησε ο ροσί μεσα μου, παω στην μεταφραση να ριξω ενα κοαν - αυτο με το οποιο ξεκινα η διδασκαλια στην σχολη ρινζάϊ ![]()
.
quote:
Δεν προσπαθώ να κρύψω κάτι, απλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να μπλέκονται πράγματα που δεν ανήκουν στην εδώ συζήτηση
kya hal hai;
και έτσι η Αμαλία με μετέφερε στην σαλάτα ενώ εσυ είσαι ακόμη εδώ-
μάλιστα..
Τι να σου πω,ό,τι κ+ να προσπαθήσω να σου πω,"σαλάτα γίνονται"(και ξερεις καλά ποια την μαγειρεύει.
"Εκτός θέματος" δεν είμαι πότε/διαπιστώνω δε,ότι με βοήθανε κάποιες κινήσεις να συμπεραίνω καλύτερα τα περί της αλανθάστου διαίσθησης.-
τι λέγαμε όμως;//πάει πέρασε χμ;..
Η υπογραφή μας πάντα κάτι σημαντικό δηλώνει
από πότε μεταφέρεται στη σαλάτα;
//Απο τότε που εμπεριέχει την βινεγκρέτ;//
"κατω η χούντα!"(δεν είναι δήλωση μέσα σε μπουκάλι/μιαν ανάμνηση μου΄ρθε φωναχτά)
quote:
.. Παρολαυτά η Ώθηση είναι ακριβώς η ίδια και στις δύο περιπτώσεις...Έχει δίκιο αυτός που τόγραψε.
Εσύ αγαπητέ μου το έχεις κάνει πράξη;
- Ποιο από τα δύο ΑΤΜΑ;
Φαντάζομαι, παρολαυτά, ότι μάλλον με ρωτάς για το δεύτερο: το "Εγώ"
Ναμαστέ, αγαπητέ Αντμιν:)
2the point:
ΔΕΝ διαχώρησα σε δύο,στο αυτό Ένα αναφέρομαι αγαπητέ μου...-Δεν αρέσκομαι στο "διαίρει και βασίλευε"..-
"Φαντάζομαι" λοιπόν,ότι σ'αυτό αναφερόσουν εξ αρχής..(το "αυτό" σημαίνει
"αυτό" που όντως εσύ εννοείς.)
quote:
Έχω κινηθεί και κινούμαι και προς τις δύο κατευθύνσεις. Παλεύω ακόμη με τον εαυτό μου - και θα παλεύω ακόμη για πάρα πολύ καιρό, σε διαβεβαιώ - για να μειώσω τις περιπτώσεις και την ένταση της πρώτης κίνησης - καλύτερα να την τιτλοφορήσω εγω-ισμό - και να αυξήσω τα Βιώματα, τον βαθμό Συνέχειας και το βάθος Συνείδησης που αφορούν τη δεύτερη κίνηση - καλύτερα να αναφερθώ σ'αυτήν ως Εγω-ικότητα. Για να το επιτύχω αυτό, επιστρατεύω - ανάμεσα στ'άλλα - την επαγρύπνησή ή την προσοχή μου για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου και μέσα μου, την δυνατότητα εστιασμού(η Συγκέντρωσης) πάνω σ'αυτά που επιλέγω, είτε να καταπολεμήσω, είτε να βελτιώσω, την ικανότητα ανάμνησης για τα φαινόμενα, τις αιτίες και τα αποτελέσματα που αφορούν τη δικη μου ζωή αλλά και τη Ζωή του Κόσμου στην οποία συμμετέχω(ανάλογα με την αντιληψή μου και τα "κλειδιά ερμηνείας" των φαινομένων που έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω) - προσπαθώντας έτσι να αποκτήσω μία Συνείδηση της "ιστορίας" μου αλλά και της "Ιστορίας", άρα και να έλθω σε επαφή ή να ενσαρκώσω την αληθινή μου "Ταυτότητα"(Ταύτιση με τον πραγματικό Εαυτό) ή να ενταχθώ πιο λειτουργικά και δίκαια στην Ταυτότητα της Ανθρωπότητας και τέλος την δυνατότητα Δημιουργικού Οραματισμού καταστάσεων ή πράξεων μου που να εμπνέονται και να εκφράζουν το Πνεύμα και που να μπορούν να "ενσαρκωθούν" στην "ύλη", τόσο προσωπικά, όσο και συλλογικά μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους με τους οποίους Συν-Βιώνω. Ο Δημιουργικός αυτός Οραματισμός εμπεριέχει μέσα του τον ίδιο τον σπόρο της Βούλησης που μπορεί να οδηγήσει στην πραγματώση και ως εκ τούτου κάνω πάντα προσπάθεια να ενεργοποιώ την Φαντασία μου Δημιουργικά και όχι να παράγω ανέφικτες ή εγω-ιστικές Φαντασιώσεις και να διακρίνω επίσης ανάμεσά τους.
Ακριβώς!
αυτή είναι και η ανάλυση της δικής μου αποψης, για τα όσα πρεσβεύω με το όνομα που φέρω στις συζητήσεις μας.
Να σε ρωτήσω λοιπόν,αν πίστευεις πως δεν είναι έτσι,πως μπορείς να με πείσεις,//ή ν'άποδείξεις κατι άλλο// γι' αυτό που "Είμαι" και δεν διαβλέπεις παρά Ερωτάς../ενώ αποδεδειγμένα πια,συμφωνούμε(ταυτίζονται οι απόψεις μας..)
Αναρρωτιέμαι,ωστόσο,για τον διαχωρισμό που μπορεί ο καθένας να κάνει για την μία και μόνη Ώθηση..
quote:
Αν όχι ποια ανάγκη σου σε έφερε έδω να μας το αναφέρεις;Δηλαδή, εάν ήταν "Ναι", δεν θα με ρωτούσες το ίδιο ή δεν θα περίμενες να έχω κάποια ανάγκη;
Η ανάγκη ,όπως και η έρμη η ώθηση,ισχύουν το αυτό.
Αρα ΝΑΙ και στις δυο περιπτώσεις ισχύει η μία ώθηση,τόσο για το ΝΑΙ,όσο και για το ΟΧΙ.)
Αλήθεια ,πως συμπέρανες πως δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση του ΝΑΙ;επειδή δεν το αναφέρω..όπως διαφοροποίησες;
quote:
Και γιατί τελικά να είναι η δική μου μόνον ανάγκη αυτή που "μ'έφερε εδώ";
Γιατί σε σένα απευθύνομαι,φιλε μου!/απλό έτσι;/
θα προτιμούσες να σου απηύθυνα την ερώτηση στον πληθυντικό;
--αυτό με πάει απευθείας στο "λαός και εξουσία"-και δεν το θέλουμε χμ;--
quote:
Θα μπορούσα, για παράδειγμα, να φροντίζω κάποια ανάγκη που δεν είναι μόνον δική μου,αλλά πιθανώς και άλλων ανθρώπων και αυτή η ανάγκη, μαζί και των άλλων, να με ώθησε να γράψω ότι έγραψα.
Ωραία,μετά από αυτό θα κατανοείς,φαντάζομαι,και την δική μου ανάγκη να ομιλώ συμπεριλαμβάνοντας στην δική μου.."ανάγκη",τις ανάγκες των συνοδοιπόρων μου,όχι των υποθετικών (εδω "υποθετικό" είναι αυτο που Εσύ θεωρείς//επειδή το "τι" θεωρώ "Εγώ",δεν είναι παρά "υποκειμενικό"..:)αλλά όσων ΟΝΤΩΣ βρίσκονται επί της αυτής ατραπού.
quote:
Η Ανάγκη του να εκφράζω - και να "προτείνω" - προς τους άλλους πράγματα που θεωρώ(μετά από τον Έλεγχο της ίδιας της Βίωσης) άξια και αληθινά, να Δημιουργώ και να Συν-Δημιουργώ Πνευματικά Οικοδομήματα και ένα μέλλον πιο Φωτεινό, για εμένα και για τους άλλους. Πιστεύω πως η Ανάγκη αυτή υπάρχει ενεργή και σε κάποιους άλλους Ανθρώπους αλλά και ληθαργική ή παραλλαγμένη σε πάρα πολλούς άλλους και αυτό το δεύτερο είναι που με ωθεί ακόμη περισσότερο να θέλω να βοηθήσω στην ενσάρκωση ή στην ανάδειξη των Καλών και ¶ξιων πραγμάτων και στην ελάττωση των καταστροφικών και αδιεξοδικών.
Ακριβώς.-
quote:
ΑΤΜΑ:
-και εδω απευθύνομαι απο ανθρωπος σε ανθρωπο...οχι σαν ποπολο προς την εξουσια.-- Και πολύ καλά κάνεις! Ούτως ή άλλως, σε οποιαδήποτε περίπτωση αληθινών σχέσεων ανθρώπων(ανεξαρτήτως φάσης, θέσης ή κατάστασης), πάντα η ανταλλαγή είναι από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Αληθινών,ακριβώς!
Όχι υποθετικών,χμ;
Να ρωτήσω,με τη σειρά μου,λοιπόν,γιατί τα όσα έγραψε ο σύντροφός μου(που είναι πραγματικός και ουχί υποθετικός,ή βιρτσουάλε) δεν είναι λόγια "από άνθρωπο προς άνθρωπο";(αφού "γνωρίζουμε",πως τέτοια είναι;)
quote:
Εάν δεν είναι έτσι, τότε η σχέση δεν είναι αληθινή(δεν είναι δηλαδή ενεργό το στοιχείο της σχέσης των ψυχών ή των πνευμάτων).
Να "υποθέσω" πως υπήρξε καποια μη-αληθινή σχέση;-Δεν μου αρέσουν οι "υποθέσεις"..ούτε οι εξ αναγκάσμου τέτοιες.-
Από ποιά πλευρά;(και όχι Δεν θέλω απάντηση περί αυτού,γνωρίζω την Ειλικρίνια του συντρόφου μου/εσένα όμως δεν σε γνωρίζω τόσο ώστε να μπορώ με βεβαιότητα να συμπεράνω/οπότε συμπεραίνω τόσο μέσα από τις πράξεις σου ως "άνθρωπο προς άνθρωπο" συγκριτικά με το από "Αντμιν προς Ατμα" στο φόρουμ..)
quote:
Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ με τη σειρά μου κάτι... και αν θέλεις απάντησέ μου: τι ώθησε εσένα να μου απευθύνεις μία τόσο προσωπική ερώτηση;
Ο σκοπός μου είναι πασιφανής/Να λάβω απάντηση!
Αν πρόσεξες εχω γράψει ένα πόστ πριν από Εσένα,στο οποίο σημειώνω πως Δεν έχουν απαντηθεί όλα τα Ερωτήματα που τέθηκαν από μέλη που Εκτιμώ και είναι της ιδίας άποψης τόσο μ' Εμένα,όσο όμως και με 'σενα, αγαπητέ μου (ως διαβλέπω με την απάντηση σου στο ποστ που μου έδωσες μόλις!)
Τι λοιπόν σε φέρνει εδώ,να μου απαντάς σε κάτι τόσο προσωπικό,όσο ήταν το πιο-προηγούμενο ποστ μου,ενώ δεν έχεις απαντήσει κάν σε ερωτήσεις που σου απηυθύνθηκαν,και γνωρίζεις πως οφείλεις "από άνθρωπο σε άνθρωπο"(αν θέλουμε να τελειώνει κάτι και δεν συνεργαζόμαστε με τους "ομοϊδεάτες" μας δεν τελειώνει!αλλιώς ζητάμε συγνώμη από τους φταίχτες και τους αφήνουμε ανενόχλητους να αποδομούν,ενώ προσβάλουμε τους ομοϊδεάτες και καταστρέφουμε μόνοι αυτό που θέλουμε να πραγματώσουμε)
Ο σύντροφός μου, σου είχε πει κάποια στιγμή πως δεν αναγνωρίζεις τους φίλους απο τους εχθρούς.
(Το πιστεύω αυτό*,σε ότι αφορά στη δυσπιστία που διέπει την στάση του επίσημου "επιτελείου" προς το μέλος Ατμα,αφήνοντας πάντα να εννοηθεί ότι Δεν ανήκει στην ομάδα, ενώ είμαι εδώ! και λειτουργώ εμπράκτως υπέρ αυτής,παραδίδοντας ψχ όπως καταθέτω ειλικρινέστατα με κάθε υπογραφή μου
(*ως ενεργότατο,όπως είχες διαπιστώσει -και υποθετικά εξέφρασες-μέλος του χώρου.)
Αναρρωτήθηκες λοιπόν,καλέ μου άνθρωπε γιατί σου το είπε;,Ποιό "ε/Εγω" σου,από τα δύο λειτούργησε τότε;
Το να προσβάλλεις έναν "Ανθρωπό"-"μέλος",που λες ότι εκτιμάς για την σοβαρότητα του,και να τον βγάζεις τρελό δημόσια,ποιό έγω το προκαλεί;
Το να παραβιάζει κάποιος "κανόνες" είναι εύκολο, αν είναι λάτρης της Ελευθερίας,και υπέρμαχος της Αλήθειας(με κεφαλαίο ταιριάζει εδώ)και αυτό δεν αφορά στο μικρό εγώ αλλά στον Ενοποιημένο Εαυτό.
Εμείς όλοι λοιπόν(αυτηνής της σχολής ίσως δεν διαφέρουμε σε τίποτα από σένα,αρκεί εσύ να θέλεις να το δεις.Εμείς,λοιπόν είμαστε σύμφωνοι μεταξύ μας,πιστεύουμε αυτό που και συ δηλώνεις ότι προσπαθείς να κατακτήσεις//ΤΙ Ειναι λοιπόν αυτό που σε διαφοροποιεί απο Εμάς;
Αν εμείς με τα "Εγω" και τα "εγω" μας,ενοποιημένα σε κατανοούμε,εσύ τι ακριβώς δεν έχεις κατανοήσει από εμάς,αφού μίλησες μόλις σαν εμάς!
quote:
Θα διακινδυνεύσω μία υπόθεση(που φυσικά έχει και πιθανότητα να είναι εσφαλμένη) για έναν παράγοντα που κατά την γνώμη μου έπαιξε κάποιον ρόλο σ'αυτό... Νόμισες ότι αυτά που έγραψα στο μήνυμά μου απευθύνονταν σε εσένα προσωπικά; Είχες κάποια εντύπωση ότι θέλησα να στηλιτεύσω κάτι σε σένα;Να απαντήσω εκ προοιμίου, είτε ισχύει η υπόθεση, είτε δεν ισχύει:
Φυσικά και απευθυνόμουν και σε σένα, όπως και σε όλους μας(μαζί δηλαδή και στον εαυτό μου). Εάν ήθελα να στηλιτεύσω κάτι σε σένα ή κάτι σε οποιονδήποτε άλλον, θα ήταν εύλογο να επιλέξω και να εκθέσω μόνον την μία κίνηση.
Καλέ μου ανθρωπε,σιχαίνομαι τις υποθέσεις που σχηματίζονται για την Οντότητα μου/Ρώτα με και θα λάβεις ειλικρινή ΠΑΝΤΑ απάντηση,αλλά οι υποθέσεις είναι για να καταρρίπτονται../Όπως έγραψε και ο καλός μου φίλος ο Deva,δεν μπορείς να ξέρεις ΤΙ σκέφτομαι,Εγώ,τώρα,ίσως να υποθέσεις μόνο,ή να με Οριοθετήσεις(δεν μπορείς)αν δεν είσαι σαν Εμένα../Αν πάλι είσαι σαν Εμένα,τότε δεν χρειάζεται να ρωτήσεις απλά να χρησιμοποιήσεις τον δικό σου κώδικα για να πιστοποιήσεις το ίδιο με Εμένα..
Οπότε θα σου επιβεβαιώσω εκπροσωπόντας τα "αυτηνής της σχολής" ότι, ΝΑΙ! ΓΡΑΦΩ(-ουμε)..
ώστε να προβληματίσω δημιουργικά, να προτείνω μία τροφή για στοχασμό και να προτείνω ένα τρόπο θέασης και ερμηνείας των τεκταινομένων, των συμπεριφορών, των δράσεων και των αντι-δράσεων, είτε δημιουργικών, είτε καταστροφικών, είτε... μικτών, όχι μόνον των άλλων, αλλά των δικών μας πρώτα απ'όλα.
Ποιά η διαφωνία μας λοιπόν,αυτη τη φορά από "πόπολο σε εξουσία";
επειδή από "άνθρωπο πρός άνθρωπο"..Δεν λέμε κάτι διαφορετικό../Και ο διαχωρισμός δεν έγινε από Εμένα,ούτε αυτή τη φορά.-
Φως και Αγάπη σε όλους
Άτμα

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/10/2005 02:48:59
Αφροδιτάκι, συμφωνώ απόλυτα στα όσα είπες για τον χρόνο...
Ας πάω τώρα στα παρακάτω...
Ξέρετε τι βλέπω?
Βλέπω ένα θέμα να φτάνει την 13η σελίδα του, την 15η, την 20ή, την 30ή και πάει λέγοντας...
Και το αποτέλεσμα ποιό είναι?
Συνεχίζονται οι σφαγές αλλά όχι αυτές που θα έπρεπε να γίνουν.
Ας μιλήσω ανοιχτά κι ας με φάνε τα θηρία, όπως με έχουν ξαναφάει παλιότερα...
(Και τα θηρία αυτήν την στιγμή απουσιάζουν από αυτό το topic αλλά ξέρουν τα πάντα για τα τεκταινόμενα εδώ...)
Βλέπω αξιολογότατα μέλη να επιδίδονται σε συγκρούσεις και προσπαθώ να βρώ το αίτιο.
Μέλη με τα οποία ούτε έχω γνωριστεί, ούτε ξέρω προσωπικά ούτε τίποτα.
Στο forum αυτό γράφουν και συμμετέχουν μέλη που εκτιμώ μέσα από την γραφή τους κι αυτά που δίνουν.
Εκτιμώ μία ΑΤΜΑ η οποία αναμφίβολα έχει προσφέρει τόσα σε αυτό το forum και πιστεύω οτι την αντιπροσωπεύει η υπογραφή της: "Φώς κι Αγάπη".
Εκτιμώ τον ryche που, αν και δεν έχω μιλήσει ιδιαίτερα μαζί του, έχει γράψει αρκετά σωστά πράγματα απ' όσο έχω διαβάσει και θα χαρώ μετά τη λήξη της διαγραφής του να έχω την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις μαζί του.
Εκτιμώ οτι όταν άκουσα το τραγούδι από τον Deva η φωνή του με συγκίνησε κι εμένα, όπως το Mercury.
Εκτιμώ την οικειότητα και την αμεσότητα που μου βγάζει η pyramid όταν συνομιλώ μαζί της.
Εκτιμώ την Αφροδίτη για προφανείς λόγους.
Δε νομίζω πως χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί φωτίζει το esoterica με την παρουσία της.
Και τέλος εκτιμώ τον Admin και την Αμαλία που προσπαθούν οι άνθρωποι ό,τι μπορούν για να προστατέψουν αυτό τον χώρο.
Ας κάνω έναν συμβολισμό της όλης κατάστασης, όπως το βλέπω εγώ.
Είναι ένα άτομο Χ που συνεχώς τσιγκλάει ένα άτομο που τελικά διαγράφεται.
Το Χ άτομο ενοχλεί, ενοχλεί το διαγραμμένο άτομο ώσπου στο τέλος ο άνθρωπος ξεσπάει και τελικά διαγράφεται....
Ποιός φταίει λοιπόν?
Ο διεγραμμένος ή το Χ άτομο?
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, ίσως επικριθώ για όσα είπα κιόλας.
Μακάρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί πέφτει καταιγίδα και πέφτει άδικα...
Δεν σκοπεύω να ξαναγράψω στο παρόν topic, δε μπορώ να βρώ το λόγο για αυτό.
Η απουσία μου άλλωστε θα είναι καλύτερη από την παρουσία μου...

In anticipation of my resurrection...
Ναι ξέρω δεν είναι από τα γνωστά που υπάρχουν στα διάφορα βιβλία, δεν θα το βρείτε εύκολα.
Δεν πειράζει όμως.
Ναι ΑΤΜΑ είμαι ακόμη εδώ, όπως είσαι και εσύ.
Η Αμαλία δεν μετέφερε εσένα στη σαλάτα αλλά το μήνυμά σου. Καταλαβαίνεις τι σου λέω? Όχι εσένα.
quote:
Η Αμαλία δεν μετέφερε εσένα στη σαλάτα αλλά το μήνυμά σου. Καταλαβαίνεις τι σου λέω? Όχι εσένα.
Mάλιστα
Πάρε ύφος και εμπα.. που λένε
Αγαπητή pyramid.. διακρίνω ύφος.. κυβερνητικού εκπροσώπου..
Μήπως.. θα έχουμε νέα συντονίστρια...
Αχαχούχα.. βρε τι πάθαμε...
quote:
Σας συγχωρω επειδη δεν καταλαβαινετε,κι αυτο ποναει.
Πάντα οι άλλοι οφείλουν να καταλαβαίνουν την "ψυχή".. Εσύ κάνεις προσπάθεια να καταλάβεις;
quote:
Καμμια αληθεια ανωτερη της Αληθειας
Ωραίο ακούγεται..
Ποιος την κατέχει ;
-Εγώ
-εγώ
-ΟΧΙΙΙ, ΕΓΩ
-Αααα, όλα και όλα Εγώ την κατέχω
-Τι είπες βρε ανόητη..
-Αειι... βρε κατακαημένη
-Είσαι αγνωμον
-Είσαι αγενης
-Ουυυ, είσαι μπουρούχα..
-!@#$%!#$%
-&$%#@##
-...
-...γκαπ..!
-...γκουπ!!
-...
-!@#%$%&^$#
-Φως και αγάπη σας εύχομαι..
-??? ![]()
![]()
![]()
Δηλαδή
λέω α όχι όμως λάθος δεν είναι έτσι, είσαι άσχετη
λέω β όχι όμως ξανά δεν είναι έτσι, είσαι με αυτούς που εξουσιάζουν
λέω γ λάθος πάλι, είσαι ήδη συντονιστής
Να μην πω για όλα τα υπόλοιπα.
Δηλαδή εσένα σου φάνηκε ότι είχα και ύφος, το ότι είπα σε κάποιον ότι δεν χρειάζεται να νοιωθει έτσι, ένα μήνυμα είναι όχι το ίδιο το άτομο, δεν το σχολιάζεις. Αυτό δεν σου λέει κάτι, να μου πεις γιατί να σου πει....
quote:Καλέ μου φίλε,
Αφροδιτάκι, συμφωνώ απόλυτα στα όσα είπες για τον χρόνο...
Ας πάω τώρα στα παρακάτω...
Εκτιμώ την Αφροδίτη για προφανείς λόγους.
Δε νομίζω πως χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί φωτίζει το esoterica με την παρουσία της.
Ευχαριστώ γιά αυτά που αναφέρεις. Προσπαθώ, γιά να το αποδείξω μάλιστα βρήκα μία εκπληκτική ινδιάνικη προσευχή η οποία θα ηρεμήσει τα πνεύματα ως μαγική που είναι άλλωστε και ελπιώ να φωτίσει τις καρδιές όπως θα έλεγε και η λαμπερότατη ΑΤΜΑ, οδηγώντας μας σε όμορφα μονοπάτια. Γαλήνης ζεστασιάς αγάπης και θετικής επικοινωνίας.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ
Quiche...-φυλή των Μάγια της Γουατεμάλας - μαγικά λόγια. ΄Η και ξόρκι.
Ω!!! Εσύ TZACOL, BITOL *
Koίταξέ μας άκουσέ μας...
Μη μας αφήσεις μη μας εγκαταλείψεις. Ω Θεέ που είσαι στον ουρανό
και στη γη, ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! Δώσε μας πολλούς καλούς δρόμους ίσιους δρόμους!!!
Ας έχουν οι άνθρωποι ειρήνη, πολλήν ειρήνη χωρίς θυμούς και μίση κακίες και εντάσεις και ας είναι ευτυχισμένοι!!! Κρύψτε τα μαχαίρια. Δώσε αχ και δώσε μας καλή ζωή και χρήσιμη ύπαρξη.
Σου πρόσφερα θυσία...*
Τέλειωσε γκρίνια μες την ομορφιά.*
ΒΙΤΟL * Δημιουργέ ή πλάστη ονομασίες του Θεού...
Σου πρόσφερα θυσία* Προσφορά από μέλι, κοσμήματα και τσιγάρο, σε τσόφλι καλαμποκιού.
Μες την ομορφιά* Επίμετρο προσευχών των Navajo,*η μεγαλύτερη Ινδιάνικη φυλή των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, που σήμερα κατοικεί στην βορειοανατολική Αριζόνα και στο γειτονικό μεξικό. Επίμετρο προσευχών λοιπόν ή και ΑΜΗΝ...
ΕΙΡΗΝΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].
quote:quote:
Mάλιστα
![]()
Πάρε ύφος και εμπα.. που λένε
![]()
Αγαπητή pyramid.. διακρίνω ύφος.. κυβερνητικού εκπροσώπου..
Μήπως.. θα έχουμε νέα συντονίστρια...
![]()
Αχαχούχα.. βρε τι πάθαμε...
τι λέγαμε πιο πάνω;
κάνε κλικ^^^^
Καλά βρε allzzaro,
αυτό είναι το θέμα;
Πριν από μερικές σελίδες, όλοι κόπτονταν πως δεν υπάρχουν συντονιστές, πως δεν θέλουμε συντονιστές (εμείς οι υπάρχοντες), πως τι ωραία θα ήταν να υπάρχουν περισσότεροι συντονιστές (τα μέλη το έλεγαν) και τώρα, εσύ τα βάζεις με την pyramid θεωρώντας πως το παίζει "κυβερνητικός εκπρόσωπος" δηλαδή συντονιστής!
Ε θα τρελλαθούμε τελείως πια!!!![]()
![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ειρήνη λοιπόν. Το τέλος του πολέμου, το τέλος της σύγκρουσης. Μα αν αυτή η σύγκρουση βρίσκεται μέσα μας ; (όπως έγραψε σε τοπικ ένας φίλος). Αν τελειώσει μέσα μας ο πόλεμος τι θα γίνει και έξω;