ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το πιο παραξενο για το 2005 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το πιο παραξενο για το 2005 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

lancelot14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
lancelotΜέλος
29/12/2005, 02:27:00
Εδω μπορειτε να γραψετε το πιο παραξενο που συνεβη μεσα στο ετος 2005 κατα την προσωπικη σας αποψη.
29/12/2005, 11:58:38
Ο γαμος της λαιδης Αντζελα;!!!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

lancelotΜέλος
30/12/2005, 09:11:20
Καλα αν το παρουμε στα αστεια λεω την πλαστικη εγχειριση του Ψινακη...μα εγω θελω σοβαρες απαντησεις
null_n_voidΜέλος
31/12/2005, 11:26:28
Η αδερφή μου πήγε και είδε τον εξορκισμό της Ε. Ρόουζ. Μετά γυρνόντας στο σπίτι του δικού της πήγε στο μπάνιο. Εκεί που είχε αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στον θαυμασμό της ομορφιάς της, άρχισαν οι λάμπες του φωτιστικού να κάνουν τζζζτ τζζττ όπως στα θρίλερ. Την ώρα που πάει να βγει έντρομη από το μπάνιο, σκάσαν.

Αντε να την πείσεις τώρα, ότι ήταν απλώς ένα βραχυκύκλωμα....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

Edited by - null_n_void on 31/12/2005 11:26:50

serylΝέο Μέλος
31/12/2005, 11:56:19
Λοιπον τη χρονια 2005 μου συνεβησαν αρκετα παραξενα, δεν εχω παραπονο! Ενα λοιπον απο αυτα συνεβη κατα τη διαρκεια που εκανα μπανιο.Οπως παντα ειχα το ραδιοφωνο ανοιχτο μεσα στο μπανιο αλλα αθτη τη φορα δεν ξερω γιατι το ειχα αφησει στο πατωμα οχι κοντα στην μπανιερα βεβαια αλλα συνηθως το αφηνω πανω σε επιπλο. Τελος παντων εκανα εγω το μπανιο μου κανονικα αλλα καποιοα στιγμη ειδα οτι το καπακι του φρεατιου ειχε ξεχιλησει τοσο που παραλιγο να φτασει το ραδιοφωνο. Βγηκα απο τη μπανιερα και το εβγαλα απο κει. Ξεχασα να πω ομως οτι το νερο ειχε σχηματησει σαν γραμμη που πηγαινε εκει δεν ειχε διαχυθει κανονικα.Οσοι εχετε δει το Final Destination 1 κατι δεν σας θυμιζει? Εγω το ειχα δει 3 μερες πριν και σε αυτη τη σκηνη ελεγα ελεος στο ψεμα πια! Μετα απο αυτο ομως...
Απο τοτε καθε φορα που κανω μπανιο παρατηρω το φρεατιο.Δεν εχει ξαναγινει ποτε.

seryl

31/12/2005, 12:17:18
Μηπως βγηκε και κανενα πνευμα απο την λεκανη την ωρα που αναβοσβηνανε τα φωτα της τουαλετας;

null_n_voidΜέλος
31/12/2005, 17:50:59
Oh yes... After all, they all flow at the end....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

revilΝέο Μέλος
01/01/2006, 02:48:05
Θα γράψω ένα γελοίο παράξενο που είχα αλλά μου έκανε τρελή εντύπωση.
Μια μέρα πριν τον αγώνα ολυμπιακός-Πάοκ είχα δει στον ύπνο μου ότι θα κερδίσει ο πάοκ 1-2 και ο ολυμπιακός θα βάλει πρώτος γκόλ από φάουλ του toure..
Σας θυμίζει κάτι??
Μόλις ξύπνησα και συνειδητοποίησα τι είδα άρχισα να γελάω με τη χαζομάρα που είχα δει.....Που νάξερα..

Μην πέρνεις τη ζωή και πολύ στα σοβαρά.Ετσι και αλλιώς δε πρόκειτε να βγείς απαυτή ζωντανός

01/01/2006, 02:57:07
quote:
Θα γράψω ένα γελοίο παράξενο που είχα αλλά μου έκανε τρελή εντύπωση.
Μια μέρα πριν τον αγώνα ολυμπιακός-Πάοκ είχα δει στον ύπνο μου ότι θα κερδίσει ο πάοκ 1-2 και ο ολυμπιακός θα βάλει πρώτος γκόλ από φάουλ του toure..
Σας θυμίζει κάτι??
Μόλις ξύπνησα και συνειδητοποίησα τι είδα άρχισα να γελάω με τη χαζομάρα που είχα δει.....Που νάξερα..

Να 'σαι καλά!!! Τί μου θύμισες τώρα!!!

Το 'βλεπα με καμιά 20αριά "παόκια" που δεν έπαψαν να φωνάζουν :

"Έλα μάθε στο Ριβάλντο μπάλα...Σικαμπάλα...Σικαμπάαλα!!!"

Καλή χρονιά να 'χεις...!!

skepticΜέλος
01/01/2006, 22:45:01
quote:

Μηπως βγηκε και κανενα πνευμα απο την λεκανη την ωρα που αναβοσβηνανε τα φωτα της τουαλετας;

Μα φυσικά! Δεν τα ξέρεις; Είναι τα περίφημα toilet spirits...
Μπορεί να ποιάσεις και κανένα από δαύτα μέσω EVP (δες σχετικό θέμα "ΛΕΥΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ") να ουρλιάζει "ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ!"

01/01/2006, 23:52:13
quote:
Oh yes... After all, they all flow at the end....

Αναφέρεσαι μήπως σ' αυτό; Ναι, ναι, ΑΥΤΟ εννοώ...

02/01/2006, 09:15:30
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ lancelot ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ArelaΜέλος
02/01/2006, 10:06:46
Δε θα εστιάσω σε παράξενα που συνέβησαν σε μένα προσωπικά και στο μικρόκοσμό μου, αλλά σ'ένα "παράξενο" της φύσης (???), το τσουνάμι, που πέρα από τις συντριπτικές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, μετατόπισε τον άξονα της γης, κι έκανε κι αλλαγές στη χρονική ζώνη κατά πως φάνηκε την πρωτοχρονιά... Θα μου πείτε έγινε 26/12/2004. Δεκτό. Τ'αποτελέσματά του όμως τα βλέπαμε το 2005...

ΥΓ- Προσυπογράφω τις παρατηρήσεις του φίλου ΑΒΑΤΑΡ.

02/01/2006, 12:39:57
Ελατε ρε πως κανετε ετσι;Ενα αστειακι καναμε...
Μηπως το 2005 θα το χαρακτηριζαμε ως την χρονια με τους περισσοτερους και τους ισχυροτερους τυφωνες;
Τουλαχιστον εγιναν μακρυα,γιατι αν ερχοταν καμια Κατρινα προς τα εδω θα μας σηκωνε και θα μας ψαχνανε στην Αφρικη.