- ......Και από Κυρ-Χάρδας...μας προέκυψε Βαγιάνη!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
gh
quote:
Zadok
Νομίζω ότι το θέμα του αγαπητού Πέτρου έχει να κάνει με την ποιότητα παρουσίασης των θεμάτων εσωτερισμού από την ελληνική τηλεόραση και καλό θα ήταν να αναπτυχθεί η συζήτηση επ' αυτού.
Το δήθεν ενεργειακό πεδίο της Πεντέλης ή οποιοδήποτε άλλη επιστημονική αναζήτηση είναι θέμα εσωτερισμού; Α ρε Μανέα τι κάνεις….
Λοιπόν Zadok νομίζω ότι τα έχεις μπλέξει άσχημα.
quote:
Zadok
2. Οι συμβάσεις κάθε είδους είναι συνήθως τουλάχιστον διμερείς και βασίζονται στο consensus αμφοτέρων των πλευρών. Δεν κατανοώ λοιπόν, τη διαμαρτυρία.
Λοιπόν κοπέλα μου εξήγησέ το καλύτερα να το καταλάβουμε και εμείς.
Καταρχήν αντιλαμβάνεσαι που αναφέρεσαι ή μήπως σου ξέφυγε από άλλο τόπικ;
Μιλάμε για ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΑΠΑΤΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ στην επιλογή προσώπων για θέση εργασίας στους Δημόσιους Φορείς όπως είναι η ΕΡΤ, για ευνοϊκή μεταχείριση κάποιων ατόμων, για αδιαφάνεια κλπ κλπ.
quote:
Πετρος
Καλά υπάρχει Υπουργείο Παιδείας που πληρώνει αυτόν τον "τύπο" (Παπάς)??????????????
Ε αφού υπάρχει υπουργείο που να πληρώνει τις Ferarri και τα τζακούζι του κυρίου πρώην πρύτανη της Παντείου ο οποίος έδωσε εγγύηση 170 εκατ δρχ. για να αφεθεί ελεύθερος, γιατί να μην δίνει το ίδιο υπουργείο μισθό σε έναν φουκαρά κύριο Παπά;
Ramoglou οι επιλεκτικές σου διαμαρτυρίες με αφήνουν άφωνο.
quote:
Το δήθεν ενεργειακό πεδίο της Πεντέλης ή οποιοδήποτε άλλη επιστημονική αναζήτηση είναι θέμα εσωτερισμού; Α ρε Μανέα τι κάνεις….
Λοιπόν Zadok νομίζω ότι τα έχεις μπλέξει άσχημα.
Τα έχω "μπλέξει" με ποιόν ή/και με τί ![]()
Χαίρομαι πάντως που εδώ εμμέσως μας δηλώνεις ότι τουλάχιστον εσύ τα έχεις πολύ ξέμπλεκα όλα... ![]()
Ελπίζω ότι θα θελήσεις να μας χαρίσεις λίγες από τις πεφωτισμένες σκέψεις σου, αδελφέ.
quote:
Λοιπόν κοπέλα μου εξήγησέ το καλύτερα να το καταλάβουμε και εμείς.
Καταρχήν αντιλαμβάνεσαι που αναφέρεσαι ή μήπως σου ξέφυγε από άλλο τόπικ;
Μιλάμε για ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΑΠΑΤΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ στην επιλογή προσώπων για θέση εργασίας στους Δημόσιους Φορείς όπως είναι η ΕΡΤ, για ευνοϊκή μεταχείριση κάποιων ατόμων, για αδιαφάνεια κλπ κλπ.
Κοπέλι μου, δεν ξέρω μέχρι ποιά τάξη έφτασες στο σχολείο, αλλά λέγεται ότι αν έχεις στοιχεία για τέτοιες αξιόποινες πράξεις, θα πρέπει να προσφύγεις στα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης.
Δε φαντάζομαι να είσαι ένας κοινός συκοφάντης, έτσι ![]()
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Σου είπε κανείς εσένα ότι είσαι κάτω από γραφείο με σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο και δεν αντέδρασα ;
Τελευταία εδώ μέσα αντί να ασχολούμαστε με τον εσωτερισμό (έστω και σαν έννοια) ασχολούμαστε με τα σεξουαλικά απωθημένα του καθένα ή τις ταμπελίτσες.
Άντε στους Μητροπολίτες να σας εξομολογήσουν και να σας ευλογήσουν βάζοντας σας κάτω από το ράσο (σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο είναι αυτό) πάρτε και γραμμή από τον Πλεύρη και τον Τσαρούχα και ελάτε να γράψετε τα πεφωτισμένα σας post.
Το μυαλό σας είναι μικρότερο από το μόριο σας (άλλο σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο).
Ελπίζω τώρα να μη σε αφήνει άφωνο η τοποθέτηση μου. Εξ άλλου δεν είδα να ενοχλείται και κανείς για τα σαφή σεξουαλικά υπονοούμενα.
Υ.Γ. Φίλε Πέτρο χίλια συγνώμη για την καταστροφή του θέματος σου αλλά δεν άντεξα την αλητεία και τους γυναικουλίστικους υπαινιγμούς.
Πρός Θεού!!!!Κανένα πρόβλημα.Ο υγιής διάλογος είναι πάντοτε επι-
κοδομητικός.
Ίσως να ήταν ένα λάθος μου ή μία στιγμιαία παρόρμηση από αυτού
του είδους "καφρολογίες-θέματα" των τηλεοπτικών καναλιών,ιδιαί-
τερα δε όταν τα θέματα αυτά τα χειρίζονται δημοσιογράφοι ή παρου-
σιαστές ΠΑΝ-ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο.
Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι από την επομένη της εκπομπής,στην οποία
αναφέρθηκα,έχω δεχτεί πάνω από δέκα (10) κλήσεις από πανικόβλητους
οι οποίοι μου ζήτησαν έλεγχο των περιοχών τους όπου βρίσκονται το-
ποθετημένες,γενικώς,κεραίες κινητής τηλ/νιας,ραδιόζευξης κλπ.Ας ση-
μειωθεί ότι δύο των καλεσάντων τυχαίνει να είναι γιατροί!!!
Λυπάμαι πάντως αν δημιούργησα άθελά μου κάποιο πρόβλημα στο forum.
Αλλά αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ μου φίλε (και οι υπόλοιποι φίλοι) ότι
κάπου πρέπει να υπάρχει και κάποιο μέτρο στα θέματα εκείνα που
"ξεπετάγονται" από τις οθόνες μας,χάριν τηλεθέασης,χωρίς έλεγχο,
λογική και έλλειψη επιστημονικής ή έστω εκεκλαϊκευμένης βασικής γνώ-
σης και δεοντολογίας.
Φιλικότατα
Πέτρος
quote:
Ramoglou
πάρτε και γραμμή από τον Πλεύρη και τον Τσαρούχα
Όταν λες Τσαρούχα εννοείς δημοσιόγραφο πρώην σύζυγο θεατρίνας;
Αν εννοείς αυτόν τότε πες μου, τι σχέση έχει με τον Πλεύρη;
Μήπως τα έχεις μπερδέψει και εσύ;
Zadok να απαντάς σ’ αυτό που σε ρωτάνε και να μην αποπροσανατολίζεις την συζήτηση.
Παραδέξου ότι έκανες γκάφα και μη ψάχνεις να βρεις φτηνές δικαιολογίες.
Το αν θα πάω ή όχι στην δικαιοσύνη είναι δικό μου θέμα και δε σου πέφτει λόγος. Και στο κάτω κάτω που ξέρεις εσύ αν έχω πάει;
Όταν λοιπόν δεν έχεις επιχειρήματα σταμάτα να πιπιλάς την ίδια καραμέλα, έλιωσε πια.
Άκου κοπέλα μου, το ότι δεν πάει κάποιος στην δικαιοσύνη δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει έγκλημα. Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να ρωτάς ανώριμα τους άλλους γιατί, πως, κλπ να πας η ίδια για να δεις την γλύκα. Άντε κάνε μας την χάρη.
Α και κάτι άλλο…τον Ramoglou τον έχεις κάτι; Τι έχει πάθει ο άνθρωπος και ωρύεται;
Ελπίζω τουλάχιστον εσύ να κατάλαβες τι εννοούσα γιατί προς θεού δεν ήθελα να σε θίξω. Μπορεί να έχομε διαφωνίες σε πολλά πράγματα αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Λοιπόν για να στο εξηγήσω, υπάρχουν άνθρωποι όπως θα ξέρεις που ευνοούνται αθέμιτα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος χρησιμοποιεί προς αυτόν τον σκοπό την γοητεία του, άλλος το χρήμα, άλλος κάποιο συγγενικό του πρόσωπο κοκ. Γράφοντας λοιπόν αυτά που έγραψες θεώρησα ότι για να εκφράζεται κάποιος έτσι, δηλαδή να μην βλέπει τίποτα επιλήψιμο σε μια παράνομη συναλλαγή αρκεί οι συμβαλλόμενοι να συμφωνούν (αυτό έλειπε να διαφωνούν κιόλας), σημαίνει ότι έχει εκμαυλιστεί τόσο, ότι έχει εμποτιστεί στην διαφθορά τόσο πολύ, που μόνο από ανθρώπους που μετέχουν στις άνωθεν τακτικές δικαιολογείται αυτήν η πώρωση του, εκτός αν είναι αφελής και ανώριμος, πράγμα που δεν το πιστεύω για το πρόσωπο σου Zadok. Αν τώρα εσύ σαν γυναίκα κομφορμίστρια όπως φαίνεσαι, χρησιμοποίησες και χρησιμοποιείς τις γνωστές θηλυκές τακτικές για να βρεις δουλεία ή ευνοϊκή μεταχείριση είναι δικό σου θέμα και εγώ δεν υπαινίχτηκα τίποτα, απλώς ρώτησα. Αν θες μας απαντάς και τελειώνει εδώ το θέμα. Σου ζητώ συγνώμη πάντως αν σε έθιξα, αν και δεν το νομίζω. Κάποιοι άλλοι θίχτηκαν…ποιος ξέρει γιατί!
quote:
Ramoglou
Φίλε Πέτρο χίλια συγνώμη για την καταστροφή του θέματος σου αλλά δεν άντεξα την αλητεία και τους γυναικουλίστικους υπαινιγμούς.
1. Τι να την κάνουμε την συγνώμη;
2. Ποιος σου είπε ότι καταστράφηκε το θέμα;
Χαίρομαι Πέτρο που συμφωνούμε και δεν το βάζεις κάτω.
Μια ερώτηση: Δηλαδή από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;
quote:
Πέτρος
Λυπάμαι πάντως αν δημιούργησα άθελά μου κάποιο πρόβλημα στο forum.
Τι λες τώρα, ίσα ίσα που έδωσες αφορμή για περαιτέρω συζήτηση. Αλλοίμονο αν είναι πρόβλημα ο διάλογος. Έθεσες νομίζω πολύ σωστά το ζήτημα.
Για υπόλοιπα και μετά την απολογία σου προς τη Zadok δεν έχω να προσθέσω κάτι παρά μόνον την ευχαρίστηση μου για την στροφή 180ο την οποία έκανες.
Ως εκ τούτου, δεν έχω απαντήσει στο ανάλογο ύφος με το οποίο μου απευθύνεσαι και σε τούτη την τοποθέτησή σου δε θα απαντήσω καν σε εκείνα τα σημεία, τα οποία θεωρώ ατυχέστατα και προϊόν άκρατου παρορμητισμού, ως κατωτέρω:
quote:Zadok να απαντάς σ’ αυτό που σε ρωτάνε και να μην αποπροσανατολίζεις την συζήτηση.
Παραδέξου ότι έκανες γκάφα και μη ψάχνεις να βρεις φτηνές δικαιολογίες.
Το αν θα πάω ή όχι στην δικαιοσύνη είναι δικό μου θέμα και δε σου πέφτει λόγος. Και στο κάτω κάτω που ξέρεις εσύ αν έχω πάει;
Όταν λοιπόν δεν έχεις επιχειρήματα σταμάτα να πιπιλάς την ίδια καραμέλα, έλιωσε πια.
Άκου κοπέλα μου, το ότι δεν πάει κάποιος στην δικαιοσύνη δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει έγκλημα. Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να ρωτάς ανώριμα τους άλλους γιατί, πως, κλπ να πας η ίδια για να δεις την γλύκα. Άντε κάνε μας την χάρη.
Α και κάτι άλλο…τον Ramoglou τον έχεις κάτι; Τι έχει πάθει ο άνθρωπος και ωρύεται;
Συνεχίζω με το 2ο μέρος:
quote:
Ελπίζω τουλάχιστον εσύ να κατάλαβες τι εννοούσα γιατί προς θεού δεν ήθελα να σε θίξω. Μπορεί να έχομε διαφωνίες σε πολλά πράγματα αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι.
Δεκτόν και κατανοητόν. Να 'σαι καλά!
quote:
Λοιπόν για να στο εξηγήσω, υπάρχουν άνθρωποι όπως θα ξέρεις που ευνοούνται αθέμιτα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Στην κοινωνία συχνά συμβαίνουν αυτά.
quote:
Άλλος χρησιμοποιεί προς αυτόν τον σκοπό την γοητεία του, άλλος το χρήμα, άλλος κάποιο συγγενικό του πρόσωπο κοκ.
Ναι
quote:
Γράφοντας λοιπόν αυτά που έγραψες θεώρησα ότι για να εκφράζεται κάποιος έτσι, δηλαδή να μην βλέπει τίποτα επιλήψιμο σε μια παράνομη συναλλαγή αρκεί οι συμβαλλόμενοι να συμφωνούν (αυτό έλειπε να διαφωνούν κιόλας), σημαίνει ότι έχει εκμαυλιστεί τόσο, ότι έχει εμποτιστεί στην διαφθορά τόσο πολύ, που μόνο από ανθρώπους που μετέχουν στις άνωθεν τακτικές δικαιολογείται αυτήν η πώρωση του, εκτός αν είναι αφελής και ανώριμος, πράγμα που δεν το πιστεύω για το πρόσωπο σου Zadok.
Έγραψα εγώ κάπου ότι δεν βλέπω τίποτε το επιλήψιμο σε κάποια αποδεδειγμένα παράνομη συναλλαγή ![]()
Μήπως δεν κατάλαβες τί έγραψα και αντί να με ρωτήσεις (ενώ δε με θεωρείς αφελή και ανώριμη), έσπευσες να εξάγεις αστήρικτα συμπεράσματα ![]()
Αυτό που έγραψα (σε πιο "λιανά") είναι ότι δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε καταστάσεις, πρόσωπα ή γεγονότα τα οποία δεν έχουν αποδειχθεί ή τελεσιδικήσει και για τα οποία υπάρχουν τα νόμιμα εκείνα δικαιολογητικά ή συμβάσεις, τα οποία θα σε καθιστούσαν κοινό ψεύτη και συκοφάντη έστω και σε βάρος της κοινής λογικής και ενώπιον της οποιασδήποτε τακτικής έρευνας ή επίσημης διαδικασίας. Λυπάμαι, αλλά είτε θεωρείς ότι έχεις αποδείξεις, είτε όχι, είναι αξίσου αξιόποινο. Αυτά λέει ο νόμος.
Άρα, είναι περιττό να αερολογούμε σε ένα φόρουμ όπου καμμία επίσημη διαδικασία δεν λαμβάνει χώρα.
Αν εσύ θέλεις να συζητάς με βάση το τί πιστεύει η κοινή λογική, επέτρεψέ μου να σου θυμίσω ότι η κοινή λογική δεν είναι καθόλου σοβαρός κριτής σε αρκετές περιπτώσεις και για αρκετούς σοβαρούς μελετητές θεωρείται και τελείως αντιεπιστημονική.
Δυστυχώς π.χ. η μεταβατική ιδιότητα δεν ισχύει πάντα, ήτοι π.χ. ο συλλογισμός:
μπουζούκι = όργανο
αστυνόμος = όργανο
quote:
Αν τώρα εσύ σαν γυναίκα κομφορμίστρια όπως φαίνεσαι, χρησιμοποίησες και χρησιμοποιείς τις γνωστές θηλυκές τακτικές για να βρεις δουλεία ή ευνοϊκή μεταχείριση είναι δικό σου θέμα και εγώ δεν υπαινίχτηκα τίποτα, απλώς ρώτησα. Αν θες μας απαντάς και τελειώνει εδώ το θέμα. Σου ζητώ συγνώμη πάντως αν σε έθιξα, αν και δεν το νομίζω. Κάποιοι άλλοι θίχτηκαν…ποιος ξέρει γιατί!
Αν θεωρείς βασικό να σου απαντήσω, δεν έχω αντίρρηση.
Φυσικά και όχι, δεν έχω χρησιμοποιήσει καμμία ανάλογη μέθοδο.
.
.

Δουλειά του κάθε από εμάς, με τη στοιχειώδη αντίληψη, είναι να ξεδιαλέξουμε τη καλή και χρήσιμη πληροφορία από τα "σκουπίδια" της πληροφορικής ρύπανσης που μας σερβίρουν.
Βέβαια, το ερώτημα πώς μπορούμε να ανεχόμαστε από έναν κρατικό φορέα όπως η ΕΡΤ και η ΝΕΤ (οι οποίοι χρηματοδοτούνται από όλους εμάς) να "πέφτει" σε καταναλωτικά ωθούμενα εγκλήματα της ενημέρωσης.... είναι ένα θέμα, μακροσκελές και με πολιτικές και άλλες προεκτάσεις (βλ. Η δημοκρατία ... σήμερα!).
Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με κάποιους που μέσα από αυτό το "βήμα" βρίσκουν χώρο για προσωπικές και άλλες διενέξεις....Ειρήνη υμίν!
Κατά το :" Ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει"...
θα μπορούσαμε να πούμε και....:
"Ο κάθε λαός έχει την τηλεόραση που του αξίζει!"
quote:
Zadok
Έγραψα εγώ κάπου ότι δεν βλέπω τίποτε το επιλήψιμο σε κάποια αποδεδειγμένα παράνομη συναλλαγή
Μήπως δεν κατάλαβες τί έγραψα και αντί να με ρωτήσεις (ενώ δε με θεωρείς αφελή και ανώριμη), έσπευσες να εξάγεις αστήρικτα συμπεράσματα
Να τι έγραψες:
2. Οι συμβάσεις κάθε είδους είναι συνήθως τουλάχιστον διμερείς και βασίζονται στο consensus αμφοτέρων των πλευρών. Δεν κατανοώ λοιπόν, τη διαμαρτυρία.
quote:
Zadok
Αυτό που έγραψα (σε πιο "λιανά") είναι ότι δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε καταστάσεις, πρόσωπα ή γεγονότα τα οποία δεν έχουν αποδειχθεί ή τελεσιδικήσει και για τα οποία υπάρχουν τα νόμιμα εκείνα δικαιολογητικά ή συμβάσεις, τα οποία θα σε καθιστούσαν κοινό ψεύτη και συκοφάντη έστω και σε βάρος της κοινής λογικής και ενώπιον της οποιασδήποτε τακτικής έρευνας ή επίσημης διαδικασίας. Λυπάμαι, αλλά είτε θεωρείς ότι έχεις αποδείξεις, είτε όχι, είναι αξίσου αξιόποινο. Αυτά λέει ο νόμος
Αν είναι δυνατόν. Σε τι κόσμο ζεις κοπέλα μου; Για ποιες συμβάσεις και ποια δικαιολογητικά μου λες; Έχεις δει ποτέ στο όνειρό σου την απάτη του χρηματιστηρίου; Θαρρείς πως δεν υπήρχαν δικαιολογητικά; Για τρέχα να τους πιάσεις…ανάμεσά τους βρίσκονταν υπουργοί, βουλευτές, σύμβουλοι του Σημίτη κ.α. καθόλα “νόμιμοι” .
quote:
Zadok
Αν εσύ θέλεις να συζητάς με βάση το τί πιστεύει η κοινή λογική, επέτρεψέ μου να σου θυμίσω ότι η κοινή λογική δεν είναι καθόλου σοβαρός κριτής σε αρκετές περιπτώσεις και για αρκετούς σοβαρούς μελετητές θεωρείται και τελείως αντιεπιστημονική.
Το ακούσαμε και αυτό. Μήπως λοιπόν έχεις να μας δόσεις καμιά άλλη σοβαρή μέθοδο σκέψης; Αφού την βγάλαμε άχρηστη και την λογική …………………
quote:
Αν είναι δυνατόν. Σε τι κόσμο ζεις κοπέλα μου; Για ποιες συμβάσεις και ποια δικαιολογητικά μου λες; Έχεις δει ποτέ στο όνειρό σου την απάτη του χρηματιστηρίου; Θαρρείς πως δεν υπήρχαν δικαιολογητικά; Για τρέχα να τους πιάσεις…ανάμεσά τους βρίσκονταν υπουργοί, βουλευτές, σύμβουλοι του Σημίτη κ.α. καθόλα “νόμιμοι” .
Κατ' αρχήν, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι δεν γνωρίζεις με ποιόν/ά συνομιλείς.
Άρα το να θεωρείς ότι εσύ ξέρεις πού ζεις και γω δεν ξέρω, με τέτοια σιγουριά είναι αρκετά αστείο.
Κατά δεύτερον, σου ξανα ματαθυμίζω ότι "απάτη" σύμφωνα με τον αντίστοιχο νομικό κώδικα ορίζεται συγκεκριμένη πράξη, η οποία οριοθετείται από συγκεκριμένους κανόνες και στοιχεία αποδείξεως.
Κάθε άλλη χρήση της έκφρασης σε σχέση με δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις θεωρείται παράνομη, συκοφαντική και αβάσιμη και επισύρει τις ανάλογες κυρώσεις.
Μάθε λοιπόν, να χρησιμοποιείς τις σωστές λέξεις, αν θέλεις να μιλάς και να γράφεις ελληνικά και προσπάθησε να συγκεντρωθείς στο θέμα. Νομίζω ότι το μπορείς.
Για να ενημερώνεσαι:
Φυσικά και δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις (αν και μάλλον υπάρχουν κάποιες) για τις σκανδαλώδεις κινήσεις σχετικά με το χρηματιστήριο σε δεδομένη περίοδο. Το σημαντικό για μένα είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλογιστούμε την ατομική μας ευθύνη για την ανοησία μας, το πρόσκαιρο κυνήγι πλουτισμού και τις πολιτικές μας επιλογές.
Τα υπόλοιπα είναι λόγια, λόγια και λόγια...
quote:
Το ακούσαμε και αυτό. Μήπως λοιπόν έχεις να μας δόσεις καμιά άλλη σοβαρή μέθοδο σκέψης; Αφού την βγάλαμε άχρηστη και την λογική …………………
Την "κοινή" λογική βγάλαμε άχρηστη. Σε παρακαλώ, μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου.
.
.

Meta apo polimini mou apousia apo to xwro afto me tin simerini mou episkepsi diapistwsa ekpliktos mia diamaxi pou exi xespasi sxetika me to pion mou.
Omologw na grapsw pws dilwnw afadasta enoxlimenos toso gia tin onomastiki epithesi kai anafora apo to melos EON sto Posted - 29/05/2003 : 13:55:57 kai Posted - 29/05/2003 : 15:06:20:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1473 to opio kai prarathetw:
quote:
αντιγράφω τα παρακάτω που βρήκα σε μια συζήτηση και τα αφιερώνω στον κύριο Εμμανουήλ Γεωργόπουλο (εμμανουήλ ? ακόμα δεν ξεβαφτίστηκες ?αχαχαχαχαχαχα) με πραγματική αγάπη ...Edited by - EoN on 30/05/2003 00:13:38
kai http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=425&whichpage=11&ARCHIVE=to Posted - 30/05/2003 :kai pou parathetw edw
quote:opou gia akoma mia fora sigxei tin taftotita mou me to melos tou esoterica helios kai exapolii onomastikes kai en-loges ivris gia to atomo mou.
έχει δίκιο ο Κέλσος ...Βασικά το θέμα είναι να του δυσκολέψουμε την εντετεταλμένη εργασία του κυριου Εμμανουήλ ...για να μη νομίζει οτι μασάμε και κουτόχορτο...
Μας ήρθε εδώ και μας έγραψε για ένα συνέδριο με κάτι παπάδες taliban και βάση αυτού πάει να βγάλει άκυρο τον Χριστιανισμό .... έ όχι ρε μεγάλε ...δε γίνεται...(για όσου γνωρίζουν και κάτι παραπάνω)Η μεγάλη μου απορία είναι πώς γίνεται ένας ΚΑΡΑ-ρατσιστής (μπήτε στο site που γράφει www.e-e-e.gr και δείτε με τι μίσος αναφέρεται σε Τούρκους και Εβραίους) ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ?
Είναι σαν να είναι κάποιος έγχρωμος μέλος της κουκλουξκλαν....
Αντε αναστήθηκα για λίγο και πάω να ξαναπεθάνω....
Den amfisvitw de tin simetoxi mou stis selides tou http://www.e-e-e.gr
Oso kai gia ta logia pou exapelise to melos Stavraetos gia to atomo mou.
Vlepe idio link alla Posted - 30/05/2003 : 15:43:07 kai sws kapia alla pou i ipefthini gia logous twn kanonismwn diagrapsanae i kai diorthosan opws kai o telefteos dilwni se polla apo ta minimata tou.
Vlepe : http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=425&whichpage=11&ARCHIVE= kai to http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1453" target="_blank"> http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1453 Posted - 29/05/2003 : 15:26:07.
Opws lipon kai simera apestila tous minima diamesou ilektronikou taxidromiou gia na zitisw toso exigisis oso kai na arnithw gia akoma mia fora tin opiadipote sxesi mou me to melos helios.
Dilwnw kai den to arnoume pws to psevdonimo afto to exrisimopiw se allous server alla edos tou esoterika oli me gnwrizoun kai arthrografw os dottore.
Parakalw lipon tous ipefthinous, exodas de ta stixia mou na epivevewsoun tin protasi mou afti kai na tous parakalesw therma na apodothi toso dikeosini oso kai fws stin sikofadia kai disfimisi tou ato mou mou apo ta anwterw meli.
Parakalw to sidonisti kelso pou se minima tou sto
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=425&whichpage=11&ARCHIVE= ekana xana anafora stin taftotita mou onomastika na anathewrisi twn apospewn tou mias kai opws exarxis dilwsa den exw oudemia sxesi me to melos tou esoterica helios kai i opies aposos kai minima ta tou me vriksoun apo adiaforo ews kai tromera enoxlimeno.
Telos parakalw to melos helios na dilwsi dimosia tin mi anamixi tou me to atomo mou kai pws den taftizomaste.
Lipoume de pws an den epanaferthi i fimi mou, opia kai afti ipirxe ws dottore edos tou esoterika tha nagastw na kinithe diamesou dikastikis odou gia sikofadiki disfimisi, diasiroi tou onomatos mou kai fisika i enoxi tha ine oxi i ipefthini tou esoterika alla ekini mou parapanw tolmisan kai anaferthikan sto ato mou prospathodas na plixoun to melos helios kai tou opiou tin taftotia epanalamvanw gia polosti fora pws agnow plirws.
Afta gia tin stigmi.
Ime anixtos se opiadipote epikinonia twn emplakodwn mias kai irtha se ilektroniki epafi mazi tous kai anamenw apdisi tous to sidomotero.
Efxaristw de tous ligous kai metrimenous sta daxtila tis palamis enos xeriou, ekinous pou den edosan oudepote simasia sta legomena twn 2 prwtwn proswpwn kai se ekinous pou me enimerwsan gia ta simia kai terata twn dio aftwn proswpwn.
Sigxwreste ta grekelish mou.
Dilwnodas dimosia pws den exw oudemia sxesi me to melos tou esoterica helios.
Meta ektimisews kai sevasmou.
Emmanouil A. Georgopoulos (pleon gnwstos)
dottore
One and only

ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΟΥΔΕΝ ΚΤΗΜΑ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ, ΟΥΔΕ ΒΕΒΑΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ
Κανένα κτήμα δεν είναι σεμνότερο και πιό βέβαιο από την αρετή.
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
Edited by - dottore on 05/06/2003 16:08:36
Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους ότι εμείς οι υπεύθυνοι του Esoterica.gr δεν δώσαμε ούτε στιγμή την εντύπωση ότι συμφωνούμε με τον ΕΟΝ σε αυτό το θέμα.
Ένας σημαντικός λόγος που κλειδώθηκε και το topic με την κόντρα των ΕΟΝ-HELIOS είναι και αυτός. Ότι γίνονται εικασίες και συζητήσεις που αναφέρονται σε τρίτους.
Εγώ προσωπικά επειδή έχω επικοινωνήσει με τον Dottore στο παρελθόν και ξέρω το site του, ήμουν σίγουρος ότι ο Helios (μέλος του Esoterica) και ο Dottore (μέλος του Esoterica) είναι δύο διαφορετικά άτομα (και μάλιστα αρκετά διαφορετικά.
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον Dottore αν κάναμε κάποιο λάθος αλλά αυτό θα έγινε εν αγνοία μας και όχι από πρόθεση.

πρώτον δεν πήρα κανένα mail....
δεύτερον δεν με πείθεις....ότι "έτυχε" σήμερα και καλά να ξανακοιτάξεις το esoterica .....
τρίτον γιατι γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες ενώ στο www.e-e-e.gr με ελληνικά ?
να δώ αυτό πως θα το εξηγήσεις ....
thoth εσύ βγάλε κανα μπλουζάκι και άσε μας εμάς να μαλιοτραβιόμαστε....μην τρελαθούμε και τελείος δλδ ....φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων...και μετά τσούπ το κλειδώνουμε για να μη μας κράξουν....
Απο ποιές περιστάσεις φανηκα κατώτερος Thoth ?
και με ποια λογική μπένεις και κλειδωνεις το τοπικ ?
Είναι ανάρμοστη αυτή η διαμάχη για ένα site που μόνο πάρτι...με ούζα δεν έχει διοργανώσει ακόμα ?
Μην τρελαθούμε τελείος φίλe. Καταλαβαίνω να το κλειδώσεις αλλα όχι και να σχολιάσεις εσύ εμένα γιατι άμα αρχίσω και σχολιάζω εγώ εσένα δεν θα μας βγεί σε καλό....
Ευτυχώς που κρατώ και τα mail μου...
_________________________![]()
"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."
Δηλαδή δεν έχεις καταλάβει ότι πήρες το όνομα ενός ανθρώπου και το συγχέεις με έναν άλλον;
Κατάλαβέ το!!!Ο DOTTORE που στέλνει αυτό το μήνυμα είναι άλλος από τον... δικό σου "HELIOS". Χρησιμοποιείς το πραγματικό όνομα ενός ανθρώπου και τον μπλέκεις σε μηχανορραφίες και δολοπλοκίες. Τον θίγεις προσωπικά και τον κατηγορείς δημόσια. Οποιοσδήποτε τον γνωρίζει με αυτό το όνομα, αν σε πιστέψει, θα τον παρεξηγήσει και θα του κολλήσει ρετσινιά. Έχω όλα τα στοιχεία και είμαι σίγουρος για αυτό. Ένας από τους λόγους που κλείδωσα εκείνο το topic ήταν γιατί χρησιμοποιούνταν το όνομα ενός ανθρώπου σε υπόθεση συνομωσιολογική χωρίς αποδείξεις. Κι όπως βλέπεις, είχα δίκιο. Τι άλλο θέλεις δηλαδή για να πειστείς; Και ποιος σε φίμωσε; Δεν γράφεις εδώ ότι θέλεις τώρα; Φίμωση είναι αυτό;
Συγκρίνεις και τα χιουμοριστικά σχόλια στα γενικά forums με το υβρεολόγιό σου και τις αλληλοκατηγορίες σου με τον HELIOS;;; Είναι δυνατόν;;;
Φίλε με έχεις απογοητεύσεις τελείως. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να συζητήσω λογικά μαζί σου και να κατανοήσεις ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια εχθές, αλλά βλέπω ότι χάνω τον χρόνο μου.
Κρίμα...

Πρέπει να προστατευθεί η υπόληψη ενός ανθρώπου που δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα αυτό. Αυτό έχει προτεραιότητα.

Epaniltha sto parwn thema gia na thesw ena telos apo merias mou toulaxiston stin diasiroi katexakolouthisin tou onomatos mou.
Epaalamvanw gia kathe imimathi kai amathi pws den exw oudemia sxesi me to melos tou esoterika helios kai ews kai extes dilwna pliri agnia gia to oti exelixtike me ta atoma ou ixa anaferi sto prwto mou minima.
Ston Eon apadw pws grafw padaa me latinikous xaraktires dioti to litourgiko sistima den iostirizi elliniki gramatosira kai ston diavlo fwtos kai epikinonias me ellinikous mias kai oti kimeno exw se latinikous xaraktires pada postelete kai diorthonete kai metatrepete apo tous diaxiristes tou diavlou aftou.
Efxaristw to diaxiristi thoth gia tin ameristi simparastasi tou me proigoumeno tou minima kai gia tin energi simetoxi tou se afti ti sizitisi afou dilwse kai o idios pou den ifistate oudena simio epafis kai taftistis me to melos tou esoterica helios.
Parakalw xana ton telefteo na erthi se pafi mazi mou an efoson to epithimi kai na dwsi tin exigisi se oli afti tin fasaria pou dimiourgithike kai eneplextike kai to onoma mou onomastika pleon.
Parakalw ton Admin na min diagrapsi ta minimata dioti etsi tha iparxi pada i efkeria se kathe episkepti mellodiko na thavmasi ton vaveliko kosmo pou dimiourgisan me tis egrafes tous ta meli EON, Stavraetos kai helios.
Den apodesmevw alla gia tin stigmin.
I alithia xana tha lampsi.
Meta ektimisews kai sevasmou..
Onomastikws pleon...
Emmanouil A. Georgpoulos
The one and only dottore

ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΟΥΔΕΝ ΚΤΗΜΑ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ, ΟΥΔΕ ΒΕΒΑΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ
Κανένα κτήμα δεν είναι σεμνότερο και πιό βέβαιο από την αρετή.
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
Ζει στην ίδια ιταλική πόλη που ζω και εγώ. Χτες ΕοΝ με το Λινκ που άφησες βρήκα το τηλέφωνο του και του μίλησα… Έπεσε από τα σύννεφα…. Βγήκαμε για καφέ σήμερα το απόγευμα, και μιλήσαμε σχεδόν 3 ώρες….
Δεν έχει καμία σχέση με τον HELIOS που γράφει στο εσωτερικά….
Σκέψου μόνο, πως δεν γνώριζε…. καν τον Κρισναμουρτι….
Άμα δεν σε πείθουν τα λόγια μου…λυπάμαι, μα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο!
Εύχομαι στο Dottore…καλή επιτυχία στο μάθημα που δίνει, και να μας συγχωρεί... που τον αναστατώσαμε…
Πλατωνας.
Το άκουσα πρόσφατα σε ταινία με τον Ξανθόπουλο (
) και μου άρεσε:
Το να κάνεις ένα λάθος, είναι ανθρώπινο.
Το να παραδέχεσαι το λάθος αυτό και να ζητάς συγνώμη, είναι θεϊκό...
αυτή...που τα κατάφερε!
σου οφείλω και γω μία συγνώμη, μιάς και πίστευα ότι είχες κάποια σχέση με τον helios (λόγω του email σου) και αυτό το είχα ανφέρει σε κάποιο μήνυμά μου, που μετά από μία μέρα το έσβησα.
αυτό βέβαια το είπα, χωρίς να κατηγορώ ούτε τον helios, μα ούτε και εσένα, γιατί ποιά είμαι εγώ να κρίνω και να κατηγορήσω? η αλάνθαστη?
εύχομαι να λυθεί αυτή η παρεξήγηση, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και θα πω και το εξής, λίγο μπανάλ, αλλά πάντα σωστό!
όταν σου προτείνουν ξίφος, πρότεινε την αγάπη...
αυτοί που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σου θετικά, θα είναι φίλοι σου, αυτοί που θα προτείνουν πάλι το ξίφος, θα είναι εχθροί, ή τουλάχιστον άτομα ανάξια της προσοχής σου. ωστόσο, αν δεν το κάνεις αυτό, δηλαδή δεν προτείνεις την αγάπη, ενώ εχθρούς θα συνεχίσεις να έχεις, δεν θα μπορέσεις να τραβήξεις στο δρόμο σου συντρόφους.
οι άνθρωποι είμαστε πλάσματα ευαίσθητα, παρεξηγούμαστε και μαλώνουμε, γιατί μέσα μας δεν έχουμε γνωρίσει την αγάπη του συνάνθρωπού μας. έτσι, το μόνο που χρειάζεται, είναι αυτό!
ένα χαμόγελο, λίγα λόγια συμπαράστασης και ειλικρινή και ανιδιοτελή αγάπη!
εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου, και να μην αγχώνεσαι γιά αυτό που γίνεται εδώ, είναι περαστικό!