ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
krokoΜέλος
11/12/2006, 15:27:29
quote:

Έχεις απίθανη πλάκα φιλάρα!!!

Θα έλεγα ότι δεν ξέρεις τι σού γίνεται αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να εκλειφθεί ως προσωπική αιχμή.

Είναι όμως η πάσα αλήθεια!

Χαίρομαι που με αποκαλείς "φιλάρα"! Δείχνει ότι νοιώθεις πολύ κοντά μου και ότι ασχολείσαι αρκετά μαζί μου. Μήπως σου έχω μπεί λίγο στο μάτι? Μήπως παίζει τίποτε άλλο?

Να εκλειφθεί ώς προσωπική αιχμή? Μα τι λές τώρα! Εδώ έχεις πει άλλες χαριτωμενιές και δεν ενοχληθηκε κανείς, τώρα θα ενοχληθούν?

Λές να μην ξέρω τι μου γίνεται? Μα, για να το λές εσύ, κάτι θα ξέρεις. Ο καθένας εξ ιδίων, δε λένε? Αλλά γιατί να σε σταναχωρήσω? Αν εσύ πιστεύεις κάτι, δικαίωμά σου να το πιστεύεις. Εμένα, γιατί λές να μου καίγεται? Βλέπεις να έχω εγώ κάτι εναντίων σου? Το αντίστροφο?

Αχ, ξέρεις, το να λές "η πάσα αλήθεια" είναι μια τοποθέτηση που γεννά όλες αυτές τια ατελείωτες αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις, ποιά είναι η αλήθεια, τι είναι η αλήθεια, μπορούμε να γνωρίζουμε την αλήθεια...

Βλέπεις, αυτά κάνει και αποσυντονίζεις το θέμα. Το θέμα ήταν τα σύμβολα στα καπάκια, ανέφερες τον Γ. Μπαλάνο ότι τα πρωτο-ανέφερε, εγώ σε ρώτησα άν ξέρεις αν ο Γ. Μπαλάνος είναι όντως μέλος της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας και εσύ πάς και γυρνάς πάλι το θέμα σε κροκόδειλους και τσαντάκια. Μήπως τελικά φοβάσαι τις ερωτήσεις "εκτώς ύλης"?

hendrixΜέλος
11/12/2006, 15:36:51
Μα δεν ηταν αυτη η ροη του τοπικ!

Εγω μιλουσα σε καποιον αλλον, εσυ ειδες το ονομα Μπαλανος και πεταχτηκες απροσκλητος, μου ειπες να τον ρωτησω για κατι που ακουσες και εγω σε παρεπεμψα στον ιδιο καθοτι δεν ειμαι γραμματεας του!

Τα υπολοιπα ανηκουν στην γνωστη παρελκυστικη τακτικη σου που τοσο με διασκεδαζει ιδιως οταν τροφοδοτειται με παραισθησεις!!

...

krokoΜέλος
11/12/2006, 16:03:46
Να σε ενημερώσω για κάτι πολύ βασικό, να μην σου δημιουργείται σύγχηση. Λές "Εγω μιλουσα σε καποιον αλλον, εσυ ειδες το ονομα Μπαλανος και πεταχτηκες απροσκλητος". Το Εσωτέρικα είναι δημόσιο φόρουμ. Αυτό που λές εσύ "εγω μιλουσα σε καποιον αλλον, εσυ ειδες (...) και πεταχτηκες απροσκλητος" αυτό ισχύει σε πριβέ συζητήσεις, σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, σε συνομιλία μέσω μέσεντζερ, αλλά σε καμία περίπτωση σε δημόσια συζήτηση. Ήθελες δηλαδη να σου ζητήσω την άδεια και να μου επιτρέψεις ? Μα που βρίσκεσαι ???

Έπειτα, λές "μου ειπες να τον ρωτησω για κατι που ακουσες και εγω σε παρεπεμψα στον ιδιο καθοτι δεν ειμαι γραμματεας του!". Έχεις δίκιο. Δεν είπα πουθενά ότι είσαι η γραμματέας του. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι είσαι η γραμματέας του. Μήπως έπρεπε να το πω ? Το ότι δεν είσαι η γραμματέας του, δεν καλύπτει βέβαια μαθηματικά και τις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Λές επίσεις "τα υπολοιπα ανηκουν στην γνωστη παρελκυστικη τακτικη σου που τοσο με διασκεδαζει ιδιως οταν τροφοδοτειται με παραισθησεις!!"
Σου το ξαναείπα. Χαίρομαι που διασκεδάζεις. Μια που διασκεδάζεις, να σου πώ και το ανέκδοτο με τις καμήλες, που η καθεμιά κοίταζε μόνο την καμπούρα της άλλης, γιατί δεν μπορούσε να δεί τη δικιά της.

hendrixΜέλος
11/12/2006, 16:59:08
Τρικυμια εν κρανιω, krokovril μου!!

Βλεπω ομως οτι μπηκες στη θεση σου!

Μπραβο! εκει να μεινεις!!

james_hetfieldΝέο Μέλος
12/12/2006, 03:40:56
Ανεπανάληπτο το forum του esoterica...

Anyway φιλε hendrix το φαντάστηκα ότι θα παίζεις κιθάρα και λέει πολύ
Παίζω και εγώ βασικά γι'αυτό σε ρώτησα(μπάσο αλλά οκ)

Που λες για το θέμα αυτό δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι και τα άλλα σύμβολα επίτηδες μπήκανε.Δεν ξέρω αλλά έχω αυτην την διαίσθηση και ας μην μπορώ να το αποδείξω.Πάντως με τις πεντάλφες όντως γίνεται χαμός

Οποιος άλλος ξέρει κάτι για το θέμα ας πει κάτι ότι και να ναι αυτό

Cya guys

satyrosΜέλος
12/12/2006, 05:39:08
Βρε μιν βαζετε στο στομα σας τον Μπαλανο... Οπως και να εχει ειτε αληθεια λεει η ψεματα ηταν ο ΠΡΩΤΟΣ που μιλησε γι αυτα... Ουτε την κατακριση ουτε την υπεραπιση κανενός χρειάζεται, και μαλιστα στην κατασταση που ειναι τωρα... Δεν ηταν και πολύ καλά δυστυχώς την τελευταία φορά που τον είδα..

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ

12/12/2006, 10:21:24
T εγινε παιδια? Το θεμα καταντησε σε αντιδικιες μεταξυ 2 ατομων, που εχουν ξεφυγει απο το θεμα προ πολλου... Για να επανελθουμε στο θεμα, και να αφησουμε τα "λογια" τα μεγαλα...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

12/12/2006, 23:11:16
λεω εγω τωρα ο σκεπτικιστης

μημπως μεσα στις τοσες σκεψεις περι μαγικων,αποκρυφυστικων,συνομοσιολογικων
ετυχε να σκεφτητε οτι ειναι απλα καλητεχνηματα;;

οπως ηταν τα καγκελα που ειχαν στις παλιες μαντρες;;;;
λεω μημπως;;;;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

hendrixΜέλος
12/12/2006, 23:46:29
και τα μαγικα κλπ συμβολα απλα καλλιτεχνηματα ειναι αλλα οχι μονο

η σβαστικα ας πουμε η το σφυροδρεπανο ειναι απλο διακοσμητικο συμβολο για σενα?

αν βαλω στην μαντρα μου καγκελα με σβαστικες ελα σε παρακαλω να τους εξηγησεις οτι προκειται περι απλου διακοσμητικου συμβολου το οποιο αντεγραψα απο το ιλιου μελαθρον

hendrixΜέλος
13/12/2006, 00:02:07
για να το πω κι αλλοιως:

αν γεμιζε η αθηνα με σφυροδρεπανα δεν θα αναρωτιοσουνα ποιος ειχε την φαεινη ιδεα γιαυτη την διακοσμηση?

14/09/2002, 20:35:43
Καλησπέρα φίλοι και φίλες.
Με χαρά μου βλέπω ότι οι "χαμηλές πτήσεις" της αγαπητής Λευκής Κουκοβάγιας συνεχίζονται (αλήθεια, μήπως έχει κάποια συγγεια με τα πτηνά του Αρκά;).
". Στον ΣΕΙΡΙΟ β΄ διεστραμμένοι αρνητικοί επιστήμονες ασχολούντο με πειράματα γενετικής, επενέβαιναν πάνω στο D.N.A. της φύσης και έκαναν εκτρώματα",μας λέει η αγαπητή και για μια φορά ακόμη ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ Ιωάννα.
Εγώ απαντώ για μια ακόμη φορά με τους στίχους του αξιόλογου Τυρναβίτη τραγουδοποιού Θ. Παπακωνσταντίνου :"εκεί ψηλά, μακρυά στην Ανδρομέδα, πίνουν τσίπουρο και τρων λακέρδα".
Όσο για τον φίλο Θωθ (που τόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην εξέλιξη του ανθρώπου)
, τον καλώ να δώσει τις "θεικές " του δυνάμεις και να μας βοηθήσει να καταλάβουμε την σημασία των για μια ακόμη φορά γεμάτων αποδείξεις και σαφήνεια κειμένων της φίλης Λ.Κ.

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

14/09/2002, 21:03:37
Ώς ψάρι στο ζώδιο "έπεσα" Tomcat!!!!
Παρασύρθηκα κι εγώ πολύ εύκολα...
Όσο για το βιβλίο που αναφέρεις μιας και το έχω διαβάσει απορώ με τον εαυτό μου που δεν θυμάμαι αυτά που έγραψες!!Τέλος πάντων,χαιρετίσματα στους Ντόγκον από τον Δακτυλοπόα!!!

nagualΜέλος
14/09/2002, 23:39:27
ΕΥΓΕ!!!!!!ΥΑΚΙΝΘΕ.
Εκει που είχα πάρει την απόφαση να σε τσιγκλάω συνεχώς με αποστόμωσες
Φίλε Αχέροντα γιατί φωνάζεις τον ΜΠΑΜΠΑ σου;Κάποτε πρέπει να μεγαλώσεις.Οποιος φοβάται κάθεται σπίτι και κοιμάται λέει μία παροιμία
Αν φύγει τώρα η ΛΚ κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση της αύριο και συ δε θα έχεις πάντα τον μπαμπά σου μαζί.
Κι αν δε πέσεις σ’αυτή τη παγίδα σήμερα θα πέσεις σε μία άλλη αύριο.
Γι‘αυτό πάρε το ξίφος σου.Αν και βρίσκομαι σ‘ένα site εσωτερισμού δε βλέπω καμμία εσωτερικότητα.Γι‘αυτό πάμε σε κάποιες βασικές έννοιες.
Ξεφυλλίζοντας σήμερα το βιβλίο του Τορκομ Σαραϊνταριαν «Πρόκληση γιά Μαθητεία» είδα μερικά ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία και θέλω να σας μεταφέρω.
ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ
Η ακρόαση και το άκουσμα είναι μία επιστήμη και μία σπουδαία τέχνη.Το άτομο πρέπει να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό,αλλά πρέπει επίσης να είναι ικανό να τον χρησιμοποιεί καλλιτεχνικά και δημιουργικά.
Ας εξετάσουμε τον εξοπλισμό:
1.καθαρη ακοή και υγιή αυτιά
2.υγιης φυσιολογικός εγκέφαλος
3.καθαρή συνείδηση
4.εστίαση ή συγκέντρωση
5.ηρεμία και γαλήνη συναισθημάτων
6.ικανότητα μνήμης και ανάμνησης
7.ακρόαση με το νου και την ενόραση.
....Υπαρχουν 7 κύρια εμπόδια που πρέπει να αποφευχθούν,αν θέλετε να είστε καλός ακροατής.
1.Μην κουβαλάτε μαζί τις προκαταλήψεις σας.Αυτές είναι απολιθωμένες πληροφορίες που είναι άχρηστες και νεκρές.
2.Μην ακούτε με δεισιδαιμονία
3.Οχι προαποφασισμένη στάση
4.Η στάση του να ανακαλύπτετε λάθη.
Είναι αλήθεια οτι τέτοιου είδους παρατηρήσεις μπορεί να είναι σωστές αλλά ένας καλός ακροατής μπορεί να δει πέρα απ‘αυτές.Χάνετε πολλές σημαντικές ιδέες ή μεταβιβαζόμενες γνώσεις αν ασχολείστε με την ικανοποίηση που παρέχει η ανακάλυψη λαθών.
5.Η ματαιοδοξία.Αυτή σας ψιθυρίζει στο αυτί«Αυτά που λέει εσύ τα ξέρεις ήδη».
6.Τα αισθήματα ενοχής μέσα σας.Οι ανθρωποι παίρνουν τις παρατηρήσεις ή τους υπαινιγμούς του ομιλητή προσωπικά.
7.Το «χάζεμα»
παμε παρακάτω
Η BINATIONAL είχε πολύ σοφά ρωτήσει την ΛΚ που το ξέρει αν είναι θύμα κάποιας «κατώτερης οντότητας» και η ΛΚ είχε ακόμα πιό σοφά απαντήσει, σ‘αυτό το καταπληκτικό κείμενο που είχε γράψει στον thoth(που του είχε σπάσει τα νεύρα-και τα δικά μου γιατί περιμένω μία απάντηση γιά τον ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ) αλλά παρ‘ολα αυτά το κείμενο ήταν μία ζωγραφιά Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.
Εγώ θα το ονομάσω ΔΙΑΚΡΙΣΗ και ας πάμε πάλι στο βιβλίο να δούμε τι γράφει.
Το νοητικό πεδίο όπως και τα υπόλοιπα πεδία έχει 7 αισθήσεις
ανώτερη διακοη
πλανητική ψυχομετρία
ανώτερη διόραση
διάκριση
πνευματική διάκριση
ανταπόκριση σε ομαδικό κραδασμό
πνευματική τηλεπάθεια
Πάνω στο νοητικό πεδίο Διακριση είναι η ικανότητα να διαλέγει το σωστό πράγμα,τη σωστή κατεύθυνση,το σωστό χρόνο.Να διαλέγει ομορφιά,αγαθότητα δικαιοσύνη,χαρά και ελευθερία πάνω στην ατραπό της ζωής του και να εμμένει σ‘αυτά σε όλες του τις πράξεις,αντί να πέφτει στα χέρια της ασχήμιας, του κακού,της αδικίας,της αθλιότητας και της σκλαβιάς.
Κάθε φορά που είστε ορθός στις σκέψεις,τα αισθήματα,τα λόγια ή τις πράξεις σας συντονίζεστε με τη Γεννήτρια του σύμπαντος.Κάθε φορά πουείστε άδικος κόβετε τη γραμμή επικοινωνίας με το φως,την αγάπη και τη δύναμη.
Οταν ελευθερώνεστε από τους περιορισμούς τους δικούς σας και των ΑΛΛΩΝ βρίσκεστε σε αρμονία με τους νόμους της φύσης.Οταν σκέφτεστε,αισθάνεστε ή δράτε ενάντια στην ελευθερία,δημιουργείτε τριβή με τα ρεύματα της ελευθερίας στο σύμπαν και τελικά κάνετε στάχτη την ίδια σας τη ζωή.
Οι άνθρωποι νομίζουν οτι διάκριση σημαίνει να κρίνουν,να καταδικάζουν ή να δημιουργουν χάσματα.Αλλά στην πραγματικότητα διάκριση σημαίνει εκλογή.Ολες οι αισθήσεις μας έχουν δοθεί ώστε να μπορούμε να επιλέγουμε,αλλά να επιλέγουμε τι;
πάμε παρακάτω...
Αυτή την ιστορική εποχή οι έμποροι της αληθινης Διδασκαλίας είναι σκορπισμένοι παντού με πολύ μπερδεμένα και φανταχτερά κίνητρα και οι πεταλούδες των ματαιόδοξων ανθρώπων έλκονται σ‘αυτους,ψάχνοντας γιά το ανύπαρκτο νέκταρ τους.Τέτοια άτομα προσπαθούν να αναπτύξουν πνευματικές δυνάμεις να αποκτήσουν επιτυχία και θέσεις μέσω της διδασκαλίας τους ή να εισχωρήσουν μέσα στις σφαίρες των θείων μυστικών προκειμένου να σώσουν το άθλιο εγώ τους ή να εξασφαλίσουν τη φιλία ομοϊδεατων πεταλουδων.Πολύ σ΄ύντομα τέτοια άτομα αντιλαμβάνονται οτι το έδαφος έχει μετακινηθεί κάτω από τα πόδια τους και βρίσκονται παρασυρμένα σε ένα ρεύμα με καταρράκτες,απ‘οπου μόνο ένα θαύμα μπορεί να τα σώσει.
Η αληθινή Διδασκαλία είναι πολύ επικίνδυνη γιά κείνους που διδάσκουν και γιά κείνους που ακούνε και διαβάζουν.Στην αρχαία σοφία η Διδασκαλία ονομαζεται πυρ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΚΑΝΕΊς ΜΕ ΤΟ ΠΥΡ χωρίς να κάψει τις αισθήσεις και τα ΦΤΕΡΑ του.Μόνο εκείνοι που έχουν δοκιμασθεί από το πυρ και έχουν πύρινη φύση μπορούν να διδάξουν όσους είναι ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ και έτομοι να περάσουν μέσα από την ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ που απαιτεί η διδασκαλία.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η υστερία;

samanΝέο Μέλος
15/09/2002, 00:49:17
Πολύ αργά για εξηγήσεις φίλε tomcat , είσαι πια μέλος των "σατανιστων"
Άλλωστε από κάτι τέτοια αστειάκια ξεκίνησαν όλοι και τους πήρε ο διάολος , έτσι δεν ειναι λευκή κουκουβάγια ;

.

15/09/2002, 01:34:56
Φίλε μου Νάγκουαλ...
στο θέμα που έχει ανοιχθεί με τίτλο "666", προσπάθησα με ίσως γλαφυρό τρόπο να πώ αυτά που έθεσες και εσύ πιό πάνω στα περί ΑΚΟΥΣΜΑΤΟΣ.
Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνο στην τοποθέτησή σου, ΑΛΛΑ και εγώ όπως ΚΑΙ εσύ αλλά ΚΑΙ όλοι οι συνομιλητές μας, περιμένουμε "κάτι" απο τη Λευκή Κουκουβάγια η οποία με τα μεγάλης μου λύπης, ΑΠΑΞΙΕΙ να θέσει μια απάντηση....

θεωρώ ότι ΟΤΑΝ και ΑΜΑ ποτέ δοθούν από τη φίλη μου την ΙΩΑΝΝΑ οι απαντήσεις αυτές, τότε πολλοί θα μπορούν να ΑΚΟΥΝ και όχι μόνο, αλλά και να ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ για το τι συζητάμε...

Μια σημείωση μονάχα...
Τις διευκρινήσεις τις ζητώ τόσο για μένα όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της συζήτησης...

Κέλσος

tomcatΜέλος
15/09/2002, 17:40:39
Αγαπητή Λευκή Κουκουβάγια.

Επανέρχομαι στα περί Αγίας Γραφής και Τριαδικού Θεού, με μόνο μία ερώτηση...
Σε ποιά θρησκεία πιστεύεις και ειδικότερα σε ποιό δόγμα???????

Τουλάχιστον η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία (στην οποία ανήκω) δεν αναφέρει τίποτε για αυτά που λές εσύ.

Έχεις διαβάσει ποτέ σου Ορθόδοξους Πατέρες, ή την Φιλλοκαλία μήπως...
Αυτά που γράφεις είναι ένα μίγμα Χριστιανισμού, Θιβετιανού Εσωτερισμού και Ανιμισμού...
Αν πραγματικά δε, θέλεις διάλογο άλλαξε τρόπο γραφής (γράψε πιό κατανοητά ) και άσε τις "επιστημονικές" νύξεις, που για κάποιον με θετική επιστημονική κατάρτιση είναι τόσο γελοίες όσο δε φαντάζεσαι...

Φιλικά
Tomcat

15/09/2002, 19:34:36
Παιδιά καλησπέρα σας.
Για να μπορέσετε να αγαπήσετε πραγματικά πρέπει πρώτα να αγαπάτε τον εαυτό σας στο σύνολο του. Πρέπει να συγχωρούμε ότι και να μας κάνουν να μην σταθεροποιούμαστε στις κακίες έστω και στιγμιαίως, διότι πέφτουμε στην Βαρύτητα δηλαδή στις αργές ενέργειες. Αυτές τις ενέργειες τις ανταλλάζει η Αρνητική Γήϊνη Ενέργεια (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ). ΙΩΑΝΝΑ

BinationalΜέλος
15/09/2002, 20:47:10
Φίλε nagual έγραψες

quote:

Η BINATIONAL είχε πολύ σοφά ρωτήσει την ΛΚ που το ξέρει αν είναι θύμα κάποιας «κατώτερης οντότητας» και η ΛΚ είχε ακόμα πιό σοφά απαντήσει, σ‘αυτό το καταπληκτικό κείμενο που είχε γράψει στον thoth(που του είχε σπάσει τα νεύρα-και τα δικά μου γιατί περιμένω μία απάντηση γιά τον ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ) αλλά παρ‘ολα αυτά το κείμενο ήταν μία ζωγραφιά Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.

Μετα από τις γνώσεις που απέκτησα από την ενασχόληση μου με τον εγκέφαλο και με την ανθρώπινη ψυχολογία, είμαι της άποψης ότι αυτό που ονομάζουμε «ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ» είναι κάτι πολύ απατηλό. Προπαντός εάν δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το θέμα της θρησκευτικής πεποίθησης και των λοιπών «προγραμμάτων» που τρέχουμε.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και κάποιες «αποδείξεις» και σταθερές για να μην πέφτουμε θύμα, κατ’ αρχήν των πεποιθήσεων και ψευδαισθήσεων μας και κατά δεύτερων των τυχόν συμφερόντων άλλων.

Πίστευε και μη, … ερεύνα !

15/09/2002, 22:05:54
BINATIONAL καλησπέρα. Εάν ασχολείσουν με τον ανθρώπινο εγκέφαλο στην γήϊνη διάσταση δεν είναι καταστρεπτικό. Όταν όμως μπλέκεις μεταφυσικές γνώσεις αυτό είναι καταστροφικό όχι μόνο για το πνεύμα σου αλλά και για το Συμπαν. Στο Σύμπαν υπάρχουν συμπλέγματα ζωνών Ασφαλείας και οι ενέργειες λειτουργούν από μόνες τους. Υπάρχουν συγκεντρωτικές Αντιστάσεις εκ του φυσικού και λειτουργούν περιστρεφόμενες με δυνατά χημικά στοιχεία.
Για να ασχοληθής με την μεταφυσική διάσταση του εγκεφάλου συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να μην έχης ψευδαισθήσεις, καί σε ρωτώ. Όταν βρεθής σε ένα χώρο που υπάρχουν μόνο σκιές και ένα σώμα είναι πολυδιάστατο σε σκιές, πως μπορείς να ξεχωρίσης ποιό είναι το πραγματικό και ποιό είναι το είδωλο; ΙΩΑΝΝΑ

15/09/2002, 22:51:09
Βοήθησε με σε κάτι Λ.Κ.Έχεις αναφέρει σε κάποιο άλλο topic ότι υπάρχει η ενσάρκωση της θεάς Αθηνάς στις μέρες μας.Παραθέτω ένα μήνυμα της διδασκαλίας του Επίκουρου και θα ήθελα να μου απαντήσης σε απλά ελληνικά(ρώτα και την Αθηνά αν σε διευκολύνει):
"Πώς ήταν δυνατό η θεία πρόνοια να θελήσει να γίνει δημιουργός του κόσμου μέσα στον οποίο υπάρχουν τόσες ατέλειες?Εξάλλου στο γήινο κόσμο τις περισσότερες φορές υπερισχύουν οι άδικοι και το καλό καταπατείται.Γιατί αυτό το ανέχονται οι θεοί?"