- "Έρχομαι από το έτος 2089" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είμαι ο PrktR odys03, υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελλάδας. Έρχομαι από το έτος 2089. Επέστρεψα στο 2010 για να εκπαιδευτώ στο επάγγελμα μου. Έχουμε να πούμε πολλά (ότι επιτρέπεται βέβαια). Ελπίζω να μάθω πολλά από εσάς. Ταυτόχρονα με εμένα ο οdys01 πήγε στo έτος 1989 και ο odys02 πήγε στo έτος 1999. Εγώ μπορώ να επικοινωνώ με αυτούς τους 2 και φυσικά με το αρχηγείο μου manteioGR1,στο έτος 2089.
O σκοπός αυτού του ταξιδιού και της εκπαίδευσης είναι πολύ σημαντικός για εμένα αλλά και για εσάς.
Εν καιρώ θα καταλάβετε τους λόγους.
[http://diaktinisi.blogspot.com/]
-------------------------------------
05/12/2010, ~22:15 (Admin)
Το Θέμα μετονομάστηκε από
diaktinisi.blogspot.com/ σε
"Έρχομαι από το έτος 2089"
-------------------------------------
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/12/2010 11:51:53
Θα μπορούσες να μας πεις κάτι ώστε να γίνεις πιο πιστευτός;
Ερχόμενος από το 2089 θα ξέρεις πως στις εν λόγω καταστάσεις έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε δύσπιστοι.![]()
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/12/2010 11:55:11
Για να έστειλε όμως η Ελλάδα το 2089 πράκτορα στο παρελθόν σημαίνει πως δεν έχει κρίση (τουλάχιστον οικονομική)![]()
Κάτι είναι κι αυτό...
quote:
Πάντως πολύ με χάλασε που στο μέλλον συνεχίζουν να δημιουργούν κωδικές ονομασίες χρησιμοποιώντας greeklish, χεχε (βλ. manteioGR1).Για να έστειλε όμως η Ελλάδα το 2089 πράκτορα στο παρελθόν σημαίνει πως δεν έχει κρίση (τουλάχιστον οικονομική)
Κάτι είναι κι αυτό...
Χαχαχα! Σωστόοοοος....
Να ένα στοιχείο ακόμα που ψαρέψαμε για την Ελλάδα του 2089.
Θα είναι ζάμπλουτη.![]()
Μακάρι να μην έκαναν και τη Ηeineken πιο ελαφριά...![]()
![]()
Προφανώς η αποστολή σου δεν είναι μυστική, αλλιώς δεν θα την αποκάλυπτες και μάλιστα στο διαδίκτυο. Παράξενο.![]()
Edited by - Narkissa555 on 04/12/2010 12:15:43
Αυτά είναι και από το 2089 πολύ δρόμο ρε παιδάκι μου δεν μπορούσατε νωρίτερα 2012 ας πουμε (τυχαία ας πουμε...).Τόσο μπροστά.Τουλάχιστον έχετε βρεί καμιά καινούργια πηγή ενέργειας γιατί αν κάθε χρόνο ανεβαίνει η βενζινη φαντάσου το 2089...
quote:
Επέστρεψα στο 2010 για να εκπαιδευτώ στο επάγγελμα μου.
Γιατί στο 2089 δεν έχετε εκπαιδευτήρια;
quote:
Είμαι ο PrktR odys03, υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελλάδας.
Αχ και να ηξερες πραγματικά αυτή την υπηρεσία...
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
quote:
Ελπίζω να μάθω πολλά από εσάς
να μαθεις απο εμας???? ΕΜΑΣ??? αμα εισαι απο το 2089, τοτε θα γνωριζεις αυτα που περασαμε... αρα τι θες να μαθεις απο εμας? τα προσωπικα, εδω στα 2010 ειναι (ακομα) προσωπικα (τουλαχιστο)... αρα αυτα δεν θα σε ενδιεφεραν!
Οποτε φιλε... αστο... πανε πισω στο 2089 (που προφανως θα ειναι καλυτερα απο οτι εδω)...
Α! ξεχασα... ποσοι "μεινατε" μετα την 21η Δεκεμβριου του 2012????
![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
Φαντάζομαι θα υπάρχει και Πυθία ε ;
εχουν τον Τειρεσια βρε... η Πυθια θα ειχε συλληφθει ως ναρκομανης "αιθεριων" ουσιων

και πουσαι κρυβε λογια , συναδερφος και εγω , απο ποιο μακρυα το 2666 !!! σσσσ μας ακουνε ....

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

quote:
odys03 -O σκοπός αυτού του ταξιδιού και της εκπαίδευσης είναι πολύ σημαντικός για εμένα αλλά και για εσάς.
odys03 ελπίζω ο σκοπός του ταξιδιού που αναφέρεσαι να είναι πράγματι σημαντικός και για όλους εμάς εδώ μέσα και όχι απλά ένας «έξυπνος» τρόπος να διαφημίσεις το blog σου …![]()
Βλέπουμε…. ![]()

[url][http://diaktinisi.blogspot.com//url]
Αυτά είναι μερικά ερωτήματα πολλά από αυτά θα πείς και καλα δεν μπορείς να απαντήσεις γιατί είναι απόρρητες πληροφορίες άσχετα αν έχεις ανεβάσει και πολυδιαφημισμένο blog αει καλά δηλαδή αλλά αντε...
Απάντα σε αυτά και βλέπουμε αλλιώς πιες καμιά φραπεδιά γιατι το 2089 μόνο κανά νεροζούμι θα πίνεις.
quote:
Κι εσυ την πτυχιακή σου κάνεις makfor ?
την ΜΕΤΑ-πτυχιακη μου , βεβαιως βεβαιως ...
LordThomas , μη μας ξενερωνεις τωρα, θες και απαντησεις ... καλα ειμαστε κα χωρις αυτες ,,,, οι απαντησεις ξερεις ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ;)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 06/12/2010 11:00:41