ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΙΣΛΑΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΟ ΙΣΛΑΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/03/2005, 21:07:52

quote:

Δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο του να απαντησω στις ταρζανιες του Jonniebegood

αχ καντο!!!

αληθεια, που το ξερεις οτι φοραω λεοπαρδαλε μποξερακι?

και βγαινω στο μπαλκονι το πρωι και ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! (μη μου πεις οτι σε φοβησα παλι με τα κεφαλαια?)

quote:

που μου τα γραφει με κεφαλαια μπας και φοβηθω.

αυτα τα κολπακια με την παραπληροφορηση εγω δεν τα μασαω μεμετη μου!

να τι εγραψα με κεφαλαια:

"και θαλεγα να αρχισεις με το ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ!"

σε φοβησα?

δεν ηξερα οτι εισαι τοσο ευαισθητουλης, σορυ!

εχεις σκοπο να απαντησεις ομως καποτε στα ερωτηματα που τοσοι σου εθεσαν?

quote:

Για πες μας φιλαρακο μερικα απο τα φοβερα που ξερεις για το ισλαμ, μπας και ξυπνησουμε οι πλανεμενοι!!(Αυτη ειναι μια ερωτηση του δικου σου επιπεδου)

λαθος, ειναι μια ερωτηση δικου σου επιπεδου στο οποιο κατεβηκα μπας και με καταλαβεις!

και αφου γουσταρεις συνεχεια στο επιπεδο σου, σε ερωτω: τι ξερεις για το μουσουλμανικο κερατωμα?

ΤΙΠΟΤΑ!

quote:

Δεν υπαρχει τιποτα να σεβαστω. Ενας τσιμεντοκεφαλος, ειναι τσιμεντοκεφαλος, ανεξαρτητως φυλου.
Το ιδιο κι ενας στοκος!

ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ειναι κοπλιμεντο!

σε ευχαριστω!!!

quote:

Οταν πουλας νταϊλικι σε καποιον που βρισκεται χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα τοτε λεγεσαι τσαμπαμαγκας.

ελα ρε τσεπε, μην κλαψεις!

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

στο υποσχομαι!

αληθεια, περα απο τα κεφαλαια ποτε σου πουλησα νταϊλικι?

οταν σου ειπα πως στην Ελλαδα τις σεβομαστε τις γυναικες???

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

31/03/2005, 21:10:17

quote:

Εδω στην Αγγλια που ειναι γιατι κουκουλωνονται?

δεν απανταει, δεν απανταει!

31/03/2005, 21:13:09
Γλυκητατε Johnnie!
31/03/2005, 21:19:32

quote:

Τώρα με χάλασες ρε jonnie...
Κι εγώ που νόμιζα πως είμαι μοναδική...

με ολες χαριεντιζομαι, αλλα εσυ εισαι η μοναδικη!

να προτεινω του τσεπε να γινει κουμπαρος?

31/03/2005, 21:26:38

quote:

Απολογητική για τη θέση της γυναίκας στο Ισλαμ. Διαβάστε και ανατριχιάστε.
http://www.jamaat.org/islam/WomanRights.html

Αγγελος.

Αγγελε μου, επειδη τα αγγλικα μου ταμαθα ταξιδευοντας, αναφερει καπου τα δικαιωματα των παλακιδων?

τα δικαιωματα των ανυπαντρων γυναικων?

31/03/2005, 21:29:28
quote:

Γλυκητατε Johnnie!

TSEPEEEEE!

ΕΡΙΞΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΡΕ ΣΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ!

Edited by - jonniebegood on 31/03/2005 21:30:22

AngelosΜέλος
31/03/2005, 21:53:11
Επειδή το ζήτησε ο Jonnie

http://www.jamaat.org/islam/WomanSociety.html

Μεταφράζω μερικά απόσπασματα (διαβάστε το όλο να καραφλιάσετε)

Σε αντίθεση με την ανεξέλεγχτη κατάσταση [στην δύση] το Ισλάμ στηρίζει συγκεκριμένα μέτρα για να μειωθεί ο πειρασμός για ερωτική επαφή εκτός γάμου (προγαμιαία ή εξωγαμιαία)

1) Ο Προφήτης δασκάλεψε όλους τους ανθρώπους να παντρευονται αν μπορούν ωστέ οι φυσικές τους επιθυμίες να έχουν ένα θεμιτό τρόπο ικανοποίησης.

2) Χάρις την δυνατότητα ελεγχόμενης πολυγαμίας, δεν υπάρχει αναγκαιότητα
για την ύπαρξη αδέσμευτων γυναικών στην κοινωνία

3) Οι γυναίκες συστήνεται στο Κοράνι, όταν εμφανίζονται σε δημόσιο χώρο να σκεπάζουν τους εαυτους τους με σεμνό τύπο φορέματος ωστε να μην προσελκύουν τους άντρες

4) Ο μουσουλμανικός τρόπος ζωής, απαγορέυει το σύστημα Αγοριού-Κοριτσιού
(boy-friend/Girl-friend system), τα μικτά πάρτυ, τον χορό μεταξύ αντρα και γυναίκας, τη χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών και άλλες όψεις του δυτικού τρόπου
ζωής που είναι γνωστό οτι προκαλούν προγαμιαίες και εξωγαμιαίες ερωτικές σχέσεις. Η κοινωνική διασκέδαση (Social entertainments) στο Ισλάμ είναι είτε μεταξύ στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου, είτε μεταξύ ανδρών ή γυναικών σε χωριστές ομάδες"

"Η μιαρή εξωγαμιαία ερωτική πράξη, θεωρείται απο τον Ισλαμικό νόμο οχι μόνο αμαρτία, αλλα αδίκημα, το οποίο τιμωρείται απο το νόμο όπως η κλοπή και ο φόνος. Η τιμωρία γι'αυτό βαρύνει εξίσου τόσο τον άντρα όσο και τη γυναίκα και είναι πολύ αυστηρή"

Νομίζω jonnie οτι η γυναίκα δεν νοείται να υφίσταται χωρίς να είναι παντρεμένη απο τον Ισλαμικό νόμο.

Αγγελος

Tsepe NoyonΜέλος
31/03/2005, 22:17:18
Elder sister παρακαλω διαβαζε προσεκτικοτερα. Που ειδες να γραφω οτι ειναι χειραφετημενες οι μουσουλμανες?
Δεν διφωνω στο οτι υπαρχουν ακροτητες!
Παντου υπαρχουν. Δεν εχει το μονοπωλειο το ισλαμ.
Αν αναφερεσαι στους πακιστανους, μην ξεχνας οτι εχουν κληρονομησει κι ολη την αγριοτητα του ινδικου συστηματος και μαζι με την δικη τους ερμηνεια του ισλαμ, εχουν φιαξει περιεργα πραγματα. Αλλωστε και στην ινδια συμβαινουν χειροτερα κι ας μην ειναι μουσουλμανοι.
Η καθε θρησκεια εχει προσαρμοστει στα δεδομενα και τις παραδοσεις καθε λαου που την εχει δεχτει. Αλλο πραγμα οι Πακιστανοι αλλο οι Σουδανοι, αλλο οι Τουρκοι.
Οπως αλλο πραγμα οι Νορβηγοι χριστιανοι, αλλο οι Ελληνες κι αλλο οι Αμερικανοι.
Ειναι σαν να μου λες οτι αν με απατησει η γυναικα μου θα την λιθοβολησω (οχι οτι δεν μου το ειπανε δηλαδη!!!) επειδη εγινα μουσουλμανος.
Μπορεις να μου παραθεσεις μυριαδες παραδειγματα ακραιων καταστασεων κι εγω αλλα τοσα, αν θελεις και μαλιστα απο πολλες θρησκειες. Και λοιπον? Αρκει αυτο για να δαιμονοποιησουμε εναν ολοκληρο κοσμο?
Μπορω αλλο τοσο να σου πω πραγματα αντιθετα. Προσπαθησα να το κανω μιλωντας για τον επικειμενο γαμο μου και την ελευθερια με την οποια αντιμετωπιστικε, αλλα δεν εγινα κατανοητος. Φοβαμαι πως οτι και να πω παλι δεν θα γινω, εφ οσον τα παντα προσκρουουν στο τειχος της προκαταληψης.
Πχ Ηρθε ο Sheih της γειτονιας μου, να μου πει οτι δεν ειναι ισλαμικο να ακουω στο στερεοφωνικο μου μουσικη, αλλα πρεπει να ακουω μονο το κορανι.Φυσικα εφαγε ενα καλο χεσιμο του τυπου στο σπιτι μου κανω οτι γουσταρω και να μου βρει στο κορανι που λεει τι πρεπει να κανουμε με τα στερεοφωνικα. Τα μαζεψε κι εφυγε. Μαλιστα απο τοτε με χαιρεταει πιο εγκαρδια απο πριν. Και φυσικα δεν ηρθε να με λιθοβολησει κανεις!!!
Τι θελω να πω με αυτο?
Οτι ναι, υπαρχουν ακραιες καταστασεις, αλλα και σεβασμος των δικαιωματων, αρκει να τα διεκδικησει κανεις, πραγμα που ισχυει παντου και παντοτε. Αν το ειχα διαπραγματευτει το ειχα χαμενο το παιχνιδι.
Το ιδιο θα ισχυε και στην Ελλαδα με τον παπα της γειτονιας.

ΥΓ Ευτυχειτε. Μεχρι την ημερα του γαμου, δεν εχω να κανω τιποτα κι ετσι θα με εχετε κοντα σας.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

AngelosΜέλος
31/03/2005, 22:37:20
quote:

ΥΓ Ευτυχειτε. Μεχρι την ημερα του γαμου, δεν εχω να κανω τιποτα

Είπαμε, πριν το γάμο απαγορεύεται. Αντε, καλή υπομονή

Angelos

AngelosΜέλος
01/04/2005, 12:34:22
Αντε, σοβαρά τώρα.

καταρχήν καθε ευτυχία Tsepe

Η διαφωνία η δική μου δεν είναι στο τί διδάσκει ο Ισλαμισμός. Και τη Βίβλο να ανοίξεις τις ίδιες κοτσάνες λέει για τις γυναίκες. Αλλωστε, κάθε θρησκεία κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι τίποτε παραπάνω απο ένα μέσο ψυχολογικής πίεσης προς τους ανθρώπους απο αυτούς που έχουν την εξουσία.

Η διαφωνία μου εγγειται στο οτι στην Ελλάδα, τις βλάκείες που λέει η Βίβλος δεν τις κάνουμε σημαία και νόμο του κράτους. Αντίθετα τις σατυρίζουμε ή τις αγνούμε. Ετσι π.χ. στο Γαμο, εκεί που λέει τη σαχλαμάρα "Η δε Γυνή να φοβήται τον άνδρα" ΓΚΑΠ σου πατάει η μελουσα συζυγος μια με το τακούνι, και κακαρίζουνε απο τα γέλια οι φιλοι και οι φίλες και χοροπηδάς εσύ σα χαζός ενώ ο παπάς κάνει οτι δεν βλέπει την "Ασέβεια".

Για πες μου αν σε πατήσει η γυναίκα σου την ώρα του γάμου, τι θα γίνει εκεί που ζεις ?

Αγγελος.