ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απορία (Σχετικά με τους Ελληνοπερσικούς πολέμους) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Απορία (Σχετικά με τους Ελληνοπερσικούς πολέμους) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Avallon32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
έρεβοςΝέο Μέλος
17/06/2005, 15:20:56
¨ΑΡΑ ΛΟΙΠΌΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΥΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΥΝΑΣ
ΤΌΤΕ ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΝΕΙΣ VRIL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΤΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΘΌΝΙΑ ΜΟΡΦΉ,Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ,ΕΨΑΞΑ ,ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ.
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ "ΤΟ ΜΥΘΟΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΑ.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΎ Ο ΣΩΚΡΆΤΗΣ
ΚΑΤΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΌΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΌ ΤΟΥ ΚΥΝΌΣ ΟΡΚΙΖΌΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΆΠΟΔΑ.

ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΚΡΊΝΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊΣ ΜΠΡΑΒΟ

ηηη

17/06/2005, 15:26:00
quote:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΑ.

Από κει και μόνο βλέπει κανείς οτι δε βλέπεις την τύφλα σου !

Με όλη την καλή διάθεση, σου λέω ειλικρινά οτι έχεις μεγάλο κρανιοεγκεφαλικό πρόβλημα. Μιλάμε για μεγάλη κάκωση !

Edited by - Vril on 17/06/2005 15:32:24

skepticΜέλος
17/06/2005, 20:42:41
Λίγο ψυχραιμία.
ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές.

...To be or not to be. That is the question.

skepticΜέλος
17/06/2005, 20:47:19
Και κάτι άλλο.
Αλήθεια ,σε ποιο σημείο είπε ο Vril ότι ο Σωκράτης ορκίζονταν σε τετράποδα;; Δεν νομίζω να το πιστεύει σοβαρά αυτό ο Vril.
Εμένα πάντως με έπεισε ο Έρεβος ότι ορκίζονταν στον αστερισμό.
Τωρά γιατί το έκανε αυτό θέλει πολύ κουβέντα...

XDΜέλος
19/06/2005, 11:32:34
Πράγματι στην Πλατωνική Απολογία του Σωκράτη, δίδεται όρκος προς τον «κύνα» (Apologia Socratis: Stephanus Σελ. 22, τμήμα Α, γραμμή 1η).
Αυτή η έκφραση αν και παράδοξη εντούτοις όπως μαθαίνουμε στα «Σχόλια περί Πλάτωνος» (Scholia in Platonem, Dialogue Ap Stephanus σελ. 22a, γραμμή 1) ονομάζεται Ραδαμανθυνος όρκος (από τον Ραδάμανθα που πρώτος τον χρησιμοποίησε ~Λεξικό Σούδας, γράμμα Λ, λήμμα 93, γραμμή 2) και δίδεται κλιμακωτά (ανάλογα με την σημασία της περίπτωσης) σε διάφορα ζώα όπως χήνες, σκύλους, κριούς ή φυτά, όπως πλατάνους κτλ. με ανώτερη κλίμακα των όρκο προς του Θεούς.
Συνεπώς η έκφραση «μα τον κύνα» υποδεικνύει την σημασία του όρκου με βάση την ανωτέρω κλίμακα και ουδεμία σχέση έχει με τον έναστρο ουρανό, εάν μάλιστα γνωρίζεται την Απολογία μπορείτε εύκολα να καταλάβετε γιατί αυτός ο σεπτός ανθρωπος επιλέγει τον όρκο προς τον κύνα και όχι προς του Θεούς, ακόμα και εκείνη την κρίσιμη στιγμή..

Υ.Γ.
1. Τα αρχαία κείμενα προέρχονται από το corpus του �TLG D�.
2. Εάν θέλετε κάτι περισσότερο διαστημικό ψάξτε περί του τιτάνα Ωκεανού..

Edited by - XD on 19/06/2005 11:43:44

Edited by - XD on 19/06/2005 11:45:11

skepticΜέλος
19/06/2005, 13:44:19
Δηλαδή ο Σωκράτης τελικά ορκίζονταν στον σκύλο!!!

Μα τον Κύνα!!!

21/06/2005, 09:58:07
Μπορείτε, εστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ, πρίν ανοίγετε το στόμα σας μερικοί μερικοί, να ανοίγετε πρώτα και κανένα βιβλίο ?

Στο κάτω κάτω, με τόσο ανοιχτό στόμα, μπορεί να σας μπεί και καμία μύγα.

Όπως ξέρετε, η μύγα έλκεται ιδιαίτερα από τα σκ@t@.

Προσοχή λοιπόν ...

έρεβοςΝέο Μέλος
21/06/2005, 15:42:17
Αγαπητέ XD θέλω να σου πω ότι καμμιά εμπιστοσύνη σε σχολιαστές των πλατωνικών κειμένων ΔΕΝ ΈΧΩ για το λόγο ότι πολλοί από αυτούς σχολιάζουν τα αρχαία ελληνικά κείμενα ανάλογα με τα βίτσια τους,τις ιδιοτροπίες καθώς καιτις ιδεολογίες τους. Μπορεί να υπήρχε αυτός ο όρκος που λες εσυ
αλλά δεν νομίζω καθόλου να ορκιζόταν Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΣ ΕΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΙ ΟΥΧΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ
.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΥΠΟΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΌΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

ηηη

21/06/2005, 16:17:13
Ακριβώς με τα ίδια λόγια, ντροπή και αίσχος δηλαδή, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τα δικά σου λεγόμενα, καθώς χωρίς κάποιες ουσιαστικές ενδείξεις ή αποδείξεις, βάζεις λόγια στο στόμα ενός Σωκράτη, που βασίζονται στα δικά σου βίτσια και διαστρεβλώσεις.

Θέλεις να πιστεύεις οτι ο Κύνας είναι ο Ουρανός με τα άστρα. Κατα βάθος πίστευε και λέγε οτι θές. Σίγουρα θα βρείς και αρκετούς "ανοιχτόμυαλους", τους οποίους θα κερδίσεις σαν φανατικούς αναγνώστες-οπαδούς.

Τυχαίνει όμως να μην συναντήσεις μόνο τέτοιους. Θα συναντήσεις και από τους άλλους, που θα σε εξετάσουν και θα σε κρίνουν, και βάση των ανοησιών σου, θα σε κατακρίνουν. Είναι και αυτό μέρος της ανεξαρτησίας της σκέψης, ξέρεις...

Εγώ πάντως, από διαφορα μικρά παραδείγματα και λεπτομέρειες στο όλο, διαπίστωσα οτι δεν ξέρεις να διαβάζεις και αμφιβάλω οτι μπορείς να συλλάβεις τόσο μεγάλα νοήματα, όπως του Σωκράτη, και να σκοντάφτεις σε απλά.
Για να το συμπτύξω σε δύο λέξεις, ανέφερα οτι τα άστρα των αστερισμών που βλέπουμε εμείς από τη Γή δε βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, αλλά απέχουν μεταξύ τους τεράστιες αποστάσεις. Παρέθεσα μία εικόνα, που σε δική μου αστροφωτογράφηση του Ωρίωνα, πρόσθεσα τις γραμμές για να δείξω πόσο αυθαίρετα ονομάζονται οι αστερισμοί, βάση κάποιας μυθολογίας ή φαντασίας. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που παρέθεσα, είπα ξεκάθαρα οτι φαίνεται μόνο ενα μέρος του Μέγα Κύνα, ενώ ο μικρός δεν φαίνεται καθόλου. Το λαμπρότερο Άστρο του μεγάλου είναι ο Σείρειος. Απάντησες αυτολεξί "ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΑ"

Λοιπόν, ΔΕΝ δείχνουν τον μικρό και τον μεγάλο, δείχνουν τον Ωρίωνα και ένα μέρος του Μεγάλου Κυνα. Εντάξει ? Άρα με αυτό που είπες, δείχνεις οτι δεν ξέρεις τίποτα και δεν ξέρεις ΟΥΤΕ και να διαβάζεις.

Όσο για τις παρόλες σου, περί ημιμάθειας, κατάλαβε επιτέλους οτι η διακωμόδηση των αρχαίων μας από κάτι τυπάκια σαν εσένα, που στηρίζουν τις απιθανες θεωρίες τους και με σκοπό την προσύλωση ηλιθίων σε επιχειρήματα του τύπου "ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ,ΕΨΑΞΑ ,ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ" κάπου έχει και ένα τέλος.
Τώρα, αν ο κάθε απίθανος ψιλοάσχετος λέει "με έπεισες", αυτό είναι πρόβλημα του ατροφικού μυαλού του.

Αν ποτέ βρείς εσύ ή ο όποιος άλλος το παραμικρό στοιχείο οτι κάποιος πλανήτης, και όχι άστρο πανάσχετε, έχει κατοικηθεί, να το παρουσιάσεις. Η επιστημονική κοινότητα θα κρέμεται από τα χείλη σου.
Αρκεί βέβαια τα στοιχεία να είναι πραγματικά και όχι αποτέλεσμα της χαμηλής ημιμόρφωσης και συμπλεγματικής νοοτροπίας σου.

Οτι ο "Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ", σου συνιστώ να έχεις πρώτα εσύ ΕΠΑΦΗ με την πραγματικότητα και να σταματήσεις να παρουσιάζεις τους αρχαίους σοφούς με τον ίδιο βαθμό παράκρουσης που διακατέχει εσένα.

Edited by - Vril on 21/06/2005 16:35:13

21/06/2005, 16:22:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ έρεβοςB ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ..

quote:
aγαπητέ XD θέλω να σου πω ότι καμμιά εμπιστοσύνη σε σχολιαστές των πλατωνικών κειμένων ΔΕΝ ΈΧΩ για το λόγο ότι πολλοί από αυτούς σχολιάζουν τα αρχαία ελληνικά κείμενα ανάλογα με τα βίτσια τους,τις ιδιοτροπίες καθώς καιτις ιδεολογίες τους.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ?????
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΤΩΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ????

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΜΜΥΔΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ?????

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Vril Η ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

21/06/2005, 16:29:56
quote:

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Vril Η ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ??????

Γιατί ο Vril και κάποιοι άλλοι σαν και τον Vril, ακολουθούν κατα κάποιον τρόπο τον αρχαιοελληνικό τρόπο σκέψης και αναξήτησης, κυρίως μέσω του διαλόγου που περιέχει ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Οι αρχαίοι δεν ήταν της γκουρουαστικής νοοτροπίας, ο κάθε "πεφωτισμένος" να δημιουργεί και από μια δική του ... θρησκεία !

έρεβοςΝέο Μέλος
21/06/2005, 16:41:56
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΚΌΣΜΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ
ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩ ΝΑΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ
ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ TO DNA ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΩΓΟΝΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΚΡΆΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΌ ΤΟΥ
ΚΥΝΌΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΆΛΙ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΩΣ ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΗ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΥΝΑΜΗ VRIL ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΩ ΚΑΛΑ