- Μία Καλησπέρα / Καληνύχτα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Διαβάστε τις πληροφορίες στην παρακάτω διεύθυνηση και όσοι χρειάζεστε ένα λογαριασμό gmail, αναφέρετε το e-mail σας και θα σας αποστείλω μια πρόσκληση. Διαθέτω περίπου 30.
Οι ενδιαφερόμενοι ευπρόσδεκτοι
Δίνει 1GB χώρο.

Κάνω την αρχή με τον wolfowitz.
επισης: μηπως χρειαζονται ιδιαιτερες οδηγιες για τα βηματα που πρεπει να ακολουθησουμε για την ενεργοποιηση;
Ελπίζω να την έλαβες τώρα..
τιποτα δεν ελαβα, μηπως το κοβει για καποιο λογο το mailbox,gr?? (δουλευει ομως, το ελεγξα..)
σου στελνω (στο εμαιλ σου, μεσω του εσοτερικα) ενα εναλλακτικο εμαιλ για μια τελευταια δοκιμη..
σ' ευχαριστω πολυ
ehetlaios_2000@yahoo.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Υπάρχει περίπτωση το yahoo να φιλτράρει αυτές τις προσκλήσεις. Αν υπάρξει πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια άλλη διεύθυνση.
![]()

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
12 βήματα για 250 MB
1) Login στο hotmail
2) Κλικ στο "Options"
3) Κλικ στο "My Profile"
4) Κάντε το Country -> "United States" -> Αναμονή...
5) Κάντε το state -> "Florida" και το zip code "33332".
6) Κλικ στο "update"
7) Κλικ στο "Continue"
8) Κλικ στο "Language" (πίσω στο "Options") για να'σαστε και σίγουροι ότι είναι "English"
9) Η πρόταση του εφευρέτη της έμπειρης αυτής διαδικασίας είναι να φτιάξετε ένα φάκελο και να πετάξετε εκεί όλα τα υπάρχοντα email από το Inbox.
10) Copy/paste αυτό στο browser: http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose
11) Κλικ στο "Close Account". Μη φοβηθείτε... δεν θα καταστραφεί!
12 ) Κάντε πάλι login στο www.hotmail.com. Κλικ κλικ κλικ κλικ στα διάφορα παραθυράκια (μη βάλετε συνδρομή σε κανένα newsletter και σας έρχονται συνέχεια τα αναθεματισμένα τα γραμματάκια). ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην το αφήσετε για αύριο! Ποτέ δεν ξέρεις... Θα έχετε 25 MB που θα γίνουν 250 σε ένα μήνα υποτίθεται (ραντεβού σε ένα μήνα για να δούμε).
Σημείωση: Ό,τι προειδοποιήσεις ασφαλείας βγουν, πείτε ναι. Microsoft είναι αυτή...
Edited by - wolfowitz on 19/03/2005 09:13:56
quote:
Ελεήστε τον φτωχό (μόνο 2 ΜΒ..) είμαι κάτω από το όριο της φτώχιας...
Λάβετε, φάγετε, τούτον εστί το gmail μου, το υπέρν υμών παραδιδόμενον.
Ydroxoos25 οκ;
evi
Πάντως 1GB είναι πάαααααρα πολύ!!
Ο ανταγωνισμός μεταξύ των Google, Yahoo, Microsoft καλά κρατεί... Η υπηρεσία blogging της Yahoo αναμένεται να ξεκινήσει σε beta έκδοση στις 29 Μαρτίου (περισσότερες πληροφορίες εδώ).
Ευχαριστούμε για τις προσκλήσεις αγαπητοί Ευθύμη και Gothic. Εγώ μάλλον θα παραμείνω πιστός στο yahoo και στο web-mail που μου προσφέρει ο ISP!!
Φιλικά
--Je^3--
Listening to ~Yakety Sax~
Σου έστειλα μια πρόσκληση στο λογαριασμό που έχεις δώσει στο esoterica.
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line