- Η απάτη των προφητειών - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
μητερας μου
πρωταγωνιστες συμβαντος:η μητερα μου,ενας κοντινος της φιλος,ο μικρος της αδελφος,ο ''αγνωστος''
τοποθεσια:Χωριο Χαμπαθα νομου χανιων
ωρα:μεσανυχτα
πηγαιναν τα μεσανυχτα του 1980 με τα ποδηλατα τους σε ενα κοντινο δρομο του χωριου μου η μητερα μου με το ποδηλατο της,ο κοντινος της φιλος επισης,και ο θειος μου και μικρος της αδελφος 5 χρονων.καθως πηγαινανε σε μια ευθεια,ξαφνικα βλεπουν ενα ανθρωπο με ρασα παπα γυρω στο 1.90 και με ενα μαντηλι που εκρυβε το προσωπο του.Παραξενευτηκαν και οσο πλησιαζαν ενοιθαν ενα ριγος να τους διαπερνα.κοντα στα 10 μετρα αρχισαν να του φωναζουν ''παπα κωστη,παπα κωστη''(ετσι φωναζαν τον παπα του χωριου)αλλα καμια απαντηση.Μετα φωναζαν ''σταματια,σταματια''(γειτονισσα και με αγαπη στις φαρσες)αλλα και τοτε καμια απαντηση.τοτε αρχισαν να φοβουνται και να τρεχουν προς το σπιτι τους που ηταν 100 μετρα απο εκει αλλα οχι ορατο.ο θειος μου μικρος που ηταν δε μπορουσε να τρεξει και απλως περπαταγε.αυτοι του φωναζαν ''ελα θα σε σκοτωσει'' αυτος ομως δεν καταλαβαινε και μετα ηρθε στο σπιτι τρομαγμενος και διηγηθηκαν την αλλη μερα στους χωριανους το περιστατικο αλλα δεν τους πιστεψαν.μονο αυτοι ξερουν τι εγινε.εγω τωρα που ειμαι 14 χρονων οταν περναω απο εκεινο το σημειο το σκεφτομαι αλλα δε φοβαμαι.απο εκεινη τη μερα δεν ξαναεγιε τιποτα εκει.αλλα στο σημειο που το ειχαν δει ειναι στο καλωδιο του στυλου της δεη κρεμασμενος ενας σταυρος με μια κουκλα το κοιταζω συνεχεια αλλα δε βγαζω ακρη.τα σχολια δικα σας
σημειωση:η μητερα μου γεννηθηκε το 71 και ηταν 9 χρονων
ο θειος μου γεννηθηκε το 75 και ηταν 5 χρονων
και ο φιλος της μητερας μου γεννηθηκε το 68 και ειναι 42 χρονων
polo
Ενημερωτικά, υπάρχει ήδη ένα ανοιγμένο topic που φιλοξενεί παράξενες ιστορίες και μπορείς να το επισκφτείς στον ακόλουθο δεσμό: Παράξενες Ιστορίες...
Μπορείς να χρησιμοποιείς και την επιλογή Αναζήτησε!, προς τα πάνω κι αριστερά προκειμένου να πληροφορηθείς αν υπάρχει σχετικό θέμα με αυτό που επιθυμείς να ανοίξεις γράφοντας τη λέξη "κλειδί" (π.χ. παράξενες ιστορίες κλπ). Είναι καλύτερο να βρίσκονται οι πληροφορίες σε λίγα παρεμφερή topics για την ευκολότερη εύρεση των διαθέσιμων πληροφοριών από τους ενδιαφερόμενους.![]()

Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ
papapaulos στο άλλο (όμοιο) θέμα που έχεις ανοίξει, είχες γράψει πως θα επιστρέψεις σύντομα να γράψεις κι άλλες, παρόμοιες ιστορίες.
Μπορείς να τις γράψεις στο σχετικό θέμα ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, όπου επίσης μπορείς να μεταφέρεις και την παρούσα ιστορία.
![]()

Η πιο ισχυρή secret society (μυστική εταιρία) του πανεπιστημίου Yale.
Απολαύστε το!

Oi 322 πειρατές από το... Γειλ!
Click to download:
Skull & Bones clip.mp3
..Και φαντασθείτε τώρα τον πανίβλακα τον Βush Jr. μαζί με Bush Sr. και John Kerry να ουρλιάζουν ετσι όλοι μαζί B L O O D bloood ... more bloooood!!!! Death equals Death! ![]()
![]()
![]()
Γιατί απλά είναι όλοι μέλη τους!
H πλάκα είναι οτι καλούνε τους "αμύητους" ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ (barbarians)!!!! (δηλ ακόμα πιο ακραίοι από τους μασόνους που μας λένε απλά.. βέβηλους - profanes)
Βάρβαροι εμείς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ OI MAO ΓΚΑΟΥ ΖΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ που τους αφήνουν να πάρουν και τις ηγετικές θέσεις οι ηλίθιοι... ![]()
Και πες μου τώρα φίλε μου...
ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;
Τελικά δεν είναι και τόσο περίεργο που τα πράγματα πάνε απ'το κακό στο χειρότερο με δαύτους στα ηνία...
VOTE FOR REPUBLICRATS!
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ 3rd CANDIDATE
αλλιώς...
...
υποστείτε τις συνέπειες...
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

BLOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!

quote:
skeptic δες αυτο [ShockWave Inside]
TI EINAI ΑΥΤΟ;;;
ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ:
The page cannot be displayed
http://i.euniverse.com/funpages/cms_content/5809/presidential_horror_show.swf

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Συγνώμη αλλά ακούγεται και μια γυναικεία φωνή? Είναι δυνατόν σε μία τέτοια "λέσχη" να είναι μέλη και γυναίκες? Μήπως δεν είναι γυναικεία φωνή και κάνω λάθος?
Αγαπητή Ειρήνη,
Έχεις δίκιο ακούγεται κάπου μέσα στο τελετουργικό και μια γυναικεία φωνή (ή μάλλον καλύτερα στριγκλιά!). Αυτή πολύ πιθανόν να είναι κάποιες από τις γυναίκες που χρησιμοποιούν στις διεστραμμένες τελετές τους. (ή ίσως και άνδρες που ουρλιάζουν σαν γυναίκες!)
Σίγουρα πάντως είναι αυστηρά "Men's CLUB". 15 νέοι επιλεγμένοι άνδρες φοιτητές του Yale κάθε χρόνο και περί τα 800 ενεργά και εξουσιαστικά δικτυωμένα μέλη στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή που μιλάμε...
Επίσης ακούγεται (ευτυχώς δεν είχα την ατυχία να είμαι παρόν όποτε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω) ότι κατά την τελετή μύησης οι νέοι αναγκάζονται να μπουν και να κλειστούν μέσα σε φέρετρο για αρκετό διάστημα όπου εκβιάζονται να ουρλιάξουν δυνατά την πιο έντονη σεξουαλική τους φαντασίωση και να... αυνανιστούν, την ώρα που οι «παλιοί» ντυμένοι με σκοτεινές μαύρες κάπες και μάσκες ουρλιάζουν και επιδοκιμάζουν!!! (για τις στολές υπάρχει ένα σχετικό video. Επιπλέον: σου θυμίζει καμία ταινία του Kubrick μήπως;)
Επίσης πολύ πιθανόν να επιδίδονται και σε ομοφυλοφιλικά και άλλης φύσεως ανώμαλα σεξουαλικά όργια αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω παρά μόνον έμμεσα από τα σεξουαλικά σκάνδαλα της "ελιτ" που βλέπουμε μερικές φόρες να "σκανε" στα ΜΜΕ...
Γενικώς είναι προφανές ότι οι αρρωστημένοι αυτοί τύποι (οι οποίοι αργότερα καταλαμβάνουν κρίσιμες θέσεις εξουσίας στο αμερικάνικο κατεστημένο) έχουν τρέλα και διαστροφή με τα κρανία , τα οστά, τα φέρετρα, το αίμα, τον θάνατο, την απόλυτη εξουσία και γενικώς ότι αρρωστημένο και παλαβό μπορείς να φανταστείς και ...να μην φανταστείς!
Η κεντρική στοά τους στο Yale ονομάζετε The tomb = O Τάφος!
Τι άλλο να πει κανείς...
quote:
Κατεβασανε το σαιτ κατω ξαφνικα.
Εμένα μου ανοίγει κανονικά. Λέτε να παίζει ρόλο ότι πέρασα από την ΔΦΓ στο πανεπιστήμιο; ![]()
quote:
Επίσης ακούγεται (ευτυχώς δεν είχα την ατυχία να είμαι παρόν όποτε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω) ότι κατά την τελετή μύησης οι νέοι αναγκάζονται να μπουν και να κλειστούν μέσα σε φέρετρο για αρκετό διάστημα όπου εκβιάζονται να ουρλιάξουν δυνατά την πιο έντονη σεξουαλική τους φαντασίωση και να... αυνανιστούν, την ώρα που οι «παλιοί» ντυμένοι με σκοτεινές μαύρες κάπες και μάσκες ουρλιάζουν και επιδοκιμάζουν!!! (για τις στολές υπάρχει ένα σχετικό video. Επιπλέον: σου θυμίζει καμία ταινία του Kubrick μήπως;)
Επίσης πολύ πιθανόν να επιδίδονται και σε ομοφυλοφιλικά και άλλης φύσεως ανώμαλα σεξουαλικά όργια αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω παρά μόνον έμμεσα από τα σεξουαλικά σκάνδαλα της "ελιτ" που βλέπουμε μερικές φόρες να "σκανε" στα ΜΜΕ...
Ευτυχώς που δεν επιβεβαιώνονται όλα αυτά... ![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΕΣ skeptic
quote:ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ? ΟΤΑΝ ΣΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Skull & Bones ?
ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ? ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ .

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
quote:
ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
Και αυτό το καλύτερο πιστεύεις ότι θα έρθει όσο σε κυβερνάνε αποκρυφιστικές μυστικές εταιρίες και παγκόσμιοι οργανισμοί των υπερπλουσίων όπως Μασονικές υπερστοές, Skull&Bones, Bohemian Grove, Illuminati, CFR, bilderberg, Trilateral;
Εγώ προσωπικά δεν το νομίζω ότι μας αγαπάνε και τόσο πολύ...
Δεν είμαστε τίποτε άλλο από απλά νούμερα γι’αυτούς. Δεν μας βλέπουν ως αυτόνομες προσωπικότητες τον καθέναν μας. Ως ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Έχουν «εκπαιδευτεί» από τα ανώτερα αφεντικά τους να μας βλέπουν ως νούμερα, ως όχλο, ως ΜΑΖΑ (barbarians, profanes, bohemian grove human sacrifices…)
…την στιγμή άλλωστε που σκότωσαν(θυσίασαν) και 4000 πολίτες του δυτικού κόσμου προσφάτως μόνο και μόνο για να επιταχύνουν τη Νεα Τάξη Πραγμάτων τους καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται…
(ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!)
Για τους περισσότερους χαμηλόβαθμους μασόνους δεν έχω τίποτα μαζί τους. Έχουν ενταχθεί στο κύκλωμα της μασονίας για τους δικούς λόγους ο καθένας. (άλλοι γουστάρουν τον αποκρυφισμό, άλλοι θέλουν να αναδειχθούν μέσω της αλληλοϋποστήριξης της μασονίας κλπ)
Για μένα είναι θύματα του συστήματος...και πολλές φορές τους χρησιμοποιούνε ως απλά πιόνια τα ανώτερα αφεντικά τους όπως και το μασονικό σύστημα που έχουν δημιουργήσει και αρκετές φορές ενάντια στο συμφέρον της πατρίδος τους...
Καλό για αυτούς (και για όλους) θα είναι να αποχωρήσουν, να διαλύσουν το βρωμομάγαζο της εβραιο-αγγλοσαξονικής ελιτ και να γίνουν και αυτοί αδογμάτιστοι άνθρωποι ελεύθεροι και αυτόνομοι ερευνητές και φιλόσοφοι (όπως και οι αρχαίοι μας μεγάλοι φιλόσοφοι)...
Και μόνο αυτό να μπορούσε να γίνει και θα έβλεπες τρομερές αλλαγές και κλυδωνισμούς στο σύστημα τους φίλε μου.
Και πάνω απ’όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ούτε blood και τάφους και φέρετρα και είδωλα κουκουβάγιας ούτε νεκροκεφαλές και οστά και άλλα άρρωστα πράγματα ούτε δουλική υποταγή στην πυραμιδοειδή ιεραρχία και το χρήμα τους ούτε τίποτα..
Αυτό που δεν μπορούν να μας πάρουν με τίποτα είναι Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ και το ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ εκτός και αν τους το δώσουμε εμείς οι ίδιοι...

Και το αντίστοιχο videoclip (χρειάζεται τον RealPlayer www.real.com)
http://www.thememoryhole.org/skullandbones-video.ram
quote:
Για τους περισσότερους χαμηλόβαθμους μασόνους δεν έχω τίποτα μαζί τους. Έχουν ενταχθεί στο κύκλωμα της μασονίας για τους δικούς λόγους ο καθένας. (άλλοι γουστάρουν τον αποκρυφισμό, άλλοι θέλουν να αναδειχθούν μέσω της αλληλοϋποστήριξης της μασονίας κλπ)Για μένα είναι θύματα του συστήματος...και πολλές φορές τους χρησιμοποιούνε ως απλά πιόνια τα ανώτερα αφεντικά τους όπως και το μασονικό σύστημα που έχουν δημιουργήσει και αρκετές φορές ενάντια στο συμφέρον της πατρίδος τους...
Είναι παράλογο να ισχυρίζεσαι ότι όλοι εθελοτυφλούν ή είναι θύματα εκτός από εσένα και αυτό αποδεικνύεται από την επόμενη δήλωσή σου η οποία δε συμφωνεί με την προηγούμενη:
quote:
Αυτό που δεν μπορούν να μας πάρουν με τίποτα είναι Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ και το ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ εκτός και αν τους το δώσουμε εμείς οι ίδιοι...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
![]()
![]()
![]()
Απολαύστε το:
http://www.jrskelton.com/bush_skull_and_bones.WMV
quote:
Είναι παράλογο να ισχυρίζεσαι ότι όλοι εθελοτυφλούν ή είναι θύματα εκτός από εσένα και αυτό αποδεικνύεται από την επόμενη δήλωσή σου η οποία δε συμφωνεί με την προηγούμενη:
Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό σε παρακαλώ; Που έχω λάθος;
Εσύ Zadok αν έχεις ενταχθεί στο κατασκευασμένο εβραιο-αγγλοσαξονικής προέλευσης μασονικό σύστημα (Δεν το ξέρω, λέω ΑΝ) δογματίζεις και παπαγαλίζεις αυτά που σου αφήνουν να μάθεις τα ανώτερα αφεντικά σου.
Θυμάσαι που σου έλεγα ότι λειτουργούν με την τακτική “ότι χρειάζεται να μάθεις”;
Εξυπηρετείς έτσι χωρίς να το καταλαβαίνεις ένα γρανάζι του πυραμιδοειδούς συστήματος που έχουν κατασκευάσει και μάλιστα σημαντικό θα έλεγα… H μασονία δεν είναι όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβα για παράδειγμα. Η μασονία είναι οργάνωση που απευθύνεται κυρίως στην πλουτοκρατία και στην εξουσία.
Σε εμένα που βρίσκεις το πρόβλημα;
Επειδή είμαι ανένταχτος και αδογμάτιστος και προσπαθώ να σπάσω το απόρρητο και όλη αυτή την ύπουλη και ύποπτη μυστικότητα τους; Αυτό σε ενοχλεί;;; Γιατί θες συνέχεια να τους απενοχοποιείς όταν υπάρχει πληθώρα αποδείξεων για το αντίθετο. Και η καλύτερη απόδειξη;; Δες τον κόσμο γύρω σου! Σου αρέσει(;) σε ικανοποιεί αυτό που πάνε να κάνουν; Οι “αρχές” (ή η έλλειψη) αυτών που πάνε να επιβάλουν;
Τώρα τελευταία η μασονία (και άλλες παράπλευρες οργανώσεις τους) ανοίγεται στο κοινό και όχι τυχαία βέβαια.... (βλ. whitewashing, απενοχοποίηση)
ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ που λέμε.... ![]()
Ακόμα και το Βρετανικό Ναυτικό πρόσφατα δέχτηκε και και αναγνώρισε επίσημα τον πρώτο δηλωμένο Σατανιστή (της εκκλησίας του Σατανά του A.Lavey) στις τάξεις του!
Σου φαίνονται φυσιολογικά και σωστά όλα αυτά που συμβαίνουν;
εγώ ή ο κάθε αδογμάτιστος ερευνητής είναι το πρόβλημά σου;